Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Skaga - Reunion
 

 

Hei! 

Lenge siden jeg har skrevet et Skaga-innlegg her, så nå er det på tide. For 2 dager siden fikk jeg en E-post fra Hallingdal folkehøgskule (Skaga) om reunion i Januar, noe jeg selvfølgelig skal på! Var det som fikk meg til å finne frem alle disse bildene. Fant frem tlf som jeg hadde på Skaga og bladde gjennom gamle bilder og videoer! Mye morsomt og latteren er aldri langt unna. Dette innlegget er mere ment for de som gikk på Skaga. Håper dere kan mimre litt med disse bildene. Ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår! Håper å se mange av dere 17-19 Januar :D!

PS: VERDENS BESTE ROOMATE, EVA HAR BURSDAG I DAG :D GRATULERER MED DAGEN <3!  

-Sandra-  

 

Når jeg savner Skaga

Setter jeg meg ned, finne frem ting fra folkehøyskolen og mimrer. Skal være ærlig å innrømme at det har vært mye tøffere enn det jeg trodde å slutte på folkehøyskolen. Hvis jeg hører en sang på radioen som minner meg om et eller annet fra folkehøyskolen, smiler jeg for meg selv, samtidelig som det stikker i hjertet. Det gjør av og til, rett og slett vondt å tenke på at jeg aldri skal gå der igjen. Heldigvis skal vi jo møtes igjen på nyåret, og sikkert om både 5,10 og 20 år frem i tid. Allikevel blar jeg stadig tilbake til kategorien---> Skaga<---  på bloggen for å mimre. Det gjør godt med en tåre i øyekroken.  Året på Hallingdal Folkehøgskule (Skaga) var definitivt det beste skoleåret i mitt liv. Det sier de fleste som har gått på folkehøyskole og det ikke uten grunn. Det er et år hvor man lærer mye om seg selv, blir mer selvstendig, får seg mange nye venner og får drive med det man liker. Jeg hadde definitivt ikke hatt noe imot å gå et år til på folkehøyskole, da er det mye mer jeg skulle gjort og kanskje gjort annerledes. Men jeg tror ikke det ville blitt set samme uansett. Uansett, jeg savner folkehøyskolen noe så innmari av og til. Har kun møtt en av de som gikk på folkehøyskolen etter vi var ferdig og det er Nora. Hun bor jo på Hamar, så det er jo ikke mer enn 15 min med bil. De fleste av oss flytter vel rundt for å gå på skole til høsten, men jeg skal definitivt møte flere før fjorårstreffet. Tenkte egentlig på å ta en tur Eva, som jeg bodde på rom med nå før skolen starta, men så ble det andre ting som kom iveien. Men jeg lover Eva, jeg skal besøke deg! :) 

?Har du gått på folkehøyskole? 

Kjære alle Skagabarn

Dette innlegget er til alle dere som har gått på Skaga åaret 12/13. Jeg begynte å tenke på å skrive dette innlegget lenge før vi sluttet på Skaga. Nå som jeg har kommet hjem, ble det plutselig mye vanskligere å sette seg ned for å skrive. Nå, i dag, 1 uke etter vi sluttet har jeg fått orden i minnebrikkene mine og sortert bilder i forskjellige mapper. Klar for å skrive og dele bilder med dere. For å komme i skikkelig skrivemodus har jeg satt på spillelisten "Skagalicious" av Sara på Spotify. Nå kan jeg begynne. Men hvor skal jeg begynne? Selvfølgelig fra starten! 


26.August var dagen da vi skulle starte vårt år på Skaga, hvor vi kom en og en, litt usikre, spente og sjenerte til Gol. Jeg vet ikke helt med dere, men jeg hadde gledet meg til dette veeeldig lenge, men nå ble det plutselig så nærme og virkelig at det ble skummelt. 9.Juni 2011 allerede postet jeg en link på veggen min på face hvor overskriften var "DERFOR SKAL JEG TIL HALLINGDAL FOLKEHØYSKULE". Gleden var derfor stor da jeg 2.Februar fikk brevet i posten hvor det stod at jeg kom inn. Da kom følgende status på face: "YEAAAAAAAAHHHHHHH - JEG KOM INN PÅ HALLINGDAL FOLKEHØGSKULE :D DRØMMEN GIKK I OPPFYLLESE <3 LYKKE <3 Selv syns jeg at jeg er veldig flink til å glede meg over små ting i hverdagen. Som da vi var på klatring i Mallorca og jeg hadde såååå lyst til å ta ned tauet, for det så gøy ut og det fikk jeg jo lov til. Ikke mye som skal til for å få meg glad med andre ord. Jeg var i den første puljen som kom hvis jeg kan si det og jeg vet at dere skjønner hva jeg mener. Pakket ut og det gikk mye fortere enn det jeg hadde sett for meg, men det var kanskje fordi mamma hjalp meg litt. De derimot dro nesten med en gang etter de hadde spist og ønsket meg lykke til og ba meg ringe i kveldingen så de fikk høre hvordan dagen hadde gått. Eva kom litt senere på dagen og det tok ikke lang tid før jeg fant ut at det var hun jeg skulle på rom med. Vet ikke med deg, Eva, men jeg ble overrasket over at du lignet sånn på meg på mange områder. Ble veldig lettet, så nå var det bare å bli kjent med folk og bli husvarm. Her er noen bilder fra den første dagen (de som er i videoen jeg lagde, og selvfølgelig; dere kan bare ta det dere har lyst på) 

Savner deg innmari Nina :( <3 

Dette er mange av bildene jeg tok første dagen og det føles ikke lenge siden, men det er det jo. Eller? Etter denne første dagen hvor jeg kom i kontakt med noen av dere herlige mennesker, var jeg ikke i tvil om at dette kom til å bli et bra år og det beste i livet mitt! Gjennom året har vi gjort mye, opplevd mye sammen, gått på forskjellige linjer men allikevel lært utrolig mye av hverandre. Alt vi har opplevd på bygget, ja hvor skal jeg begynne? Alle morgnene hvor jeg smilende møter trøtte tryner på min ferd til matsalen ved 07.00 tiden, ennå er det hvertfall 30 min til frokosten kommer på bordet, men jeg våkner før vekkeklokka og er lys våken. Så at det var noe som gikk igjen i hilsningene i minneboka ;) "Skagas morgenfugl". Alle programkveldene vi har hatt på Lørdagene hvor de fleste drar ut etterpå. Gang på gang har folk spurt, "Hvorfor blir du ikke med ut?" osv. Svaret mitt har alltid vært "Jeg har ikke så lyst" eller "Jeg er ikke så glad i sånt" og det er sant. En fest i ny og ne er greit, men hvordan klarer dere gå ut hver helg? Kommer aldri til å forstå meg på det, men allle er vi forskjellig og takk gudsjelov for det. De gangene jeg ble med ut var det gøy men jeg var fortsatt ikke i det humøret som de fleste av dere, der dere dansa, skreik og rava rundt. Jeg var bare tilskuer og det er ganske morsomt det også. Men over til noe annet. Hvis jeg skal skrive om alt vi har gjort iløpet av året, blir jeg aldri ferdig med dette innlegget og ingen vil lese det, fordi det blir så langt :p Så jeg hopper likesågodt til slutten av skoleåret. Da vi var nærmere hverandre enn noen gang iløpet av dette skoleåret. Da alle var i peisestua på en gang omtrent og vi snakket, lo, grein og skreiv så vi fikk vondt i håndleddene. Aldri kommer jeg til å glemme de 3 siste dagene hvor det var innholdet. Her er bildene jeg tok de 3 siste dagene. Hvordan går det med benet, Andreas? 


 
 
Året på Skaga har definitivt vært det beste året i hele mitt liv og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro. Det er rart å sitte å publisere disse bildene og vite at det er disse minnene jeg må ta med meg videre i livet, uten å få oppleve de igjen. Selvfølgelig skal vi møtes på reunion og noen møter jeg garantert utenom det også. Men akkurat det vi har opplevd sammen i år kommer vi nok ikke til å få oppleve sammen som en gruppe igjen, derfor er det veldig viktig å ta vare på minnene vi har skapt. Minnebøkene våre er gode å ha da, på en trist dag hvor tankene vandrer tilbake til Skaga, da skal du ta frem boka og lese, le og gråte (gledestårer). Vi skal være heldige som har fått oppleve dette året sammen <3 Hvis det hadde vært opp til meg, hadde det vært obligatorisk med et folkehøyskoleår for alle, etter VGS. Da jeg tok avskjedsrunden min forgie Lørdag morgen var det mange som sa til meg "Du må aldri slutte å blogge" "Fortsett å blogge". Et løfte jeg selvfølgelig kommer til å holde! 

-Sandra- 
 

Fra året på Hallingdal Folkehøyskole

Skaga 12/13 from Torgrim Aanestad on Vimeo.-Sandra-  

Så trist...:(

Hei!

I går måtte vi pakke sammen tingene våre for i dag skal vi vaske ut rommene :-( det var noen som fikk ideen om at vi skulle grille og til slutt var nesten alle bak skolen å grillet :-) det var så utrolig hyggelig! Det er nitrist at vi snart er ferdig å skal dra herifra. Året har gått innmari fort men har fått gjort og opplevd veldig mye som jeg nok ikke hadde gjort ellers. Kommer til å savne alle kjempemasse :-( Mange har minnebøker hvor folk kan skrive en hilsen, noe som er hyggelig å ha til senere. Skal ned i Gol å kjøpe meg en sånn bok jeg og, for kommer til å angre hvis jeg ikke gjør det. De siste dagene nå går jeg rundt med kameraet å tar bilder av folk og stemningen. Så kommer nok en del bilder etter hvert når jeg kommer hjem.

-Sandra-

Se på denne!


?Har du brupendlet noen gang?

-Sandra- 

Jeg har gjort brupendling! - Video

Det kommer bilder senere :)! 

-Sandra- 

Hva syns du om denne?


Hei

Jeg bare elsker denne kjolen fra Nelly. Hvis jeg ikke hadde brukt hue først, så hadde den vært på vei til meg allerede, men hallo, det er grenser for hvor mye penger jeg skal bruke nå rett før jeg slutter her. Kan heller, kanskje bestille den i sommer hvis det da er flere igjen. Og dete er hva jeg driver med på en Mandag, jeg slapper av! På Mandag har vi jo kor, og i dag øvde vi på sanger som vi skal synge på avslutningen noe jeg tror blir vedig bra! Gleder meg masse til det, samtidelig som jeg gruer meg. Tenk at det bare er denne uke igjen som er vanlig uke, neste uke drar vi til Mallorca og når vi kommer tilbake derifra er det bare 6 dager igjen. Kan nesten ikke snakke om det, for da blir jeg så lei meg :( Jaja, håper dere har en fin Mandag! 

?Hva syns du om kjolen?

-Sandra- 


Skaga awards - Årets blogger!


Hei! 

Gjennom skoleåret her på Skaga, så har det vært en del programkvelder, som jeg også har blogget litt om. I går var den siste programkvelden og den var det Øst-oppe som stod for. Jeg tok ikke noe bilder av selve kvelden i gymsalen, men de hadde gjort det så utrolig fint, med små bordgrupper, med duker, lys. Det var kjempekoselig å komme inn i gymsalen når det så sånn ut! Jeg hadde egentlig ikke tenkt over hva denne programkvelden skulle handle om og selv om jeg hadde sett på plakaten ute i gangen, så tenkte jeg ikke over hva som skulle skje. Men det gikk jo fort opp for meg, når det var så fint og vi hadde satt oss og det hele starta. Det var kjempemange fine priser og hele opplegget var veldig morsomt og koselig. Når de begynte å snakke om folk som hadde dokumentert skoleåret gjennom blogger, så ble jeg litt paff, for jeg hadde ikke sett for meg eller overhode tenkt på at det skulle være en pris. De nominerte var Pia, bloggen hennes finner dere HER, Nora og Helene, bloggen deres finner du HER og meg. Min tanke, var at Nora og Helene kom til å få den, for de startet jo en blogg fordi de skulle begynne her og den har bare handlet om ting de har gjort her osv. Men på lappen stod det Sandra, og det var veldig koselig! Å vinne en sånn pris betyr mye! Var rart å gå opp og hente rosen og det eneste jeg klarte å få ut av munnen og inn i mikrofonen var takk. Innimellom prisutdelingene var det parodiering av personer på de forskjellige gangene her på skolen, noe som også ble mye latter og morsomme mimringer for noen. Sånn som Nora og Helene, hvor det jeg fikk med meg tydelig var, Nora sier: Det er politisk riktig at jeg skal ha 500 kr, det er dyrt for bensin! Robin som går rundt i gangen på Øst -nede i borat drakta si og breakdancer. Og Henrik som roper: JACKOB, KAN DU SKRU NED MUSIKKEN, eller noe sånt. En veldig bra kveld og tror alle koste seg! Etterpå, ble det pizzasnurrer og saft og etter det dro vi ned til Gol på Vertshuset. Der satt jeg og observerte alle de rundt meg, men det er ingenting av det jeg skal skrive her på bloggen. Eller jo, mange dansa og når det kom sanger, hvor alle kan refrenget, så skreik alle og stemninga steg noen hakk til.  


Sånn så jeg ut i går kveld :) 

Og sånn ser jeg ut i dag :) Dette spiste frokost, brødskive med brøtkokt egg :) Sånn hvis det er av interesse for noen ;) 


Jeg vet jeg sa at jeg skulle trekke vinneren av linkrunden i dag, men det utsetter jeg til i morgen, så da er det fortsatt åpent for de som ikke har meldt seg på! Kanskje det blir akkurat DEG

Ha en fin Søndag, alle sammen :D!

-Sandra- 
18.04.2013

Hei! 

I går var jeg sengeliggende hele dagen uten å spise noe serlig heller, mens i dag kom jeg meg opp å har spist frokost. Var når jeg stod opp i dag at jeg merket at kroppen ikke er med meg. Kroppen koker, øynene renner og det samme gjør nesa. Litt småvondt i hodet også, men det er vel sikkert fordi jeg er tett. Har nok fått meg en liten trøkk på grunn av tempraturforskjellen selv om jeg nesten ikke har vært ute etter vi kom tilbake. Denne uka trodde jeg vi skulle plukke ut bilder til en utstilling vi skulle ha på Ål neste uke, men de andre hadde visst mer lyst til å jobbe med drømmebildet, noe jeg ikke har fått med meg før i dag. Jeg spurte lærern om jeg heller kunne sitte å plukke ut bilder fra turen, fordi det uansett er for sent å komme inn i drømmebildet nå, siden det er siste dagen (tror jeg). Og siden jeg sa jeg ikke var i form, noe han kunnse se, så sa han: " Du kan bare sitte på rommet å kose deg med å plukke ut bilder du". Greit å ha en sånn lærer da :) Bildene jeg skal plukke ut er jo da ikke  til den utstillingen, men til utstillingen vi skal ha i foreldrehelgen da vi skal hjem. I dag skal jeg ned til tollposten her på Gol og hente min nye smanchy fancy Ipod nano. Det blir kult! Har lastet ned/ driver å laster ned masse sanger. Så det skal jeg bruke dagen min på i dag. Håper alle dere der ute også får en fin dag! <3

?Hva skal du i dag?

-Sandra-

80- talet


Hei! 

Da er jeg tilbake på skola. I dag hadde vi kort skoledag og siden det var så innmari fint vær, så satt vi ute å solte oss i mange timer etter middagen! Da hørte jeg denne sangen og syns den var litt kul, så derfor deler jeg den med dere. Nå vet jeg at jeg skal til Egypt og vi drar natt til Lørdag, så i dag har jeg pakket nesten alt. Mangler småting. Gleder oss masse nå!

?Hva syns du om sangen? 

-Sandra- 

Kommer tilbake

Når jeg har fått av denne!

-Sandra-

Min første promofilm!

HFS promo from Sandra Gulbrandsen on Vimeo.

HIS DU VIL GÅ ET ÅR PÅ FOLKEHØYSKOLE, SØK DEG TIL HALLINGDAL NÅ!  :D 

-Sandra- 

Smile!


Hei! Da var det Tirsdag, en ny dag med nye valg og muligheter. Dagen i dag startet vi med å høre på et foredrag hvor foredragsholderen bad oss om å ta med pute og pledd og som dere ser på det øverste bildet, var det sånn vi lå under hele foredraget. Det var et veldig bra foredrag og til slutt skulle vi gå sammen tre og 3 hvor vi skulle bytte på å ligge på gulvet å bli tatt/strøket på. Jeg lærte at jenter skal ha ut dobbelt så mange ord som menn iløpet av en dag og at menn setter seg ned å strenger alt ute for å bli kvitt stress, mens kvinner blir bare mer stressa av å sette seg ned for å prøve å slappe av. Mye nyttig vi lærte under det foredraget. Så, etter lunsj, ble vi delt inn i grupper på 8-9-10 stk, på hver gruppe. Dereeter ble vi sendt rundt på ulike poster som handlet om det å ta valg. Alle oppgavene var morsomme utenom en, hvor en skulle gå på kull. Heldigvis var vi den siste gruppa, så vi fikk jo se alle blemmene og skadene alle hadde fått, så vi var den eneste gruppa hvor ingen gikk på dette kullet. Noe vi er veldig glade for som gruppe i ettertid. For før middagen, var det en lærer som sa "Det blir satt opp en felles buss for de som skal til legevakta". Det ble vel aldri noe buss, men det var en del som måtte ned på legevakta for å sjekke skadene sine. Utenom det, så var alt veldig gøy! Eter middag nå, har vi tatt skolebilder, noe som også gikk veldig bra for min del. Jeg har bare en ulempe og det er at jeg sjeler, og i dag så tok jeg jo på meg linser (jeg visste ikke at vi skulle ta bilder da) og da sjeler jeg enda mere. Men fotografen var så snill, så han sa bare at vi kunne ta noen bilder for å se. Vi fikk et bilde som ble veldig bra, så slapp noe mer mas med det heldigvis. Resten av dagen har jeg tenkt til å bare slappe av, se litt film og spise godteri. 

?Hva har du gjort i dag?

-Sandra- Øredobber fra Betsy J
Hei!! 

Kom over DENNE bloggen og innlegget, noe jeg er veldig glad for! Tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at jeg bare måtte kjøpe to stk av alle øredobbene. Har ikke bilder av de annå, men de kommer jo snart i posten uasnett, så da får dere se de da :)  Også kostet de bare 15kr for begge parene! 

Denne uka har vi temauke igjen, den siste faktisk og den har startet kjempebra. Den handler om det å ta valg osv. Vi hørte først på en mann som holdt foredrag om hvilke valg han hadde tatt i livet og fortalte historier osv, veldig flink foressten! Så skulle vi ut å leke, vi lekte boksen går og gi et lite vink. Var nesten som å være på barneskolen igjen. Så gikk vi inn igjen hvor vi skulle gjennom en "test" om vi gjorde det fikk beskjed om, eller tok vårt eget valg og ikke lot oss distrahere. Så alt i alt, har det vært en helt super start på uka og håper den fortsetter sånn. En liten nedtur i dag er at det var kikertboller til middag, noe ingen liker omtrent, så alle dro enten ut eller kjøpte seg noe på butikken. (At de på kjøkkenet ikke tar hintet, når ingen dukker opp til middag), det skjønner ikke vi. I kveld(les hver kveld) denne uka, er det film i forbindelse med det vi har gjort på dagtid og om temaet som er denne uka, nemmelig valg.

Ha en fin uke, alle sammen :D!

?Hva skal du denne uka? 

-Sandra- 

Ute i Solen!

Hei!!

I dag er det sol ute og det er herlig. Det er ganske kaldt ennå så sitter ute med jakke under rumpa og fleezjakke på. Men ellers er det ikke verst!

?er du ute i solen i dag?

-Sandra-

Vant jeg da!

En gjeng fra skaga dro ned på Pers for å spille bowlin. Jeg hadde lite forventninger siden det er lenge siden jeg har spillt men gikk jo over all forventning :-) vant på gruppa mi og ble nr3 av alle :-D!!!

Breakfast alone

God Fredag! Kl. er litt over halv 8 og jeg sitter alene i spisesalen som jeg gjør nesten hver dag! Veldig deilig det altså,så klager ikke! Jeg har begynt å gå tur før frokost men i dag droppa jeg det. Tatt gangvasken har jeg også gjort så da kan dagen starte. I dag har vi falgfag så da har jeg ekstrem oppussing siden vi pusser opp skolekjøkkenet.

-Sandra-

05.03.13
Hei! 

I dag er det Tirsdag og det betyr at vi har hatt romvask :) Det ble veldig rent og pent. Nå sitter jeg å hører på musikk og følger kulejentene fra Kari traa skilag på Voss. Veldig spennende!!!! Nå etter lunsj skal vi ha linjefag men jeg aner ikke hva vi skal gjøre ennå, så det blir spennende. Ha en fin dag alle sammen :D

Minner om Ukens blogg! Bare å melde seg på. 

-Sandra- 

Klarer vi 1500 likes?
Har DU lyst til å hjelpe oss å klare 1500 likes på Hallingdal folkehøgskules hjemmeside på facebokk? 

Da kan du gå inn HER  og trykk LIKER 

Dette er Skaga sin side på facebook, her kan du følge de forskjellige linjene gjennom bloggene deres hvor linjelærerne oppdaterer ofte.

?Har du likt siden?  

-Sandra- 

Hallingdal Folkehøyskole - SKAGA
FOR Å KOMME TIL SKOLENS HJEMME SIDE ---> TRYKK HER


?Vurderer du å gå et år på folkehøyskole? 

-Sandra- 


Fancy Schmancy nytt tastatur


Say no more liksom :D! Endelig fikk jeg dratt ned på posten å hentet dette! Morsomt å ha prøvd det og det ble veldig bra! Det eneste som ikke var så bra, var at jeg tok feil tastatur, så har ikke merker til alle knappene men det gjør egentlig ikke så mye :D Ser bra ut uansett spør du meg! 

?Hva syns du om det nye tastaturet mitt? 

-Sandra-

Valentines day 13


Hei!  I går var det Valentines day og jeg la egentlig ikke merke til det. Siden Gjermund og jeg ikke var med hverandre i går, så tok vi dagen på forskudd før jeg reiste tilbake etter helga. Så vi var ute å spiste Mandag kveld. De var utrolig koselig! Gaven min til Gjermund ser dere på bildet over, to bamser som sitter sammen og holder et hjerte hvor det står "My heart belongs to you" <3 Syns de var såååå søte! Også hadde jeg med en liten avlang sjokolade hvor det stod "I Love You" på papiret. Gjermund ble veldig glad for gaven. 

Må også takke de som kommenterte innlegget jeg skrev i går! Det er virkelig en sak jeg kommer til å kjempe for. Det skal jo selvfølgelig være like muligheter for alle. 

Når det er sagt, så er det ikke lenge igjen til vi er ferdig her på Skaga. Ok, det er 3 mnd men det går utrolig fort med tanke på hvor lenge vi har vært her. Når det gjelder det, har jeg prøvd å gjøre meg noen tanker om hvordan det vil bli å reise herifra og alle de fine menneskene. På en måte tror jeg det blir trist og rart, men på en annen måte tror jeg det blir veldig greit også. Det er en grunn for at dette skoleåret bare er 9mnd. Når en har vært på folkehøyskole så er man ferdig med det (Selv om mange skulle ønske de kunne gå et år til). Man kan jo søke hit som stipendiat på linja du har gått for neste års kull da, men det ville ikke jeg gjort. Selv føler jeg meg ganske mett av folkehøyskoleåret(ikke missforstå), men jeg syns det blir greit å bli ferdig. Det blir godt å kunne starte å studere og bli ferdig med det. Men jeg har absolutt hatt det kjempesupert her! 

?Har du søkt deg på folkehøyskole til høsten?

-Sandra-
Fucked up...

Hei.

I dag, så langt har vi sitter i møte å diskutert og snakka om det som skjedde i helga. I tilegg til den hendelsen med fjorårstreffet så skjedde det masse småting på internatet og ute på byen. Lærerne er så og si drittlei alt sammen og begynner å bli slitne. Jeg skjønner godt at det her ikke er noe gøy for de, at folk har som mål å dra ut for å bli fullest mulig,men på en anna måte synes jeg de blåser det opp så innmari. Of værst av alt, at det går utover alle fordi 10 personer ikke klarer å vote når nok er nok. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan det er for de som blir sørpa fulle for jeg har aldri vært full, men er det virkelig så vanskelig å bare la være å ta den ekstra pilsen som gjør at du blir enda fullere ann du er? Jeg vet ikke,men jeg synes at hele greia er fucked up. Dette gjør at konsekvensene kan bli at utenlandsturer blir avlyst, rett og slett fordi lærerne ikke tørr å dra på tur med oss. Det bruker også skoletiden vår som vi kunne brukt på det vi egentlig er her for, nemmelig å gå på folkehøyskole. Nå har vi fri frem til lunsj også bærer det opp på A?salen igjen for nytt allmøte.

?Sandra?

En annerledes helg

God dag!

Det har vært en litt annerledes helg her på Skaga. Fredag kom det fjorårselever hit for å traffic denne helga og ha det hyggelig. Natt til Lørdag ved 4?5 tiden er det en av fjorårselevene som detter ut av vinduet i 3 etasje som resultat av å være full og et eller anna annet. Utrolig nok gikk det bra med han men han havnet på sjukehuset med en veldig skada for. Denne hendelsen førte til at rektor, etter morgensamlingen, avlyste resten av treffet og elle måtte dra hjem iløpet av dagen. Hele denne greia her gjort det usikkert for oss som årets kill ang. vårt fjorårstreff til beste år. Vi får virkelig håpe på at vi får komme tilbake!!. Ellers så dro jeg ut sammen med de andre i går, noe som var veldig hyggelig men min personlige mening er at det var ikke såå gøy som alle skal ha det til, men det er sikkert veldig opp til hver enkelt. Så i dag er det en rolig søndag som vanlig og det er veldig deilig!

?Sandra?

First timeHei! 

Som regel på Lørdagene har jeg sittet inne på skola mens de andre har dratt ut på byen. Men i kveld, til en foranding skal jeg bli med ut! Vi hadde besøk av broren til Andreas (hans som er med i Xgames) og han snakket en del om alkohol osv, og det fikk meg til å tenke på at jeg tørr å være med ut. Jeg har vært litt redd for press og fått en del ubehagelige spm, men nå har jeg innsett at her er det bare å bli med uansett om du skal drikke eller ikke. Det har jeg jo skjønt for lenge siden, men denne helga skal jeg ta til motet å bli med ut å ha det gøy! 

?Skal du ut i kveld?

-Sandra-

19.01.13

Hei! 

I dag er det vi på Film/foto linja som skal ha seminar og peiskveld, alt på en dag! Vi startet dagen med å vise en video som vi viste i foreldrehelgen. Lærern sa litt mer utdypende om hva vi gjør på linja og at selv om folk tror vi egentlig bare siter på rumpa hele dagen og ikke gjør noen ting, så fikk de et litt anna bilde nå. Vi får som regel oppgaven på Tirsdag og den må leveres inn på Torsdag. Enten det gjelder foto eller film. Av og til får vi lengre tid, hvis det er noe som krever litt mer arbeid. I dag har vi delt inn elevene i 8 grupper, og i skrivende stund sitter jeg i peisestua å ser og hører på at de planlegger hvordan de skal filme. Morsomt å høre alle ideene. De måtte trekke en lapp hvor det stod en sjanger også to lapper hvor det stod "Må ha med" i filmer. Kombinasjonene ble veldig rare og det blir spennende å se hva de gjør ut av det de har. Her er det viktig å bruke kreativiteten sin, og hvis en bare bruker den så er det egentlig ingenting som kan stoppe deg. Når en skal ta bra bilder og lage bra filmer, spiller kreativiteten en stor rolle. Filmene må leveres inn kl.18.00 i kveld også blir det kåret en vinner senere på kvelden. Gleder meg til å se resultatet. 

Ellers så ja, det er 19.Januar....det betyr at det bare er 10 mnd til jeg blir 20, haha! Random... . I går var det 2 uker til Gjermund kommer hit, noe vi gleder oss veldig til! 3 uker til det er årsmøtet i Hedmark AUF, jeg har bestemt meg for at jeg vil være med på det, så jeg har sagt jeg vil stille som deligat hvis jeg blir valgt. På Tirsdag den 22. skal vi ha ekstraordinært styremøte/medlemsmøte. Den 18. Feb skal vi ha styremøte igjen og den 23 Feb. er det verveaksjon på Olerud. Den får jeg vært med på, siden det er vinterferie. Skal prøve å få jobba hos pappa i vinterferien, men er ikke sikkert ennå. Her om dagen ringte Adecco meg for å fortelle at jeg må ringe opp igjen i starten av Mai, for da har de oversikt over hva de har av sommerjobber. En ting er sikkert, og det er at jeg har virkelig søkt på sommerjobber og prøvd, så hvis jeg ikke får noe i år, da blir jeg nesten litt skuffa. Er nesten litt avhengig av å ha sommerjobb i år, siden jeg skal ut å reise. Kommer tilbake om det når det nærmer seg avreise. eg vet at det blir ennå en stor opplevelse for livet og jeg gleder meg masse.

Kan sette i gang en liten gjette- konkurranse om hvilken destinasjon jeg skal til :D ( Det forutsetter at de som vet det ikke sier noe)  

?Hvor skal jeg?

-Sandra-  

Fifty Shades of Grey


Hei og god dag! 

Iløpet av høsten her på Skaga, så hørte jeg mange av jentene som snakka om at de leste Fifty Shades of Gey. Etterhvert ble jeg litt nyskjerrig på disse bøkene da, så til jul ønsket jeg meg bok nr.1. Var så heldig at jeg fikk bok nr.2 til og med også. Bok nr.1 leste jeg ut på 3 dager ca og jeg skjønner hvorfor det var så mye snakk om de bøkene. Hvis du først har begynt å lese kan. du. ikke. stoppe! ;) (Hvis du har lest boken, skjønner du hvorfor jeg skrev det sånn). Boka var utrolig bra og nå har jeg så smått begynt på bok nr.2 og det går vel ikke lange tida før jeg ikke gjør anna enn å lese den boka utenom skoletiden. Veldig bra bøker, så anbefales på det strkeste! 

?Hva syns du om bøkene?

-Sandra-

Det tomme rom
?Hva syns dere? 

-Sandra- 

Take it easy


Hei! 

I dag har vi hatt Lørdags seminar hvor det kom en som er veldig flink til å fortelle historier. Trodde at vi skulle sitte å høre på historier og fortellinger i 3-4 timer, men neida, vi fikk innføring i forteller teknikk og gjorde mange øvelser. Det var utrolig bra! Over all forventning. Nå har vi hatt peisekveld, hvor Bratt stod for underholdninga og mat. De hadde ikke forberedt seg, så det ble bildefremvisning, en liten film og pølser :D Koselig var det! Jeg har ikke vært i form i dag, så mens mange her drar ut, tar jeg en rolig kveld. Som jeg  vanligvis stortsett gjør hver Lørdag ;) Ha en fin kveld, alle sammen!

-Sandra-

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits