5 fine tips

 

Hei og god morgen mine kjære lesere! 

I dag skal jeg skrive noen tips som jeg fant på en side for dere. Overskriften var “Hva skal jeg skrive om? ALDRI MERE SKRIVESPERRE”. Jeg syns tipsene var veldig fine, så jeg skal hvertfall bruke mere tid på å finne på interessante ting å skrive om før jeg bare skriver i vei. Selv syns jeg ikke bloggen min er en sånn blogg som følger strømmen. Jeg er ikke en person som skriver 40 000 innlegg om mote og hva jeg har på meg fra dag til dag, nettopp fordi jeg ikke er interessert i det. Jeg vil at bloggen min skal være til inspirasjon og glede for andre. At de som leser den vil fortsette å lese den fordi de syns det er en interessant blogg. Så her kommer tipsene! 

1. Blogg om et tema som interesserer deg. Mange blogger bare for å blogge. Fordi alle andre gjør det, fordi det er kult og man blir en av gjengen. Blogg om et tema som interesserer deg og som du brenner for. Gjør du det har du alltid noe å dele med dine lesere om emnet som du kan mye om.

2. Les andre blogger innenfor samme tema. Jeg leser mange norske og utenlandske blogger som gir bloggtips til sine lesere. Dette gjør at jeg hele tiden får ideer til hva jeg kan gi tips om til mine lesere. Finn din mentor eller blogger som inspirerer deg.

3. Finn din egen stil og skill deg ut fra mengden. Det florerer av ?copycats?. Bloggere som gjør som alle andre, og prøver å etterligne sine forbilder eller mentorer. Helt greit å hente inspirasjon og ideer fra andre, men sørg for å kjøre din egen stil som gjør at du skiller deg ut. Hvorfor skal de følge din blogg, hva gjør deg annerledes enn alle andre?

4. Hold deg oppdatert på bloggene du følger. Gjør det enkelt for deg selv og hold deg oppdatert på bloggene du følger. Selv følger jeg et tjuetalls blogger innenfor mitt tema. De aller fleste tilbyr tjenester som gjør at jeg får automatisk tilsendt en mail hver gang de legger ut et nytt innlegg. De fleste bruker Feedburner eller gir deg muligheten til å følge bloggen deres gjennom Aweber. Dette gjør at jeg daglig mottar ti til tjue mail som gir meg inspirasjon om hva jeg kan skrive om til mine lesere.

5. Ikke skriv et blogginnlegg bare for å skrive . Mange tror at for å få en populær blogg så må man skrive flere blogginnlegg daglig. Er målet å komme på topplisten over de som er mest aktive på blogg.no så er jo dette en grei framgangsmåte, men gir det deg trofaste lesere og klarer du å skrive blogginnlegg som er verdt å lese flere ganger daglig. Blogg når du har lyst, og har noe å dele av verdi til dine lesere.

-Sandra- 

2 kommentarer

Siste innlegg