10 days left – bli med på konkurranse!

I samarbeid med Rabble

God kveld! 

Om en drøy uke er det påskeferie og hvem gleder seg vel ikke til det? Kanskje skal du på fjellet og gå på ski eller i slalombakken? Kanskje du skal utenlands et sted? Uansett hvor du skal, så er det ferie og det blir så deilig! 


 

I januar fikk jeg en forespørsel fra en av mine gode veninner om jeg ville være med til Gran Canaria i påsken. Jeg sa at jeg måtte gå litt i tenkeboksen. Denne våren handler stort sett om bachelorskriving for min del og jeg tenkte at jeg har sikkert ikke mulighet til å reise utenlands når jeg har en bachelor som skal leveres rett etter 17.mai. Men, så tenkte jeg som så, at dette er en mulighet for å bruke påsken som en delfrist for oppgaven. Dermed bestemte jeg meg for at jeg takket ja til å være med. Med andre ord, for at jeg skulle kunne kose meg på Gran Canaria, så må jeg ha skrevet en god del på oppgaven. Jeg har heldigvis holdt denne delfristen ovenfor meg selv, og kan glede meg til en ukes ferie! Og da mener jeg ferie! Jeg kommer til å legge igjen alt av skolearbeid hjemme. Det har vært et annerledes og litt tøffere skoleår, så det blir godt å kunne bare legge seg ned på en solseng, bli brun og nyte varmen! Så dette er planen min for påsken 2017. 

I tillegg vil jeg fortelle dere om en konkurranse som Rabble skal ha, som startet den 13.april og varer til 17.april. Konkurransen er veldig enkel og går ut på at du kan bli en av 10 heldige vinnere som får et supergavekort på 1000 kr! Og det er kun to ting du må gjøre: 

♥ Sende en e-post til [email protected] med en begrunnelse om hvorfor akkurat DU skal vinne

♥ Følg @rabbleofficial på Instagram 

Du må gjerne tipse vennene dine om konkurransen før den starter, men det er kun bidrag som er sendt inn i perioden 13.-17. april som er med i trekningen, og vinneren trekkes 18.april! 

Sandra 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg