Gratulerer med dagen, pappa!


God morgen! 

Jeg ble overrasket over hvor mange som ennå følger bloggen på statistikken i dag da jeg sjekket for gårsdagen! Kan ha noe med at jeg er flink til å dele innleggene på face, ikke vet jeg. Men uansett, det er veldig morro og gir meg motivasjonen til å komme tilbake. Sikkert mange av dere som har gavekalendere osv, men det har vi slutta med her i huset. Vi syns det er like greit med bare en sjokoladekalender. Hvis jeg skal oppdatere dere på hva jeg har gjort mens jeg har vært borte, så er det ikke så mye å si egentlig, Vært på konsert, feiret bursdager og vært med venner. Hatt studieuker til eksamen og nå er det eksamen på Torsdag og tror ikke jeg får inn så veldig mye mere til da. Nå må det bare gå som det går, så tar jeg det derifra. I dag har min kjære pappa bursdag!


Dette er et gammelt bilde som dere ser, men jeg syns det er så koselig. Jeg har alltid vært skikkelig pappajente og kommer nok alltid til å være det. Ikke at jeg ikke er glad i mamma, for det er jeg <3 Like glad i begge to! I dag, siden pappa har bursdag, så skal vi ta med oss farmor ut å spise, noe jeg vet blir koselig! Vi er en liten familie på pappa sin side, men vi har det veldig koselig sammen. 


Gammelt treningsbilde, men anyway…Jeg og mamma var på trening i går, vært litt slurvete med treninga i det siste. Mens vi dansa så fikk mamma så innmari vondt i akillescena på det høyre benet. Historien bak dette er jo at både mamma og hennes to søsken har alle røket akillescena før ved å ha drevet med forskjellig idrett! Og fetteren min røk sin for noen mnd siden, så virker som det er dårlige akillescener i familien på den siden. Forgie gang mamma røk sin, var det på venstre ben, men nå har hun vondt i høyre benet. I dag når jeg spurte om det var blitt bedre, så sa hun at det var skikkelig vondt og at det gjør vondt å bare gå. Nå er hun på butikken og jeg må ha på tlf på fullt volum tilfelle jeg må GÅ ned på butikken for å så kjøre mamma og matvarene på sykehuset XD haha! Hadde vært skikkelig kjipt hvis det skjer, for da blir hun sittende i 6 uker og det betyr at da må jeg lage middag my mere :p haha! Jaja, end of story der. Krysser fingrene for at den ikke ryker. 

Ha en fin dag! 

-Sandra- 

2 kommentarer

Siste innlegg