Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Når du blir hekta på SKAMHei ♥

 

Jeg ligger sikkert hundre år bak alle andre når det gjelder denne serien, men nå er jeg med. Det kan jeg hvertfall trygt si! Det var på en blogg jeg først leste om denne serien men tenkte ikke noe mere over det. I det siste har jeg tenkt at jeg må begynne å se den og det har jeg altså gjort. Når jeg satte meg ned i går for å se den så stusset jeg litt over at det var noe jeg ikke hadde fått med meg liksom. Tenkte egentlig ikke noe mere over det og jeg ble hekta fra første stund! Beste norske serien jeg har sett i tillegg til "jenter". Har på følelsen at den er inspirert derifra men det er jo ikke sikkert. Når jeg hadde sett til episode 7 så var det stopp for den neste episoden kommer jo i kveld, og da ble jeg jo litt letta og tenkte at da henger jeg med. Men neida, jeg har jo ikke sett sesong 1 og det gikk jo opp for meg hvorfor jeg ikke skjønte sammenhengen. Jaja, så da så jeg hele sesong 1 også i går så NÅ er jeg oppdatert og klar for neste episode! Hvis du ikke har sett denne serien, da har du ingen planer for kvelden for å si det sånn. 

Håper alle har en fin fredag ♥ 

♥ Har du blitt hekta på SKAM ? 

Sandra

Nominert til Gullruten!

 

 

Hei! ♥ 

God morgen! Etter å ha våknet så alt for tidlig i dag sitter jeg nå ganske trøtt i sofaen å slapper av i morgenkåpe. Det var en j**** fugl utafor vinduet som hørtes ut som rene alarmen, og jeg våknet av at jeg trodde det var en eller anna maskin vi hadde glemt å slå av. Jaja, sånn kan også en lørdag starte. Men over til dagens bloggpost! I går fikk jeg nemelig se den gledelige nyheten om at en av oss som var med på FML i høst er nominert til årets deltager i gullruten! Hvor kult er ikke det??? 

 

Det er veldig gøy å ha vært med i et program hvor noen faktisk blir nominert til en pris. Johannes sin episode syns jeg var en av de mere spesielle (alle var spesielle, selvfølgelig), men noen skilte seg mere ut enn andre. Jeg fikk inntrykk av at han var en skikkelig kul person med en del selvironi og at han tørte å snakke ærlig om sitt liv i  rullestol. Johannes gjorde inntrykk og jeg ble veldig provosert over at han ikke skal få leve ut sine drømmer bare fordi han sitter i rullestol. Vi som var med på FML lagde en gruppe på facebook og der fortalte han om alle som hadde kontakten han etter programmet. Helt ukjente folk som ville hjelpe og ta han med på ferie til og med! Denne gutten fortjener virkelig denne prisen og jeg håper han får den. 


PS: Hvis du ikke fikk sett FML på skjermen i høst, ligger alle episodene på TV2 Sumo

Sandra ♥

 

INSPO

Hun bytter plattform 

God morgen!

 

I går leste jeg på vg om at Anna Rasmussen, eller mammatilmichelle skal bytte plattform for bloggen sin. Hun har i mange år blogget på blogg.no, men vil nå flytte bloggen til et nytt domene som skal hete annarasmussen.no. De som bytter bloggplattform skriver at de håper folk vil følge de videre, men jeg syns det er mer slitsomt å følge noen når de bytter nettsted. Det blir så mange sider å holde styr på til slutt. På blogg.no er det veldig enkelt, da du ser innleggene fra andre. Selvfølgelig kommer hun sikkert til å legge ut hvert innlegg på en ny facebook-side, men jeg foretrekker når jeg kan se de på blogg.no, for der er alt samlet på et sted. Anna har fått mye hets i det siste og veldig mye oppmerksomhet rundt blogginnleggene sine, og jeg kan skjønne hvorfor. Gjennom den tiden hun har blogget, så har hun forandret seg litt. Jeg klarer ikke å bestemme meg om det er for det bedre eller dårligere, men hun er en veldig flink blogger, ingen tvil om det. Å ha to små barn, flytte til et nytt land og få drømmer knust, det kan ikke være enkelt, og hvertfall ikke når alle skal ha en mening om det. Det krever mye av en person å skulle dele så mye av livet sitt og jeg mener at, skal man dele alt, så gjelder det både oppturer og nedturer. Bloggere i dag skal fremstille livet sitt så innmari perfekt, men det er det ikke, og det er Anna veldig flink til å få frem. Jeg har alltid likt bloggen hennes og kommer nok til å følge henne fremover når hun bytter plattform om en mnd ca. Hun har både oppturer og nedturer, hun gjør feil, men hun kommer seg frem i livet allikevel. 

 

Hva syns du om at Anna bytter plattform?
Kommer du til å følge henne videre?

? Sandra

 

The day of fame


I går var det den store «Day of fame» dagen og programmet mitt ble sendt på TV2 Livsstil.Ja, jeg vet at dette er nesten det eneste jeg har blogget om i hele høst, men det blir veldig naturlig. Hva nå? Jo, jeg er jo ikke riktig ferdig ennå, for jeg skal være med i de resterende episodene denne uken, som vil si i dag og i morgen. Dette innlegget vil jeg bruke til å takke alle der ute som så på meg og alle som delte videoen min på facebook. Den ble vist 10k?ja, hva betyr det??? Veldig mange ganger og det var mange tilbakemeldinger på både den og selve episoden på kvelden. Nå har jeg blitt med i en gruppe på facebook for alle oss som er med i serien og det føler jeg er skikkelig hyggelig! Alle som har vært med hittil virker veldig snille, kule og ikke minst åpne om sitt tema. 

Det å være med i et TV program kan virke både skummelt og spennende. Selv husker jeg følelsen jeg fikk da tlf min ringte på Utøya i sommer og jeg trodde ikke helt på det først, og jeg skulle tenke på saken. Det tok meg et par dager hvor jeg snakket med familien min og vi ble enige om at dette skulle jeg bli med på hvis jeg selv ville det og de støttet meg 100%. Bare det å bli spurt er stort og jeg ble veldig overrasket da de sa at noen hadde «tipset» om meg. Tusen takk til Isabelle (fra Valdres teens) som tipset om meg! I løpet av høsten ble det gjort noen endringer og i et øyeblikk så det ut som ikke jeg skulle ha et program allikevel. De spurte meg om jeg kjente noen andre som var adoptert og jeg kjenner jo mange. Dermed tipset jeg om en venn som også har funnet sin familie. Etterhvert fikk jeg vite at de heller ville at han skulle være i hovedfokus, mens jeg skulle få være med på hans episode. Dette valget ble tatt fordi det egentlig skulle være 50/50 jenter og gutter i ukene. Denne endringen gjorde meg litt skuffa, skal jeg være helt ærlig. Jeg følte at de kanskje syns at hans historie var bedre enn min og at det var derfor. Da det viste seg at gutten ikke kunne være med allikevel, ville de ha meg med igjen og det ble jeg veldig glad for! Det er mange som burde takkes for en sånn serie! De som filmet, de som har sittet i «klippen» som det heter på fagspråket og ikke minst alle de som har blitt med i programmet. Jeg syns vi skal påstå å si at vi er tøffe som tørr å bli med i et TV-program som går sånn inn i livene våre og deler det med hele norge. 

 

Hva syns du om FML?

♥ Sandra

I kveld kl.20.00 på TV2 Livsstil 

I kveld kan du  se meg og min familie på TV2 livsstil i serien FML. 

Sandra (22) ble adoptert til Norge fra Romania da hun var tre år. og det var stor stas når familien i Norge endelig fikk hente henne. Ettersom Sandra vokste opp opplevde hun at andre barn syntes at hun var annerledes, og hun ønsket på et tidspunkt å bli kjent med sin biologiske mor. Sandra fant henne til slutt, men møtet ble ikke helt som hun hadde forventet. Få hele historien klokkken 20:00 på FML i kveld.

Posted by TV 2 Livsstil on 24. november 2015

 

 

 Håper så mange som mulig vil se min historie som adoptert og komme med tilbakemeldinger på dagens episode! 

Sandra♥

Å se seg selv på TV...God kveld!

Nå har jeg sett kveldens episode av FML og gud så flaut?..neida, eller jo, det var litt flaut men også veldig fint! Historien til Jenny var veldig trist og fin og jeg felte en tåre eller to. I morgen er det min tur og jeg kjenner jeg gleder meg litt mere enn jeg gruer meg. Det er sikkert mange som lurer på hvordan det er å være med på et sånt program og jeg skal fortelle dere at det er ikke bare bare, men når det nå er satt sammen så blir det veldig bra til slutt. Jeg er takknemmelig for at jeg ble kontaktet og at jeg fikk muligheten til å fortelle min historie for dere der ute. Selv vet jeg at det finnes mange andre der ute som leter etter sine biologiske røtter og jeg vil mer enn gjerne hjelpe andre til å få drømmen oppfylt! Nå har jo også Tore på sporet begynt igjen på NRK1 på lørdager og det er jeg veldig glad for! Det er et så fint program. 

 

Hva syns du om dagens episode av FML? 

Sandra

 

 

 

2 weeks left until FML!God kveld! 

Nå har jeg akkurat sittet i sofaen å sett på FML og Malene. Personlig syns jeg at programmet er skikkelig bra, man får en usminket versjon av hvordan ungdom lever i norge i dag og da gjerne også litt annerledes historier. Det er så ærlig og usminket og jeg digger det. Nå er det bare to uker igjen til jeg selv dukker opp på skjermen og jeg er skikkelig nervøs! Dermed kan dere bare sette av torsdag 24.november kl.20.00 til å se meg på TV2 livsstil. Jeg gleder meg til å se hva de har gjort med alt råmaterialet og alt det de og jeg har filmet, bilder og mine videoblogger. Jeg er redd for å se skikkelig rar ut og at jeg skal ha klundret til setninger sånn at folk ikke skjønner hva jeg mener. Håper at dette blir bra og jeg har jo fortsatt to uker igjen å gruglede meg på! Håper mange av dere vil ta dere tid til å se historien min og komme med tilbakemeldinger. Da blir jeg glad! 

 

♥ Ser du på FML? 

- Sandra

Pakke fra TV2 monster 

God kveld!

I dag har jeg fått pakke i posten! Den var fra TV2 med en t-skjorte fra Tv2 livsstil og et gavekort på Tv2 Sumo for hele tre måneder! Hvor kult er ikke det? Også en takk for innsatsen på FML. I dag ringte de også for å fortelle meg at programmet mitt så og si er ferdig til sending og at de syns det er så flott og rørende. Det er jo skikkelig koselig å høre! Så i dag har det vært mye bra beskjeder og i tillegg er jeg ferdig med andre og siste arbeidskrav i høst, så nå kan snart eksamen komme. 

 

♥ Sandra

FML promo

video:video

Hei!

Nå har jeg fått oversikt over når de forskjellige temaene skal sendes, så hvis du vil se meg i familieuka, kan du se dette 23.-26. November. I dag skal jeg videoblogge til serien og håper at resultatet blir bra! Del gjerne budskapet og videoen (hvis mulig) til alle du måtte kjenne som vil se på serien fra 2. November på TV2 livsstil

FML promo

video:video

Hei!

Nå har jeg fått oversikt over når de forskjellige temaene skal sendes, så hvis du vil se meg i familieuka, kan du se dette 23.-26. November. I dag skal jeg videoblogge til serien og håper at resultatet blir bra! Del gjerne budskapet og videoen (hvis mulig) til alle du måtte kjenne som vil se på serien fra 2. November på TV2 livsstil

Se meg på TV2 Livsstil - Fuck my life

 

Hei!

Det er på tide med et innlegg igjen og siden sist har det skjedd masse. Første helga i oktober flyttet jeg og Gjermund inn i ny leilighet. Vi har nå kommet oss på plass og vi trives veldig godt! Det er rart å være samboere men samtidig merker man ikke så mye forskjell siden vi ikke ser hverandre store deler av dagen. Vi koser oss i den nye tilværelsen og håper det fortsetter. 

Det kom vel frem i forgie innlegg at jeg kanskje skulle være med i FML, serien som skal gå på den nye TV kanalen til TV2 som heter Livsstil. Denne kanalen skal ta over for Bliss og den går dermed ut. Siden sist har vi filmet ferdig det som skal filmes med crew og det var en spennende opplevelse! På torsdag var jeg i studioet til God morgen norge hvor jeg stod rett opp og ned i 2 timer ca. i et intervju. På fredag filmet de hjemme her i den nye leiligheten og på kvelden ble det filmet hjemme i Brumunddal. Det blir så spennende å se hvordan de har satt det sammen og hvordan hele programmet blir. Serien FML har premiere den 2.november og skal vare i et par uker. Håper det blir en suksess og at mange vil følge oss på skjermen! 

♥ Sandra

Det blir...TV-serien heter FML 

Hei! 

Nå kan jeg komme med den gledelige nyheten om at det nesten 100% sikkert blir TV - serie på meg. Ja, nå lurer du sikkert siden jeg sa forgie gang at det var Markus som skulle være med i serien. Det skal ikke gåes inn på her hvorfor han ikke skal være med, men de ville da gjerne ha med meg fordi de syns historien min er bra nok til å kunne fortelles alene. Derfor fikk jeg da tilbud om å være med som hovedperson i stedet. Det er kjempedumt at Markus måtte trekke seg helt, men jeg har full forståelse for det. Det blir rart å skulle gjøre dette uten han, for vi hadde sett frem til å gjøre det sammen og det var vår greie. Det kan virke overlegent av meg å da bli med i serien, men jeg syns ikke at denne sjansen skal gå i fra meg når jeg har mulighet til å fortelle min historie på TV skjermen og kanskje hjelpe andre der ute som er på jakt etter sine biologiske røtter. 

Det skjer mye fremover nå. Det blir jo da som nevnt mest sannsynlig TV-innspilling, vi skal flytte og i tillegg skal vi begynne med et nytt fag på skolen som heter Tekststudier. Det er bra at det er mye å gjøre og plutselig før vi vet ordet av det er det snart jul, haha! 

 

- Sandra

 

HBO Nordic

 Heihei!

Jeg er den typen som finner meg en serie og blir hekta og da mener jeg at jeg må faktisk se den ferdig uten noe serlig mye opphold i mellom hver gang jeg ser. Til nå har jeg sett 7th heaven to ganger tror jeg, orange is the new black, friends og pretty little liars. Jeg begynte også å se episodene fra Hotel Cæsar på TV2 sumo, men det varte bare en mnd hvor det var gratis og etter det ville jeg ikke betale. Kommet over HBO Nordic  og ser at dette er mye av det samme som mange av de andre kanalene hvor man kan se sine favorittfilmer og serier, men lurer på om noe har erfaring med denne kanalen? Hvordan er den i forhold til Netflix for eksempel? Eller Sumo? 

Det beste fra HBO og mye mer

Hos HBO Nordic ser du alle sesonger av de mest kritikerroste seriene. Hver uke er det premiere på nye episoder kun timer etter at de er vist i USA. Du får tilgang til over 3500 serieepisoder og hundrevis av filmer direkte på din TV, Apple TV, Chromecast, PC/Mac, nettbrett og mobil.

? Kun 79,- kr/måned etter prøveperioden
? Prøveperioden tilbys kun til nye kunder 

♥ Hvor ser du dine yndlingsserier og filmer? 

- Sandra

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits