Alexandria

 • 21.08.2015 - 08:05

God morgen!

I går når jeg kom hjem fra skolen slappet jeg av og solte meg litt på balkongen. Det har vært så fint vær hele uka og det er typisk at det fine været kommer når skolen starter igjen. I går ettermiddag gikk jeg ned til skolen for å være med linjeforeninga til bibliotekstudiet på spillkveld. Linjeforeninga vår heter Alexandria og denne kvelden var ment for førsteklassingene. Men siden det skulle bli servert pizza var jeg ikke vanskelig å be for å si det sånn! Da slapp jeg å lage middag og de fikk med seg en til, så vinn - vinn, hehe! Møtte noen koselige studenter og vi spilte et spill som heter FLUXX og i starten skjønte jeg absolutt ingenting, men kom inn i det etterhvert. Reglene er: trekk et kort, spill et kort. Men dette endrer seg når nye kort spilles ut, så reglene endrer seg og det kan ligge fem regler på bordet samtidig. For eksempel at du skal trekke fem kort kan være en regel men at du bare kan sitte med to kort på hånda kan være en anna regel, så da må du spille tre kort. Hvis da hand limit som det heter er 0 så må du kaste resten av kortene som du har på hånda. Det er et kort som heter Goal og der kan det stå at " den som har kortet kjeks og melk på bordet vinner" men det er disse kortene som gjør det vanskelig å vinne fordi det alltid skiftes ut og som sagt, reglene endrer seg! Veldig artig spill og det er på engelsk. Tror klokka var nærmere åtte da jeg gikk hjem og i samme slengen rakk jeg å bytte kode på studentkortet mitt siden jeg hadde glemt hva det var.

Når jeg kom hjen snakket jeg litt med mamma på tlf før jeg plutselig hadde sett ferdig Orange is the new black! Håper virkelig det kommer flere sesonger av den serien for den var bra!!!! Så begynte jeg der jeg slapp på Friends. En koselig kveld og kl. 23 stupte jeg til senga.

- Sandra

Farmen 2015

 • 27.11.2014 - 20:58


Hei!

Midt oppe i all eksamenslesingen og øvingen fikk jeg plutselig noe å blogge om igjen. Her om dagen tikket det inn en melding fra min gode veninne Mari som lød følgende:

"Vil du være med meg å melde deg på Farmen neste år? Hadde vært superkult om vi kunne være der sammen"

Først var jeg veldig skeptisk og tenkte at de spiller det jo sikkert inn i skoleåret og det har ikke jeg tid til! Mari beroliget meg med at innspillingen foregår på sommeren og at det ikke blir noe problem. Dermed sendte hun meg skjemaet og vi snakket sammen på skype mens vi fylte det ut. Tenkt veldig mye på det og var jo fortsatt veldig skeptisk og usikker når vi sendte det inn, men så kom tanken: "Hallo, du får ikke sånne sjanser så ofte" og HVIS vi kommer med, hadde det vært utrolig kult! Så nå sitter Mari og jeg spent å venter på svar en gang iløpet av neste halvår om vi kommer på intervju. Vi meldte oss også på "Anno" men der fikk vi aldri noe svar. Jeg la ut bilde av at jeg hadde sendt inn søknaden min på instagram og da fikk jeg like og kommentar av "Farmen 2015 med "Lykke til", noe som økte håpet mitt litt! Kryss fingrer og tær folkens, kanskje dere ser oss på TV skjermen neste høst ;)

♥ Sandra

STOPP MOBBINGEN!

 • 16.11.2014 - 20:39

 Det startet nesten nøyaktig på denne tiden for 8år siden. Vi har akkurat gått inn i året 2006, jeg er 12år og går i 7.Klasse. 


Vi hadde hatt nyttårsball med hele 7.trinn. Da var alt greit og alle var venner og koste seg. Vi spiste god mat, lo og danset sammen. Noen uker senere skjedde det tydeligvis noe, jeg husker ikke hva. Men alt ble hvertfall annereldes. Jeg var plutselig ikke velkommen i gjengen lengre. "Vi vil ikke ha deg her" og "du er ikke vennen vår" var setninger jeg fikk høre. Jeg har alltid vært den som har vært litt stille av meg og ikke så veldig frampå. Nå var jeg helt  stille, turte nesten ikke snakke fordi jeg var redd for hva som kom tilbake. Eller nei, fordi jeg visste jo hva jeg kom til å få tilbake. Jeg grudde meg plutselig veldig til å gå på skola, var ikke sulten ved middagsbordet. Men det verste av alt var at jeg alltid var lei meg. Det var ikke et eneste lyspunkt. Jeg grudde meg til alt. Jeg skulket, sa til mamma at jeg var dårlig og måtte bli hjemme. Ellers skulket jeg uten at de visste det. Det syns jeg var enklest. 

Det er en dag jeg skulker at det blir oppdaget. Mamma og pappa er hjemme fra jobb og jeg driver med mitt. Så ringer telefonen. Det er lærern min som ringer for å spørre hvordan det går med meg?. Mamma skjønner ingenting. Så sier lærern at jeg ikke har vært på skolen og da skjønner hun hvertfall ingenting! Det eneste jeg husker fra det øyeblikket er at jeg mildt sagt fikk høre det etter den telefonsamtalen. Men de skjønner ikke, tenker jeg. Noen dager senere snakker lærern med meg på tomannshånd når jeg er på skola. Det er da jeg forteller alt sammen. Om hvordan jeg ble utstøtt fra gjengen og ingen vil være venner med meg lengre. Lærern blir helt forskrekka og skjønner ingenting. Hun lover at dette skal de ta tak i, for sånn skal ikke en elev oppleve og ha det på skola. 

Vi begynner med såkalte jente-møter. Jeg fnyser av det nå i ettertid når jeg tenker på hvilken virkning det hadde. Møtene handlet om hvordan vi ville at miljøet i klassa skulle være med meg som midtpunkt. En og hver av jeneten i klassa måtte si en ting som var positivt om meg. Jeg brydde meg ikke, for jeg visste at de ikke mente det. Så dum var jeg ikke! Vi måtte ut å ha leker som omhandlet å inkludere hverandre og være snille og få føle hvordan det var å bli utestengt. Jeg husker en av jeneten tok meg i hånda i det vi var på vei ut, og i et tiendels sekund følte jeg glede. Men det varte ikke lenge. Tror dere møtene hjalp? Nei, de gjorde faktisk ting verre for min del. 

Det at vi hadde hatt jente møter spredte seg som ild i tørt gress. Til guttene i klassa. Flott, nå visste hele klassa om det. Da fikk jeg jo selvfølgelig høre det fra de også. Nå hadde jeg det mildt sagt jævlig. De dagene jeg faktisk gikk på skola, kom jeg vel nesten alltid gråtende hjem. Så kom selvmordstankene. Jeg ville bare slutte å leve, for å komme gjennom dette virker uoverkommelig. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt med en kniv i hånda og tenkte "nå gjør jeg det". Men det rare er at jeg aldri klarte det. Jeg sa det aldri til noen. Jeg begynte aldri å kutte meg heller. Det verste var når jeg en dag stod på kjøkkenet foran mamma og pappa med en kniv og trua dem med å drepe meg sjøl. Jeg kan neste se ansiktene deres ennå. Jeg strigråt. De visste ikke hva de skulle gjøre, men jeg la nå hvertfall kniven fra meg til slutt. Da skjønte de at jeg trengte profesjonell hjelp. 

Psykolog var neste steg. Jeg måtte gå til en psykolog. Der skulle jeg snakke om problemene mine på skola og få ut det vonde. Jeg kan ikke huske vi snakket om det noen gang. Utenom når psykologen var på skola en gang å hadde møte med meg, pappa og lærern. Da lurer dere sikkert på hva jeg og psykologen snakket om på alle de møtene? Jo, jeg hadde bil angst. Husker ikke om den kom før denne hendelsen eller etter. Men jævlig var det. Bare det å kjøre strekningen Brumunddal-Hamar som er en tur på 10-15min i bil var en utfordring som noen kanskje syns er helt på trynet. Jeg hadde angst for alt. Jeg hadde angst-anfall. Men hvertfall, dette handlet de møtene om. Venne problemene ble jo aldri nevnt. På skola fortsatte vi med jente møter som ikke hadde noen virkning. De var snille akkurat under møtene men så fort vi var ute av rommet var det det samme gamle. Som om jeg kunne forvente noe anna. 

På skoleområdet er det en stor skog rundt ake-bakken. Øverst i skogen fant jeg meg et tre som ble min bestevenn de 6 neste mnd. I hvert friminutt gikk jeg opp i det treet, satt meg godt til og så utover skolegården og ake-bakken. Ingen snakket til meg, det var kun meg og treet, sammen. Jeg følte meg trygg der. At jeg satt der hver dag, i hvert friminutt i hele 6mnd er helt rart å tenke på nå i ettertid. Men det var min måte å overleve skolehverdagen på. Lærern var veldig oppmerksom i de timene hun hadde oss. Hun så med en gang om jeg ikke hadde det bra og tok meg ut på gangen gjevnelig. Hun var virkelig en flink lærer som jeg knyttet meg veldig til. Hjemme ble jeg godt fulgt opp av mamma og pappa og de prøvde så godt de kunne å passe på at jeg hadde det bra. Hver dag var det en kamp for meg å vite at jeg skulle på skola, en kamp å gå til og fra skola, å gjøre lekser ble visst en utfordring, pc ble brukt mye mere, og jeg gråt meg alltid i søvn.  

Sommeren 2006 gikk med til å grue seg til skolestart og undomsskolen. Natten før hadde jeg så angst-anfall at jeg trodde jeg skulle dø. Jeg var så redd, gråt, og var så kvalm og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg lå foran doen og trodde jeg skulle kaste opp. Første skoledag på ungdomsskolen gikk greit, men har aldri hatt så vondt i magen og grudd meg til noe så mye. Heldigvis fikk jeg meg nye venner på ungdomsskolen og alt har bare gått en vei  for meg, nemmelig oppover!

 

Men det er ikke alle som er så heldige og min historie blir ikke så fæl, i havet av historiene om de som tar selvmord. Jeg var heldig som ikke ble fysisk mobbet, men jeg vet ikke hva som er verst? Fysisk elle psykisk? Alt er like ille! Det verste er at, de som mobber eller folk som ikke blir mobber tenker at, "Om noen år har hun/han glemt det". Der tar dere helt feil! Mobbing er med offerene hele livet! Det kan endre et helt liv. Ubesvisst, på grunn av at jeg har blitt mobbet så har jeg alltid hatt den følelsen av at jeg i visse situasjoner ikke er bra nok, ikke flink nok, tørr ikke ta ordet fordi jeg er redd for at de rundt meg syns jeg er teit. Håpet mitt er at alle de mobbehistoriene som kan komme frem i lyset av Odin-saken skal hjelpe det norske folk om å sette en stopper for mobbing! Derfor deler jeg min historie gjerne igjen og igjen, hvis det kan hjelpe mobbetallene å gå ned! Hvis du er for at mobbing skal bort, så gjerne del dette innlegget og oppfordre til at andre også skal dele sin historie. 

 

LIK OG DEL DETTE INNLEGGET HVIS DU ER MOT MOBBING - NÅ! 

 

♥Sandra

 

 

Middag med gutta!

 • 02.10.2014 - 09:41

Hei!!

Endelig kommer det til å bli morsommere og enklere å blogge fra mobilen! For på lørdag kjøpte jeg meg Iphone 5S. Veldig fornøyd og bildene blir såå mye bedre selv om det er mindre megapixlr på denne enn den forgie mobilen, så det sier sitt. I går var jeg ute å spiste middag sammen med Henrik og Audun (bildet) og det var veldig koselig! Vi har en avtale om at vi må prøve å møtes en gang i måneden men det er jo ikke alltid like enkelt å holde. I går var det også 1.oktober og to år siden jeg tok lappen. Nå merker jeg også at høsten har kommet orentlig og det blir vanskligere å stå opp om morgnen, men det vender man seg til. På skolen går det bra og jeg føler at jeg skjønner mere og mere! Må bare bli strengere med meg selv når jeg kommer hjem og skal studere på egen hånd. I morgen reiser jeg hjem en tur. Gjermund og jeg skal besøke Mari og Emil på lørdag og på kvelden skal vi i bursdag til den andre Mari. Vi glder oss! Nå må jeg avslutte her så jeg kommer meg på skolen.

-Sandra

Endelig helg!

 • 12.09.2014 - 13:43Endelig er det fredag♥ Ukene går så fort at jeg følte at det var mandag i går. Oppgaven er levert og senere i dag skal jeg ta bussen til Gjermund. Første helgen jeg skal tilbringe med han siden vi begge har flyttet til Oslo, noe som blir veldig deilig! Håper han også har fått det fint og funnet seg til rette. Gledet meg lenge til en helg hvor jeg bare kan legge vekk alt av skolesaker og slappe av skikkelig. Kan hende jeg tar med meg litt skolesaker, for vet jo at jeg må lese på et eller anna. Men siden vi skal til biblioteket på Lørenskog regner jeg med at det ikke er så mye å lese. Turen til nasjonalbiblioteket på onsdag ble til en forelesning på skolen i stedet(buuuhh), men det går veld bra tenker jeg. På fredag neste uke setter jeg meg på toget til tr.heim for å være den beste bursdagsgaven fra meg til Maria. hehe. Det blir skikkelig koselig! Grunnen til at jeg oppsummerer neste uke nå er at jeg ikke kommer til å blogge så mye. Håper alle får en like fin helg som meg. 

♥ Hva skal du i helgen?

-Sandra

Oida...

 • 24.07.2014 - 17:10

Ja, en så lang bloggpause tror jeg aldri at jeg har hatt! Men uansett, hei og jeg er tilbake for et innlegg. Tiden flyr og jeg vet ikke hvor sommeren har blitt av. Snart er det skolestart og høst! Det har skjedd mye siden sist innlegg, så jeg får vel fortelle litt om det da. Først og fremst, JEG KOM INN I OSLO :D!!! Så 4.august reiser jeg innover for å hente nøkkelen til hybelen! Gleder meg enormt mye samtidig som jeg er spent og nei..jeg gruer meg ikke. 10. juni startet jeg å jobbe hos Grilstad og på neste Torsdag, altså 31.Juli er jeg ferdig der. Syns jeg akkurat startet der, men jeg har jobbet der i 7 uker ca. :) Kjærligheten går bobbob uten at jeg skal gå noe nærmere inn på det. Vært mye sammen med de nærmeste vennene mine den siste tiden også, noe som er veldig hyggelig siden jeg nå flytter. Tror ikke det er så mye mere å fortelle, men dere skal selvfølgelig få en liten bildeserie. Bloggen kommer til å bli ENDA mindre prioritert fremover, men et innlegg nå og da skal dere få ;) 

 

 

-Sandra

My smile is back

 • 07.06.2014 - 12:14


God formiddag! 

 

I dag er smilet tilbake nesten 100%. Når jeg la meg i går kveld håpet jeg på at mesteparten av smertene skulle være borte når jeg våknet og det var de! Det er veldig deilig å kjenne at det gror seg helt og fint igjen uten så mye smerter som jeg har hatt til i dag! Men for all del, jeg klager ikke! I går kveld var jeg hos Mari og vi koste oss med taco. Det var veldig hyggelig, selv om jeg brukte hundre år på å spise opp, haha.Litt senere satt vi og så på Charterfeber hvor det var en som tok stingene etter visdomstanna på egenhånd! Ugh!Dagen i dag startet kl.09.00, men siden jeg syns det er deilig å kose seg litt før man står opp, satt jeg i nesten to timer for å endre på designet på bloggen. Som jeg sa i går er det viktig at bloggen ser bra ut, og det var vanskelig å bestemme seg for farge. Nå tror jeg at jeg er fornøyd! Mangler litt småendringer og det kommer etterhvert! Det var også koselig å lese på bloggen til Anna Rassmussen at hun venter en gutt i starten av desember! Det er en av de få bloggene jeg leser fast. Jeg leser andre blogger også, og hvis du vil at jeg skal ta en titt innom akkurat din blogg, så legg igjen en kommentar med link til bloggen din :) Været er ikke så bra i dag, men håper at alle får en fin dag for det. 

-Sandra

Update

 • 04.05.2014 - 18:07

Hei! 

Det går lengre og lengre tid mellom hvert innlegg her på bloggen nå for tiden og det skyldes rett og slett lite lyst og at andre ting må prioriteres! Onsdag forgie uke hadde jeg siste skoledag før eksamen, noe jeg syns er ganske teit selv om jeg skjønner at vi er ferdig med alt av undervisning. Dermed så må jeg ta meg selv i nakken for å skulle lese ordentlig helt frem til 19.Mai. Da har jeg første eksamen som er en hjemmeeksamen over 3 dager. Uheldigvis(?) er det uka før broren min skal konfirmeres og jeg skulle kanskje vært til hjelp både litt her og der, men det får gå. 


Litt dårlige bilder, men de er med! 

Jeg leser andre blogger og blir imponert over hvor mye de klarer å skrive om livet sitt og hva de gjør til en hver tid. Det kan hende jeg har et kjedelig liv, men jeg har aldri en haug med ting å skrive om med mindre det har skjedd veldig mye. Her om dagen fikk jeg også beskjed om at jeg får sommerjobb hos Grilstad hvor jeg egentlig ville jobbe, så da takket jeg nei til den på Parkgården. Det er utrolig deilig å vite at jeg har noe å gå til når ferien starter. Men før jeg begynner skal jeg jo til Mallorca med Gjermund og jeg gleder meg! Eller vi gleder oss ;) Har sett frem til det helt siden Januar og nå er det snart bare 4 uker til vi reiser. Gjermund og jeg har det bare bra og kunne vel ikke hatt det bedre og ikke noe er bedre enn det <3 På Fredag var vi hos Mari og Emil hvor vi grillet og koste oss dagen lang! Mari fikk sg også jobb mens vi var der og jeg unner henne det så mye :) I går kveld hadde jeg besøk av Tuva og den andre Mari på rekekveld noe som også var veldig hyggelig. Det blir mye latter og morsomheter med de to jentene på besøk. Etterhvert fikk Mari og jeg lyst til å dra på fest mens Tuva skulle videre på bowling, så da dro vi hvert til vårt. Jeg er så glad for at jeg har ordentlige venner som jeg kan hygge meg med og som ikke bor så langt unna. Selv får jeg stadig høre at det er jo JEG som skal flytte vekk og det høres veldig brutalt ut. Men hvis jeg kommer inn i Oslo er jeg ikke mere enn en togreise unna, hehe. I dag er det Søndag og ingen planer! Har levert siste og 5. arbeidskrav, woohoo! Det føles deilig! Ellers har jeg jobbet på en hemmelighet som jeg ikke kan skrive om på bloggen ennå(så nå kan dere lure). 

-Sandra

100114

 • 10.01.2014 - 08:31

God morgen!!

Bildene er fra i går men fikk ikke lagt det ut. Vi koste oss masse i går kveld med mat og drikke. Jeg ble litt vel overtrøtt og Gjermund fikk litt å håndtere i går. Haha! Vi så også Harry Potter film nr.4.

Og sånn ser jeg ut i dag. Haha! Bare litt lei meg for Gjermund har dratt på jobb og jeg er alene hjemme hos han. Det er faktisk første gang jeg er alene hos han en hel arbeidsdag! Men vi skal kose oss stort senere i dag! <3

Ha en fin dag!

-Sandra-

Jeg vant, jeg vant!

 • 22.12.2013 - 17:32God kveld! 

I Brumunddal har vi et kjøpesenter som heter Parkgården og de har hatt et ønsketree hele desember hvor folk kunne henge på lapper med et ønske og i dag ble det trekt 2 vinnere. Tror dere ikke jeg var så heldig å vinne? Trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg fikk meldinga og dro rett ned for å hente den. Det treet var ganske fullt av lapper og veninna mi som også hang på lapp sa "Phh, så lite sannsynlig at jeg vinner" og jeg sa flere ganger "Men hvis du ikke deltar, så vinner du hvertfall ikke noe". Endelig vant jeg noe også! :)

-Sandra-  

Sick

 • 11.12.2013 - 11:09
God morgen! 

Bildene sier vel det meste om hva vi gjør i dag. Glad jeg ble ferdig med eksamen i går, for i dag ligger jeg på sofaen å er ganske sliten. Stygg hoste herjer i kroppen og det er ikke særlig deilig. Gjermund er også litt sliten i dag, så vi ligger her på sofaen å gjør ingenting. Vi skal vel se på litt TV, 7th heaven og baaaare kose oss! Må bli bedre for i morgen skal vi til Mari og Emil og vil helst ikke smitte de. Skal vel egentlig på teaterøvelse i dag, men får se hvordan formen er. Unødvendig å dra hvis jeg risikerer å smitte andre mennesker så de blir liggende sjuke i jula. Nå skal vi kose oss videre her, så blogges. 

-Sandra- 

Robin&Bugge +++

 • 07.12.2013 - 18:47 God kveld!

I går kveld ble jeg henta ved 20.15 tiden på bussholdeplassen og da ble vi kjørt til et vors på Hamar hvor vi var en stund. Så dro alle vi på vorset i en Maxitaxi til Svare&Berg. Konserten var bra men de hadde jo ikke så mange numre, men uansett, de var flinke! Det stengte kl.02.00 og jeg holdt ut hele kvelden, noe som er imponerende til å være meg. Når Gjermund hadde fått meg vel hjem og jeg var VELDIG sliten, så begynte det å kjennes at det jeg hadde drukket tidligere virket i kroppen. La meg, litt smådårlig men tenkte at bare jeg sovner, så våkner jeg i morra og er helt fin. Der måtte jeg tro om igjen, for jeg våknet jevnlig og bare mumla at jeg ikke fikk sove og følte meg dårlig. Stakkars Gjermund, men han passet på meg. Ved 5 tiden ble jeg veldig kvalm og kroppen reiste seg veldig fort opp automatisk, frem med bøtta og ja, Gjermund som akkurat hadde nesten sovna igjen måtte pent holde vekk håret mitt mens jeg kasta opp. Da har jeg lært det. Jeg drikker jo nesten aldri så og si og jeg drakk ikke noe mere i går enn vanlig. Veldig sjeldent jeg drikker også og jeg fikk kjenne hvordan det var å være dårlig. Vet ikke helt om det er noe vits i å skrive dette, men det var jo det som skjedde, så why not. Møtte masse fine folk ute i går og det var veldig koselig. I dag tidlig spiste vi en god frokost og vi har bare slappa av i hele dag. Planen var jo å studere, men dagen derpå ble litt annerledes. Litt har jeg fått lest da. Gjermund måtte på et dykkerkurs på jobben fra 18-20 i kveld, så det passet bra så jeg fikk skrevet dette innlegget. Må foressten ikke glemme å fortelle om at det var 2 gutter som la an på meg i går. Han ene spurte "Vil du være med meg hjem" og jeg sa "Nei, jeg skal nok hjem til kjæresten min senere" og da sa han " Bli med meg hjem når du ikke er opptatt da". Han andre kom å satte seg ned ved siden av meg, la armen rundt meg og spurte "Er du opptatt" og jeg svarte "Hvis du lurer på om jeg har kjæreste, så ja, jeg er opptatt" og han sa "Åja, så dumt da". Det var litt morsomt, så jeg sa dette til Gjermund og at han burde være stolt over at det er han som er kjæresten min, noe han selvfølgelig er.

-Sandra-  

Festlighetar

 • 06.12.2013 - 18:57God kveld :) 

Då er eg klar for kveldens festlighetar. Funnet noe fint å ha på meg, satt opp håret og følar meg greit fin. Har på meg ein topp eg aldri har brukt før så det kan bli spennande å sjå korleis det går utover kvelden. Plutseleg fikk eg litt lyst til å skrive på nynorsk, anar ikkje kvifor menmen. Eg har aldri vore nokre flink i nynorsk, men etter at eg begynte på studiet i haust med ein over middels interessert lærar for både språk og nynorsk så har det ikke vore så galt å bruke det. Facebooken min har eg på nynorsk og eg tenkjer ikkje over det.  No blir eg vel snart henta, så blir ikkje nokre langt innlegg detta, bare vil ønske alle ein fin fredagskveld! Ha det gøy og finn på nokre sprøtt! :) 

-Sandra-  

Almost 20!

 • 17.11.2013 - 21:55
God senkveld! 

Lenge siden jeg har oppdatert noe sist og jeg skal ikke forsvinne helt. Siste uka har vært mye planlegging av bursdagsfeiring og i går ble det gjennomført og feiret! Vi spiste Thaisuppe til hovedrett, Is med hjemmerørt jordbær og brownis til dessert :D Nam! Det var skikkelig godt! Derretter var det snacks og geleshots det gikk i, haha! Har for første gang lagd geleshots, noe som ble litt i sterkeste laget, så neste gang blander vi ikke 2 dl Vodka og 3 dl vann ;) Hihi. En gang må være den første og det ble ikke sånn veldig ille, for det var spisbart. Var veldig koselig å få samlet mine nærmeste venner igjen også. De 2 siste årene har jeg pleid å være på ferskiskurs med AUF i Hedmark, men i år måtte nok det passere. Uansett, jeg fikk vært med på ekstraordinært årsmøtet, og der traff jeg mange venner også! Deilig å få feiret bursdagen litt ordentlig siden jeg blir 20, men jeg fyller ikke før på Tirsdag! Hatt en utrolig bra helg! 

-Sandra- 


#Followme

 • 31.10.2013 - 21:17

I starten når jeg begynte å bruke intagram var jeg skikkelig flink til å oppdatere ofte, men det har virkelig dabbet av. Har litt sånne perioder hvor jeg syns det er gøy å ta bilde av alt mulig rart. Det er hvertfall en del bilder der, men skulle jo vært mye mere! Ikke har jeg tenkt så mye på at det er noen som ser på bildene heller, så denne plattformen har ikke vært så viktig for meg! Det er sikkert mange av dere som er på instagram, så nå tenkte jeg å invitere dere til å følge meg, så følger jeg kanskje deg? :) 

#Followme on Instagram: andreeasg93

?Hva heter du på Instagram?

 

-Sandra-

291013

 • 29.10.2013 - 19:06
God kveld. 

Det merkes at jeg ikke har blogget så mye i dag og det er jo litt dumt. Men i dag har jeg faktisk klart å legge bloggen litt til side, fokusert på skolen og vært med venner. Etter 3 timer på skola kom Gjermund å henta meg, så dro vi til Mølla hvor vi skulle møte Tuva for å handle inn til matlagingen. Vi har vært invitert til middag hos Tuva og Håkon og i dag skulle vi altså dit. Vi spiste kyllingwok og det var innmari godt. Etterfulgt av buzz og is. Kjempekoselig kveld som gjerne kan gjentas! Har så og si akkurat kommet hjem, lest litt på noe pensum til i morgen. Det begynner jo å nærme seg eksamenstider snart (Desember) så da må jeg virkelig legge bort bloggen! Håper jeg ikke mister dere lesere for det, siden det bare er en kort periode! For jeg kommer alltids tilbake :) Jeg kjenner at jeg snart kanskje kan trenge litt inspirasjon fra dere lesere, så hvis det er noe spesifikt dere vil lese om her på bloggen, rop ut i kommentarfeltet! Det hadde hjulpet meg litt akkurat nå. Takk på forhånd! 

?Hva har du gjort i dag?
?Når skal dere ha eksamen?
?Hva vil du lese om på bloggen?

-Sandra-

Mari&Sandra special

 • 25.10.2013 - 21:37


God kveld! 

Mari og Sandra fra sofakroken hos Mari. Vi har som dere ser over tatt en del bilder i kveld. Vi har også spilt mastermind, og jeg fikk totalt dilla, så takk til Mari som fikk meg med på det. Mari takker for at jeg ble med slik at noen ville spille med hu, siden ingen andre vil. Som bestevenn er det noen plikter som bare kaller! Derfor var jeg sola til Mari sitt livsunivers! Merker at denne går litt den useriøse veien, men vi har en unskyldning og DET er at vi har drukket brus. I morgen skal vi til CC Gjøvik for å shoppe litt, noe vi tror blir veldig koselig <3 I kved har vi bare spist god mat, tullet og sett på 101 dalmatinere, en utrolig søt film. Galme barnsomsminner vekkes og da blir en så glad. Når Mari og jeg er sammen, så blir det alt for mye tøysing og alt er bare helt tipp topp, for det er sånn det skal være :) Men nå har vi ikke så mye mere å komme med før i morra, så vi skal gi dere et bedre innlegg hvor vi skal gjøre en: 

harlem shake video med at vi skal leke gangsters ( det var en utfordring vi fikk). Nå som vi er sammen denne helga, så kan vi godt ta flere utfordringer på videoen i morra, men da er vi avhengig av dere lesere. Så nå har dere muligheten til å se oss gjøre masse sprell! Kjenner jeg oss riktig, så gjør vi nok det meste frem til vi syns det går en grense. 

Vi håper på mange utfordringer :D!!! 

- Mari&Sandra- 

310508 - Long time ago

 • 24.10.2013 - 10:08


I dag tenkte jeg å dele en dag i livet mitt med dere, som de fleste aldri glemmer. 31.05.08 konfirmerte jeg meg. Huff, det virker så lenge siden akkurat nå og ja, det er jo faktisk over 5 år siden. Jeg våknet og følte meg relativt pigg, og jeg gruet meg ikke noe særlig. Det ble ikke så mye til frokost, for jeg var nok litt nervøs for sermonien i teatersalen. Denne dagen var det helt sinnsykt varmt, vi svetta alle mann tror jeg. Det er da det er veldig fint med svart bunad....Hvertfall, under sermonien i teatersalen, det var klamt og vi satt tett, og jeg følte meg innmari dårlig. På et tidspunkt lurte jeg på om jeg bare skulle få ut for å få litt frisk luft, for jeg følte at jeg skulle kaste opp og svime av. Men jeg skalv meg gjennom resten av sermonien. Vel ute, var jeg så sårlig at jeg orket egentlig ikke prate med noen, selv om det var mange som ville prate med meg. Vi måtte jo også inn igjen å ta bilde. Det husker jeg gikk greit. Når jeg møtte mamma, så bare sa jeg på gråten "Jeg er så dårlig". Derfor bestemte vi oss for å dra hjemo en tur, for å få i meg litt drikke og mat, men jeg orket ingen av delene. Husker jeg lå foran doen mens mamma holdt håret mitt for jeg var helt sikker på at jeg skulle kaste opp, men det kom ingenting. Jeg kalv og var skikkelig uvel, men vi satte oss nå i bilen på vei ut tl gjestene som befant seg i Stange. Jeg lå med lukka øyne, prøvde å slappe av, men så kjente jeg at jeg virkelig måtte kaste opp og vi var nå på E6. Så mamma måtte bare ta på blinklyset og komme seg ut av veien. Vi hadde heldigvis med oss pose, så der kom det som hadde plaget meg hele sermonien. Jeg følte meg så lite delikat når jeg satt å kastet opp i bunad. haha. Etter at jeg hadde gjort meg ferdig med det, følte jeg meg plutselig helt frisk og jeg satt  å sa ikke annet en at jeg var så glad for at jeg hadde kastet opp før vi kom til festen. Vel fremme møtte jeg vennen og familien min. Festen var ute på jobben til pappa i hovedhuset der, og det var så nydelig der! Grønt og frodig med bord i skyggen. Nå ble det virkelig godt med mat. Jeg fikk pratet med en del av gjestene. Bildet over, er når jeg holder min tale til mamma og pappa. Pappa holdt også en veldig fin tale til meg! Det var god mat og gode kaker, fine gaver! Den største gaven, var vel Ipod'n som mine søskenbarn hadde spleiset på fra statene. Dette var på den tiden Ipod ikke hadde kommet til Norge, så det var skikkelig stas! :) Ellers fikk jeg jo masse penger, fordi jeg hadde ønsket meg det, så jeg kunne spare til språkreisa jeg skulle på neste sommer. Lillebroren min hadde sin egen gave til meg og det var å spille. Den gang spilte han i korps, så han spilte Flåklypa-sangen og titanic for meg. Han var sååå søt! Jeg satt å grein, fordi jeg ble så rørt. Mellom maten og kaffen, hadde jeg også en bildepresentasjon av Romania-turen jeg og mamma var på høsten før. Jeg syns sånne dager, hvor hele familien + venner osv er samlet er så koselig! Jeg gleder meg alltid til det. Kommer aldri til å glemme den dagen! 

?Når konformerte du deg?
?Kristelig eller borgelig?

-Sandra- 

Resten av Søndagen

 • 13.10.2013 - 22:50

-Sandra-

Kjærestekos

 • 07.10.2013 - 13:10


God formiddag! 

I går kveld kom Gjermund hit etter jobb, for å være over. Han har jo startet i ny jobb, hvor han jobber fra halv 4 - 8 på kvelden, så da passer det supert at han ligger over, for da får vi dagen sammen også legger vi oss sammen på kvelden når han kommer etter jobb. Alltid så koselig å få besøk av gutten min, for han er en så god kjæreste. Vi har et veldig avslappet forhold, vi snakker om alt sammen, vi tøyser og tuller, ler og har det generellt veldig fint sammen. Mens jeg har jobbet litt med arbeidskravet mitt, ser Gjermund på TV. At vi kan være med hverandre og gjøre hver våre ting er noe som er veldig avslappende syns jeg. Akkurat sånn som forholdet vårt er nå, vil nok både Gjermund og jeg påstå at det er helt perfekt, og hvertfall jeg setter veldig pris på det. Det er viktig i et forhold å sette pris på hverandre og det forholdet man har, uten å bli for kravstor. Hvis en krever for mye ut av et forhold kommer det ikke til å fungere. Det viktigste er å nyte det. 

?Har du kjæreste? 

?Hva gjør du i dag?

- Sandra- 

Vi vil utfordres av deg!

 • 04.10.2013 - 20:25


God kveld, alle sammen :D

I dag fikk jeg besøk av Mari og det er utrolig koselig! For øyeblikket sitter vi og ser på The Voice på TV, spiser kinamat og koser oss ;) Det er utrolig koselig med besøk av Mari, siden vi ikke ser hverandre så ofte. Vi så på Unge mødre i stad og da var det ei som hadde lagd en liste, sammen med veninna si med ting de skulle gjøre iløpet av sommeren. Dermed kom vi på at vi kan bli utfordret på en "Må-gjøre" video av dere lesere. Så nå kan dere komme med forslag til utfordringer, så skal vi få til å lage video! Dette er noe vi kan gjøre flere ganger, så vi er åpne for masse utfordringer som kan være litt morsomme. Vi håper på masse respons fra dere :D 

?Hva vil du at vi skal gjøre? 

-Sandra & Mari-

Fest, Lørdag 280913

 • 29.09.2013 - 12:50

- Sandra- 


Willy Nikkersen 2014

 • 21.09.2013 - 21:31

 

Willy-jentene repper Sandvika og Nadderud:

Amanda Kathrine Jansen

Benedicte Hagen Venås

Celine Skovholt

Cornelia Sørensen

Eline Håkonsen

Emma Strandskogen

Hanna Kjellberg-Line

Hedvig Sundby

Helene Syrdal Gulbrandsen

Ingrid Osland Haugli

Ingvild Schjander Torhaug

Ingvild Winther

Julie Velez Polmar

Juni Hope Arnesen

Kristin Eika Gjørven

Linn Meier

Maja Gellein

Marianne Bergan Engebresten

Marthe Helmen

Martine Fjær

Oda Sofie Nerheim

Pauline Løver Knive

Pia Falcke

Thea Jahren Herud

Vilde Marie Jacobsen

Vilde Kvålsvold 

 

 

 

Hei! Dette blir et promo/skryteinnlegg, men det får ikke hjelpe! Er så heldig at jeg er kusine med Helene (i lista over) og hun er russ i 2014. Hun er en av mange russ i Sandvika. De har planlagt russetiden i 2år, spart og jobbet hardt for å få det bra, og bedre skal det vel bli? :D Dekknavnet dems er Willy Nikkersen som er dekknavnet frem til russetiden kommer. Kusina mi er russebusssjef så hu har jo et stort ansvar og etter det jeg hørte i dag, så var det ikke bare bare hele tiden. Når de er 26 jenter, blir det mye forskjellige meninger om div.ting me det går vel som regel bra. I sommer var de på tur til Kos og det har ikke jeg hørt om at noen russegjeng har gjort før. Blir sikkert et spesiellt bånd når man er en så stor gjeng om samme tingen og jeg tror det er veldig gøy. Vennegjengen min hadde ikke russebil i fjor når vi var russ, men vi hadde det jo like gøy som alle andre. Her på Hedmarken er det ikke så vanlig med russebusser, men har blitt noen som har det også! Vil bare ønske jentene lykke til og gled dere!!!! Russetida er den beste tiden og jeg ville ha opplevd den om igjen hvis jeg hadde hatt muligheten!

TRYKK PÅ LINKEN OG LIK! : WILLY NIKKERSEN 2014

-Sandra-

 

Mari 20år!

 • 02.09.2013 - 10:51
På Lørdag var vi hos Mari og Emil for å feire Mari som blir 20år i dag. Det ble en suksess! Alle hadde kledd seg ut så dumt at det ble morsomt og vi lo godt av det når vi så hverandre. Utover kvelden hadde vi div. konkurranser og en quiz med mange forskjellige spm. Vi spiste taco, drakk brus og koste oss skikkelig! Avsluttet kvelden med å se på en film og etter den var alle egentlig ganske slitne, så da var det natta. Emil og Mari har fått det så fint i det nye huset, jeg er faktisk rent missunnelig.  Men som jeg unner dem det! At de endelig har kunne flyttet sammen og starte "på nytt", sammen, åhh så glad jeg er på dems vegne. De er det perfekte kjærestepar og veldig ment for hverandre. Vi ga de en ildfast form og der råkte vi godt for det trengte de visst fler av. Håper dere får mye bruk for den! Vi lå over til Søndag alle sammen, så det ble koselig frokost på morgnen før vi skravlet litt før det var på tide å sette kursen hjemover. Er bare 30 min ca fra meg til dem, så vi må definitivt prøve å komme litt oftere på besøk! Helgen var perfekt! Takk for en fin feiring Mari. Håper du koste deg og gratulerer så mye med dagen i dag :D! 

-Sandra- 
BURSDAG!

 • 30.08.2013 - 14:44Hei! 

På Mandag har verdens beste besteveninne bursdag og blir hele 20år! Mari har bursdag og i den forbindelse så skal vi feire henne i morgen. Hun og kjæresten Emil har blitt samboere og flyttet inn i sitt eget lille reir som vi også skal få se. Er jo hjemme hos de at bursdagen skjer, så sier seg selv egentlig. Hvertfall, temaet for bursdagen er bad-taste stil, så jeg må virkelig finne noe "bra" å ha på meg. Gleder meg masse til å se igjen både Emil, Mari og se hvordan de har fått det! De er et utrolig søtt kjærestepar! Jeg ble kjent med Mari iløpet av første uka på vgs og siden da har vi vært uadskillelige, selv om vi etterhvert har flyttet på oss og ikke se hverandre så mye lengre. Har en del innlegg om Mari og meg. De kan dere se: 

---->HER<----

---->HER<----

---->HER<----

--->HER<-----


-Sandra- 

I eventyret

 • 09.08.2013 - 08:28

God morgen alle kjære lesere. Siden jeg har stått opp 05.30 hver dag i noen uker nå, så var kroppen veldig innstilt på det. Hadde satt kl. på 08.00 men jeg våknet av meg selv ved 05.30 tiden! Skjønner ikke hvordan det er mulig ennå jeg la meg ved 22.30 tiden i går. Det var seint tenkte jeg siden jeg skal bort i dag og må pakke ferdig resten av bagen. Klarte heldigvis å sove litt til men våknet igjen litt senere. Da stod jeg opp. 

 

Jeg lever i eventyret, ikke bare nå, men hele tiden. Det er en tid i livet mitt nå som er ekstremt bra, jeg har reist utrolig mye det siste året, fått mange nye venner, kjæreste og jeg har jo verdens beste familie. Ikke bare her i Norge, men i Romania også. Er så takknemmelig for at jeg fikk møte de. I sånne situasjoner blir man veldig flink til å sette pris på, men jeg prøver å sette pris på alt som skjer meg, med mindre det er noe negativt som gjør meg lei meg. Kan ikke huske sist jeg var lei meg eller deprimert( utenom mormors bortgang). Vil si at jeg er ganske glad av meg til tider, og jeg klarer ikke skjule det. Derfor er jeg utrolig dårlig på å holde glade hemligheter. Liker å gjøre andre mennesker glade og få de til å sette pris på både seg selv og andre. Det kan være vanskelig til tider. Neste Mandag (19.) begynner jeg på ny skole, med nye lærere og nye medelever. Hvert år i alle år siden jeg begynte på ungdomsskolen har jeg grudd meg til første skoledag samtidelig som jeg har gledet meg. I år er det annerledes. Det siste året har jeg vokst så mye psykisk og blitt mer selvstendig, dermed gleder jeg meg bare! Det blir spennende med et nytt studie som jeg håper jeg trives med. Jeg er en utadvent person, så det å få seg venner tror jeg ikke blir noe problem. Må si at jeg gleder meg innmari. I Februar har jeg vært sammen med Gjermund i 2år. Syns tiden sammen med han har gått så fort! Vi har opplevd så mye sammen på kort tid og jeg håper det blir mange flere opplevelser i fremtiden sammen med han. Har venner på alle kanter som jeg er veldig glad i og jeg setter pris på alle de vennene jeg har! Det er utrolig viktig, for det er de som er der for deg når du ser det mørkeste av det mørkeste og helst bare vil grave deg ned under dyna. Jeg har alt jeg, som jeg trenger vel og merke. En trenger ikke alt man har lyst på, for det er unødvendig. Veldig fornøyd med livet mitt akkurat nå og jeg nyter det 100%. Jeg lever i eventyrland. 


-Sandra-  

Kjærestetid

 • 08.08.2013 - 20:11

God kveld. Nå har jeg hatt besøk av Gjermund. Egentlig skulle jeg ikke være med han i dag fordi jeg var så sliten og dårlig når jeg kom hjem, men så fant jeg ut at kvelden kom til å bli lang, så inviterte han en liten tur da. Vi sov litt og det var utrolig deilig, skvatt når kl. ringte så det betyr at jeg sov veldig godt. Etterpå gikk vi opp for å poppe popcorn og spille litt kort. Spilte Idiot og jeg ble selvfølgelig idioten. Liker ikke å tape i kortspill altså. En dårlig taper med andre ord. Hadde ikke sett han siden Søndag, så var greit å få sett hverandre før jeg reiser til Jotunheimen i morgen. Har begynt å lure på om jeg begynner å pådra meg et eller anna, for i dag på jobb var jeg innmari sliten og dårlig og når jeg våkna i stad følte jeg meg helt elendig egentlig. Vurderte å bare sove videre, men stod opp og skal holde meg våken utover, for da sover jeg mye bedre i natt. Krysser fingrene for at det ikke er noe, for det har jeg virkelig ikke tid til nå. Av og til skjønner jeg ikke hva jeg har gjort for å fortjene en gutt som Gjermund. Han er helt spesiell for meg, han lyser opp hverdagen hvis jeg ikke har det så bra, han blåser på hvis jeg skader meg, han gir meg STORE klemmer og kyss, han sier ofte at han er glad i meg og elsker meg. At jeg er den beste kjæresten i verden og for han. Selvfølgelig sier jeg dette tilbake også, fordi det er sånn kjærester skal si til hverandre. Det er skikkelig koselig å ha kjæreste og være forelska <3 

?Har du kjæreste? 

-Sandra- 1 year & 6 months

 • 04.08.2013 - 11:56

I går var det 3.August og det betyr at Gjermund & jeg har vært sammen i 1 1/2 år, noe jeg syns er veldig koselig. V í hadde bestemt oss for å spise på Alle tiders og det gjorde vi. Hadde med oss farmor på 90 år også, noe som var veldig koselig. Vi spiste god mat, skravla og kosa oss. Når vi skulle tilbake til bilen, så stoppet vi på en interiørbutikk hvor farmor fant så mye fint. Hun kjøpte ikke noe, men sa heller at jeg skulle plukke ut en ting jeg ville ha, så skulle jeg få det. Jeg falt pladask for rammen på bildet over, og fikk den. Skal ramme inn et bilde av Gjermund og meg, mens mamma og pappa mente at jeg skulle ta et bilde av dem ( de bare tulla), men jeg så bare oppgitt på pappa og sa "Nå var du morsom". Kjøpte også en bok hvor jeg kan skrive dagbok, noe jeg allerede har begynt med. Så dro vi på butikken, for farmor hadde skrevet seg en handleliste og vi hadde lovet henne å ta henne med ut på storhandel som vi kaller det. Vi fikk handlet og kjørt farmor hjem før vi dro videre til CC, fordi vi skulle kjøpe reker og drikke til kvelden. På veien ut, stoppet vi, for Gjermund skulle kjøpe en rose til meg og da var ikke jeg sein med å kjøpe et sånt lite skjokoladehjerte hvor det stod "Jeg elsker deg" til han. Var to fornøyde forelskede ungdommer som kjøre hjem ja. På kvelden dro vi til Mari på fest, og den trenger jeg ikke skrive så mye om, men det var morsomt! Gleder meg til neste gang allerede. I dag er det jo veldig fint vær, så jeg får vel komme meg ut etterhvert, men jeg er ganske sliten, så skal være litt inne til å begynne med. Gjermund har dratt hjem, og kommer tilbake senere i dag. Ja, da skal vi foressten spise rekene vi kjøpte i går. 


?Hva gjorde du i går?

-Sandra- 

Fest og Stranda

 • 22.07.2013 - 06:31

Hei! I går hadde jeg som sagt noen venner på besøk til grilling, noe som var utrolig koselig! Vi hørte på musikk, spiste god mat og skravla. Plutselig fant vi ut at vi skulle på en fest i moelven, så da ble grillkvelden omgjort til et fors og da var det jo bare å begynne å drikke, neida. Vi dro videre til den festen ved 23.45 tiden og var der til 3 tiden også måtte vi stoppe innom Essoen i Br.dal på vei hjem for alle hadde lyst på mat, så vi var ikke hjemme før 03.30 og da var jeg ganske....sliten, så da la vi oss til å sove. 
Mens i dag sov vi lenge, helt til Tuva ringte å vekka oss fordi vi hadde avtalt tid vi skulle ringes. Dermed var vi oppe ganske fort, jeg begynte å rydde resten etter gårsdagen mens Gjermund dro hjem å hentet badesaker siden vi skulle på stranda. Kan ikke si jeg følte meg helt ladd for det med det første, men nå i ettertid er jeg glad vi dro. Dro innom butikken, før vi plukket opp Tuva og Håkon for å så dra til kiwien på næroset å møte Mari og Rune. Rune hadde med sønnen sin Sander, så det var skikkelig koselig, han er så søt. Vi var på stranda fra halv 3 tiden til 6 tiden før vi dro hjem. På veien stoppet vi å kjøpte oss is og slush. Vært innmari varmt i dag så nå er jeg ganske sliten og trøtt. Blir nok tidlig kveld. Måtte ut på hverandaen da jeg kom hjem for å sjekke at jeg hadde tatt det meste der, da jeg oppdaget jordbær flekker på bordet ( Tuvas jordbær bacardi slår aldri feil vettu ;) ). -Sandra-

 

Nora & Helene

 • 21.04.2013 - 16:53

(Regner med at det var greit jeg tok noen bilder fra bloggen deres ;) )

Hei! 

Her om dagen spurte jeg Nora og Helene, som jeg også skrev om i forgie innlegg (de var kåret til årets blogg) om jeg kunne få skrive om de to på bloggen og det syns de bare var koselig, så nå skal jeg prøve å fortelle litt om de to fra mitt synspunkt. Foressten, dere husker kanskje jeg skrev et innlegg om Nora? Hvis du ikke husker det, kan du finne det HER.  Innimellom skriver jeg noen innlegg om enten personer som er forbilder eller som har gjort inntrykk på meg. Personer jeg har blitt glad i. Bakgrunnen for dette er at jeg liker å skrive om personene, fordi det er viktig å vise at en legger merke til folk!  

Nora og Helene er to jenter som har utmerket seg fra dag 1. Altså fra jeg la merke til de, og det var vel da de tok styringen når vi skulle lage underholdning for lærerne. Og siden da har jeg skjønt at de er bade knoll og tott, snipp og snapp og ja, you name it. I starten trodde jeg at de måtte jo ha vært bestevenner siden de ble født, men der tok jeg feil. Jeg kan ikke si at jeg har blitt så veldig godt kjent med de, sånn personlig, men jeg har nå observert de på avstand og snakker med de når det faller seg sånn. Jeg bare må fortelle en liten sånn observasjons-historie. Det var en Lørdag når vi sitter i spisesalen, etter en programkveld hvor jeg sitter å prater med en person ved et bord. Helene sitter ved et annet bord (jeg har utsikt til det bordet) og hun fanger oppmerksomheten min på avstand mens den personen jeg sitter med prøver å fortelle noe. Helene og Nora er også kjent for å av og til være veldig høylytte av og til, fordi de har så bærende stemmer eller hva jeg skal kalle det. Hvertfall Helene har fanget oppmerksomheten min helt og plutselig så sier hun, mens hun ler " Da STOLER vi på det" mens hun tar opp stolen ved siden av seg og vifter litt med den (Hun snakker med en person ved det bordet). De to ved det bordet begynner og le....og det gjør jeg også, selv om jeg ikke er med i samtalen eller sitter ved samme bord engang. Jaja, sånn kan det gå! Veldig morsomt minne å ha! Stakkars den personen som satt å prøvde å ha en samtale med meg. Selvfølgelig, så har jeg en historie om Nora også, veldig komisk egentlig at det var det jeg kom på først nå, men pytt pytt. Jeg er på besøk på rommet til Nora og Ada, og Henrik er der. Aner ikke hva som fikk Nora til å begynne med det, men hun begynte hvertfall å søke opp herpes på google bilder (vet ikke om hun egentlig syns det var morsomt eller ekkelt?) men hun satt nå der og viste oss bilder av herpes både her og der på mennesker og dyr. Henrik og jeg satt vel egentlig bare å sa æasj og fysj, og Hnerik stakkar ble helt fortvila fordi Nora gjorde det her. Som sagt, morsomme minner i ettertid. 
Som jeg skrev i innlegget om Nora, så må de oppleves for å forstås men hvis jeg skal beskrive de litt så er de, pene, smarte morsomme (helt syk humor til tider), blide, inspirerende og lett å komme i kontakt med. Hvis du er i nærheten av de når de har en morsom samtale, så kan du ikke annet enn å smile og le, for når Nora og Helene har det morsomt, da smitter det fort! Virkelig takknemelig for at at jeg har fått komme i kontakt med to jenter som dere, og det kommer jeg til å ta med meg resten av livet! :) 

-Sandra- 
Hun som måtte ut av vennegjengen

 • 19.04.2013 - 20:59Skrevet: 17.01.12
 

 Det startet nesten nøyaktig på denne tiden for 6år siden. Vi har akkurat gått inn i året 2006, jeg er 12år og går i 7.Klasse. 


Vi hadde hatt nyttårsball med hele 7.trinn. Da var alt greit og alle var venner og koste seg. Vi spiste god mat, lo og danset sammen. Noen uker senere skjedde det tydeligvis noe, jeg husker ikke hva. Men alt ble hvertfall annereldes. Jeg var plutselig ikke velkommen i gjengen lengre. "Vi vil ikke ha deg her" og "du er ikke vennen vår" var setninger jeg fikk høre. Jeg har alltid vært den som har vært litt stille av meg og ikke så veldig frampå. Nå var jeg helt  stille, turte nesten ikke snakke fordi jeg var redd for hva som kom tilbake. Eller nei, fordi jeg visste jo hva jeg kom til å få tilbake. Jeg grudde meg plutselig veldig til å gå på skola, var ikke sulten ved middagsbordet. Men det verste av alt var at jeg alltid var lei meg. Det var ikke et eneste lyspunkt. Jeg grudde meg til alt. Jeg skulket, sa til mamma at jeg var dårlig og måtte bli hjemme. Ellers skulket jeg uten at de visste det. Det syns jeg var enklest. 

Det er en dag jeg skulker at det blir oppdaget. Mamma og pappa er hjemme fra jobb og jeg driver med mitt. Så ringer telefonen. Det er lærern min som ringer for å spørre hvordan det går med meg?. Mamma skjønner ingenting. Så sier lærern at jeg ikke har vært på skolen og da skjønner hun hvertfall ingenting! Det eneste jeg husker fra det øyeblikket er at jeg mildt sagt fikk høre det etter den telefonsamtalen. Men de skjønner ikke, tenker jeg. Noen dager senere snakker lærern med meg på tomannshånd når jeg er på skola. Det er da jeg forteller alt sammen. Om hvordan jeg ble utstøtt fra gjengen og ingen vil være venner med meg lengre. Lærern blir helt forskrekka og skjønner ingenting. Hun lover at dette skal de ta tak i, for sånn skal ikke en elev oppleve og ha det på skola. 

Vi begynner med såkalte jente-møter. Jeg fnyser av det nå i ettertid når jeg tenker på hvilken virkning det hadde. Møtene handlet om hvordan vi ville at miljøet i klassa skulle være med meg som midtpunkt. En og hver av jeneten i klassa måtte si en ting som var positivt om meg. Jeg brydde meg ikke, for jeg visste at de ikke mente det. Så dum var jeg ikke! Vi måtte ut å ha leker som omhandlet å inkludere hverandre og være snille og få føle hvordan det var å bli utestengt. Jeg husker en av jeneten tok meg i hånda i det vi var på vei ut, og i et tiendels sekund følte jeg glede. Men det varte ikke lenge. Tror dere møtene hjalp? Nei, de gjorde faktisk ting verre for min del. 

Det at vi hadde hatt jente møter spredte seg som ild i tørt gress. Til guttene i klassa. Flott, nå visste hele klassa om det. Da fikk jeg jo selvfølgelig høre det fra de også. Nå hadde jeg det mildt sagt jævlig. De dagene jeg faktisk gikk på skola, kom jeg vel nesten alltid gråtende hjem. Så kom selvmordstankene. Jeg ville bare slutte å leve, for å komme gjennom dette virker uoverkommelig. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt med en kniv i hånda og tenkte "nå gjør jeg det". Men det rare er at jeg aldri klarte det. Jeg sa det aldri til noen. Jeg begynte aldri å kutte meg heller. Det verste var når jeg en dag stod på kjøkkenet foran mamma og pappa med en kniv og trua dem med å drepe meg sjøl. Jeg kan neste se ansiktene deres ennå. Jeg strigråt. De visste ikke hva de skulle gjøre, men jeg la nå hvertfall kniven fra meg til slutt. Da skjønte de at jeg trengte profesjonell hjelp. 

Psykolog var neste steg. Jeg måtte gå til en psykolog. Der skulle jeg snakke om problemene mine på skola og få ut det vonde. Jeg kan ikke huske vi snakket om det noen gang. Utenom når psykologen var på skola en gang å hadde møte med meg, pappa og lærern. Da lurer dere sikkert på hva jeg og psykologen snakket om på alle de møtene? Jo, jeg hadde bil angst. Husker ikke om den kom før denne hendelsen eller etter. Men jævlig var det. Bare det å kjøre strekningen Brumunddal-Hamar som er en tur på 10-15min i bil var en utfordring som noen kanskje syns er helt på trynet. Jeg hadde angst for alt. Jeg hadde angst-anfall. Men hvertfall, dette handlet de møtene om. Venne problemene ble jo aldri nevnt. På skola fortsatte vi med jente møter som ikke hadde noen virkning. De var snille akkurat under møtene men så fort vi var ute av rommet var det det samme gamle. Som om jeg kunne forvente noe anna. 

På skoleområdet er det en stor skog rundt ake-bakken. Øverst i skogen fant jeg meg et tre som ble min bestevenn de 6 neste mnd. I hvert friminutt gikk jeg opp i det treet, satt meg godt til å så utover skolegården og ake-bakken. Ingen snakket til meg, det var kun meg og treet, sammen. Jeg følte meg trygg der. At jeg satt der hver dag, i hvert friminutt i hele 6mnd er helt rart å tenke på nå i ettertid. Men det var min måte å overleve skolehverdagen på. Lærern var veldig oppmerksom i de timene hun hadde oss. Hun så med en gang om jeg ikke hadde det bra og tok meg ut på gangen gjevnelig. Hun var virkelig en flink lærer som jeg knyttet meg veldig til. Hjemme ble jeg godt fulgt opp av mamma og pappa og de prøvde så godt de kunne å passe på at jeg hadde det bra. Hver dag var det en kamp for meg å vite at jeg skulle på skola, en kamp å gå til og fra skola, å gjøre lekser ble visst en utfordring, pc ble brukt mye mere, og jeg gråt meg alltid i søvn.  

Men heisann!....Er det virkelig jeg som sitter å skriver denne historien? :D! Ja, det er det. Se hvor bra jeg har det i dag! Jeg er en blid, førnøyd, skoleglad ung kvinne på 18 år som elsker det å leve livet. Hendelsen for 6 år siden har fulgt meg både gjennom ungdomsskolen og videregående, men jeg klarte å stå imot. Jeg lot meg ikke knekke. Jeg tok aldri livet mitt. Jeg trodde aldri at jeg skulle ha noe som het selvtillit igen, men nå har jeg massevis av det, selv om jeg fortsatt er den med litt mindre av akkurat det. I fjor våres stod jeg på bussholdeplassen med en av de jentene og vi snakket sammen. På en eller annan måte kom vi inn på den episoden og hun sa "Jeg skjønner ikke at det går an å være så ondskapsfulle og slemme". Tenk det, dere....tror dere jeg noen gang tenkte at jeg skulle få høre en av de jenete si det? Jeg ble helt sjokkert og nesten litt rørt. Til syvende og sist er det den som blir lagt ned i bakken som klarer å reise seg og de som har lagt personen i bakken som står igen flere år senere med anger og dårlig samvittighet. 

Men jeg, Sandra, har klart meg utrolig bra! Jeg har aldri sagt et eneste stygt ord om de jentene uansett hvor mye dritt jeg fikk av dem. Jeg er ikke den typen. Jeg hevet meg over det, og se hvor langt jeg har kommet den dag i dag? :D Jeg har gode venner, en kjekk date, jobber flittig med skolearbeidet, elsker å gå på skola og nyter livet! -Sandra- 

Fine dager

 • 26.02.2013 - 18:26

Hei kjære godtfolk!

Nå sitter jeg å prater med Gjermund på Skype, og han er så søt når jeg tar bilde av han :D <3! Han har vært sjuk i dag stakkar, så han har tatt dagen hjemme. Jeg derimot var på jobb. Er ute hos pappa på jobben hans og dagen gikk så fort siden jeg alltid hadde noe å drive med. Men i går, var jeg i samtale på Bo-og Aktivitetssenteret i Brumunddal(Tar meg 10min å gå dit) ang. sommerjobb. Jeg trodde at jeg var en av mange søkere, så tenkte at dette bare var standard samtale også skulle jeg høre fra de senere, men neida! Jeg fikk tilbud om sommerjobben og jeg takket gledelig JA. Det er så deilig å endelig ha en sommerjobb, så jeg vet at jeg har noe å gå til i sommerferien. I fjor var jeg litt sent ute med å søke og fikk ingenting + at jeg var mye borte, så da ble det null jobbing. Men i år så skal jeg jobbe hele tiden(les: så mye jobb jeg får) og det eneste stedet jeg har tenkt meg er til USA. Så blir det spennende å se om kommer inn dit jeg vil til høsten. Ellers har jeg kjørt mye mens jeg har vært hjemme nå, lover dere at det er viktig å kjøre mye når en har fått lappen for å bli ordentlig trygg med det å kjøre. Det har tatt meg 5mnd å bli ordentlig trygg på å kjøre bil osv etter jeg fikk lappen. Kan hende dette bare er meg siden jeg har slitt med bilangst i barndommen. I stad var jeg nede på Synsam på sjekk etter jeg begynte med de nye linsene og alt så veldig bra ut. Resten av uka, skal jeg jobbe og etter jobb har jeg avtaler her og der, så alt går i ett her. På Lørdag skal Gjermund og jeg i Anker`n også har vi invitert med oss Emil og Mari, men vet ikke helt om de kan ennå. Brownies er også en ting som står på lista for gjøremål på Lørdag, så det blir koselig. Siden Gjermund sa at vi må spille Yazy mens vi lager Brownies, så får vi vel gjort det også. Endelig fikk jeg oppdatert bloggen litt ordentlig her!

?Har du fått deg sommerjobb?
?Hvis ja, hvor?
?Er det ønsker om nytt videoblogg-innlegg?

-Sandra-

Dagen derpå

 • 24.02.2013 - 12:02

I går var vi i Bursdag hos Tuva! Det var veldig koselig men man kjenner det dagen derpå ;-)

-Sandra-

Jeg digger deg, Nora!

 • 06.01.2013 - 14:27I dag skal jeg fortelle dere om ei knakanes bra jente. Hun heter Nora! Jeg bestemte meg for en stund tilbake at jeg bare måtte skrive om denne jenta og spurte henne først da såklart. Det var greit og nå har jeg endelig satt meg ned for å skrive om henne. Det første jeg kan si om Nora er at hun må oppleves for å forstå hvilken person hun er, ikke at hun er en person som er spesiell på noen negativ måte, men på den positive måten. Første gangen jeg snakka med Nora, var på facebook. Det var på den tiden hvor jeg hadde kommet inn i gruppa "Hallingdal Folkehøyskole 12/13" som nå har endret navn til "Skaga 12/13". Så viser det seg at hun er politisk aktiv og da ble jeg veldig interessert! Hun sitter i kommunestyret i Hamar og er en veldig god politiker etter det jeg har hørt! ;) Nora er en person som kan lyse opp et rom, med det smilet, den latteren og stemmen. Vi sier ofte "Å jeg skulle ønske jeg var som den og den personen", sånn har jeg det også, i forhold til Nora. Hun er et forbilde og jeg skulle ønske jeg var som henne på mange områder. I starten etter at jeg fant ut hvem hun var blant alle elevene her, ja glemte jo nesten å si at hun går her på Skaga da, men det skjønte dere vel. Hvertfall, så turte jeg ikke gå bort å snakke med henne. Jeg bare holdt meg på avstand og observerte henne og den nye vennegjengen. De er skapt for hverandre, 4 jenter, nesten like høye, lyse i håret og med den samme holdningen. Det bare lyser selvtillit ut av dem og jeg blir nesten grønn av misunnelse. Nora er en person du bare kan glemme å ikke bli glad i. Når jeg tok til motet, å turte å snakke med henne, var det nesten så jeg ikke ville gå igjen. Det var overhode ikke skummelt og hun er sååå hyggelig. Med andre ord, Nora er den personen jeg vil gå til hvis jeg trenger noen å prate med. Selvfølgelig, jeg kunne jo sikkert gått til noen av de andre vennene mine her, men jeg liker å forholde meg til 1 person hvis det er noe jeg virkelig må snakke om. Nora er min utvalgte, definitivt. Når jeg tenker på henne blir jeg så glad inni meg, over at jeg har fått lov til å bli kjent med henne. Vel, jeg kjenner henne ikke så godt, men hun skaper trygghet i mitt hode som person. Jeg har den egenskapen at jeg blir veldig fort glad i folk og knytter meg til de, og mange vil kanskje syns det er rart,men det er faktisk viktig å sette pris på de vennene man har og får bli kjent med. Det er jenta som er god mot alle, uansett, inkluderer hvis hun ser noen står alene, kommer med oppmuntrende ord og tar virkelig initiativ! Nei, hun må nesten bare oppleves, rett og slett :) En ting er hvertfall sikkert, jeg digger deg, Nora <3 

-Sandra-  

Nyttårsaften 2012

 • 03.01.2013 - 13:35

-Sandra-We have been in Lillehammer

 • 30.12.2012 - 22:05


-Sandra- 
 


Så mange minner...

 • 16.12.2012 - 12:51

Hei! I dag er det Søndag 16. Des og 3. Søndag i Advent. Det betyr at nå er det bare 2 dager igjen til jeg skal hjem! :) Gleder meg masse. I jula skal jeg møte Mari igjen, det har jeg sett frem til leeeenge nå. Det å ikke være sammen med sin bestevenn hele tiden, som du hadde blitt vant til, er veldig rart og til tider ganske tøft. Når jeg savner Mari, finner jeg frem bilder av oss. Fra vi ble kjent på vgs og gjennom de siste 3 årene. Det gjør så godt å se bildene og jeg smiler og ler for meg selv. Jeg vet at jeg har skrevet et eller 2 innlegg om vennskapet til meg og Mari, men jeg har ikke vist dere så mye bilder. Men det tenkte jeg å gjøre i dag. Vi har såååå mange bilder at det er helt utrolig. Det er så koselig med disse bildene og det gjør at minnene kommer som om det skulle skjedd i går. Så i dag blir det et bildedryss-innlegg om/av Mari og meg. 

Andre innlegg om Mari og meg kan du se/lese her:

Minner med en veldig spesiell bestevenn 
Bestevenn
Video til min kjære Mari


Elsker deg, Bestevenn <3 

-Sandra-

Jeg har blitt <<Hun som var på Utøya >>

 • 16.11.2012 - 10:55


Noen dager er det så lett å bare la tankene fly bort. La fantasien lage sin egen lille drømmeverden. Et perfekt sted hvor ingenting vondt kan skje. Et sted hvor ondskap er et ukjent ord. Et sted hvor Kardemommeby-loven er det som trengs, for at alle skal være venner. Jeg liker å drømme meg bort. Til et sted hvor jeg kan være sammen med Maria igjen. Hvor jeg bare kan snakke med henne, le sammen med henne og bare ha det bra. Gjøre de tingene jeg savner aller mest.

 

En grå sky
Min lille fantasiverden blir en virkelighetsflukt. Ingen trusler eller redsel, bare latter og gode ord. Ingenting kan ta bort det som skjedde. Ord kan trøste, klemmer kan varme og hverdagen gir rutiner. Men lydene og bildene dukker opp når jeg minst venter det. Det henger over meg som en grå sky. Gråfargen dekker for øynene mine. Verden blir fargeløs og vond. Noen ganger tar jeg meg selv i å be til Gud. Jeg er ikke troende, men av og til hjelper det. Selv om jeg aldri får noe svarJeg er blitt «hun som var på Utøya», så det er greit at jeg ikke orker alt, det er greit at jeg bruker sovetabletter, det er greit om jeg kommer for sent til en avtale fordi jeg må til psykologen eller på møte med advokaten. Alt blir ok, bare jeg nevner ordet Utøya. Alle skjønner hvorfor, uansett hva. Folk stopper, snubler i ordene og sier: «Jeg er redd for å drite meg ut, eller si feil». Det er det nesten ingen som gjør.

Dårlig samvittighet

Jeg har dårlig samvittighet. For at jeg ikke klarer å komme over det som skjedde i fjor sommer. Jeg vet at det er så mange i verden som opplever lignende, hver eneste dag. Som lever i frykt og uvitenhet. I frykt for å gå til skolen eller lurer på om de kanskje i morgen klarer å skaffe nok mat til å mette familien sin. Jeg vil sette pris på livet, hver dag. Være aktiv i AUF, uten å være redd. Jeg vil leve livet. Men livet lever jeg best i fantasien.

Marte (18) overlevde Utøya, men mistet den nære venninnen Maria. Hun skriver om tankene sine på bloggen wordbyword.blogg.no

Hva syns du om Marte?


-Sandra-

Sisters under the sun

 • 13.11.2012 - 09:22

  Maria, meg og Greta


Kjære Maria <3 

Kommer aldri til å glemme hvordan vi ble kjent, aldri. Bare jeg tenker på det så kommer det som om det var i går. Vi ble ikke kjent i Norge, vi ble kjent i vårt hjemland Romania. Vårt elskede Romania. Første gangen jeg la merke til deg var på flyplassen. Syns du hadde en merkelig klesstil, husker at det var det første jeg la merke til. Lurte veldig på hvem du og søsteren din var, men da visste jeg jo ikke at dere var søsken. Det var litt rart når vi skulle til barnehjemmet å fikk vite at det også var en annen familie som skulle dit. Når jeg så at det var deg og familien ble jeg nok glad. Vi ble jo venner med en gang og skravla gikk i ett sett. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle møte noen jeg har bodd på samme barnehjem med og hvertfall ikke at de skulle komme fra Norge. Men det at jeg ble kjent med deg og familien din har medbrakt mye glede og et vennskap for livet ut. Til døden skiller oss. Det må du huske, Maria! Jeg kommer til å være en av dine beste venner / søster, uansett! Du kan komme til meg å snakke om hva det enn måtte være. Jeg er her for deg og jeg er uendelig glad i deg <3 Turen til Romania i sommer gjorde nok at vi ble enda mer knyttet selv om vi ser hverandre bare 1 gang, kanskje ikke det engang i året. Glad facebokk og skype er med oss! hehe. Å reise til Romania sammen med deg tror jeg var helt riktig. Jeg tror at det var ment at vi skulle være med hverandre på denne opplevelsen for livet ,denne ene spesielle opplevelsen som bare skjer en adopterts liv, en gang. Spesiellt, ja, det var spesiellt, rørende, kanskje litt vondt, glede, sorg, tårer, medfølelse, lykke, smil, klemmer og kjærlighet. Så masse kjærlighet! Takk for at jeg fikk være med på din reise til din familie! Og takk for at du ville bli med på min. Denne reisen og disse opplevelsene er det bare du og jeg som har opplevd sammen, ingen andre og derfor så tror jeg at dette knyttet oss mer sammen. Vi har noe sammen, som ingen andre har <3 Så Maria, tusen takk for at jeg fikk bli kjent med deg, oppleve masse med deg og skape gode minner sammen med deg! Det betyr utrolig mye for meg. Gleder meg til fremtiden og skape nye minner med deg! 

Masse kjærlighet fra meg til deg <3

-Sistersunderthesun- <3 

Hjelp Marte å vinne - STEM

 • 28.10.2012 - 20:54

 

Hei! Marte er med i en konkurranse om Vestfolds beste blogger og dere må hjelpe henne å vinne! Dere kan lese mere om konkurransen HER
Bloggen hennes finner dere HER

Det eneste DU trenger å gjøre, er å sende tb blogg N til 2303

 

?Har du stemt på Marte?
?Hva har du gjort i helgen? 

-Sandra-

Skikkelig oppdatering

 • 06.10.2012 - 16:24

Hei alle sammen :D! 

Nå har jeg fått igjen blogglysten skikkelig her og det er det nok flere grunner til! For det første har jeg endelig fått kjøpt meg en MacBook Pro. Deilig med en laptop som fungerer skikkelig. Nå som jeg har tatt lappen er det en hel byrde som har forsvunnet fra skuldrene mine og det føles utrolig deilig. Så nå kommer jeg nok til å oppdatere mye oftere igjen! Høstferien ble mye bedre enn det jeg hadde sett for meg og bra er nå det. Nå har jeg det så bra at jeg føler alt er så komplett som jeg kan få det. Det hele startet med en fin bursdag hos Vilde på Lørdag den 29. September. Søndag den 30. fikk jeg se kjæresten min igjen etter at vi ikke har sett hverandre siden August. Mandag 1.Oktober hadde jeg oppkjøring og jeg fikk jo lappen, noe som var utrolig stort syns jeg! Det gikk bedre enn forventet. Så nå bærer jeg på en veldig stor frihetsfølelse. På kvelden var jeg også ute å spiste sammen med mine to gode veninner Tuva og Mari F. Tirsdag husker jeg egentlig ikke hva jeg gjorde, men Onsdag var jeg hos legen pga den stygge hosten. Tok stikk i fingeren og fant ut at jeg har virusinfeksjon. Forskjellen fra forgie gang er at da var jeg sengeliggende med feber og var helt slått ut. Det har jeg heldigvis klart å styre unna denne gangen. Bare en skikkelig forkjølelse. Torsdag følte jeg meg bedre, så da dro Gjermund og jeg til Farmor på kaffevisitt, noe som var utrolig koselig. Deretter kjørte jeg til Gjøvik, Gjermund bare satt på. Prøvd å kjøre så mye som mulig denne uka, for det er viktig å kjøre mye med en gang. Uansett, vi dro til CC Gjøvik på Eplehuset hvor jeg kjøpte Mac'en. Resten av kvelden gikk med til å dulle med den nye kjæresten min og Gjermund <3 Så nå har jeg plutselig to, neida :) Men liker Mac'en veldig godt og angrer ikke på at jeg investerte i den. I går dro mamma og jeg til Hamar på Maxi for å kjøpe på meg noen nye jeans og vintersko. Ble kjempefornøyd med kjøpet og gleder meg til jeg kan bruke det. Deretter satte jeg meg på toget til Lillehammer for å besøke Mari NL, verdens beste besteveninne! <3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun har fått det kjempefint i leiligheten som hun leier og trives veldig godt virket det som! Vi skravla, lo, spiste god mat, spilte spill og så på film. i dag så sov vi lenge, spiste en god frokost før vi satte kursen hjemover igjen. Fikk sitte på siden Mari skulle til Emil. Nå sitter jeg bare å slapper av og senere i kveld skal jeg på Bursdag til Mari F, for hun ble 18år i går. Blir veldig morsomt tror jeg. I morgen sette jeg kursen mot Gol igjen og Gjermund skal være med, noe som er utrolig koselig gjort av han syns jeg. Som han sier selv "Jeg vil jo tilbringe mest mulig tid med deg og hvis jeg blir med får jeg 3 timer mer med deg" <3 Han er så søt og romantisk, så ikke rart jeg falt for den gutten, for å si det slik. 

Og her kommer noen bilder: -Sandra- 

 

Minner med en veldig spesiell bestevenn

 • 24.08.2012 - 10:20
Bildene sier alt <3 Bestevenn <3 

-Sandra- Fest i kveld - Hva skal jeg ha på meg?

 • 18.08.2012 - 13:04

Hei! 

Av og til syns jeg det er sååå vanskelig å vite hva jeg skal ha på meg på fest. Du prøver og prøver men noe blir for fint, noe blir for kjedelig, noe blir litt too much og noe ser bare ikke bra ut, så nå tyr jeg til dere lesere her! Legger ut bilder av det som er aktuelt og som jeg vet kan gå så får dere si deres mening. 

?Hva skal jeg ha på meg? 

-Sandra- Når jeg sminker meg for dagen

 • 17.08.2012 - 11:37

Hei og god morgen :D!! 

Som de fleste andre jenter på min alder, så sminker også jeg meg hver dag. Før brukte ikke jeg noe sminke men nå i det senere har jeg blitt mer og mer nøye på å gjøre det for at jeg føler meg mer vel. Selv om jeg får høre at "du trenger jo ikke sminke, du er sminka fra naturen". Det får så være, har jeg lyst til å sminke meg så gjør jeg det. I dag skal Gjermund, Mari og jeg ned i dala for å se hva som skjer der siden det er dala mart'n. Så må jeg tenke og planlegge litt til avskjedsfesten min i morgen. Men det er jo ikke mye jeg trenger å ordne sånn egentlig. hvsi det blir dårlig vær så er vi jo bare inne. hvis det blir fint vær er vi ute, no problema!  Også lurte jeg på om det er noen som følger bloggen som vil at jeg skal ha en spørsmålsrunde?. Isåfall så er det bare å si ifra. Håper alle sammen får en fin dag også kommer det innlegget med bildene som jeg skulle vise dere i går i kvled! Så stay tuned. 

-Sandra- Home again

 • 29.07.2012 - 20:33

Hei! 

Da var jeg nok en gang hjemme igjen. Denne helga har jeg tilbrakt på hytta til Vilde i Folldal, sammen med Vilde, Gjermund og Sigmund noe som var utrolig koselig!!! Jeg har ikke noe bilde å legge ut akkurat nå fra denne turen fordi Vilde har de, men det kan jeg gjøre i neste innlegg. Bare et kort innlegg nå, kommer tilbake med mere info fra turen i morgen :) Stay tuned! <3 

-Sandra- 

De gær'ne harre gødt - Bildedryss

 • 29.06.2012 - 09:24
Hei! Siden siste har jeg ENDELIG tatt teorien og BESTÅTT! :D LYKKE! På Onsdag var jeg på bursdag hos Line sammen med noen andre jenter som jeg har blitt kjent med i løpet av siste året på vg. Og som dere kan se på bildene så hadde vi det, hvertfall Mari, Line og jeg det utrolig artig med å ta bilder! (Vi er bare sånn altså). Som jeg sier, "Det er sånn man skaper gode minner" som man kan sitte å le av i ettertid. Jo, også har jeg lagd album som jeg skal ha med til Romania, tatt drikkevaksine og gledet meg, gruet meg, vært spent og alt det der på en gang. Nå er det ikke lenge til vi reiser, på Tirsdag setter Maria og jeg oss på flyet til Romania!!!! Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at den stygge nye flystreiken ikke utvikler seg så veldig mye mere til Tirsdag! 

-Sandra- 

We are the wild ones

 • 15.06.2012 - 18:22


Hei 

Nå skal jeg snart til min gode veninne Mari som er på det øverste bildet. Vi skal spise kjeks med ost og drikke hvitvin! Jeg gleder meg og vet at det blir en veldig hyggelig kveld :D Jeg ble kjent med Mari det året jeg begynte i 9.klasse for da begynte hun i 8.klasse og siden da har vi vært veldig gode venner. Ikke noe er bedre enn gode venner i godt selskap! Vi bor såpass nærme hverandre at vi nesten kan se husene til hverandre, noe som er ganske praktisk når vi skal på besøk til hverandre. Tar meg 4 min å gå dit ca. Men nok om det, jeg skal til henne nå. Ha en fortsatt fin fredagskveld! 

?Hva gjør du i kveld? 

-Sandra- 

Gift Of A Friend - Maria Marinèla Nilsen

 • 28.05.2012 - 20:18


Hei! 

Dette er sangen til Maria og meg. At vi ikke har funnet ut det før! På Fredag er det 4 uker til Maria kommer til meg og jeg gleder meg som et lite barn på  julaften! Den 3.Juli drar vi sammen, alene for første gang til Romania, hjemlandet vårt <3 Vi er så stolte av å komme fra Romania at vi ikke får beskrevet det! Men vi er også veldig takknemlige for at vi kom til Norge, noe vi heller ikke får satt nok pris på. Vi prøver så godt vi kan! Jeg syns det nesten er helt uvirkelig at vi igjen skal til Romania når det 5 år siden sist (tuller du?) :O Jeg skjønner det ikke....men gleder oss, det gjør vi! 

KJEMPEGLAD I DEG, MARIA BESTEVENN <3 

-Sandra- 

Til Marte Fevang Smith

 • 21.05.2012 - 14:06
Hei! I dag skriver jeg igjen et innlegg til deg, Marte. Fordi jeg tenker spesiellt mye på deg akkurat i dag. Jeg tenker på deg hver dag. Helt siden 22.Juli har jeg tenkt på deg selv om jeg ikke visste hvem du var og kjente deg på det tidspunktet. I dag derimot vet jeg hvem du er, jeg har møtt deg en gang, gitt deg julegave fra London og fått klem av deg. Jeg har drømt om deg og Maria. I Mars var jeg selv på Utøya og fikk se det vakre paradiset. Jeg syns det var helt nydelig der, til tross for det som har skjedd. Det var sterkt, selvfølgelig også for meg og mange andre som ikke var der 22.Juli. Det gjorde veldig godt å få se stedet. En fin og gul rose festet jeg i gjerdet der du ble skutt. Og for Maria, selv om jeg aldri har møtt henne eller kjent henne. Det er rart hvor knyttet man kan bli til personer, selv om man aldri har kjent de. I Desember så jeg deg for første gang. 22. Desember. Du stod i en gjeng, sammen med Frida og Herman rett ved siden av oss. Når jeg så deg der kjente jeg på nervøsiteten for å snakke med deg og overekke gavene. Hvorfor vet jeg ikke, men det var nok fordi jeg var redd for å si noe feil eller virke for påtrengende. Når vi hadde satt oss begynte jeg å fundere på når jeg skulle gi deg gavene. Enda verre ble det når du satt deg rett foran meg! Jeg var nervøs, redd, lei meg og alt på en gang. Men så tok jeg meg sammen og satte meg ytterst på benkekanten og sa "Marte?" litt mere som et spørsmål for å være sikker på at det var deg. Du snudde deg og sa "Hei" tror jeg før du smilte. Så overrekte jeg gavene og du sa "Du må få en klem" eller "Jeg må få en klem da" eller noe i den duren. Hvertfall, jeg fikk en klem før gudstjenesten begynte. Resten av tiden satt jeg å fulgte med på deg. Jeg kunne se hvor vondt du hadde det, jeg tenkte på deg og Maria. Hvor gode venner dere var. Og fortsatt er, for troen på at hun er i livet, sammen med deg er sterk! Som jeg har sagt sååå mange ganger før, men som jeg aldri får sagt nok er at du er så sterk og modig! Jeg blir så imponert av såne mennesker. Hvor du henter styrken fra vet jeg ikke, men det er kanskje bare noe som er iboende? Eller kanskje fordi du må leve for 10 personer?. I dag har du vitnet. Jeg har fulgt med deg og igjen, jeg blir helt rørt av å kjenne en ung kvinner som deg. Du stod fram og fortalte din historie. Tøft var det og det vet jeg, men du gjorde det for alle de som ikke fikk fortalt sin historie, de som vi mistet. Du har et hjerte av gull og mere til. Et menneske som tenker på alle andre før deg selv og som vil være der for andre som trenger det. Men også den Marte som må få trøst og løftes opp av andre. Det er lov. Da jeg var på Utøya i Mars, så jeg deg. Men jeg tørte ikke gå bort uansett hvor mye jeg hadde lyst. Lyst til å gi deg en god klem fordi jeg har blitt glad i deg. Jeg tørte ikke. Redselen for å gjøre ting verre eller være i veien er stor. Det er noe jeg må jobbe med. Jeg er flink til å skrive om hvor glad jeg er i folk rundt meg, men alt blir vanskelig å sette ut i praksis. En dag Marte, en dag skal jeg gi deg en klem igjen og si at jeg er glad i deg! <3 Fordi du er en jente som fortjener alt godt fordi du er et godt menneske! Alltid husk det. 

-Sandra- Bestevenn

 • 20.04.2012 - 16:09


Heeeeei :D ! 

I dag skal dere få bli kjent med min beste veninne, Mari. Siden dere skal få bli kjent med henne så må jeg starte med - Hvordan ble vi i det hele tatt kjent? 

Det er på sensommeren i 2009. I August. For meg er det ny skole, nye lærere, ny klasse og nye venner. Alt er nesten nytt! Det året da jeg begynner på Ringsaker VGS. Når vi kommer opp i  klasserommet skal vi finne oss plasser, og jeg spør om jeg kan sitte ved siden av Mari (tror jeg?). Hvertfall så bli vi å snakke sammen i friminuttet og resten av skoledagen henger vi sammen. Fra og med den dagen har Mari og jeg vært venner. Nå det siste året på vgs har vi kommet enda nærmere hverandre. Vennsskapet vårt har holdt gjennom tykt og tynt, noe hvertfall jeg er veldig glad for. Men til tider har jeg blitt redd for at Mari ikke vil være venn med meg lengre, selv om jeg vet innerst inne at det aldri kommer til å skje. 

Hvordan er Mari som person? 

Mari er som alle andre mennesker, med et unntak - Mari er Mari! <3 Hun er lltt høy, lyst hår og veldig pen! (Ja, jeg er missunnelig). Hun er skoleflink, sprudlene og veldig morsom! Det går ikke en dag uten at Mari finner på et eller annet tøys som vi bare MÅ le av. En anna ting Mari og jeg må ha er vår daglige latterkule. Ingen dag uten sier jeg bare (Ikkesant, Mari?). Sånn som i dag, da vi måtte gå inn på samme do fordi vi skulle ta bilder! Noen av bildene var så komiske at vi lo oss skakke. Mari er ei jente med et fint følelsesregister som jeg får ta del i dag ut og dag inn. Hvis en av oss er litt deppa, blir hele dagen litt rar og ukomfortabel, rett og slett. Vi har vært gjennom kjærlighetssorg, begge to. Da har vi trøstet hverandre og snakket om hvor teite gutter er. På den andre siden har vi begge funnet kjærligheten på nytt. Nå gleder vi oss på hverandres vegne. Mari stråler av lykke! Jeg vet hvor mye hun elsker Emil <3 

Et godt vennskap varer evig <3

Vi skal være bestevenner til døden skiller oss ad, Mari og jeg! Vi skal stå fjellstøtt ved siden av hverandre gjennom tykt og tynt. Mari kommer til å være den beste vennen jeg noen gang har hatt <3 

-Sandra- Video til min kjære Mari

 • 11.03.2012 - 09:51Mari er min beste veninne og derfor har jeg laget en liten video til henne med en del bilder fra denne tiden hvor jeg har kjent henne! <3 

-Sandra- 

Bestevenner

 • 10.03.2012 - 12:09Bildet sier mere enn tusen ord <3 Kjempeglad i Mari! 

-Sandra- 

Gode Venner

 • 08.03.2012 - 22:51- Sandra - 

Kosekveld med Mari

 • 01.10.2011 - 20:55

Jeg og Mari skal kose oss med masse godis, brus, tv, musikk og pc`n <3 Mari er en av mine beste venner som jeg kan snakke med alt om, uansett og jeg er kjempelad i hu :D <3 

<3GLAD I DEG MARI<3

-Sandra- 

Kveldskos med Mari F

 • 22.09.2011 - 22:04


I kveld har jeg og Mari kost oss skikkelig. Vi gjorde først litt lekser, så gikk vi ned i dala fordi Mari skulle ta sol også gikk vi hjem og lagde toast til kveldsmat <3 

-Sandra-

Maria Marinèla Nilsen

 • 16.09.2011 - 09:13


Dette innlegget er dedikert til min gode veninne/søster Maria Marinèla Nilsen

Kjære Maria! Du er en fantastisk person og jeg er så uendelig glad i deg. At vi bodde sammen og var bardomsvenner på et barnehjem i romania er litt uvirkelig. At jeg noen gang skulle få treffe noen av de jeg bodde sammen med der nede er uvirkelig i seg selv. Men fy søren hvor heldig jeg har vært som har fått deg tilbake! At vi fant hverandre <3 Etter vi traff hverandre igen i 2007 har vi holdt kontakten hele tiden og har bare fått bedre og bedre kontakt siden da. Du og jeg har mange av de samme interessene og lik musikksmak. Vi kaller oss for søstre fordi vi føler oss som det siden vi står hverandre så nært. En sånn nærhet og varme som jeg har når jeg er med deg har jeg aldri ellers!. Den er spesielle. En annen ting jeg må ta med når jeg snakker om deg Maria er at du har en omsorg for andre som ikke går ann å beskrive. Du vil alle og alt godt her i verden og du vet hvor du vil. Du har alltid visst hvor du vil hen og jobber jevnt og trutt mot det målet med toppkarakterer. Maria vil jobbe med barn, fadderskap og adopsjon i Romania. Hun har også lyst til å flytte dit for en periode tror jeg. Dette er noe vi begge vil, vi har lyst til å jobbe for landet vårt og for at de skal få en bedre hverdag. Heia Maria og Romania! 

Kjempeglad i deg Maria Marinèla Nilsen <3 

-Sandra-
Til Vilde Glad-Iversen

 • 30.08.2011 - 21:50


                                                     Kjære Vilde <3 

Jeg er grønn av misunnelse. Veninna mi Vilde er på utveksling i OHIO, USA. Jeg leser bloggen hennes og blir bare mer og mer sjalu. Jeg vurderte et år i utlandet når jeg gikk 1.året men la det fra meg fordi jeg trodde jeg aldri ville kommet med fordi jeg ikke hadde gode nok karakterer. Jeg tror fortsatt det, av en eller anna grunn. I tilegg til at jeg er misunnelig på deg Vilde, savner jeg deg. Jeg savner deg av og til så mye at når jeg leser bloggen din får jeg store klumper i halsen og blir nesten på gråten. Jeg tror begge faktorene spiller inn og det er ille uansett. Du sa til meg at du angra på det valget du hadde tatt, hvorfor? det skjønte ikke jeg da og det skjønner jeg fortsatt ikke og mest av alt tror jeg ikke du skjønner det selv heller. Men vet du hva Vilde, du må ALDRI angre på det valget du gjorde, for det valget du gjorde var veldig riktig! Du tørte å satse og se hvor du er nå? Du ER i Ohio!! Du vant over frykten og redselen for å ikke klare det. Jeg er evig takknemmlig for at du valgte å dra selv om jeg vet at det var veldig tungt for deg å dra fra alt her i Norge. Du skal vite at jeg og alle de andre vennene dine her i Norge savner deg veldig. Du er jenta som jobber for alt og alle, du er jenta som tørr, du er jenta som satser og ikke minst: Du Vinner! Du aner ikke hvor mange ganger jeg har sett opp til deg på mange områder. Du er flink på skolen, du er alltid blid, tar alltid ting med et smil, du er jenta som alle husker etter bare å ha møtt deg en gang fordi du har en sterk personlighet ! Du er godt hørlig og snlig på fester og samlinger i BU, du er engarsjert! Du brenner for BU. Du sa su kom til å gå glipp av halve livet ditt når du flytta fordi BU er halve livet ditt. Man skulle faktisk tro det, men det virker jo som du trives veldig i USA? Og vet du hva? Det er det jeg er evig takknemlig for <3 

Dere kan lese bloggen til Vilde her : 

http://vusa.blogg.no/

-Sandra-

hits