In the Park


Hei! 

Da var det helg igjen. Jeg syns det bare går surr i dagene siden jeg har ferie men det gjør ingenting. I går var jeg på Domkirkeodden med Gjermund og vi hadde det veldig koselig! Vi lå på et pledd på gressplenen, hørte på fuglene som kvitret, måkene som skrek, vannet fra Mjøsa som skylte inn mot land, barn som lekte men samtidelig stillheten og ikke minst hverandre. Det var så utrolig koselig! Jeg hadde jo med kamera, så det ble en del bilder også! I går var det 22.Juni og byfest i brumunddal! Mari F, Tuva og jeg skulle egentlig dit, men så fant vi ut at vi skulle på fest i stede og gjett hvor vi havna? Oppi gaupen! Så der var vi på fest. Tuva dro hjem litt tidlig mens Mari og jeg ble til kl. 01.30, noe som var lenge nok for meg og hvertfall for Mari som skulle på jobb i dag. Det var veldig koselig på fest også! 

I dag sov jeg leeeenge, ja hvertfall til kl. 10.45, for da ringte tlf min og det var Mari L, hun var helt på styr for vi hadde fått igjen eksamenskarakterene våre på skolearena. Jeg var ganske trøtt og fortumla, men nå måtte jeg bare på pc’n å sjekke disse karakterene. Jeg har vært sååå redd for å skulle stryke på noen av dem. Gråten sto å øynene mine allerede før jeg sjekka, men når jeg sjekka så begynte jeg å skrike og grine. JEG BESTOD ALLE SAMMEN! 😀 Så måtte jeg ringe Mari og fortelle det <3 hehe. Jeg ble så glad! Så det har vært en veldig fin start på dagen! Nå for øyeblikket sitter jeg å designer min egen almanakk som jeg vant i konkurransen til Isabelle :D! Det blir veldig bra! 

Håper dere har en bra dag og at dere får en fin kveld siden det er santansaften i dag (vet ikke om jeg skrev det riktig)?. 😀 Men unasett da, ha en fin dag! 

?Har du bestått alle eksamener?
?Hva skal du i dag? 

-Sandra- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg