Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Videoblogg: Spørsmål søndag

 

 

♥ Hva lurer du på?

 

Å stryke på eksamen

God fredag kveld!

 

Nå har jeg akkurat landet i sofaen her hjemme i Brumunddal etter en koselig tur med familien på kino. Vi så filmen "En mann ved navn Ove", og har du ikke sett denne, burde du virkelig se den. En skikkelig feelgood film. Men nå skal jeg fortelle dere om noe helt annet.

 

På onsdag fortalte jeg dere jo om eksamenen jeg skulle få igjen på torsdag og det gikk ikke helt som forventet, akkurat. Uheldigvis så strøk jeg og det føles utrolig kjipt. Det er min første stryk i dette studiet og derfor er det litt ekstra kjipt. Hvis jeg skal se på det "positive" ved dette, er det at jeg ikke var alene. Neida, vi var hele 32 stykker som strøk, noe som vil si 1/3 del av kullet. Det er en helt syk statistikk og vi er ikke det første kullet som føler på det  Det var sånn for det forgie kullet også. Derfor har jeg nå sendt inn ønske om begrunnelse og i morgen skal jeg poste brevet om klage på karakteren.

 I skrivende stund har jeg også fått begrunnelsen på eksamnen min og den er så som så....de mener mye rart, så jeg er glad for at jeg skal sende den klagen og håper virkelig at en ekstern sensor kanskje vil la meg beså.

 

♥ Har du strøket på eksamen før?

Sandra

Throwback friday

 

God morgen!

I dag er det fredag 11.desember og jeg skal forberede meg til den siste hjemmeeksmnen min på mandag! Det blir helt ubeskrivelig deilig å bli ferdig og ta juleferie. Siden jeg ikke har skrevet noe innlegg til i dag, så tenkte jeg å dele en video som jeg la ut her på bloggen for snart to år siden. Det er så koselig å se tilbake på ting jeg har lagt ut her på bloggen.  Ha en god fredag, alle sammen!

 

Hva syns du om videoen?

 

♥ Sandra

Filmanbefaling

 

God kveld!

Forgie fredag da jeg hadde dagsbesøk av mamma, pappa og brodern dro vi på klingenberg kino i sentrum hvor vi så «Pride». En film jeg gjerne vil anbefale videre, for den var innmari bra! Det er en sånn film som får applaus når den er ferdig og folk sitter igjen i salen for å se rulleteksten. Da vet du at det er en god film. Den handler om en gruppe ungdommer med lesbiske og homoer som starter å samle inn penger til gruvearbeiderne. Filmen er basert på en sann historie og er virkelig verdt å se! Den viser temaer som til og med er dagsaktuelle selv om det er mere «godkjent» å være enten lesbisk eller homo i dagens samfunn. Hvis du vil se en film som får frem tårene i øyekroken, da burde du gå å se «Pride»!

Har du sett denne filmen?

Sandra♥

Har du sett denne?

 

Dette må være tidenes søteste reklamevideo! Jeg lo meg skakk! Håper mange ser denne! 

?Hva syns du?

-Sandra

Siste episode!

 

I morgen kommer den siste og finale episiden på pretty little liars! Både gruer og gleder meg til det kjenner jeg :) 

Skal du se den? 

-Sandra

VIDEOBLOGG

 

-Sandra

Vlog randomness

 

-Sandra- 

Her er den!

 

 

Endelig! Dette har tatt med lang tid, men nå er videoen klar! Denne er filmet med GoPro kameraet mitt under ombyggingen i ankern, så er mye finere der nå. Var ingen der den dagen, så derfor vi hadde alt for oss selv. Må virkelig bli flinkere til å bruke GoPro'n min, for nå har jeg jo fått nytt utstyr til den også! Fikk sånn stang jeg kan sette det på og sugekopp som jeg kan ha på slalomhjelmen for eksempel. Nå venter vi bare på at det skal komme snø, for den har ikke vært mye til stede i Desember. Håper dere liker videoen, og bare si fra hvis dere vil at jeg skal lage en spesiell video av noe! Det ble litt dårlig oppløsning (vet ikke hvorfor) men ENJOY! 

?Hva syns du om videoen? 

 

-Sandra-

Video

Untitled from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

 

-Sandra-

Svar på spørsmål - Video

Svar på spmrunde from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

 

?Vil dere ha ny spørsmålsrunde?

-Sandra- 

Harlem Shake aka Gangsters by Mari&Sandra

Harlem shake by Mari&Sandra from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

?Hva syns du? 

-Mari&Sandra-

SPM VIDEO

 

?Hva syns du om videoen?

 

-Sandra- 

Svar på spørsmål - Video

Film fra 15.10.13 kl. 20.29 from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

 

?Lurer du på noe? 

Vil du at jeg skal ha flere videoer? 

 

-Sandra-

VIDEOBLOGG?

 

Hei! 

Siden jeg nå har satt i gang en spørsmålsrunde som dere finner HER , så fikk jeg et spørsmål om jeg svarer på videoblogg? Det er ikke noe problem for meg å svare på videoblogg, men tenkte å høre hva dere vil? Jeg tenker også at hvis det ikke er så mange spørsmål, så er ikke det noe vits. Så jeg er bare nyskjerrig om dere vil at jeg skal svare på en video? :) Da kan jeg jo evnt. også ta opp andre ting, hvis dere lurer på noe utenom spørsmålsrunden :) Jeg venter jo også til det har kommet inn flere spørsmål før jeg svarer, så jeg håper det kommer maaange spørsmål :)! 

?Vil du at jeg skal svare på videoblogg? 

 

-Sandra-

Videoblogg? - Hva skal jeg snakke om?Hei!

Tenkte at jeg skulle ta et innlegg med videoblogg igjen snart, egentlig før jeg reiser til Mallorca på Lørdag kl.00.00 ;) Men selvfølgelig, så aner jeg ikke hva jeg skal snakke om. Derfor spør jeg nå dere, og det betyr at dere står fritt til å velge hva dere vil jeg skal snakke om.

?Hva vil du at jeg skal snakke om? 

-Sandra- 

Sopranos VS Golranos
Hei! Nå er det en stund siden sist. I dag skulle vi egentlig til Hemsedal, men siden vi bare var 2 på gruppa til å starte med i dag, så fant vi heller på noe anna. Dermed gikk vi opp på A-salen å så på Introen til Sopranos (hvis noen har set det). Oppgaven var at vi skulle filme og lage Introen her på Gol på best mulig måte. Og siden vi filmet her på Gol, velger jeg å kalle min versjon for Golranos. Mot slutten av  kjøreturen, gikk det bare rundt for meg og gutten som var med, fordi begge ble veldig bilsyke. Det er ikke bare bare å sitte i en bil å skulle filme og fokusere ut av vinduet! Når vi kom hit igjen, var jeg så kvalm at jeg trodde jeg skulle kaste opp. Men la meg på senga å fikk slappa av litt, så gikk det over heldigvis. Så det var den dagen. I morgen reiser jeg hjem for å være med på Årsmøtet til Hedmark AUF i helga, noe jeg vet blir veldig koselig! Det var hvertfall det i fjor. Ha en fin Onsdag ettermiddag og kveld. 

-Sandra-

Tomorrowland

 

Ville du dratt til denne festivalen?

-Sandra-

Upper Westside - Skaga barn

Hei og god Onsdag! I dag er det en veldig fin dag men ikke nok med det, programkvelden vår er klar for visning her på bloggen. Han som har filmet det tok det opp på møtet vi hadde på Mandag om det var greit at det ble lagt ut på nettet og ingen hadde noe imot det, så her har dere programkvelden til UPPER WESTSIDE <3 

?Hva syns du om programkvelden vår?

-Sandra-  

Sånn ser det ut her...

Hei og god Søndag! Lovet å legge ut videoen i dag, så her er den. Sorry for dårlig filming og litt uklart til tider, noe jeg ikke var helt klar over selv før jeg så på den etterpå. Men en ser hva som er filmet. Håper det kan være litt til hjelp for de som vurderer å gå på folkehøyskole. Anbefaler et friår hvor du kan gjøre akkurat det du har lyst til. Det er veldig fint her på Gol og Skaga, så vil anbefale å reise akkurat til denne folkehøyskolen også. Trives veldig godt, fordi det er et godt miljø blant elevene, mellom elever og lærere, det er flinke lærere og det er god mat her! Litt gammeldagse rom, minner meg litt om rom som er på hytter. Men det er veldig koselig syns jeg! Vi skal få nye senger her, fordi mange av sengene er så gamle og slitte at de holder på å falle fra hverandre. De skal også bytte vinduer etterhvert på alle rommene, men det får de nok ikke gjort før til våren igjen, og da er jo jeg ferdig her men sånn til andre som skal gå her. I gymsalen skal de legge nytt gulv, noe som også blir veldig bra! På hver gang, altså for eksempel her på gangen jeg bor er det felles do/dusj, altså det er ikke noe jente/gutte do/dusj. Det er 2 båser på doen og 2 båser på dusjen. Funker ganske greit. Det er 4 ganger her, Vest oppe, Veste nede, Øst opp og Øst nede. I år er vi ca. 95 elever her. 

?Har du vurdert å gå på folkehøyskole?
?I såfall, syns du dette var nyttig info? 

PS: Vinneren av ukens blogg kommer senere i dag, så stay tuned :D! 

-Sandra-

sh365sh
Stikkord:

Skrekk og gru...

  

?Hva syns du?

IKKE GLEM Å MELDE DEG PÅ: UKENS BLOGG --> HER

-Sandra-

Keeps what I promise

 

 

Da var filmklippene klare. Den første er en stop motion movie, altså mange bilder som er satt sammen til en film. Nr. 2 er min første film! *Stolt*. Det var et utrolig morsomt prosjekt og at jeg noen gang skulle lage en sånn fin film, har jeg aldri hatt troa på sjøl. Men det har jeg altså fått til! Nr. 3 er fra 2.Juli i sommer. Det var kvelden før vi reiste til Romania. Maria fant på det at vi skulle sitte sånn på flyet, men vi gjorde jo selvfølgelig ikke det. Men morsom video å ha nå i ettertid. Den kvelden var veldig lang før vi sovnet! Det skal jeg love dere. Visste nesten ikke hvor vi skulle gjøre av oss. Håper alle har en fin kveld! 

HUSK: MELD DEG PÅ UKENS BLOGG -->HER

?Hva syns du?
?Har du lagd noen lignende filmer? 

 -Sandra-

Hils på Mari

Det kommer noen videoer senere i dag, men må få lastet de opp først og det tar litt tid. Men imens så skal dere få hilse på min besteveninne Mari. Hadde 3 videoer fra jeg var hos henne en gang og nå har jeg fått satt de sammen.Det er noe helt spesiellt å ha en besteveninne som ingen andre kan måle seg med. Ikke kjæresten engang, fordi en besteveninne er ikke i nærheten av det kjæresten din er. Nå i ettertid av videregående så har jeg savnet henne mye. Hvis det var noe jeg ville snakke om, så visste jeg at neste dag så kunne jeg prate med Mari igjen. Gjennom videregående var det Mari som fikk meg til å ville gå på skolen på en dårlig dag. Tanken på at vi en dag skulle skilles gjorde vondt å det prøvde jeg å la være å tenke på. Nå som jeg ikke får se Mari hver dag, høre og være med på den dagelige latterkula hun/vi må ha så må jeg gjøre andre ting. Når jeg savner henne, må jeg se på videoer eller bilder fra vg. Vi snakker heldigvis ganske ofte på facebook! Men denne videoen beskriver nok vennskapet til meg og Mari, mer enn nok selv om jeg har vrengt stemmene våre til tusen. Enjoy!

 

?Har du en besteveninne som betyr alt for deg?

-Sandra-

 

Stop Motion Movie

I denne uka skal vi lære oss filmredigering som jeg nevnte i et tidligere innlegg. Så i dag ble vi sendt ut på vårt første film oppdrag hvor vi fikk i oppgave å lage en stop motion film. For de som ikke vet hva det er, så er det en film som er satt sammen av bilder. Om en tar mange nok bilder hvor man bare beveger seg litt for hvert bilde, blir det en film. Syns at filmen min ble ganske bra, men det jeg kunne gjort bedre var å ta fler bilder og vist bedre hva jeg gjør for hver bevegelse. Derfor ble det ingen lang film, men absolutt storfornøyd til at det er min første! 

PS: HUSK Å MELDE DEG PÅ UKENS BLOGG! --> HER

?Hva syns du? 

-Sandra-

Videoblogg - Svar på spm runden

The first one, do not laugh

Videoblogg 25.10.12 from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

 

?Hva syns du?
?Hva skal jeg videoblogge om neste gang? 

-Sandra-

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits