De søte, sure små

Hei! 

På lørdag var det jentekveld hos Mari, og det var så hyggelig! Det er ikke så ofte at vi møtes til sånne kvelder, og da blir det ekstra koselig. Vi ble hele 9 stykker og heldigvis var vi en gjeng som går godt overens med hverandre, så skravla gikk i et kjør fra kl. 19 – 03. på natta. 

Siden jeg var hos Mari tidlig på lørdag, dro vi ned i Moelv for å handle inn til kvelden. Det var så fint vær, og da er det perfekt for trilletur med barn. To av mine nærmeste venninner fikk begge barn i høst, og det er veldig koselig å være på besøk og kose med guttene. Vi handlet inn ost, kjeks, druer, paprika. Jeg handlet meg en hvitvin, forøvrig en jeg aldri hadde smakt, og jeg valgte den mest på grunn av etiketten faktisk. 

Utpå kvelden var det såpass god stemning at en av jentene dro frem en pakke med shot som hun hadde med. Dette var en pakke som Mari og jeg hadde sett på vinmonopolet da vi handlet, men ikke kjøpt med oss. Pakken heter “Små shots” og er en partymix med fem forskjellige smaker. De forskjellige smakene er: 

♥ små grønne
♥ små sure cola
♥ små sure eple
♥små sure bubble fizz
♥ små sure jordbær

Jeg valgte jordbær, selv om jeg egentlig hadde mest lyst på cola, hehe. Heldigvis var vi alle veldig snille og smakte på hverandres, og det var vel bare en av de jeg ikke syns smakte godt. Vil virkelig anbefale disse, og det beste av alt, hele pakken koster kun 100 kr. Det høres kanskje mye ut, men hvor mye betaler man ikke for en shot ute på byen? Da blir ikke denne pakken så dyr allikevel tenker jeg. I går vendte jeg snuten hjem igjen til Dokka, og resten av dagen brukte jeg på å se på bloggerne. Jeg sovnet på sofaen kl.17 og skulle jo baaare sove litt, men våknet igjen kl.20. Heldigvis så har jeg så godt sovehjerte at jeg la meg igjen kl.22 og sov til 06.30 i dag tidlig. Det er ikke noe å si på sovehjertet ihvertfall. 

Håper alle har en fin dag! 

Sandra 

2 kommentarer

Siste innlegg