Vinnere av #Linkrunden


#1. Denne bloggen er skrevet av Jeanette Krosby, hun er 21år fra Oslo. Hun blogger om alt fra klær til mat. Grunnen til at hun er en av de som har blitt linket er fordi hun er utrolig flink til å skrive fengende. Det er viktig å kunne skrive gode innlegg, sånn at leserne vil komme innom på bloggen daglig. Hun tar masse fine bilder også, så derfor klarer hun å ha en fin balanse med skrift og bilder! 

Bloggen til Jeanette: http://jeanettekrosby.blogg.no

#2. Jenta bak denne bloggen heter Kathrine Louise, hun er 21år og fra Drammen. Faktisk første gangen jeg var innom bloggen når hun meldte seg på linkrunden. Det som opptar bloggen hennes er trening, hverdagen og livet som radiografstudent. (Du studere vel ikke tilfeldigvis på Gjøvik?) Hehe. Det som slår meg er at hun har en veldig fin header, hun har det oversiktlg, god kombinasjon av bilder og tekst! Dette er veldig viktig!

Bloggen til Kathrine Louise: http://kathrine.femelle.no

 

#3. Dette er jenta bak denne blogge, og hun heter Elise, er 15år og bor på Eidsvoll. Hun blogger om mote, trening, mat, hverdagen osv. Jeg syns hun har en veldig fengende header, som gjør at en får lyst til å bla lengre ned å lese. Denne bloggen har også en veldig fin kombinasjon av tekst og bilder! En veldig god blogger, og jeg leser denne bloggen fast vil jeg si. 

Bloggen til Elise:http://elibk.blogg.no

 

Dette var da denne linkrundens heldige vinnere! Jeg fikk også nå en ny blogg å følge, så det er utrolig koselig. Senere i dag kommer også svarene på spørsmålsrunden, fikk inn en del spørsmål denne gangen. Dersom du lurer på noe, har du ennå sjansen til å stille spørsmål HER

?Leser du disse bloggene?
?Lurer du på noe? 

-Sandra-  

5 kommentarer

Siste innlegg