Tre enkle steg til renere hud!

Hei! 

Rett før påskeferien kom jeg over bloggen til Pilotfrue hvor jeg ble introdusert for noe helt fantastisk. Hun fortalte om en maske som hun har begynt å bruke igjen etter en lang og hard vinter med tørr hud. Når jeg leste dette tenkte jeg “Jaja, særlig, som om det fungerer så fort”. Bladde meg nedover og jeg det som overrasket meg var hvor enkelt det så ut. Mange av disse skjønnhetstipsene krever ofte mange steg for å komme i mål, men denne krever bare at du har litt ledig tid i løpet av en kveld to ganger i uken. Det er sjeldent jeg kjøper ting som bloggere tipser om, men denne gangen ville jeg prøve og se hva dette kunne bringe med seg. 

Masken heter The Incredible pore Mask og gjør følgende for huden din: 

♥ Suger ut talg og fett
♥ Rengjør porene dine
♥ Lukker porene og gjør de mindre
♥ Gjør huden din finere og renere

Det er tre enkle steg: 

Påfør masken på de stedene du vil rense – Jeg påførte den i hele ansiktet, da jeg føler at det virkelig trengs. Huden min skifter mellom å være tørr og fet om hverandre, noe som ikke er optimalt. Siden jeg ikke bruker sminke til vanlig, synes jeg at urenhetene mine kommer tydeligere frem

La masken tørke i 15 – 30 min  – Jeg satte nedtelling på 20 min. Denne tiden kan du bruke på hva enn du vil gjøre. Jeg satt avslappet i sofaen etter en dusj før jeg skulle legge meg. Jeg var spent på hvordan masken ville fungere, og jeg skal si at den fungerte. Den jobbet seg ned i huden min, så det nesten var litt ubehagelig i starten, men etterhvert slappet huden av. 

Skyll og se hvordan porene er blitt mindre  – Jeg vil anbefale bruk av klut når du skal skylle av masken, da den sitter lagvis. Det er her jeg ble mest overrasket. Jeg har aldri opplevd at disse rensetipsene som jeg har prøvd tidligere har fungert. Ikke bare kunne jeg kjenne, men også se at porene faktisk var blitt mindre. Dette var første gangen jeg brukte den, og jeg vet at jeg kommer til å fortsette å bruke den. 

Hvis du også vil prøve denne, kan du kjøpe den HER  

Sandra 
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg