Klar for sesongen 2018?

Hei!

Da jeg flyttet til Dokka var det viktig for meg å komme inn i lokalmiljøet. Jeg vet at det er mange som syns at dette kan være skummelt, og noen velger en enklere utvei; å “bure seg inne” i stedet. For meg har det aldri vært noe alternativ. Selv tok jeg initiativ, jeg googlet, fant grupper på facebook og gjorde meg til kjenne. En av veiene inn var å begynne med en aktivitet. Både kor og fotball stod på listen, så jeg ble med på begge deler. Det er helt klart skummelt å bli med på noe, hvor du møter mennesker du aldri har sett eller pratet med. For min egen del har jeg ofte tenkt “Jammen meg bra at jeg er utadvendt”. For det har mye å si. Det gjør at terskelen til å ta initiativ blir litt lavere. 

I går var jeg og det laget jeg spiller med på Biri. Vi spilte siste treningskamp før sesongen braker løs den 7.mai. I går spilte vi mot Biri, og ja, hva kan man si? Vi tapte 5-0, MEN det skal ikke stå på innsatsen. Til å være et samarbeidslag (Etnedal/ Nordsinni), vi er i forskjellig alder (16 – 40 ca.) og ikke alle har drevet med fotball fast (hinthint), så syns jeg at vi spiller så godt vi kan. Det var ingen tvil om at Biri hadde en fordel i går, for de hadde med seg så mange spillere, at ved pause så byttet de hele laget! Vi derimot hadde to innbyttere, så det var bare å løpe det vi kunne samtidig som vi skulle unngå skader. 

Personlig er jeg veldig glad i fotball, både det å spille selv og se på. Jeg skrev for noen dager siden et innlegg om frykt. Det bor frykt i meg for mye forskjellig, men når det gjelder fotball, så er det frykten for å ikke være god nok eller å gjøre noe feil. På det nivået som vi er, er det et helt eget fotballspråk, med termer om hvor en skal plassere seg etc. Det tok ikke lang tid før jeg fant ut hvor jeg trivdes i forhold til nivået mitt, noe jeg er glad for. Nå er jeg jo ikke helt god på plasseringene heller, men jeg er på yttersiden av midtbanespillerne, og hvis jeg har forstått det riktig så kan vel det kalles ving? I såfall så er jeg det. Et kjapt søk på google vil ha det til at det heter « side midtfielder». Siden jeg ikke har vært med lengre enn siden etter jul, så har jeg startet som innbytter, noe jeg syns er greit. I den første treningskampen fikk jeg spille ti minutter i andre omgang. I går fikk jeg spille litt i både i første og andre omgang. Heldigvis. Det står ikke på kondisen min egentlig, for vil jeg ha ballen, så spurter jeg. Jeg liker å si at «da får jeg bruk for 60m egenskapene mine». For de som ikke vet det, så drev jeg altså med friidrett på ungdomskolen og videregående. Nok om det. Uansett, til å være fersk i fotball på høyt nivå syns jeg at det går overraskende bra. 

Så da er jeg vel klar for sesongen 2018 da, eller? 

Sandra

2 kommentarer

Siste innlegg