Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Bor du i Oslo og bruker Tøyen bibliotek? eller kjenner noen som gjør det? 

God lørdag alle sammen! 

I dag skal dere få hjelpe meg med noe veldig viktig! To av mine medstudenter skriver bacheloroppgaven sin om meråpent bibliotek på Tøyen. I den anledning har de laget en spørreundersøkelse som de gjerne vil få svar på. Derfor kjære dere, hvis du bruker denne filialen eller du kjenner noen som gjør det, så vær så snill g send denne videre! Jeg vet at mine to medstudenter hadde satt veldig pris på dette og jeg vil gjerne hjelpe dem! På forhånd, tusen takk! :) 

Du kan svare på spørreundersøkelsen HER

Sandra 

Smart tips til pensumtekster

Hei!

De er søndag og den beste dagen i uka, spør du meg. En dag for å sove lenge, våkne opp, kanskje sovne litt igjen, før man flytter seg ut til sofaen og blir liggende der resten av dagen. Vi var invitert til et vennepar av oss i går i Lillestrøm. Der spiste vi masse god grillmat med tilbehør og en helt fantastisk panacotta, toppet med rørt jordbær til dessert. Så var det tid for å spille holleywood, noe vi alltid gjør sammen med dette venneparet av oss og det er veldig hyggelig. Siden hollywood består av ganske mange runder, 16 for å være nøyaktig, ble klokka 03.00 før vi begynte å se hjemover. Gjermund fikk låne bil hos jobben i helgen, siden vi visste at det kom til å bli sent og kollektivt ikke var et alternativ så sent. En veldig koselig kveld og vi la oss stappmette og fornøyd (Gjermund vant spillet, så  han var nok mest fornøyd). 

video:video1469962235

 

I morgen er det mandag og 1.august allerede, tenk på det! I den kommende uken skulle jeg egentlig sittet med en konteeksamen, etter at jeg strøk nå til våren, men det ble endringer i planene. Det har jeg kanskje ikke skrevet her på bloggen, men jeg var så heldig å få medhold i klagen min og jeg gikk opp hele tre!! karakterer. Det var ikke forventet, men jeg sier jo ikke nei takk til å slippe å konte. Nå slipper jeg jo dette og kunne derfor melde meg på sommerleir på Utøya igjen (jeg meldte meg av da jeg fikk datoen for konteeksamen), noe jeg ser frem til! Det jeg egentlig  skulle frem til, er at jeg har begynt så smått å forberede meg til skolestart om tre uker. Det ble til at jeg satte meg ned for å lese en pensumtekst for så å skrive den ut. Da jeg skulle skrive den ut, fikk jeg en ide som gjør at jeg slipper å få sååå mange ark og en enkel måte å samle pensum på (se videoen over). Ved å skrive ut sidene sånn, kunne jeg brette de og lage en liten bok! Som dere ser i videoen, så blir det noen blanke sider mellom, fordi de ikke er tosidig, noe jeg syns var litt dumt....helt til jeg kom på at på disse sidene kan jeg skrive mine egne notater! På denne måten trenger man ikke hauger med notatblokker ved siden av. Om jeg må få si det selv, så syns jeg at det var ganske smart og jeg skal definitivt bruke denne måten ved flere pensumtekster. 

♥ Syns du det var smart? 

Sandra

 

Endelig sommerferie 

Hei!

På fredag hadde jeg siste dag i praksis hos Hamar bibliotek. Det var veldig rart, for det føltes ut som jeg akkurat hadde startet. En periode på 5 uker går utrolig fort og før man vet ordet av det, så er det over. Jeg har ikke skrevet så mye på bloggen i det siste og heller ikke noe om praksisen. Det var utrolig hyggelig å få være hos Hamar bibliotek. De ansatte var/er koselige og hjelpsomme. Etter min første praksis i Brumunddal mistet jeg litt lysten på å jobbe i bibliotek, men dette har heldigvis tatt seg opp igjen nå. Jeg er glad jeg går et studie hvor man må ut i praksis. Det gir muligheten til å virkelig få testet om det er dette en vil jobbe med og det gir et avbrekk fra bare lesing og forelsninger. I denne praksisperioden skulle vi også gjøre en undersøkelse som skulle resultere i en oppgave som blir vurdert som en eksamen. Når vi først ble presentert for denne tenkte jeg at dette kom jeg ikke til å klare og at jeg grudde meg veldig. Etterhvert som jeg fikk plassert hva jeg ville undersøke og kom i gang, har jeg nesten kost meg med oppgaven. Ble veldig fornøyd og den ble levert på torsdag. I går, mens mange fortsatt sitter med eksamen startet jeg sommerferien! Det er veldig godt å ha ferie nå kjenner jeg. I år som i fjor, har jeg fått meg sommerjobb hos Stange bibliotelk, hvor jeg ska jobbe hele juli. Til høsten er jeg 3.års student og jeg syns det er veldig rart, for jeg startet jo nettopp på studiet. Det sies om studieløpet vårt at 2.året er det vanskligste, noe jeg har merket med tanke på å ha strøket på to eksamener. Håper derfor at dette er sant og at 3.året går litt mer knirkefritt. Det krever mer, men vi har jo også valgt mer selv hva vi vil og da er man mer forberedt på hva som venter. 

 

♥ Er du ferdig på skolen?

Sandra

Nå skal det nytes

God morgen! ♥

I går leverte jeg eksamen i Kunnskapsorganisasjon og gjenfinning 2.2 og det føltes helt fantastisk deilig. For litt under et halvt år siden, ved juletider, trodde jeg at jeg kanskje ikke fikk tatt denne eksamen. Siden jeg strøk og måtte konte, var det veldig vanskelig å se for seg at jeg skulle komme meg gjennom dette semesteret. Men så kommer man seg videre. Livet skal ikke alltid være enkelt, selv om vi lever best i komfortsonen hvor ingenting kan gå galt. Dermed er jeg ferdig med KoG 1.1, 1.2, 2.1 og 2.2. Siden jeg har valgt å ha dette faget til høsten og skal skrive bachleor i det til neste vår, så må jeg gjennom KoG 3.3 også. Heldigvis så skal vi ha om webprogrammering, noe jeg virkelig seg frem til. Nok om eksamen og skole for i dag.

 

I dag er det fredag og det betyr en etterlengtet helg, selv om jeg har vært hjemme hele uka. Bare slappe av og nyte det så lenge det varer. Senere i dag skal jeg møte to veninner fra skolen, siden de skal på veiledning til praksisprosjektet. Utover det, så vet jeg ikke så mye om hva dagen vil bringe, og godt er vel det, eller hva?
 

♥ Sandra

Du får panikk! 

God morgen! ♥

På tirsdag fikk vi eksamen og det første som slo meg var «Dette skal jeg få til» ?..så gikk det noen timer og tankene endret seg ganske fort og plutselig satt jeg i full panikk og angst, fordi tankene hadde vendt om til « De vil at vi skal ha max 10.000 tegn?dette klarer jeg ikke, hvordan jeg få til å få sååå mange tegn?». Som dere skjønner, ble jeg grepet skikkelig av panikken, noe jeg ikke unner noen. 

Heldigvis for meg, har dagene gått bedre og i dag sitter jeg igjen med finpussen og i kveld blir jeg nok å levere. Etter tidligere eksamner har jeg vært i lykkerud over å være ferdig og jeg er ganske så fornøyd med min egen innsats. Helt til resultatet kommer, så denne gangen har jeg funnet ut at jeg skal være skikkelig ikke fornøyd og heller bli positivt overrasket, haha. Jeg vet det er en litt negativ tankegang, men sånn blir det altså når du ikke får så gode resultater som man håper på.  

♥ Hvordan føler du deg etter eksamen?

Sandra

Dra meg baklengs inn i eksamenskassa... 

God morgen!

På onsdag hadde jeg semesterets siste forelesning og kollokvie med de gode studieveninnene mine. Syns at dette semesteret har gått skremmende fort og de to neste ukene har jeg to hjemme eksamener. Hvis jeg skal si noe om dette semesteret i forhold til i høst, så kan jeg med hånda på hjertet si at jeg har mere oversikt over pensum! Det har vært veldig deilig de siste gjennomgangene av fagene å forstå hva lærern har snakket om, og faktisk huske at dette har jeg fått med meg og forstått. Det gir litt bedre utgangspunkt til eksamen. Nå skal jeg bruke de siste dagene til å kontrollere at jeg har oversikt over pensum og bare slappe av. Det ga meg litt angst at jeg strøk til jul og nettopp har tatt konte eksamen, men jeg lever i den gode tro på at dette klarer jeg og hva er det verste som kan skje? Jo, jeg stryker og må ta den på nytt. Men hei, jeg har klart det en gang, da klarer jeg det igjen hvis det skulle bli aktuelt. 

♥ Har du eksamen snart? 

Sandra

Et aldri så lite sjokk

 

 

God dag!

Først og fremst, tusen takk for alle de fine kommentarene med gratulasjoner på at jeg bestod eksamen! Jeg hadde aldri tenkt på at jeg skulle få noe respons på det. I dag som tankene har summet seg litt, så fikk jeg et lite sjokk. Jeg skulle inn for å sjekke statistikken over karakterene på denne eksamnen og da ble jeg litt målløs. Tanken min har vært at de fleste som tar konteeksamen består og at ingen pleier å stryke, men der tok jeg jammen feil! Det at hele sju stykker stryker på konteeksamen er ganske utrolig. I går var ikke jeg så veldig glad over karakteren jeg fikk, men når jeg i dag ser at det er så mange som strøk, priser jeg meg lykkelig over at jeg hvertfall bestod! Det skal ikke klages noe mere fra min side og jeg skal jammen meg ikke stryke på noen flere eksamner.

 

Sandra 

Jeg bestod! 

God kveld!

I dag har jeg fått den gledelige beskjeden om at jeg bestod konteeksamen! Det var utrolig deilig. Eller først ble jeg veldig skuffa over karakteren fordi jeg følte at jeg gjorde en veldig god innsats og la mye jobb i oppgavene. Etterhvert, når jeg videre fikk vite at det var andre som strøk denne gangen også ble jeg veldig glad for å bestå. Dermed har jeg 90 studiepoeng som betyr at jeg kan gå ut i praksis! Det skulle jeg gjort uansett, men da måtte jeg fått ettergodkjent praksisen pga at kvoten om 90 studiepoeng ikke hadde vært oppfylt. Det er så deilig å vite at jeg kan ta de neste eksamene, og de er bare om to uker allerede, så nå må jeg virkelig lese for harde livet. Jeg har vært flink til å lese mesteparten av pensum som er til de forskjellige timene, men man kan jo aldri få nok lærdom, så nå må det begynne å sette seg noe i topplokket.

Sandra

Påsken og tiden fremover

Hei og god kveld!

Det starter alltid med at jeg føler at bloggen går skikkelig bra. Det føles godt å blogge og jeg vil virkelig klare å lage en god blogg med mine egne historier fra hverdagen. Nå har det vært påske, noe som betyr at jeg har foretrukket familie og være ute fremfor det digitale. Vi var på en veldig søt, liten hytte på Gålå som ligger i Gudbrandsdalen, noe som var skikkelig koselig. Etter jeg flyttet hjemmefra syns vi det er viktig å kunne samles som en familie hvetfall 1-2 ganger i året over en litt lengre periode. I sommer skal vi nok på en familieferie, som den vi var på i fjor på Island. Selv har jeg veldig lyst til å reise til London, men vi har også nå snakket om å dra til Danmark på sykelferie. Uansett hvor det blir, gleder jeg meg veldig!

I påsken fikk jeg en e-post som også gledet veldig. I mai-juni skal jeg være i praksis og nå har jeg fått vite hvor jeg skal være! Heldigvis fikk jeg førstevalget mitt som er Hamar bibliotek i det "nye" kulturhuset. Det er kun 2 år gammelt, så jeg føler jo at det er ganske nytt ennå. Har ikke vært inne der mer enn 2-3 ganger, så det blir spennende å få bedre innblikk i biblioteket. En annen gladnyhet i påsken er jo at jeg skal jobbe på Stange i sommer, altså sommerjobb og nå vet jeg at jeg skal jobbe der hele juli! Det blir fint. Dermed mangler jeg bare å prøve å få litt jobb på Hamar resten av sommeren, for det blir litt lenge å gå uten jobb hele juni og august. I starten av august skal jeg nok mest sannsynlig på sommerleir med AUF på Utøya, noe jeg gleder meg veldig til allerede!

Innen torsdag skal jeg ha fått svar på konteeksamen min, noe jeg gruer meg ganske mye til. I en periode nå har jeg vært ganske sikker på at jeg kommer til å bestå, men det er jo ingenting som er sikkert før jeg sitter med resultatet. I morgen er det skole igjen og jeg har prøvd å forberede meg litt. Kroppen er ikke helt i toppform, så jeg håper at en god nattsøvn skal forhindre at jeg blir liggende med forkjølelse nå, for DET har jeg IKKE tid til.

♥ Har du hatt en fin påske?

Sandra

 

Tanker på en lørdag kveld

God sen kveld.

 

Jeg får litt dårlig samvittighet de dagene jeg ikke blogger, siden jeg sa at jeg skulle bli flinkere, men motivasjonen går opp og ned. Når jeg klikker meg inn på profilen min og ser at statistikken min går opp til tross for at jeg ikke har blogget på noen dager, da blir jeg motivert. De siste dagene har vært ganske vanlige. Det skjer ikke så mye spennende i livet mitt for tiden. Det går i det sammen, studier og forberedelser til konteeksamen. Det surrer mye oppe i hodet med tanke på å ta opp igjen eksamen. Innerst inne håper jeg på at det plutselig skal stå en E i stedet for "Ikke bestått" eller "resultat sperret" som det nå står, siden de har mottat klagen min. Jeg skjønner på den ene siden deler av hvorfor jeg har strøket, mens på en annen side, har jeg brukt akkurat den samme pensumtekst og samme sidetall på en oppgave hvor en får B mens jeg får "fyller ikke minstekrav". De har også tatt hele oppgave 1 under en kam, og det eneste jeg får ut fra begrunnelsen min er at de mener jeg ikke fyller minstekrav, ikke relevante pensumtekster. Jeg blir ikke helt klok på det og er veldig glad for at jeg bestemte meg for å klage. Det er nå en som har fått medhold i klagen sin, for det er 31 i stedet for 32 som har strøket (statistikk). Det kan også virke som jeg har hatt en ekstern sensor, siden det stod "kommisjonens begrunnelse" i stedet for at jeg fikk begrunnelsen fra en av lærerne. Uavhengig av om jeg plutselig består eller om jeg må ta den opp, forbereder jeg meg på det siste. De fagene vi har dette halvåret virker veldig greie og jeg henger med når det kommer til pensum og forelesninger (ikke vært borte fra forelesning ennå). Dette semesteret kommer til å gå innmari fort, med tanke på at vi har eksamen allerede i april også har vi praksis i mai - juni, noe jeg gleder meg masse til. Nå fokuserer jeg på konteeksamen og komme meg gjennom dette semsteret før jeg kan ta en velfortjent sommerferie, selv om jeg skal jobbe. 

 

♥ Må du ta konteeksamen?

♥ Hva har du gjort i dag?

 

Sandra

# DentidenavåretI dag har jeg levert den første eksamen min og gjett om det var deilig! Det er sikkert mange av dere der ute som også sitter med eksamen, enten det er hjemme eller på skolen. I år har jeg heldigvis bare hjemmeeksamen, noe jeg syns er helt greit. Ved å ha hjemmeeksamen, slipper man det intense puggepresse, men selvfølgelig, du må jo ha orden i pensum og du burde vite hvor du finner ting. Ser at det er mange som skriver så mye fint om desember, men for min del, i år er det bare stress! På mandag har jeg neste hjemmeeksamen, en tre-dagers og den skal være ferdig til den 10.des. Videre er det helg, også har jeg den siste eksamen fra 14-17.des og det er så innmari kjipt! Hadde heller tatt eksamen i november hvis det ar mulig for å slippe å ha de så tett på julen. Akkurat for øyeblikket, selv om jeg har levert en eksamen i dag, sitter jeg med skuldrene helt under ørene. Det er ikke tull at man blir stresset av eksamen og siden jeg stod opp i dag til nå, har jeg fått en ny blemme på leppa. Mon tro om jeg er stressa? I tilleg bestilte jeg en pensumbok i dag, som jeg helst skulle hatt til hjemmeeksamen på mandag (ja, jeg burde jo ha fått tak i den myyyye tidligere), men det slo meg ikke før i dag. Det er helt sikkert ikke krise om den ikke er her innen mandag, men du vet, det hadde vært veldig greit. Nå skal jeg prøve å slappe av litt i helgen før den neste eksamen og håper at den også går greit. Ønsk meg lykke til :) 

Har du eksamen snart? 

 

♥ Sandra

Skriving av oppgaveDet er den tiden av året igjen, hvor oppgaver skal leveres og eksamener skal skrives og pugges til. I starten av skoleåret er jeg alltid veldig motivert og bestemt på at dette året skal jeg lese pensum og gjøre det bra, men når jeg kommer til november/desember vil jeg helst grave meg ned under dyna, og håpe at ingen finner meg. Det var kanskje litt overdrevet, men av og til får jeg den følelsen. Vi begynte med et fag som heter BIB2100 eller tekststudier om du vil, 28.september. Det er litt under to måneder siden! Dette er bare et fempoengsfag, men vi har hatt to dager hver uke hvor vi har hatt dette faget, så det har vært intenst. I løpet av denne tiden har vi funnet ut hva vi ville skrive om, vi har funnet en problemstilling, hatt fremlegg om enten analysen vår eller anmeldelsen og vi skal skrive en 5-sider analyse av et verk og en 2-siders anmeldelse av et verk. Det fine med dette faget er at det har vært ganske frittstående, dermed har vi hatt mulighet til å velge ganske fritt, bare det var visuelt.  

Jeg valgte å skrive om verbal humor i brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet, fordi jeg var ganske sikker på at jeg ville skrive om humor. Det er vanskelig å skulle skrive analyser og akaemisk hvis en aldri har gjort det tidligere, noe jeg har, men ikke fortvil, det kommer etterhvert! Det trengs bare litt øving og feiling. På høyskolenivå blir lærerne helt hysteriske når det kommer til litteraturlister! Det sier jeg dere, det kommer dere til å høre maaaange ganger i løpet av studietiden. Det virker kanskje lett, men å skrive litteraturliste er krevende! Du må følge en viss standard og det skal stå alfabetisk og du kan IKKE skrive noe i litteraturlista som ikke er referert til i teksten og motsatt! Det er fyfy!. Uansett, jeg har nå bikket over på side seks i oppgaven min og jeg er så glad, fordi jeg ser en ende på denne oppgaven! En stund følte jeg at jeg stod helt fast, men nå har det løsnet og forhåpentligvis ligger oppgaven klar til levering i løpet av neste uke. 

 

Har du oppgave/eksamen? 

Sandra

Studieåret 15/16

Hei!

Ligger på senga hvor jeg slapper av litt. Det er så fint vær ute men har litt vondt i hodet og litt svimmel, så tar det litt rolig. Denne uka har jeg vært på skolen tirsdag, onsdag og i dag men i morgen er det ingen undervisning. Skal bruke morgendagen til å vaske litt klær og div. Skal også til kusina og tanta mi som bor her i nærheten av oslo. I går fikk jeg beskjed om at jeg er en av de ti heldige som vant billetter til filmen Pøbler, gleder meg masse til å se den!

Dette studieåret tror jeg blir veldig bra! Hvertfall frem til jul. Har kommet meg inn i leserutinene mine så jeg har lest til hver time. Da er det enklere å følge med på hva læreren snakker om og skjønne det. Vi har mange langhelger hvor vi har "fri" på både fredag og mandag så da må selvdisiplinen slå inn for min del men tror det skal gå bra. Dette blir et spennende halvår!

- Sandra

Firt day of schoolGod morgen!

 

I dag er det første skoledag og for øyeblikket nyter jeg en god frokost. Utrolig nok, så gruer jeg meg ikke sånn jeg gjorde i fjor og året før der. Ja, jeg tror faktisk det er første året jeg ikke gruer meg. Det blir spennende å bli introdusert for noen nye lærere og nye fag. Jeg er alltid veldig motivert ved et nytt skoleår og vil alltid gjøre det veldig bra. Det sies at det første året på høgskole er det vanskligste, så hvis du kommer deg gjennom det så er det enklere å komme seg gjennom de neste årene. Håper virkelig at dette er sant, noe jeg tror fordi man vet litt hva man går til, hva som kreves av en og du har kjenneskap til fagene. Du vet også kanskje hvordan du skal studere best mulig. Akkurat på det punktet føler ikke jeg at jeg har funnet helt min vei ennå, men jeg prøver meg frem og så lenge jeg består eksamen er det egentlig det samme hvordan jeg har studert. Denne dagen blir spennende og i morgen skal Gjermund og jeg gjøre noe enda mere spennende! Kan dere gjette hva det er? 

 

♥ Hvordan var din første skoledag

 

- Sandra

 

Det nye studieåret

God morgen!

På tirsdag starter et nytt skoleår med nye utfordringer, mye lesing og hard arbeid. Denne sommeren har gått så fort og jeg vet ikke helt hvor det har blitt av tiden. Først var jeg i Amsterdam med Gjermund etterfulgt av fem uker med jobbing hvor to var hos Grilstad og tre var hos biblioteket i Stange. Heldigvis ser det ut som jeg kanskje er sikret sommerjobb der neste år også hvis økonomien tillater det. Etter dette var jeg en uke på Island før jeg var hjemme i tre dager før jeg dro til Utøya. Derifra dro jeg rett til trøndelag hvor jeg har vært siden mandag til i går. Hvor ble tiden av? men samtidig tenker jeg: Har jeg virkelig opplevd alt dette bare i sommer? 

Det blir godt å komme seg inn igjen til Oslo og hybelen hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden min. Dette skoleåret vil jeg prøve å være litt mere i aktivitet, for det blir nok av å sitte stille på skolen og når jeg studerer ellers. Har derfor funnet en studentforening på HiOA som driver med forskjellige aktiviteter. Siden jeg er veldig glad i fotball skal jeg prøve å slenge meg med der. Det er viktig å holde seg litt i form også gjennom studietiden, samtidig som det er sosialt! 

Denne høsten skal jeg ha tre fag og det er: 

♥ Litteratur og lesing

♥ Tekststudier

♥ Kunnskapsorganisasjon - og gjennfinning 2.1 

Jeg er alltid veldig positiv ved starten av et nytt skoleår og vil alltid gjøre det veldig bra. Det mener jeg er viktig, at man er litt positivt innstilt, for da går det som regel litt lettere gjennom høsten hvor det etterhvert blir fort mørkt som kan påvirke både humør og studielyst. Til jul er jeg halvveis i studiet og jeg gjentar det, jeg aner ikke hvor tiden blir av for den bare flyr! Like uvirkelig er det at jeg har bodd i Oslo et helt år allerede også! Det føles som det var i går at jeg la inn klær og diverse i klesskapet for første gang. Jeg trives hvertfall i Oslo, så da får vi håpe at resten av studietiden blir like bra som frem til nå. 

 

♥ Hva skal du studere i høst?

- Sandra

Endelig sommerferie!


Hei!

I dag hadde jeg min siste eksamen før sommeren. Dette var den eksamen jeg følte jeg var minst forberedt til selv til tross for at denne var den jeg øvde mest til! Eller nei, jeg øvde vel mere til den forgie, men jeg øvde til denne også! Det var mye mere arbeid med å få oversikt over pensum til eksamen og dette jobbet jeg mye med. Så var dagen her i dag. Jeg la meg tidlig i går og sov som en stein gjennom hele natta og våknet et kvarter før vekkeklokka. Var veldig mentalt forberedt på at jeg kunne få oppgaver om ting som jeg ikke kunne svare på, men heldigvis var det 3/4 jeg kunne svare på. Vi skulle først svare på tre A, B og C oppgaver hvor det var begrepsspørsmål, også skulle vi svare på 2/4 større oppgaver. Vi hadde bare fire timer på oss, så det var jo ikke all verden. Jeg svarte så godt jeg kunne på de oppgavene jeg valgte og jeg sitter igjen med en god følelse av at jeg hvertfall består! Det er deilig! Broren min var også oppe i muntlig eksamen i dag, han er ferdig med 10.klasse. Han kom opp i naturfag og fikk en strålende 6?er og er veldig fornøyd med det. Jeg er ferdig med første året på bibliotek - og informasjonsvitenskap, noe jeg syns er helt rart. Hvor ble året av? 

 
 

♥ Sandra

Studerer

Hei!

Denne bloggen blir ikke viet mye tid og det er grunnet studiene. Jeg studerer dag ut og dag inn, så noe særlig mere blir det ikke tid til. I helgen var jeg på valgkampskoering og det var gøy. Lærte mye nytt som jeg skal ta med meg inn i valgkampen! Vi i AP og AUF skal vinne skolevalgene og kommunevalgene 14.september!

I kveld skal jeg ta meg turen til Oslo AUF sitt arrangement "Ny i AUF?". Jeg er jo ikke ny, men at jeg har muligheten til å være med AUF her gjør at jeg får vært med mere i politikken.

Sandra

En god morgenOh yes! God morgen! I

 

I natt kl. 00.30 gikk brannalarmen. Det var helt jævlig og jeg får like panikk hver eneste gang! Det er vel sjuende gangen den går siden jeg flyttet hit i august. Jeg sovnet omsider men våknet ikke opplagt. Kommet meg opp og nå koser jeg meg med mine nærmeste, kjære ting. Peanutsmør er så innmari godt! Spiser det på knekkebrød. Her skal dere også få et lite tips som jeg fikk av min kusine. Hvis du rister brødskiver også tar på peanutsmør! MMMMM. Har ennå ikke fått prøvd det, men det høres smashing godt ut. Te koppen min klarer jeg meg ikke uten! Tar den aldri med meg på skolen, men den er like grei å ha før og etter skoletid når jeg sitter med skolearbeidet. Mobilen min ligger pent og pyntlig ved siden av meg gjennom hele dagen, enten i jakkelomma eller på pulten min her hjemme. På skolen bruker jeg aldri tlf min i timen fordi jeg virkelig syns forelesningene er interessante og vil følge med. Når jeg kommer hjem legger jeg den på pulten, men klarer fint å sette meg å lese uten å sjekke den hvert femte minutt. Er det en ting jeg virkelig blir bedre på er det å studere. Når jeg kom hjem i går lagde jeg meg middag og fikk satt meg med skolearbeidet sånn ved 15.30 -16. tiden og da satt jeg med studiene helt til kl. 18.30, UTEN pause! Jeg leste og leste og glemte litt tiden fordi jeg syns det var så spennende. En virkelig herlig følelse!

 

Hva skal du i dag?

Er du flink til å studere?

 

Sandra

 

Ready for a new dayGod morgen!

 

Nå har jeg vært oppe siden 06.30 allerede og har fått gjort unna pensum til timen i dag. Det er så deilig følelse å ligge riktig i forhold til skjemaet og pensum! I morgen og på søndag må jeg lese meg litt opp på dewey fordi jeg ikke er ferdig med de tekstene som vi har hatt disse to første ukene. Det er de samme tekstene heldigvis, så det blir ikke så mange å skulle lese seg opp på, men de er ganske lange! Forelseningen i dag startet 10.30 og varer til 12.15. Ved 13 tiden får jeg besøk, noe jeg gleder meg veldig til! Kan du gjette hvem som kommer ? 

 

♥ Sandra

Derfor burde studenter blogge!Har du prøvd å google deg selv? Det har jeg og da kan det komme opp mye rart. Dette er noe som veldig mange abeidsgivere gjør når de skal velge ut hvem de vil ha inn til videre intervjuer. Av og til er det også dette som avgjør hvem som får komme på intervju eller ikke. Når man er student eller i en fast jobb, så er det mange som tenker at blogging er ikke det man driver med. Det er dumt, for kritisk og kreativ skriving er noe av det viktigste i mange jobber og studier. I dette innlegget kommer noen tips om hvorfor alle studenter bør blogge! 

 

♥ KONTROLL OVER DITT EGET NAVN I GOOGLE

Når du oppretter en blogg i dit eget navn, så blir bloggen raskt den viktigste siden av deg på nettet. Når en arbeidsgiver søker opp navnet ditt på nettet så er det plutselig bloggen som han/hun ser. Dette avgjør mye av førsteinntrykket! Hvis du da har en veldig vulgær blogg, vil arbeidsgiveren antagelig velge deg bort med en gang (som et eksempel)

 

Hvis du ikke dukker opp i google eller har reservert deg fra at noen skal se bloggen din (hva er vitsen da?) så kan du heller sørge for å ha en "Om deg" side på selve bloggen hvor det står basics om deg og dine interesser.

♥ DU LÆRER DEG ET PUBLISERINGSSYSTEM

Når du stater en blogg blir denne adminisrert akkurat som en hvilken som helst annen nettside. Ved å sette opp en blogg, tvinges du nærmest til å lære deg publiseringssystemet som gjelder for din blogg (Wordpress, blogger, blogg.no osv). En blogg gir deg nyttig læring i systemer som du kan få bruk for senere. Selv er jeg nå glad for at jeg kan det grunnleggende om HTML fordi vi skal lære om dette i studiet. 

♥ DU FÅR ØVELSE I Å SKRIVE OG KOMMUNISERE 

Sånn som med alt annet, du må øve for å bli god til noe og som ordtaket sier "Øvelse gjør mester". Evnen til å kunne kommuniere godt skriftelig (og muntlig) er viktig i alle jobber. Hvis du i tillegg har en jobb hvor du arbeider med kontakter utenfor Norge og Europa er det kommunikasjon gjennom e-post og andre medier. Hvis du da er god til å formulere deg skriftelig har du et klart fortrinn. En blogg fungerer som en treningsarena for skriftelig kommunikasjon.

♥ DU FÅR MULIGHETEN TIL Å UTFORSKE POTENSIELLE INTERESSER

Det er mange studenter der ute som ikke vet hva de vil jobbe med etter studiene fordi de ikke har noen ideer. Dette gjør dog ingenting fordi de fleste finner ut dette i løpet av studiet. Når man er ferdig utdannet, oppdager mange at yrkesretningen ikke er noe for dem allikevel. Når du starter tidlig med å skrive, utforsker du tanker og interesser skriftelig. Hvis du i tilleg gjør det offentlig, får du muligheten til å få respons på dine egne tanker og ideer. Etter å ha blogget i over et år, vil du garantert finne noen som har de samme interessene som deg og de vil finne deg. På denne måten bygger du et eget nettverk som kan være gull verdt!

♥ DU FÅR ØVELSE I DIGITAL MARKEDSFØRING 

Når man driver med digital markedsføring er en viktig del av dette webanalyse. Hvis du har satt opp en blogg vil du kunne implementere et weanalyseverktøy og en helt ny verden vil åpne seg. Du kan se hvor mange som leser det du skriver, hvilke innlegg som er mest populære og hvordan folk finner bloggen din. Kunnskaper om webanalyseverktøyet gir deg grunnlag for å kunne jobbe med didigtal markedsføring i store og små firmaer. 

♥ DU VIL OPPLEVE TING DU IKKE FORUTSÅ

Blogging er helt klart ikke noe for alle. Det tar tid å skjønne hva blogging egentlig går ut på. Selv hadde jeg to blogger før denne og det har tatt meg tre år for å komme dit jeg er i dag.  Men, det er mange gode grunner til å blogge. Det er som sagt ikke for alle, men hvis du er student og vil satse på drømmejobben, burde du prøve å sette opp en blogg, lage en "Om meg" siden, sette opp google analytics og skrive et blogginnlegg. Du trenger ikke å blogge ofte men ved å blogge viser du din potensielle arbeidsgiver at man har evnen til å lære seg nye ting og gjennomføre disse. 

 

Syns du dette innlegget var nyttig? 

Sandra 

eBokBibJeg syns det er på sin plass å komme med et innlegg som kan engasjere flere enn meg selv og kanskje de få leserne jeg har der ute. Denne bloggen går opp og ned men målet mitt er jo at den bare skal gå oppover. Siden jeg er bibliotek- og informasjonsvitenskaps student tenkte jeg at å skrive om denne e-boka som kom i fjor sommer. Det har blitt og kommer til å bli sagt mye om dette mediumet og det er vel noe som aldri kommer til å avta. Selv klamrer jeg meg til den fysiske boka fordi det er det jeg er oppvokst med. Dermed foretrekker jeg å sette meg i sofakroken med en god bok fremfor å bruke en tlf eller ipad hvor jeg må fokusere for å vite hvor jeg er, ikke hoppe til neste side og få vondt i øynene på grunn av lyset. Nå skal ikke jeg være så negativ ovenfor e-boka, for jeg tror nok at dette er noe veldig bra, men jeg er redd for å innrømme det og derfor utsetter jeg det så lenge som mulig. På den ene siden er eBokBib noe helt fantastisk! Du trenger ikke ta med deg den fysiske boka og slipper dermed bekymringen om overvekt på flyplassen, for eksempel. På den andre siden.....her kommer det ingenting fordi jeg har jo ingenting negativt eller positivt å si om dette fordi jeg ikke har prøvd det ut. Så nå skal jeg prøve å få i gang en dialog med dere lesere og gjerne dere i mellom, ok? Dette blir litt enklere hvis dere har noen spørsmål som dere kan besvare:

Er du bruker av eBokbib? 
Hva mener du om denne appen?
Foretrekker du den fysiske boka eller den digitale?
Ulemper / fordeler? 

Sandra 

En voksende trend?Jeg kom over en blogg hvor personen skrev om hvordan det er å bli ung mor i en alder av 20år. Selv leser jeg mange blogger som omhandler dette fordi det er jo spennende å se hvordan unge foreldrene klarer seg og oppdrar barna sine. Vi kan jo spørre oss selv, hvorfor er det så mange unge som blir gravide? Det virker ikke som det er mangel på prevensjon akkurat. Det jeg stusser litt over, er at det virker heller ikke som barnet er uønsket, altså de vil ha barn. Når jeg leser en blogg hvor en 16åring har blitt gravid så blir jeg ikke så sjokkert over det. Det blir mere og mere vanlig å få barn tidlig. I større grad kan man dog se at disse ikke er så økonomisk stabile, er sammen med barnefaren eller har en utdannelse. Så trist, tenker jeg da. Når det blir viktigere å få barn i en alder av 17 i stedet for å få seg en skikkelig utdannelse, bosted og trygg økonomi, da blir jeg bekymret. Jeg vet om hvertfall syv stykker som gikk på samme trinn som meg i ungdomsskolen og videregående som har barn nå og jeg syns det er tidlig. Er det virkelig blitt en ny trend å få barn før man har fylt 20? Selv er jeg glad for at jeg venter til jeg er ferdig utdannet. Det er viktig å ha en plan og det har jeg som sikkert mange andre. Det skal ikke legges skjul på at en kan bli veldig babysyk av at mange rundt deg får barn, men når virkeligheten og fornuften slår til, så kan man puste lettet ut og tenke "Jeg er glad det ikke er meg". De som blir unge foreldre er sikkert flinke de altså, det er ikke det, men det kan være greit å ha erfaring og ha opplevd litt. Husk, at har du først ansavret for et lite nurk, så har du det ansavret i 18år. Håper inderlig at dette ikke blir den nye trenden.

♥Hva tenker du om dette?

Sandra

I de rolige stunder

Hei!

Tenk at jeg allerede har vært i praksis snart i fire uker og kun har en uke her hjemme før jeg skal innover til Oslo. Tiden har gått rasende fort og jeg har lært så mye! Derfor blir det ikke mye blogging. Hver dag skriver jeg dagbok for det er så fint å ha til senere. Det går fremover med praksisrapporten og jeg er på side fire av fem-seks. Skriveprosessen har gått veldig greit og det føles deilig. I helga var Gjermund hjemme på besøk og vi fikk vært mye sammen. Det var tre uker siden sist vi så hverandre, så det var veldig koselig. Nå har jeg også vært litt i Moelv på biblioteket der og det har gått veldig greit. Å jobbe på et bibliotek er virkelig koselig og rolig. I går var jeg med til to barnehager hvor vi hadde barnetime og det er så koselig! I morgen skal jeg være med på et møte på Lillehammer, men vet ikke helt hva det skal handle om. På lørdag skal jeg jobbe og det blir den eneste lørdagsvakten min. Da skal vi bare jobbe fra 10-14 så det er ikke så lenge.

Blogginnleggene kommer ikke så ofte som før og jeg føler at de ikke er så gode lengre, men jeg håper det er noen der ute som fortsatt leser.

Sandra

ENDELIG!

I dag ble det en laaang dag på jobb, når jeg ventet på eksamensresultatene. Vi fikk igjen begge og jeg er så fornøyd! Bestod på begge uten å gå noe nærmere inn på det. Det føles så godt å kunne fortsette dette semesteret!

Ventetiden er snart overGod morgen

For tiden går jeg i spenning å venter på noe som vil ha mye å si. Det er viktig for meg at det går bra for motivasjonen til å fortsette. Det er karakterene fra eksamnene jeg hadde i desember og jeg er så nervøs. På den ene vet jeg at jeg kommer til å få en helt grei karakter men den andre er følelsen litt opp og ned, så det blir veldig spennende. Sensurfristen på hjemmeeksamen er den 16.januar mens skoleeksamen er den 14. januar. Skoleksamene skulle egentlig hatt frist i morgen, men så ble den utsatt på grunn av sykdom! Hvor typisk er ikke det?. Det kommer til å bli en nervepirrende uke, men jeg skal heldigvis være på biblioteket fra tirsdag - fredag og da går tankene bort på andre ting, heldigvis.

På biblioteket er det et tilbud for innvandrere og mennesker som vil lære seg bedre norsk. Det er to sånne tilbud faktisk. Det ene var jeg med på i uka som var men det var bare to stk akkurat den dagen for dette varierer. Uansett, da snakker vi og koser oss og her driver de med strikking. Jeg kunne jo ikke bare sitte der å se på, så de spurte om jeg ville strikke noe også og da begynte jeg på et grønt skjerf, men det blir ikke akkurat så veldig fint. Men det er gøy å strikke og det er jo enkelt når man har lært seg det, akkurat som å sykle. På pensum dette halvåret har vi blant annet barne - og ungdomslitteratur, derfor dro jeg på biblioteket for å låne med meg de barnebøkene på bildet. Hvor koselig er det ikke å ha Ole Jakop på bytur som pensum? ♥ Det er jo mye enklere å lese pensum når det er barnebøker på maks 20 sider, haha! 

I går kveld kom Mari til meg og vi satte oss i kjellerstua hvor vi delte en flaske hvitvin og koste oss med snacks og koselig prat før vi skulle hente tuva og videre på bowling. Det er lenge siden vi har funnet på noe, bare vi tre så det ble en veldig hyggelig kveld. Var hjemme ved midnatt en gang, så det ble ikke så veldig sent. Koselig var det og vi må passe på nå mens jeg er hjemme. Siden jeg nå er hjemme i nesten to mnd, så er det ikke sikkert jeg kommer noe særlig hjem på vårparten dette året. 

♥ Sandra

Praksis - uke 1

Hei!

Nå er det lenge siden sist! Grunnen til fraværet er fordi jeg har hatt andre ting å drive med og da kommer bloggen litt med på lista. I høst skrev jeg om praksis perioden jeg skulle ha nå etter jul og den har jeg nå begynt med. På mandag møtte jeg opp på biblioteket i Brumunddal hvor jeg ble møtt av mange hyggelige damer. Jeg fikk omvisning og alle de andre dagene har jeg lært noe nytt hver dag. Mange tror at å jobbe på et bibliotek, det må jo være å låne ut og inn igjen bøker og thats it. Der tar dere grundig feil! Denne uka har jeg lært utlån og innlån av bøker, stempling av aviser, hvordan man sorterer, bretter og stifter purringer, rydding av tidsskrifter, merking av nye medier, reparasjon av bøker og covere til filmer, bibliofil som er systemet som folkebibliotekene bruker, merking av barnelitteratur, sette ut bøker på hyllene igjen, hjulpet kunder med mange slags spørsmål og problemer, vært med på bokanbefaling for en 6.klasse, sendt ut e-post om adresseendring +++. Dette er bare hva jeg har lært om på 4 dager! Tenk hvor mye jeg kan og vet når jeg har vært der i 5 uker! Dette er absolutt noe jeg syns er kjempegøy å jobbe med allerede og håper det fortsetter. Jeg har gledet meg hver kveld til å gå på jobb neste dag og lurt på hva nytt jeg skulle få lære og når jeg kommer hjem har jeg masse å fortelle ved middagsbordet. Dette er over all forventing og det er jeg så glad for. Nå har jeg "fri" i morgen og mandag fordi jeg skal jobbe med praksisrapport. Jeg vet at det er mange som har lurt på hvordan det har gått med meg denne uken, så nå fikk jeg endelig oppdatert dere.

Sandra

Endelig ferie!


God kveld! 

Åååå for en fin fredag! Den siste uken har jeg sittet med hodet nede i bøkene som omhandler katalogisering og NORMARC. Fra mandag - torsdag var jeg på skolen fra kl. 08.00 - 15.30 før jeg har dratt hjem, spist og jobbet videre med forberedelser til eksamen som altså var i dag, fredag 12.desember. Hele uken har jeg gått i helspenn både med kroppen og hodet for å være sikker på at jeg hadde kontroll i dag. Vi var mange som trodde vi skulle få om korporasjoner siden lærern hadde sagt " Det er lurt å være på forelesningene om dette altså, med tanke på eksamen". Heldigvis for oss, så fikk vi ikke om dette! Jeg har grudd med mest fordi jeg trodde oppgaven skulle bli kjempevanskelig, men så ble den enklere og da var det mye morsommere å ha eksamen! Oppgaveteksten i seg selv var ganske morsom! Se her: 

 

"Jorden har blitt overtatt av roboter og menneskene er forvist til planeten Mars. En gruppe modige bibliotekarstudenter har smuglet med seg en samling bøker. Livet på Mars er kjedelig, og bøkene har raskt blitt populære. Studentene ønsker derfor å utvikle en digital tjeneste hvor bokentusiaster kan vurdere bøkene og dele sine opplevelser med andre entusiaster. Men aller først må de lage en funksjonell bibliotekkatalog. Du er én av disse studentene."  

Dette var oppgaveteksten til oppgave 1. Her skulle vi da katalogisere en bok i NORMARC - formatet også begrunne de viktigste  valgene vi hadde tatt med henvisning til paragrafer i katalogiseringsreglene. Videre sa oppgaven:

"Når bibliotekarstudentene skal lage et system for bokvurderinger lar de seg inspirere av et system de brukte hjemme på jorden (Bokelskere.no). Dette systemet utvekslet data som XML. Et (velformet) XML - dokument som beskriver ulike typer leservurderinger av bøker ble nedtegnet etter hukommelsen. XML - dokumentet inneholder data om brukere, bøker og brukernes vurderinger av bøkene. Studentene har lyst til å basere sitt eget system på en relasjonsdatabase. Du skal utforme denne databasen med utgangspunkt i XML - dokumentet."

Dette var oppgave 2.Her skulle vi altså bruke et XML - dokument som var et vedlegg, hvor vi først måtte analysere det for å hente ut opplysninger for å kunne lage et godt ER- diagram. Videre skulle vi oversette ER - diagrammet til et logisk skjema. I de to siste deloppgavene skulle vi skrive to SQL - spørringer ut ifra det logiske skjemaet. 

Det var faktisk gøy å ha eksamen fordi jeg nå fikk sett at jeg fikk igjen for å ha fulgt med i timene, vært på så og si alle forelesningene og øvd på oppgaver ved siden av. Dette har vært det faget jeg har likt best i høst, hvor jeg har føt mestring og glede. Nå er det bare å vente i 4 uker på svaret på hvordan det faktisk gikk. Men ingenting er som å sitte igjen med en god følelse etter en eksamen. 

♥ Sandra

 

EXPRESSO HOUSE

 

Hei!

På tirsdag fikk vi utlevert hjemmeeksamen og jeg var skikkelig nervøs. Når oppgaven kom ut fikk jeg litt panikk fordi jeg ikke visste hvor jeg skulle starte. Oppgaven handlet om E-bøker i forhold til bibliotekloven og åndsverkloven. Det var jo greit nok, men å finne de gode kildene er ikke alltid like enkelt. Så var det bare å sette seg ned, lete opp kilder og begynne å skrive. Vi skulle skrive ca. 2000 ord(5 sider). Jeg er alltid kjemperedd for å ikke  skrive nok, og denne gangen var intet unntak. Det ble i underkant av 2000 ord, men det gikk bra denne gangen også! Det ble 5 sider og 8 sider totalt med forsde, innholdsliste og kildeside. Eksamen skulle leveres i dag innen kl.10 og jeg var der 08.15. Da var det fortsatt 3 kvarter til kontoret åpnet, så skravlet en del med de få andre som hadde møtt opp tidlig. På gruppa for kullet på facebook fikk vi vite at det bare var 3 stk som hadde levert i går, så da var vi bare 130 som skulle levere i dag. Heldigvis siden jeg hadde møtt opp tidlig, stod jeg nesten fremst og fikk levert så og si med en gang. Det var utrolig deilig å gå ut fra det lokalet! Vi ble en gjeng som gikk på Exspresso house for å feire og vi var ikke de eneste. Exspresso house er kjent for å være det typiske student stedet i Oslo og ved Høgskolen. Siden jeg var så stolt av meg selv av at jeg er ferdig med en eksamen og faktisk levert, unnet jeg meg en sjokolade muffins og kakao! Det er første gangen siden jeg flyttet hit, så i dag var det virkelig lov. 

Nå gjenstår det bare en eksamen som jeg skal ha om en uke, altså neste fredag. Det er i KoG (Kunnskapsorganisasjon og gjenfinning). Det er denne eksamen jeg gleder meg til fordi jeg mestrer faget og klarer å gjøre oppgavene. Derfor blir det også gøy å jobbe frem mot eksamen den kommende uken. 

?Har du hatt/ skal ha eksamen?

Sandra

MINIPRAKSIS 

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra minipraksis i P32 sammen med en medstudent. Glad jeg fikk praksis der jeg var for det er rett ned gata fra her jeg bor.Tre timer er ikke så veldig mye når man skal ha praksis og det er jo derfor det heter minipraksis, men jeg har lært utrolig mye eller fått prøvd mye iløpet av tre timer! Først ble vi møtt av ei av de som jobber der og hun var kjempkoselig. Hun viste oss litt rundt i samlingen og i P32 er det jo i hovedfokus sykepleierstudentene holder til + at det er noen estetiske fag. Derfor var det emner om alle slags mulige sykdommer og ja jeg vet ikke hva. Det var til og med et eget tema om død...ikke så unaturlig, men jeg reagerte veldig på det allikevel. Deretter viste hun oss hvordan det var bak skranken hvor vi også hadde fått satt fra oss tingene våre, og hvordan man jobber som bakvakt som det kalles. Deretter ble vi introdusert for en annen dame som jobber der, som hadde noen oppgaver til oss i BIBSYS hvor vi fikk prøvd oss i det ordentlig BIBSYS systemet (de to bildene over av blæskjermene). BIBSYS kalles også bare for blåskjermen blant bibliotekarer. Inninmellom dette kom det jo brukere som enten skulle låne, levere eller trengte hjelp med noe. Det kom en bruker som ikke kom seg på nettet, hvor hun henvendte seg til oss, så jeg tok nå bare på meg oppdraget med å hjelpe henne. Desverre fikk vi ikke til å hjelpe henne fullt ut, så når vi ikke kunne hjelpe henne, sa vi at hun skulle gå til IT-vakten borti gangen, for der kunne hun få bedre hjelp. Var ganske morsomt å få prøvd seg på å faktisk hjelpe brukeren på egenhånd. Når de to damene skulle gå av vakta si, kom det en ny dame som går 2.året på bibliotekstudiet, som jobber der ved siden av studiene og en mann som jobber der. På bakrommet var det en del bøker som hadde kommet inn fra brukere og andre biblioteker, som måtte scannes inn, settes på tralla med bøker som skal ut igjen i hylla og bøker som skulle reserveres for nye brukere som stod på venteliste. Her fikk vi også prøvd oss i BIBSYS med å scanne inn og sende ut hentebeskjeder, skrive navn og hentefrist på lapp som vi la inne i boken for så å sette det alfabetisk i en egen hylle. Alt i alt var det en veldig fin opplevelse og det å jobbe i bibliotek virker veldig koselig! 

-Sandra

the weekend is almost here
Hei!

Jeg har dusja og ikke børsta håret, så derfor ser jeg ut som et troll. Tenkte det var greit å informere om det selv om de fleste kunne tenkt seg til det. Blogginnleggene mine blir stadig dårligere i form av at jeg ikke skriver noe fornuftig. Frusterende ja, men når det ikke skjer noe særlig i livet mitt annet enn at jeg er student så må det bare bli sånn. Livet som student i Oslo går bare bra. Det ene faget jeg har syns jeg er kjempegøy, jeg skjønner det og GLEDER meg faktisk til 6 timers skriftlig skoleeksamen! Mens det andre faget er kjempetørt og delevis kjedelig, men jeg vet hvor viktig det er å ha stoffet når det kommer til eksamen. Derfor prøver jeg virkelig å følge med og holde ut gjennom lover, regleverk og stortingsmeldinger om bibliotek, e-bøker og diverse. Med andre ord, jeg skjønner veldig lite av det og gruer meg litt til hjemmeeksamen. Men tross alt, bedre det enn om det hadde vært motsatt! Målet mitt er å få bedre enn D på begge eksamnene, men vi får se hvordan det går og håper på det beste. Nå har jeg som sagt dusjet, tøret støv, vasket gulv og skiftet på senga, så jeg kan legge meg ren og pen i nytt sengetøy! En veldig deilig følelse! I helga skal jeg hjem, drar i morgen og blir til søndag. Lørdag skal vi i 80års lag til morfaren til Gjermund noe jeg vet blir veldig koselig! 

 

♥Sandra

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits