2019 – Velkommen!

Godt nyttår! 

I år var jeg så heldig å få feire nyttår sammen med en av mine beste venninner og hennes mann som bor på Biri. Vi feiret med et annet vennepar av dem og naboparet. Vi gikk inn i det nye året, som skal gi oss så mye spennende. Samtidig som jeg gleder meg over både mine egne planer og min venninnes eventyr, føler jeg litt på en sorg over at vi skal være på hver vår side av jordkloden. Min beste venninne fra videregående skal bli mamma og jeg må følge det hele fra Australia. Dagens digitale samfunn gjør jo dette veldig enkelt, men allikevel er det noe med å ikke få være der fysisk. Jeg ble spurt om å være fadder, og jeg får heller ikke vært med i barnedåpen. Vi har fleipet om at de får ha meg på storskjerm i kirka, hehe! 

Til bursdagen min i november fikk jeg bøker om Australia, som jeg nå koser meg med. I tillegg fikk jeg en kalender/dagbok for 2019 av noen av kollegaene mine. På en av de første sidene står det: 

I 2019 vil jeg ha
vind i håret, og følge min nysgjerrighet og eventyrlyst.
Jeg vil stå opp for meg selv, på samme måte som jeg ville
stått opp for en venninne jeg er glad i. Jeg vil ikke være
sur, grinete eller langsur, men heller bli sint og trampe
med beina. Og så glad at jeg begynner å danse.
Jeg vil leve et liv hvor alle følelser får plass.
Alle fargene – hele regnbuen. Og vise hvme jeg er!
jeg vil ta imot det nye året med en skål for livet, for
menneskene rundt meg – og meg selv som får lov til å 
være med på denne forunderlige reisen livet er. 
                      – Björg Thorhallsdottir

Av en god kompisen fikk jeg et engagskamera…. ja, et sånt som vi hadde på barneskolen, med 27 bilder, og du virkelig måtte tenke over hva du tok bilde av. Jeg trodde ikke disse eksisterte lengre, men det gjør de altså. Med dette kameraet kom det instrukser fra kompisen min, som lød følgende:

  • Det skal ikke brukes før du har passert Norges landegrense
  • Du får ikke ta ut bildene før det er gått seks måneder etter du er kommet hjem igjen
     

​Tanken bak denne gaven er at jeg skal ta 27 bilder, som jeg skal glemme at jeg har tatt. Dermed vil det bli morsommere å ta de ut når jeg vil sette meg ned for å mimre om tiden min i Australia. Jeg ble helt rørt av gaven og syns den var skikkelig kreativ! 

Fra 01.01.2019 har jeg nå permisjon fra jobben min. Det er veldig rart. Det er nå jeg virkelig må slippe kontrollen på jobben min, og gi den til en annen. Det er skummelt, samtidig som jeg må tenke “Det er ikke mitt ansvar”. Neste uke skal jeg til Dokka for å ha opplæring av vikaren min, noe jeg gleder meg til. Det er tross alt godt å vite at noen har lyst til å passe på jobben din mens du er borte. 

Det meste begynner å komme på plass med henhold til selve reisen. I dag var jeg og tok booster vaksiner, jeg var en tur i banken, bestilte meg tannlegetime til i morgen, og til slutt var jeg innom IKEA for å kjøpe flytteesker og vakumposer. Deler av flyttelasset mitt må pakkes litt bedre før det går videre til lageret, da er det greit å ha noen kasser som er bygget for dette. Nå mangler bare det viktigste: nemlig flybilletten! 

Mitt nyttårsforsett er at jeg har lyst til å bli flinkere til å blogge og snappe, sånn at dere her hjemme kan følge meg på reise min i Australia. Jeg skal selvfølgelig nyte hvert eneste sekund, men jeg vil også dele. 

Gjør 2019 til akkurat det du vil at det skal bli! 

 

Sandra

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg