Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Jentekveld 

God søndag ♥

For en god stund tilbake, før jeg var ferdig med studiene var jeg inne på tanken om at jeg ville ha en jentekveld. I fjor sommer var jeg hos en god studievenninne som inviterte meg og andre venner på akkurat dette. Det var så koselig, så i år tenkte jeg at det kunne jo jeg gjøre også. Først var jeg bare stressa og tenkte at jeg sikkert ikke orket det når det kom til stykket, og siden folk kanskje allerede hadde lagt planer, at ingen kunne komme. Uansett, dette fikk jeg jo ikke svar på hvis jeg ikke prøvde. Dermed opprettet jeg et arrangement på Facebook hvor jeg inviterte mine nærmeste venner her hjemme og fra studietiden i Oslo. Jeg ble veldig glad når det kom både et, to og tre varsler om at folket ville og kunne komme. 

I går var det duket for jentekveld og det ble så koselig! En god venninne fra studiet ble også overnattingsgjest. For at vi skulle utnytte tiden mens hun var, møttes vi ved 15.tiden i Brumunddal for å spise middag før vi dro hjem til meg. Det ble middag på Dala's Resturanthus, hvor jeg spiste nydelig pasta Romana. Før vi spiste gikk vi litt å tittet i butikker og jeg måtte jo vise frem hovedgata i Brumunddal, hehe. Videre var det bare å komme seg hjem, dekke på og skifte. Vi fikk til og med tid til å ligge litt i ettermiddagssola på trampolina før de andre gjestene kom. På forhånd hadde jeg skjært opp paprika og stangselleri, jeg ba gjestene ta med seg en ost hver + eget drikke for de som skulle drikke vin. Selv stod jeg for kjeks, mineralvannet og godteri. Det ble en koselig kveld, og jeg tror gjestene koste seg like mye som meg! Det var koselig at det ble krysset nye bekjentskaper, i den forstand at venner av meg fra ulike områder kunne møtes, når de ellers bare har hørt meg prate om dem. Denne kvelden var faktisk så koselig at jeg kan godt tenke meg å invitere til dette neste år også, men først (i følge noen av gjestene mine) så må jeg nok invitere til innflyttingsfest når jeg har kommet meg til rette på Dokka. 

 

Sandra

Alexandria

God morgen!

I går når jeg kom hjem fra skolen slappet jeg av og solte meg litt på balkongen. Det har vært så fint vær hele uka og det er typisk at det fine været kommer når skolen starter igjen. I går ettermiddag gikk jeg ned til skolen for å være med linjeforeninga til bibliotekstudiet på spillkveld. Linjeforeninga vår heter Alexandria og denne kvelden var ment for førsteklassingene. Men siden det skulle bli servert pizza var jeg ikke vanskelig å be for å si det sånn! Da slapp jeg å lage middag og de fikk med seg en til, så vinn - vinn, hehe! Møtte noen koselige studenter og vi spilte et spill som heter FLUXX og i starten skjønte jeg absolutt ingenting, men kom inn i det etterhvert. Reglene er: trekk et kort, spill et kort. Men dette endrer seg når nye kort spilles ut, så reglene endrer seg og det kan ligge fem regler på bordet samtidig. For eksempel at du skal trekke fem kort kan være en regel men at du bare kan sitte med to kort på hånda kan være en anna regel, så da må du spille tre kort. Hvis da hand limit som det heter er 0 så må du kaste resten av kortene som du har på hånda. Det er et kort som heter Goal og der kan det stå at " den som har kortet kjeks og melk på bordet vinner" men det er disse kortene som gjør det vanskelig å vinne fordi det alltid skiftes ut og som sagt, reglene endrer seg! Veldig artig spill og det er på engelsk. Tror klokka var nærmere åtte da jeg gikk hjem og i samme slengen rakk jeg å bytte kode på studentkortet mitt siden jeg hadde glemt hva det var.

Når jeg kom hjen snakket jeg litt med mamma på tlf før jeg plutselig hadde sett ferdig Orange is the new black! Håper virkelig det kommer flere sesonger av den serien for den var bra!!!! Så begynte jeg der jeg slapp på Friends. En koselig kveld og kl. 23 stupte jeg til senga.

- Sandra

Farmen 2015


Hei!

Midt oppe i all eksamenslesingen og øvingen fikk jeg plutselig noe å blogge om igjen. Her om dagen tikket det inn en melding fra min gode veninne Mari som lød følgende:

"Vil du være med meg å melde deg på Farmen neste år? Hadde vært superkult om vi kunne være der sammen"

Først var jeg veldig skeptisk og tenkte at de spiller det jo sikkert inn i skoleåret og det har ikke jeg tid til! Mari beroliget meg med at innspillingen foregår på sommeren og at det ikke blir noe problem. Dermed sendte hun meg skjemaet og vi snakket sammen på skype mens vi fylte det ut. Tenkt veldig mye på det og var jo fortsatt veldig skeptisk og usikker når vi sendte det inn, men så kom tanken: "Hallo, du får ikke sånne sjanser så ofte" og HVIS vi kommer med, hadde det vært utrolig kult! Så nå sitter Mari og jeg spent å venter på svar en gang iløpet av neste halvår om vi kommer på intervju. Vi meldte oss også på "Anno" men der fikk vi aldri noe svar. Jeg la ut bilde av at jeg hadde sendt inn søknaden min på instagram og da fikk jeg like og kommentar av "Farmen 2015 med "Lykke til", noe som økte håpet mitt litt! Kryss fingrer og tær folkens, kanskje dere ser oss på TV skjermen neste høst ;)

♥ Sandra

STOPP MOBBINGEN!

 Det startet nesten nøyaktig på denne tiden for 8år siden. Vi har akkurat gått inn i året 2006, jeg er 12år og går i 7.Klasse. 


Vi hadde hatt nyttårsball med hele 7.trinn. Da var alt greit og alle var venner og koste seg. Vi spiste god mat, lo og danset sammen. Noen uker senere skjedde det tydeligvis noe, jeg husker ikke hva. Men alt ble hvertfall annereldes. Jeg var plutselig ikke velkommen i gjengen lengre. "Vi vil ikke ha deg her" og "du er ikke vennen vår" var setninger jeg fikk høre. Jeg har alltid vært den som har vært litt stille av meg og ikke så veldig frampå. Nå var jeg helt  stille, turte nesten ikke snakke fordi jeg var redd for hva som kom tilbake. Eller nei, fordi jeg visste jo hva jeg kom til å få tilbake. Jeg grudde meg plutselig veldig til å gå på skola, var ikke sulten ved middagsbordet. Men det verste av alt var at jeg alltid var lei meg. Det var ikke et eneste lyspunkt. Jeg grudde meg til alt. Jeg skulket, sa til mamma at jeg var dårlig og måtte bli hjemme. Ellers skulket jeg uten at de visste det. Det syns jeg var enklest. 

Det er en dag jeg skulker at det blir oppdaget. Mamma og pappa er hjemme fra jobb og jeg driver med mitt. Så ringer telefonen. Det er lærern min som ringer for å spørre hvordan det går med meg?. Mamma skjønner ingenting. Så sier lærern at jeg ikke har vært på skolen og da skjønner hun hvertfall ingenting! Det eneste jeg husker fra det øyeblikket er at jeg mildt sagt fikk høre det etter den telefonsamtalen. Men de skjønner ikke, tenker jeg. Noen dager senere snakker lærern med meg på tomannshånd når jeg er på skola. Det er da jeg forteller alt sammen. Om hvordan jeg ble utstøtt fra gjengen og ingen vil være venner med meg lengre. Lærern blir helt forskrekka og skjønner ingenting. Hun lover at dette skal de ta tak i, for sånn skal ikke en elev oppleve og ha det på skola. 

Vi begynner med såkalte jente-møter. Jeg fnyser av det nå i ettertid når jeg tenker på hvilken virkning det hadde. Møtene handlet om hvordan vi ville at miljøet i klassa skulle være med meg som midtpunkt. En og hver av jeneten i klassa måtte si en ting som var positivt om meg. Jeg brydde meg ikke, for jeg visste at de ikke mente det. Så dum var jeg ikke! Vi måtte ut å ha leker som omhandlet å inkludere hverandre og være snille og få føle hvordan det var å bli utestengt. Jeg husker en av jeneten tok meg i hånda i det vi var på vei ut, og i et tiendels sekund følte jeg glede. Men det varte ikke lenge. Tror dere møtene hjalp? Nei, de gjorde faktisk ting verre for min del. 

Det at vi hadde hatt jente møter spredte seg som ild i tørt gress. Til guttene i klassa. Flott, nå visste hele klassa om det. Da fikk jeg jo selvfølgelig høre det fra de også. Nå hadde jeg det mildt sagt jævlig. De dagene jeg faktisk gikk på skola, kom jeg vel nesten alltid gråtende hjem. Så kom selvmordstankene. Jeg ville bare slutte å leve, for å komme gjennom dette virker uoverkommelig. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt med en kniv i hånda og tenkte "nå gjør jeg det". Men det rare er at jeg aldri klarte det. Jeg sa det aldri til noen. Jeg begynte aldri å kutte meg heller. Det verste var når jeg en dag stod på kjøkkenet foran mamma og pappa med en kniv og trua dem med å drepe meg sjøl. Jeg kan neste se ansiktene deres ennå. Jeg strigråt. De visste ikke hva de skulle gjøre, men jeg la nå hvertfall kniven fra meg til slutt. Da skjønte de at jeg trengte profesjonell hjelp. 

Psykolog var neste steg. Jeg måtte gå til en psykolog. Der skulle jeg snakke om problemene mine på skola og få ut det vonde. Jeg kan ikke huske vi snakket om det noen gang. Utenom når psykologen var på skola en gang å hadde møte med meg, pappa og lærern. Da lurer dere sikkert på hva jeg og psykologen snakket om på alle de møtene? Jo, jeg hadde bil angst. Husker ikke om den kom før denne hendelsen eller etter. Men jævlig var det. Bare det å kjøre strekningen Brumunddal-Hamar som er en tur på 10-15min i bil var en utfordring som noen kanskje syns er helt på trynet. Jeg hadde angst for alt. Jeg hadde angst-anfall. Men hvertfall, dette handlet de møtene om. Venne problemene ble jo aldri nevnt. På skola fortsatte vi med jente møter som ikke hadde noen virkning. De var snille akkurat under møtene men så fort vi var ute av rommet var det det samme gamle. Som om jeg kunne forvente noe anna. 

På skoleområdet er det en stor skog rundt ake-bakken. Øverst i skogen fant jeg meg et tre som ble min bestevenn de 6 neste mnd. I hvert friminutt gikk jeg opp i det treet, satt meg godt til og så utover skolegården og ake-bakken. Ingen snakket til meg, det var kun meg og treet, sammen. Jeg følte meg trygg der. At jeg satt der hver dag, i hvert friminutt i hele 6mnd er helt rart å tenke på nå i ettertid. Men det var min måte å overleve skolehverdagen på. Lærern var veldig oppmerksom i de timene hun hadde oss. Hun så med en gang om jeg ikke hadde det bra og tok meg ut på gangen gjevnelig. Hun var virkelig en flink lærer som jeg knyttet meg veldig til. Hjemme ble jeg godt fulgt opp av mamma og pappa og de prøvde så godt de kunne å passe på at jeg hadde det bra. Hver dag var det en kamp for meg å vite at jeg skulle på skola, en kamp å gå til og fra skola, å gjøre lekser ble visst en utfordring, pc ble brukt mye mere, og jeg gråt meg alltid i søvn.  

Sommeren 2006 gikk med til å grue seg til skolestart og undomsskolen. Natten før hadde jeg så angst-anfall at jeg trodde jeg skulle dø. Jeg var så redd, gråt, og var så kvalm og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg lå foran doen og trodde jeg skulle kaste opp. Første skoledag på ungdomsskolen gikk greit, men har aldri hatt så vondt i magen og grudd meg til noe så mye. Heldigvis fikk jeg meg nye venner på ungdomsskolen og alt har bare gått en vei  for meg, nemmelig oppover!

 

Men det er ikke alle som er så heldige og min historie blir ikke så fæl, i havet av historiene om de som tar selvmord. Jeg var heldig som ikke ble fysisk mobbet, men jeg vet ikke hva som er verst? Fysisk elle psykisk? Alt er like ille! Det verste er at, de som mobber eller folk som ikke blir mobber tenker at, "Om noen år har hun/han glemt det". Der tar dere helt feil! Mobbing er med offerene hele livet! Det kan endre et helt liv. Ubesvisst, på grunn av at jeg har blitt mobbet så har jeg alltid hatt den følelsen av at jeg i visse situasjoner ikke er bra nok, ikke flink nok, tørr ikke ta ordet fordi jeg er redd for at de rundt meg syns jeg er teit. Håpet mitt er at alle de mobbehistoriene som kan komme frem i lyset av Odin-saken skal hjelpe det norske folk om å sette en stopper for mobbing! Derfor deler jeg min historie gjerne igjen og igjen, hvis det kan hjelpe mobbetallene å gå ned! Hvis du er for at mobbing skal bort, så gjerne del dette innlegget og oppfordre til at andre også skal dele sin historie. 

 

LIK OG DEL DETTE INNLEGGET HVIS DU ER MOT MOBBING - NÅ! 

 

♥Sandra

 

 

Middag med gutta!

Hei!!

Endelig kommer det til å bli morsommere og enklere å blogge fra mobilen! For på lørdag kjøpte jeg meg Iphone 5S. Veldig fornøyd og bildene blir såå mye bedre selv om det er mindre megapixlr på denne enn den forgie mobilen, så det sier sitt. I går var jeg ute å spiste middag sammen med Henrik og Audun (bildet) og det var veldig koselig! Vi har en avtale om at vi må prøve å møtes en gang i måneden men det er jo ikke alltid like enkelt å holde. I går var det også 1.oktober og to år siden jeg tok lappen. Nå merker jeg også at høsten har kommet orentlig og det blir vanskligere å stå opp om morgnen, men det vender man seg til. På skolen går det bra og jeg føler at jeg skjønner mere og mere! Må bare bli strengere med meg selv når jeg kommer hjem og skal studere på egen hånd. I morgen reiser jeg hjem en tur. Gjermund og jeg skal besøke Mari og Emil på lørdag og på kvelden skal vi i bursdag til den andre Mari. Vi glder oss! Nå må jeg avslutte her så jeg kommer meg på skolen.

-Sandra

Endelig helg!Endelig er det fredag♥ Ukene går så fort at jeg følte at det var mandag i går. Oppgaven er levert og senere i dag skal jeg ta bussen til Gjermund. Første helgen jeg skal tilbringe med han siden vi begge har flyttet til Oslo, noe som blir veldig deilig! Håper han også har fått det fint og funnet seg til rette. Gledet meg lenge til en helg hvor jeg bare kan legge vekk alt av skolesaker og slappe av skikkelig. Kan hende jeg tar med meg litt skolesaker, for vet jo at jeg må lese på et eller anna. Men siden vi skal til biblioteket på Lørenskog regner jeg med at det ikke er så mye å lese. Turen til nasjonalbiblioteket på onsdag ble til en forelesning på skolen i stedet(buuuhh), men det går veld bra tenker jeg. På fredag neste uke setter jeg meg på toget til tr.heim for å være den beste bursdagsgaven fra meg til Maria. hehe. Det blir skikkelig koselig! Grunnen til at jeg oppsummerer neste uke nå er at jeg ikke kommer til å blogge så mye. Håper alle får en like fin helg som meg. 

♥ Hva skal du i helgen?

-Sandra

Oida...

Ja, en så lang bloggpause tror jeg aldri at jeg har hatt! Men uansett, hei og jeg er tilbake for et innlegg. Tiden flyr og jeg vet ikke hvor sommeren har blitt av. Snart er det skolestart og høst! Det har skjedd mye siden sist innlegg, så jeg får vel fortelle litt om det da. Først og fremst, JEG KOM INN I OSLO :D!!! Så 4.august reiser jeg innover for å hente nøkkelen til hybelen! Gleder meg enormt mye samtidig som jeg er spent og nei..jeg gruer meg ikke. 10. juni startet jeg å jobbe hos Grilstad og på neste Torsdag, altså 31.Juli er jeg ferdig der. Syns jeg akkurat startet der, men jeg har jobbet der i 7 uker ca. :) Kjærligheten går bobbob uten at jeg skal gå noe nærmere inn på det. Vært mye sammen med de nærmeste vennene mine den siste tiden også, noe som er veldig hyggelig siden jeg nå flytter. Tror ikke det er så mye mere å fortelle, men dere skal selvfølgelig få en liten bildeserie. Bloggen kommer til å bli ENDA mindre prioritert fremover, men et innlegg nå og da skal dere få ;) 

 

 

-Sandra

My smile is back


God formiddag! 

 

I dag er smilet tilbake nesten 100%. Når jeg la meg i går kveld håpet jeg på at mesteparten av smertene skulle være borte når jeg våknet og det var de! Det er veldig deilig å kjenne at det gror seg helt og fint igjen uten så mye smerter som jeg har hatt til i dag! Men for all del, jeg klager ikke! I går kveld var jeg hos Mari og vi koste oss med taco. Det var veldig hyggelig, selv om jeg brukte hundre år på å spise opp, haha.Litt senere satt vi og så på Charterfeber hvor det var en som tok stingene etter visdomstanna på egenhånd! Ugh!Dagen i dag startet kl.09.00, men siden jeg syns det er deilig å kose seg litt før man står opp, satt jeg i nesten to timer for å endre på designet på bloggen. Som jeg sa i går er det viktig at bloggen ser bra ut, og det var vanskelig å bestemme seg for farge. Nå tror jeg at jeg er fornøyd! Mangler litt småendringer og det kommer etterhvert! Det var også koselig å lese på bloggen til Anna Rassmussen at hun venter en gutt i starten av desember! Det er en av de få bloggene jeg leser fast. Jeg leser andre blogger også, og hvis du vil at jeg skal ta en titt innom akkurat din blogg, så legg igjen en kommentar med link til bloggen din :) Været er ikke så bra i dag, men håper at alle får en fin dag for det. 

-Sandra

Update

Hei! 

Det går lengre og lengre tid mellom hvert innlegg her på bloggen nå for tiden og det skyldes rett og slett lite lyst og at andre ting må prioriteres! Onsdag forgie uke hadde jeg siste skoledag før eksamen, noe jeg syns er ganske teit selv om jeg skjønner at vi er ferdig med alt av undervisning. Dermed så må jeg ta meg selv i nakken for å skulle lese ordentlig helt frem til 19.Mai. Da har jeg første eksamen som er en hjemmeeksamen over 3 dager. Uheldigvis(?) er det uka før broren min skal konfirmeres og jeg skulle kanskje vært til hjelp både litt her og der, men det får gå. 


Litt dårlige bilder, men de er med! 

Jeg leser andre blogger og blir imponert over hvor mye de klarer å skrive om livet sitt og hva de gjør til en hver tid. Det kan hende jeg har et kjedelig liv, men jeg har aldri en haug med ting å skrive om med mindre det har skjedd veldig mye. Her om dagen fikk jeg også beskjed om at jeg får sommerjobb hos Grilstad hvor jeg egentlig ville jobbe, så da takket jeg nei til den på Parkgården. Det er utrolig deilig å vite at jeg har noe å gå til når ferien starter. Men før jeg begynner skal jeg jo til Mallorca med Gjermund og jeg gleder meg! Eller vi gleder oss ;) Har sett frem til det helt siden Januar og nå er det snart bare 4 uker til vi reiser. Gjermund og jeg har det bare bra og kunne vel ikke hatt det bedre og ikke noe er bedre enn det <3 På Fredag var vi hos Mari og Emil hvor vi grillet og koste oss dagen lang! Mari fikk sg også jobb mens vi var der og jeg unner henne det så mye :) I går kveld hadde jeg besøk av Tuva og den andre Mari på rekekveld noe som også var veldig hyggelig. Det blir mye latter og morsomheter med de to jentene på besøk. Etterhvert fikk Mari og jeg lyst til å dra på fest mens Tuva skulle videre på bowling, så da dro vi hvert til vårt. Jeg er så glad for at jeg har ordentlige venner som jeg kan hygge meg med og som ikke bor så langt unna. Selv får jeg stadig høre at det er jo JEG som skal flytte vekk og det høres veldig brutalt ut. Men hvis jeg kommer inn i Oslo er jeg ikke mere enn en togreise unna, hehe. I dag er det Søndag og ingen planer! Har levert siste og 5. arbeidskrav, woohoo! Det føles deilig! Ellers har jeg jobbet på en hemmelighet som jeg ikke kan skrive om på bloggen ennå(så nå kan dere lure). 

-Sandra

100114

God morgen!!

Bildene er fra i går men fikk ikke lagt det ut. Vi koste oss masse i går kveld med mat og drikke. Jeg ble litt vel overtrøtt og Gjermund fikk litt å håndtere i går. Haha! Vi så også Harry Potter film nr.4.

Og sånn ser jeg ut i dag. Haha! Bare litt lei meg for Gjermund har dratt på jobb og jeg er alene hjemme hos han. Det er faktisk første gang jeg er alene hos han en hel arbeidsdag! Men vi skal kose oss stort senere i dag! <3

Ha en fin dag!

-Sandra-

Jeg vant, jeg vant!God kveld! 

I Brumunddal har vi et kjøpesenter som heter Parkgården og de har hatt et ønsketree hele desember hvor folk kunne henge på lapper med et ønske og i dag ble det trekt 2 vinnere. Tror dere ikke jeg var så heldig å vinne? Trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg fikk meldinga og dro rett ned for å hente den. Det treet var ganske fullt av lapper og veninna mi som også hang på lapp sa "Phh, så lite sannsynlig at jeg vinner" og jeg sa flere ganger "Men hvis du ikke deltar, så vinner du hvertfall ikke noe". Endelig vant jeg noe også! :)

-Sandra-  

Sick
God morgen! 

Bildene sier vel det meste om hva vi gjør i dag. Glad jeg ble ferdig med eksamen i går, for i dag ligger jeg på sofaen å er ganske sliten. Stygg hoste herjer i kroppen og det er ikke særlig deilig. Gjermund er også litt sliten i dag, så vi ligger her på sofaen å gjør ingenting. Vi skal vel se på litt TV, 7th heaven og baaaare kose oss! Må bli bedre for i morgen skal vi til Mari og Emil og vil helst ikke smitte de. Skal vel egentlig på teaterøvelse i dag, men får se hvordan formen er. Unødvendig å dra hvis jeg risikerer å smitte andre mennesker så de blir liggende sjuke i jula. Nå skal vi kose oss videre her, så blogges. 

-Sandra- 

Robin&Bugge +++ God kveld!

I går kveld ble jeg henta ved 20.15 tiden på bussholdeplassen og da ble vi kjørt til et vors på Hamar hvor vi var en stund. Så dro alle vi på vorset i en Maxitaxi til Svare&Berg. Konserten var bra men de hadde jo ikke så mange numre, men uansett, de var flinke! Det stengte kl.02.00 og jeg holdt ut hele kvelden, noe som er imponerende til å være meg. Når Gjermund hadde fått meg vel hjem og jeg var VELDIG sliten, så begynte det å kjennes at det jeg hadde drukket tidligere virket i kroppen. La meg, litt smådårlig men tenkte at bare jeg sovner, så våkner jeg i morra og er helt fin. Der måtte jeg tro om igjen, for jeg våknet jevnlig og bare mumla at jeg ikke fikk sove og følte meg dårlig. Stakkars Gjermund, men han passet på meg. Ved 5 tiden ble jeg veldig kvalm og kroppen reiste seg veldig fort opp automatisk, frem med bøtta og ja, Gjermund som akkurat hadde nesten sovna igjen måtte pent holde vekk håret mitt mens jeg kasta opp. Da har jeg lært det. Jeg drikker jo nesten aldri så og si og jeg drakk ikke noe mere i går enn vanlig. Veldig sjeldent jeg drikker også og jeg fikk kjenne hvordan det var å være dårlig. Vet ikke helt om det er noe vits i å skrive dette, men det var jo det som skjedde, så why not. Møtte masse fine folk ute i går og det var veldig koselig. I dag tidlig spiste vi en god frokost og vi har bare slappa av i hele dag. Planen var jo å studere, men dagen derpå ble litt annerledes. Litt har jeg fått lest da. Gjermund måtte på et dykkerkurs på jobben fra 18-20 i kveld, så det passet bra så jeg fikk skrevet dette innlegget. Må foressten ikke glemme å fortelle om at det var 2 gutter som la an på meg i går. Han ene spurte "Vil du være med meg hjem" og jeg sa "Nei, jeg skal nok hjem til kjæresten min senere" og da sa han " Bli med meg hjem når du ikke er opptatt da". Han andre kom å satte seg ned ved siden av meg, la armen rundt meg og spurte "Er du opptatt" og jeg svarte "Hvis du lurer på om jeg har kjæreste, så ja, jeg er opptatt" og han sa "Åja, så dumt da". Det var litt morsomt, så jeg sa dette til Gjermund og at han burde være stolt over at det er han som er kjæresten min, noe han selvfølgelig er.

-Sandra-  

FestlighetarGod kveld :) 

Då er eg klar for kveldens festlighetar. Funnet noe fint å ha på meg, satt opp håret og følar meg greit fin. Har på meg ein topp eg aldri har brukt før så det kan bli spennande å sjå korleis det går utover kvelden. Plutseleg fikk eg litt lyst til å skrive på nynorsk, anar ikkje kvifor menmen. Eg har aldri vore nokre flink i nynorsk, men etter at eg begynte på studiet i haust med ein over middels interessert lærar for både språk og nynorsk så har det ikke vore så galt å bruke det. Facebooken min har eg på nynorsk og eg tenkjer ikkje over det.  No blir eg vel snart henta, så blir ikkje nokre langt innlegg detta, bare vil ønske alle ein fin fredagskveld! Ha det gøy og finn på nokre sprøtt! :) 

-Sandra-  

Almost 20!
God senkveld! 

Lenge siden jeg har oppdatert noe sist og jeg skal ikke forsvinne helt. Siste uka har vært mye planlegging av bursdagsfeiring og i går ble det gjennomført og feiret! Vi spiste Thaisuppe til hovedrett, Is med hjemmerørt jordbær og brownis til dessert :D Nam! Det var skikkelig godt! Derretter var det snacks og geleshots det gikk i, haha! Har for første gang lagd geleshots, noe som ble litt i sterkeste laget, så neste gang blander vi ikke 2 dl Vodka og 3 dl vann ;) Hihi. En gang må være den første og det ble ikke sånn veldig ille, for det var spisbart. Var veldig koselig å få samlet mine nærmeste venner igjen også. De 2 siste årene har jeg pleid å være på ferskiskurs med AUF i Hedmark, men i år måtte nok det passere. Uansett, jeg fikk vært med på ekstraordinært årsmøtet, og der traff jeg mange venner også! Deilig å få feiret bursdagen litt ordentlig siden jeg blir 20, men jeg fyller ikke før på Tirsdag! Hatt en utrolig bra helg! 

-Sandra- 


#Followme

I starten når jeg begynte å bruke intagram var jeg skikkelig flink til å oppdatere ofte, men det har virkelig dabbet av. Har litt sånne perioder hvor jeg syns det er gøy å ta bilde av alt mulig rart. Det er hvertfall en del bilder der, men skulle jo vært mye mere! Ikke har jeg tenkt så mye på at det er noen som ser på bildene heller, så denne plattformen har ikke vært så viktig for meg! Det er sikkert mange av dere som er på instagram, så nå tenkte jeg å invitere dere til å følge meg, så følger jeg kanskje deg? :) 

#Followme on Instagram: andreeasg93

?Hva heter du på Instagram?

 

-Sandra-

291013
God kveld. 

Det merkes at jeg ikke har blogget så mye i dag og det er jo litt dumt. Men i dag har jeg faktisk klart å legge bloggen litt til side, fokusert på skolen og vært med venner. Etter 3 timer på skola kom Gjermund å henta meg, så dro vi til Mølla hvor vi skulle møte Tuva for å handle inn til matlagingen. Vi har vært invitert til middag hos Tuva og Håkon og i dag skulle vi altså dit. Vi spiste kyllingwok og det var innmari godt. Etterfulgt av buzz og is. Kjempekoselig kveld som gjerne kan gjentas! Har så og si akkurat kommet hjem, lest litt på noe pensum til i morgen. Det begynner jo å nærme seg eksamenstider snart (Desember) så da må jeg virkelig legge bort bloggen! Håper jeg ikke mister dere lesere for det, siden det bare er en kort periode! For jeg kommer alltids tilbake :) Jeg kjenner at jeg snart kanskje kan trenge litt inspirasjon fra dere lesere, så hvis det er noe spesifikt dere vil lese om her på bloggen, rop ut i kommentarfeltet! Det hadde hjulpet meg litt akkurat nå. Takk på forhånd! 

?Hva har du gjort i dag?
?Når skal dere ha eksamen?
?Hva vil du lese om på bloggen?

-Sandra-

Mari&Sandra special


God kveld! 

Mari og Sandra fra sofakroken hos Mari. Vi har som dere ser over tatt en del bilder i kveld. Vi har også spilt mastermind, og jeg fikk totalt dilla, så takk til Mari som fikk meg med på det. Mari takker for at jeg ble med slik at noen ville spille med hu, siden ingen andre vil. Som bestevenn er det noen plikter som bare kaller! Derfor var jeg sola til Mari sitt livsunivers! Merker at denne går litt den useriøse veien, men vi har en unskyldning og DET er at vi har drukket brus. I morgen skal vi til CC Gjøvik for å shoppe litt, noe vi tror blir veldig koselig <3 I kved har vi bare spist god mat, tullet og sett på 101 dalmatinere, en utrolig søt film. Galme barnsomsminner vekkes og da blir en så glad. Når Mari og jeg er sammen, så blir det alt for mye tøysing og alt er bare helt tipp topp, for det er sånn det skal være :) Men nå har vi ikke så mye mere å komme med før i morra, så vi skal gi dere et bedre innlegg hvor vi skal gjøre en: 

harlem shake video med at vi skal leke gangsters ( det var en utfordring vi fikk). Nå som vi er sammen denne helga, så kan vi godt ta flere utfordringer på videoen i morra, men da er vi avhengig av dere lesere. Så nå har dere muligheten til å se oss gjøre masse sprell! Kjenner jeg oss riktig, så gjør vi nok det meste frem til vi syns det går en grense. 

Vi håper på mange utfordringer :D!!! 

- Mari&Sandra- 

310508 - Long time ago


I dag tenkte jeg å dele en dag i livet mitt med dere, som de fleste aldri glemmer. 31.05.08 konfirmerte jeg meg. Huff, det virker så lenge siden akkurat nå og ja, det er jo faktisk over 5 år siden. Jeg våknet og følte meg relativt pigg, og jeg gruet meg ikke noe særlig. Det ble ikke så mye til frokost, for jeg var nok litt nervøs for sermonien i teatersalen. Denne dagen var det helt sinnsykt varmt, vi svetta alle mann tror jeg. Det er da det er veldig fint med svart bunad....Hvertfall, under sermonien i teatersalen, det var klamt og vi satt tett, og jeg følte meg innmari dårlig. På et tidspunkt lurte jeg på om jeg bare skulle få ut for å få litt frisk luft, for jeg følte at jeg skulle kaste opp og svime av. Men jeg skalv meg gjennom resten av sermonien. Vel ute, var jeg så sårlig at jeg orket egentlig ikke prate med noen, selv om det var mange som ville prate med meg. Vi måtte jo også inn igjen å ta bilde. Det husker jeg gikk greit. Når jeg møtte mamma, så bare sa jeg på gråten "Jeg er så dårlig". Derfor bestemte vi oss for å dra hjemo en tur, for å få i meg litt drikke og mat, men jeg orket ingen av delene. Husker jeg lå foran doen mens mamma holdt håret mitt for jeg var helt sikker på at jeg skulle kaste opp, men det kom ingenting. Jeg kalv og var skikkelig uvel, men vi satte oss nå i bilen på vei ut tl gjestene som befant seg i Stange. Jeg lå med lukka øyne, prøvde å slappe av, men så kjente jeg at jeg virkelig måtte kaste opp og vi var nå på E6. Så mamma måtte bare ta på blinklyset og komme seg ut av veien. Vi hadde heldigvis med oss pose, så der kom det som hadde plaget meg hele sermonien. Jeg følte meg så lite delikat når jeg satt å kastet opp i bunad. haha. Etter at jeg hadde gjort meg ferdig med det, følte jeg meg plutselig helt frisk og jeg satt  å sa ikke annet en at jeg var så glad for at jeg hadde kastet opp før vi kom til festen. Vel fremme møtte jeg vennen og familien min. Festen var ute på jobben til pappa i hovedhuset der, og det var så nydelig der! Grønt og frodig med bord i skyggen. Nå ble det virkelig godt med mat. Jeg fikk pratet med en del av gjestene. Bildet over, er når jeg holder min tale til mamma og pappa. Pappa holdt også en veldig fin tale til meg! Det var god mat og gode kaker, fine gaver! Den største gaven, var vel Ipod'n som mine søskenbarn hadde spleiset på fra statene. Dette var på den tiden Ipod ikke hadde kommet til Norge, så det var skikkelig stas! :) Ellers fikk jeg jo masse penger, fordi jeg hadde ønsket meg det, så jeg kunne spare til språkreisa jeg skulle på neste sommer. Lillebroren min hadde sin egen gave til meg og det var å spille. Den gang spilte han i korps, så han spilte Flåklypa-sangen og titanic for meg. Han var sååå søt! Jeg satt å grein, fordi jeg ble så rørt. Mellom maten og kaffen, hadde jeg også en bildepresentasjon av Romania-turen jeg og mamma var på høsten før. Jeg syns sånne dager, hvor hele familien + venner osv er samlet er så koselig! Jeg gleder meg alltid til det. Kommer aldri til å glemme den dagen! 

?Når konformerte du deg?
?Kristelig eller borgelig?

-Sandra- 

Resten av Søndagen

-Sandra-

Kjærestekos


God formiddag! 

I går kveld kom Gjermund hit etter jobb, for å være over. Han har jo startet i ny jobb, hvor han jobber fra halv 4 - 8 på kvelden, så da passer det supert at han ligger over, for da får vi dagen sammen også legger vi oss sammen på kvelden når han kommer etter jobb. Alltid så koselig å få besøk av gutten min, for han er en så god kjæreste. Vi har et veldig avslappet forhold, vi snakker om alt sammen, vi tøyser og tuller, ler og har det generellt veldig fint sammen. Mens jeg har jobbet litt med arbeidskravet mitt, ser Gjermund på TV. At vi kan være med hverandre og gjøre hver våre ting er noe som er veldig avslappende syns jeg. Akkurat sånn som forholdet vårt er nå, vil nok både Gjermund og jeg påstå at det er helt perfekt, og hvertfall jeg setter veldig pris på det. Det er viktig i et forhold å sette pris på hverandre og det forholdet man har, uten å bli for kravstor. Hvis en krever for mye ut av et forhold kommer det ikke til å fungere. Det viktigste er å nyte det. 

?Har du kjæreste? 

?Hva gjør du i dag?

- Sandra- 

Vi vil utfordres av deg!


God kveld, alle sammen :D

I dag fikk jeg besøk av Mari og det er utrolig koselig! For øyeblikket sitter vi og ser på The Voice på TV, spiser kinamat og koser oss ;) Det er utrolig koselig med besøk av Mari, siden vi ikke ser hverandre så ofte. Vi så på Unge mødre i stad og da var det ei som hadde lagd en liste, sammen med veninna si med ting de skulle gjøre iløpet av sommeren. Dermed kom vi på at vi kan bli utfordret på en "Må-gjøre" video av dere lesere. Så nå kan dere komme med forslag til utfordringer, så skal vi få til å lage video! Dette er noe vi kan gjøre flere ganger, så vi er åpne for masse utfordringer som kan være litt morsomme. Vi håper på masse respons fra dere :D 

?Hva vil du at vi skal gjøre? 

-Sandra & Mari-

Fest, Lørdag 280913

- Sandra- 


Willy Nikkersen 2014

 

Willy-jentene repper Sandvika og Nadderud:

Amanda Kathrine Jansen

Benedicte Hagen Venås

Celine Skovholt

Cornelia Sørensen

Eline Håkonsen

Emma Strandskogen

Hanna Kjellberg-Line

Hedvig Sundby

Helene Syrdal Gulbrandsen

Ingrid Osland Haugli

Ingvild Schjander Torhaug

Ingvild Winther

Julie Velez Polmar

Juni Hope Arnesen

Kristin Eika Gjørven

Linn Meier

Maja Gellein

Marianne Bergan Engebresten

Marthe Helmen

Martine Fjær

Oda Sofie Nerheim

Pauline Løver Knive

Pia Falcke

Thea Jahren Herud

Vilde Marie Jacobsen

Vilde Kvålsvold 

 

 

 

Hei! Dette blir et promo/skryteinnlegg, men det får ikke hjelpe! Er så heldig at jeg er kusine med Helene (i lista over) og hun er russ i 2014. Hun er en av mange russ i Sandvika. De har planlagt russetiden i 2år, spart og jobbet hardt for å få det bra, og bedre skal det vel bli? :D Dekknavnet dems er Willy Nikkersen som er dekknavnet frem til russetiden kommer. Kusina mi er russebusssjef så hu har jo et stort ansvar og etter det jeg hørte i dag, så var det ikke bare bare hele tiden. Når de er 26 jenter, blir det mye forskjellige meninger om div.ting me det går vel som regel bra. I sommer var de på tur til Kos og det har ikke jeg hørt om at noen russegjeng har gjort før. Blir sikkert et spesiellt bånd når man er en så stor gjeng om samme tingen og jeg tror det er veldig gøy. Vennegjengen min hadde ikke russebil i fjor når vi var russ, men vi hadde det jo like gøy som alle andre. Her på Hedmarken er det ikke så vanlig med russebusser, men har blitt noen som har det også! Vil bare ønske jentene lykke til og gled dere!!!! Russetida er den beste tiden og jeg ville ha opplevd den om igjen hvis jeg hadde hatt muligheten!

TRYKK PÅ LINKEN OG LIK! : WILLY NIKKERSEN 2014

-Sandra-

 

Mari 20år!
På Lørdag var vi hos Mari og Emil for å feire Mari som blir 20år i dag. Det ble en suksess! Alle hadde kledd seg ut så dumt at det ble morsomt og vi lo godt av det når vi så hverandre. Utover kvelden hadde vi div. konkurranser og en quiz med mange forskjellige spm. Vi spiste taco, drakk brus og koste oss skikkelig! Avsluttet kvelden med å se på en film og etter den var alle egentlig ganske slitne, så da var det natta. Emil og Mari har fått det så fint i det nye huset, jeg er faktisk rent missunnelig.  Men som jeg unner dem det! At de endelig har kunne flyttet sammen og starte "på nytt", sammen, åhh så glad jeg er på dems vegne. De er det perfekte kjærestepar og veldig ment for hverandre. Vi ga de en ildfast form og der råkte vi godt for det trengte de visst fler av. Håper dere får mye bruk for den! Vi lå over til Søndag alle sammen, så det ble koselig frokost på morgnen før vi skravlet litt før det var på tide å sette kursen hjemover. Er bare 30 min ca fra meg til dem, så vi må definitivt prøve å komme litt oftere på besøk! Helgen var perfekt! Takk for en fin feiring Mari. Håper du koste deg og gratulerer så mye med dagen i dag :D! 

-Sandra- 
BURSDAG!Hei! 

På Mandag har verdens beste besteveninne bursdag og blir hele 20år! Mari har bursdag og i den forbindelse så skal vi feire henne i morgen. Hun og kjæresten Emil har blitt samboere og flyttet inn i sitt eget lille reir som vi også skal få se. Er jo hjemme hos de at bursdagen skjer, så sier seg selv egentlig. Hvertfall, temaet for bursdagen er bad-taste stil, så jeg må virkelig finne noe "bra" å ha på meg. Gleder meg masse til å se igjen både Emil, Mari og se hvordan de har fått det! De er et utrolig søtt kjærestepar! Jeg ble kjent med Mari iløpet av første uka på vgs og siden da har vi vært uadskillelige, selv om vi etterhvert har flyttet på oss og ikke se hverandre så mye lengre. Har en del innlegg om Mari og meg. De kan dere se: 

---->HER<----

---->HER<----

---->HER<----

--->HER<-----


-Sandra- 

I eventyret

God morgen alle kjære lesere. Siden jeg har stått opp 05.30 hver dag i noen uker nå, så var kroppen veldig innstilt på det. Hadde satt kl. på 08.00 men jeg våknet av meg selv ved 05.30 tiden! Skjønner ikke hvordan det er mulig ennå jeg la meg ved 22.30 tiden i går. Det var seint tenkte jeg siden jeg skal bort i dag og må pakke ferdig resten av bagen. Klarte heldigvis å sove litt til men våknet igjen litt senere. Da stod jeg opp. 

 

Jeg lever i eventyret, ikke bare nå, men hele tiden. Det er en tid i livet mitt nå som er ekstremt bra, jeg har reist utrolig mye det siste året, fått mange nye venner, kjæreste og jeg har jo verdens beste familie. Ikke bare her i Norge, men i Romania også. Er så takknemmelig for at jeg fikk møte de. I sånne situasjoner blir man veldig flink til å sette pris på, men jeg prøver å sette pris på alt som skjer meg, med mindre det er noe negativt som gjør meg lei meg. Kan ikke huske sist jeg var lei meg eller deprimert( utenom mormors bortgang). Vil si at jeg er ganske glad av meg til tider, og jeg klarer ikke skjule det. Derfor er jeg utrolig dårlig på å holde glade hemligheter. Liker å gjøre andre mennesker glade og få de til å sette pris på både seg selv og andre. Det kan være vanskelig til tider. Neste Mandag (19.) begynner jeg på ny skole, med nye lærere og nye medelever. Hvert år i alle år siden jeg begynte på ungdomsskolen har jeg grudd meg til første skoledag samtidelig som jeg har gledet meg. I år er det annerledes. Det siste året har jeg vokst så mye psykisk og blitt mer selvstendig, dermed gleder jeg meg bare! Det blir spennende med et nytt studie som jeg håper jeg trives med. Jeg er en utadvent person, så det å få seg venner tror jeg ikke blir noe problem. Må si at jeg gleder meg innmari. I Februar har jeg vært sammen med Gjermund i 2år. Syns tiden sammen med han har gått så fort! Vi har opplevd så mye sammen på kort tid og jeg håper det blir mange flere opplevelser i fremtiden sammen med han. Har venner på alle kanter som jeg er veldig glad i og jeg setter pris på alle de vennene jeg har! Det er utrolig viktig, for det er de som er der for deg når du ser det mørkeste av det mørkeste og helst bare vil grave deg ned under dyna. Jeg har alt jeg, som jeg trenger vel og merke. En trenger ikke alt man har lyst på, for det er unødvendig. Veldig fornøyd med livet mitt akkurat nå og jeg nyter det 100%. Jeg lever i eventyrland. 


-Sandra-  

Kjærestetid

God kveld. Nå har jeg hatt besøk av Gjermund. Egentlig skulle jeg ikke være med han i dag fordi jeg var så sliten og dårlig når jeg kom hjem, men så fant jeg ut at kvelden kom til å bli lang, så inviterte han en liten tur da. Vi sov litt og det var utrolig deilig, skvatt når kl. ringte så det betyr at jeg sov veldig godt. Etterpå gikk vi opp for å poppe popcorn og spille litt kort. Spilte Idiot og jeg ble selvfølgelig idioten. Liker ikke å tape i kortspill altså. En dårlig taper med andre ord. Hadde ikke sett han siden Søndag, så var greit å få sett hverandre før jeg reiser til Jotunheimen i morgen. Har begynt å lure på om jeg begynner å pådra meg et eller anna, for i dag på jobb var jeg innmari sliten og dårlig og når jeg våkna i stad følte jeg meg helt elendig egentlig. Vurderte å bare sove videre, men stod opp og skal holde meg våken utover, for da sover jeg mye bedre i natt. Krysser fingrene for at det ikke er noe, for det har jeg virkelig ikke tid til nå. Av og til skjønner jeg ikke hva jeg har gjort for å fortjene en gutt som Gjermund. Han er helt spesiell for meg, han lyser opp hverdagen hvis jeg ikke har det så bra, han blåser på hvis jeg skader meg, han gir meg STORE klemmer og kyss, han sier ofte at han er glad i meg og elsker meg. At jeg er den beste kjæresten i verden og for han. Selvfølgelig sier jeg dette tilbake også, fordi det er sånn kjærester skal si til hverandre. Det er skikkelig koselig å ha kjæreste og være forelska <3 

?Har du kjæreste? 

-Sandra- 1 year & 6 months

I går var det 3.August og det betyr at Gjermund & jeg har vært sammen i 1 1/2 år, noe jeg syns er veldig koselig. V í hadde bestemt oss for å spise på Alle tiders og det gjorde vi. Hadde med oss farmor på 90 år også, noe som var veldig koselig. Vi spiste god mat, skravla og kosa oss. Når vi skulle tilbake til bilen, så stoppet vi på en interiørbutikk hvor farmor fant så mye fint. Hun kjøpte ikke noe, men sa heller at jeg skulle plukke ut en ting jeg ville ha, så skulle jeg få det. Jeg falt pladask for rammen på bildet over, og fikk den. Skal ramme inn et bilde av Gjermund og meg, mens mamma og pappa mente at jeg skulle ta et bilde av dem ( de bare tulla), men jeg så bare oppgitt på pappa og sa "Nå var du morsom". Kjøpte også en bok hvor jeg kan skrive dagbok, noe jeg allerede har begynt med. Så dro vi på butikken, for farmor hadde skrevet seg en handleliste og vi hadde lovet henne å ta henne med ut på storhandel som vi kaller det. Vi fikk handlet og kjørt farmor hjem før vi dro videre til CC, fordi vi skulle kjøpe reker og drikke til kvelden. På veien ut, stoppet vi, for Gjermund skulle kjøpe en rose til meg og da var ikke jeg sein med å kjøpe et sånt lite skjokoladehjerte hvor det stod "Jeg elsker deg" til han. Var to fornøyde forelskede ungdommer som kjøre hjem ja. På kvelden dro vi til Mari på fest, og den trenger jeg ikke skrive så mye om, men det var morsomt! Gleder meg til neste gang allerede. I dag er det jo veldig fint vær, så jeg får vel komme meg ut etterhvert, men jeg er ganske sliten, så skal være litt inne til å begynne med. Gjermund har dratt hjem, og kommer tilbake senere i dag. Ja, da skal vi foressten spise rekene vi kjøpte i går. 


?Hva gjorde du i går?

-Sandra- 

Fest og Stranda

Hei! I går hadde jeg som sagt noen venner på besøk til grilling, noe som var utrolig koselig! Vi hørte på musikk, spiste god mat og skravla. Plutselig fant vi ut at vi skulle på en fest i moelven, så da ble grillkvelden omgjort til et fors og da var det jo bare å begynne å drikke, neida. Vi dro videre til den festen ved 23.45 tiden og var der til 3 tiden også måtte vi stoppe innom Essoen i Br.dal på vei hjem for alle hadde lyst på mat, så vi var ikke hjemme før 03.30 og da var jeg ganske....sliten, så da la vi oss til å sove. 
Mens i dag sov vi lenge, helt til Tuva ringte å vekka oss fordi vi hadde avtalt tid vi skulle ringes. Dermed var vi oppe ganske fort, jeg begynte å rydde resten etter gårsdagen mens Gjermund dro hjem å hentet badesaker siden vi skulle på stranda. Kan ikke si jeg følte meg helt ladd for det med det første, men nå i ettertid er jeg glad vi dro. Dro innom butikken, før vi plukket opp Tuva og Håkon for å så dra til kiwien på næroset å møte Mari og Rune. Rune hadde med sønnen sin Sander, så det var skikkelig koselig, han er så søt. Vi var på stranda fra halv 3 tiden til 6 tiden før vi dro hjem. På veien stoppet vi å kjøpte oss is og slush. Vært innmari varmt i dag så nå er jeg ganske sliten og trøtt. Blir nok tidlig kveld. Måtte ut på hverandaen da jeg kom hjem for å sjekke at jeg hadde tatt det meste der, da jeg oppdaget jordbær flekker på bordet ( Tuvas jordbær bacardi slår aldri feil vettu ;) ). -Sandra-

 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits