hits

#downunder I dvalemodus

 • Publisert: 16.01.2019, 20:19
 • Kategori: Reiser
 • Dagene går og jeg har havnet i dvalemodus. Av og til glemmer jeg til og med at jeg skal til Australia. Så sakte går tiden, selv om jeg har nok av ting som skulle vært gjort.

  Hver kveld sier jeg til meg seg " I morgen må jeg stå opp tidlig, sånn at jeg får noe ut av dagen". Neste morgen våkner jeg til klokka som ringer kl.07.00 -8.00 og jeg sier til meg selv "Ånei, bare sove liiiiittt til", slår av klokka og sover da noen timer ekstra. Planen min om å være effektiv ser ut til å gå rett vest, men jeg har jo så god tid! Det er jo fire uker til avreise, det er en evighet til. Sannheten derimot er jo at jeg virkelig må skjerpe meg. Fire uker er ingenting! 

  I går kveld satt jeg klar klokken 23.00 for å få registrert undervisningstidene mine. Jeg satt tidligere i januar og jobbet for å få tidene til å gå opp, og endelig er jeg også registrert. Jeg er et typisk ordens menneske, og tanken på å miste kontrollen over ting er skremmende. Jeg MÅ ligge litt foran skjemaet, og vite at jeg har en buffer tilfelle det skulle skje noe uforutsett. Listen over ting jeg må gjøre begynner å gå tom:

  ♥ Bestille flybilletter √

  ♥ Bestille hotell √

  ♥ Skrive ut alle dokumenter √

  ♥ Registrere fag √

  ♥ Registrere undervisningstider √

  ♥ Pakke - 

  Den største jobben gjenstår, og det er pakkingen. Det å skulle pakke for et år er ikke veldig motiverende, men det må jo gjøres. En del av klærne begynner så smått å legges frem, men jeg innser at dette må gjøres i flere omganger. Jeg har jo et hav av topper og t-skjorter blant annet, men hvor mange trenger en for et år i Australia egentlig? Det er tross alt ikke et u-land jeg skal til, og jeg har tilgang på både vaskemaskin og tørketrommel. Det er ikke mangel på shoppingmuligheter der nede heller. Det tror jeg er lett å glemme. Hvis du vil se hvordan jeg skal bo, kan du se det HER

  Hvis det er noen der ute som har bodd eller opplevd Australia på andre måter, så tar jeg gjerne imot tips til pakking og div. andre ting som en burde ta med. Det er alltid koselig og litt mere trygghet når man hører om andres opplevelser. 

  Vil du følge meg i forberedelsene og på turen min down under, så kan du legge til @andreeasg93 på Snap og Insta eller ta bilde av kodene under her                        

   .          


  Sandra

 • Publisert: 16.01.2019, 20:19
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • 2019 - Velkommen!

 • Publisert: 02.01.2019, 18:41
 • Kategori: Reiser
 • Endelig er 2019 her. Det året hvor jeg skal ha mitt livs største opplevelse så langt! Drømmen om Australia som har vært så langt borte, men som nå ligger rett foran føttene mine. For et eventyr det skal bli! 

  Godt nyttår! 

  I år var jeg så heldig å få feire nyttår sammen med en av mine beste venninner og hennes mann som bor på Biri. Vi feiret med et annet vennepar av dem og naboparet. Vi gikk inn i det nye året, som skal gi oss så mye spennende. Samtidig som jeg gleder meg over både mine egne planer og min venninnes eventyr, føler jeg litt på en sorg over at vi skal være på hver vår side av jordkloden. Min beste venninne fra videregående skal bli mamma og jeg må følge det hele fra Australia. Dagens digitale samfunn gjør jo dette veldig enkelt, men allikevel er det noe med å ikke få være der fysisk. Jeg ble spurt om å være fadder, og jeg får heller ikke vært med i barnedåpen. Vi har fleipet om at de får ha meg på storskjerm i kirka, hehe! 

  Til bursdagen min i november fikk jeg bøker om Australia, som jeg nå koser meg med. I tillegg fikk jeg en kalender/dagbok for 2019 av noen av kollegaene mine. På en av de første sidene står det: 


  I 2019 vil jeg ha
  vind i håret, og følge min nysgjerrighet og eventyrlyst.
  Jeg vil stå opp for meg selv, på samme måte som jeg ville
  stått opp for en venninne jeg er glad i. Jeg vil ikke være
  sur, grinete eller langsur, men heller bli sint og trampe
  med beina. Og så glad at jeg begynner å danse.
  Jeg vil leve et liv hvor alle følelser får plass.
  Alle fargene - hele regnbuen. Og vise hvme jeg er!
  jeg vil ta imot det nye året med en skål for livet, for
  menneskene rundt meg - og meg selv som får lov til å 
  være med på denne forunderlige reisen livet er. 
                        - Björg Thorhallsdottir

  Av en god kompisen fikk jeg et engagskamera.... ja, et sånt som vi hadde på barneskolen, med 27 bilder, og du virkelig måtte tenke over hva du tok bilde av. Jeg trodde ikke disse eksisterte lengre, men det gjør de altså. Med dette kameraet kom det instrukser fra kompisen min, som lød følgende:

  • Det skal ikke brukes før du har passert Norges landegrense
  • Du får ikke ta ut bildene før det er gått seks måneder etter du er kommet hjem igjen
    

  ​Tanken bak denne gaven er at jeg skal ta 27 bilder, som jeg skal glemme at jeg har tatt. Dermed vil det bli morsommere å ta de ut når jeg vil sette meg ned for å mimre om tiden min i Australia. Jeg ble helt rørt av gaven og syns den var skikkelig kreativ! 

  Fra 01.01.2019 har jeg nå permisjon fra jobben min. Det er veldig rart. Det er nå jeg virkelig må slippe kontrollen på jobben min, og gi den til en annen. Det er skummelt, samtidig som jeg må tenke "Det er ikke mitt ansvar". Neste uke skal jeg til Dokka for å ha opplæring av vikaren min, noe jeg gleder meg til. Det er tross alt godt å vite at noen har lyst til å passe på jobben din mens du er borte. 

  Det meste begynner å komme på plass med henhold til selve reisen. I dag var jeg og tok booster vaksiner, jeg var en tur i banken, bestilte meg tannlegetime til i morgen, og til slutt var jeg innom IKEA for å kjøpe flytteesker og vakumposer. Deler av flyttelasset mitt må pakkes litt bedre før det går videre til lageret, da er det greit å ha noen kasser som er bygget for dette. Nå mangler bare det viktigste: nemlig flybilletten! 

  Mitt nyttårsforsett er at jeg har lyst til å bli flinkere til å blogge og snappe, sånn at dere her hjemme kan følge meg på reise min i Australia. Jeg skal selvfølgelig nyte hvert eneste sekund, men jeg vil også dele. 

  Gjør 2019 til akkurat det du vil at det skal bli! 

   

  Sandra

   

 • Publisert: 02.01.2019, 18:41
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Sørlandet har imponert

 • Publisert: 12.08.2016, 08:04
 • Kategori: Reiser
 • God morgen!

  Først må jeg få si at mobilblogging er ganske genialt. Da kan man jo blogge hvor som helst og man er ikke avhengig av en PC/MAC. Veldig praktisk sånn som nå når jeg er på farten.

  På onsdag dro vi fra Grimstad og videre mot Oslo igjen. Vi dro innom Tvedestrand, Gjeving og Risør hvor vi spiste lunsj. Vi ville egentlig se Lyngør, men vi visste jo ikke at det var en øy med det første, så det ble bare til at vi var nede ved havna i Gjeving.

  Det siste bilde er litt morsomt. Da vi var i Risør gikk vi å tittet litt i vinduene og da kom vi over denne lampa i en antikvitetsbutikk tror jeg det var. Ihvertfall en butikk med gamle gjenstander. Det morsomme eller kule, alt etter hvordan man ser det, vi har sånne lamper hjemme i Brumunddal, bare at de er røde og grønne.

  Kragerø imponerer meg også når det kommer til sjarm og jeg kan like godt flytte hit også jeg. Det er som jeg sa i forgie innlegg, jeg har forelsket meg litt i Sørlandet! De gamle husene, trange gater, små øysamfunn, svaberg og lukten av sjø. Vi har vært her i Kragerø siden onsdag.I dag går turen hjemover. Både mamma og pappa er litt skranglete, i den forstand at de er litt forkjøla blitt. Det har vært en uke med mye inntrykk men veldige fine opplevelser og ikke minst familiehygge!

  Sandra

 • Publisert: 12.08.2016, 08:04
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Klar for tur! Har du vært her?

 • Publisert: 08.06.2016, 19:00
 • Kategori: Reiser


 •  

  På fredag reiser jeg sammen med Gjermund og et vennpar av oss til fjells. Vi skal nemmelig gå Galdhøpiggen på lørdag, noe jeg gleder meg skikkelig til. Jeg har selvfølgelig vært på fjelltur før, men dette blir min første ordentlige fjelltur opp på en topp som er veldig kjent. Det blir litt merkelig å skulle pakke med seg halvveis vinterklær midt i juni, men det er jo viktig å ikke fryse på en sånn fjelltur. Vi må gå over en isbre og derfor skal vi gå med brefører, noe jeg heller aldri har gjort. Jeg gleder meg så innmari selv om vi må veldig tidlig opp. Turen tar 6-7 timer tur/retur, så det blir en lang dag med mange opplevelser. Håper at været er med oss og at vi får strålende sol. 

  ♥ Har du gått Galdhøpiggen? 

  Sandra

 • Publisert: 08.06.2016, 19:00
 • Kategori: Reiser
 • 6 kommentarer
 • Hvor går din drømmereise?

 • Publisert: 25.04.2016, 19:55
 • Kategori: Reiser
 • I samarbeid med Rabble

   

  I disse travle eksamenstider mot vår og sommer, er det fort gjort å drømme seg bort. Jeg har allerede vært mye ute å reist i løpet av livet, men dette er noe jeg aldri kommer til å få nok av. Derfor vil jeg skrive dette innlegg om min drømmereise og hva som er den perfekte ferie for meg.

     Ved å trykke på bildet, kommer til direkte til rabble sin hjemmeside

   

  Når jeg skal ut å reise, liker jeg å planlegge i god tid i forveien, så jeg har noe å se frem til. Det koster penger å reise, og det har alt å si på hvordan du vil tilbringe ferien din. Derfor har det litt å si hvilke reiseselskap man bruker ved bestilling av både flyreiser og hotell. Vi vet jo at noen tar seg litt bedre betalt enn andre og ikke allltid du føler at det er verdt pengene.

  Jeg velger å skrive om et sted jeg har vært før, fordi det virkelig har blitt et veldig fint reisemål for min del. Det var når jeg gikk på folkehøyskole at jeg ble introdusert for dette reisemålet. Mot slutten av året, dro hele skolen på tur til Alcudia på Mallorca, hvor jeg aldri hadde vært før. Vi bodde på Paraiso de alcudia, et kjempefint hotell, noe som var med på å gjøre det til et drømmested. Når man skal ut å resie, bestiller man gjerne gjennom et reiseselskap man er kjent med, som for eksempel Apollo. Apollo har et stor utvalg av charterreiser til 28 land, med mere enn 1600 hoteller fordelt på 48 destinasjoner.  Jeg ble så betatt av stedet at jeg fikk med meg Gjermund dit igjen i 2014. Denne gangen var det kanskje også enda bedre, fordi vi ikke hadde noen plan på hva vi skulle gjøre. Det jeg gledet meg mest til med å komme tilbake, var å spise all den gode maten som var der. Sverger på at jeg aldri har vært på et sydensted som har hatt så god mat, altså.

  Noen foretrekker kanskje også en ferie hvor de har mulighet for å reise litt rundt. Da kan det lønne seg å bestille tur gjennom Expedia, hvor du kan finne både flybillett, hotell og bilutleie til en lav penge. I fjor var jeg med familien til Island, hvor vi leide bil for å kjøre rundt og det var en helt fantastisk opplevelse som vi ville gått glipp av uten å leie bil. Det å kunne se et land fra bil er også en ferie i seg selv, og da er man heller ikke avhengig av tid.   

  Sommeren 2015 var Gjermund og jeg på byferie i Amsterdam, noe som var veldig fint. Her velger jeg å trekke frem at valg av hoteell ikke var helt vellykket. Det var Gjermund som stod for bestillingen siden dette var julegaven min. Gutter er kanskje ikke like nøye på det som jenter, men selvfølgelig er det ikke bare bare å bestille hotell heller. Ved å bestille hotell gjennom hotels.com hos rabble kan du få gode rabatt tilbud på hoteller verden over.

  Det som skjedde i vårt tilfelle var at jeg ble en smule matforgiftet, og alle vet vi jo hvordan det er å løpe frem og tilbake på do ved en sånn anledning. Når du først er så uheldig kan det være greit at rommet ikke er knøttlite og badet er helt oppe i senga. Uheldigvis var det sånn for oss den gangen og jeg vet at dette hotellet skal jeg ikke sove på igjen. Det var greit nok i utgangspunktet, men det var før matforgiftning var en del av ferien.

   

  Med andre ord, jeg som er et solmennesket, vil absolutt si at Alcudia på Mallorca er mitt drømmereisemål så langt, men det kan jo fort endre seg når man få oppleve andre deler av verden. Det kan nevnes at jeg har vært i både USA, Asia og Afrika og dette er heller ikke utenklige reisemål igjen for fremtiden.

   

  ♥ Hvor går din drømmereise?
   

  Sandra

 • Publisert: 25.04.2016, 19:55
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Island i bilder Del 2

 • Publisert: 05.08.2015, 11:44
 • Kategori: Reiser • Sandra ♥

 • Publisert: 05.08.2015, 11:44
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Island i bilder Del 1

 • Publisert: 04.08.2015, 15:49
 • Kategori: Reiser

 •  

  Sandra ♥

 • Publisert: 04.08.2015, 15:49
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • Amsterdam in pictures

 • Publisert: 20.06.2015, 22:12
 • Kategori: Reiser
 •  

  Sandra 

 • Publisert: 20.06.2015, 22:12
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Going away...

 • Publisert: 01.03.2015, 18:00
 • Kategori: Reiser


 • Ser det er mange som reiser bort til varmere strøk for tiden og det er vel typisk oss nordmenn når kulda blir for sterk. Selv elsker jeg sol og varme og særlig fordi jeg blir veldig fort brun. Sånn er det å ha gode pigmenter i huden. Selv i vinterhalvåret føler jeg meg brun i forhold til andre fordi jeg har gylden hud, så jeg klager ikke! Drømmer meg allikevel litt bort til de gangene jeg har vært i syden og fått ordentlig farge og kost meg på solsenga dagen lang. 

   

  Får du fort farge?

  Sandra

 • Publisert: 01.03.2015, 18:00
 • Kategori: Reiser
 • 10 kommentarer
 • Borte bra, men hjemme best

 • Publisert: 27.06.2014, 13:02
 • Kategori: Reiser


 • Hei! 

  Natt til tirsdag kom vi hjem fra en deilig uke på Mallorca. Hatt det veldig fint og bare kost oss! Solt oss, bada masse, spist god mat, sett mange fotballkamper og bare slappet av. Jeg for min del ble også brun og fin mens Gjermund stakkar har litt dårlig med disse pigmentene. Dermed ble han bare litt solbrent og flasset. Men jeg er kjempeglad for at jeg har en kjæreste som liker sol og varme til tross for at han ikke får noe farge. Bilder fra turen kommer senere. Kanskje i morgen. Denne uka har jeg jobbet kveldsskift, altså fra 14.55 - 23.25, derfor har det ikke blitt noe blogging. Kofferten har stått åpen og ikke pakket ut siden natt til tirsdag. I dag var det på tide å ta en skikkelig ryddeøkt, så jeg har rydda ut av kofferten, satt på vask med klær, tatt av sengetøy og skal vaske det, støvsugd og gått med søpla. Lillebror rydda ut av oppvaskmaskina og vasket badet, så nå kan vi bare ta helg i heimen. Jeg skal på jobb nå da, men er ferdig 18.30 på fredager, noe som er veldig deilig. 

  -Sandra

 • Publisert: 27.06.2014, 13:02
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • One week to go

 • Publisert: 09.06.2014, 09:50
 • Kategori: Reiser

 • I dag er det bare en uke igjen til Gjermund og jeg drar til mallorca ♥ Vi bestilte denne turen i Januar litt på impulser som kom der og da. Husker jeg var helt på styr fordi jeg aldri hadde gjort noe sånt før,haha. Gøy var det og turen ble bestilt. Nå er det bare en uke igjen og dette har fått meg gjennom tunge dager med lekser og lesing. Dette er også vår første sydetur sammen iløpet av de 2 1/2 årene vi har vært sammen. Vi har vært i Paris og USA sammen, så det blir den tredje reiser vi skal på sammen ♥ Koselig! Vi gleder oss til sol og varme, bare late dager ved bassenget, gåturer langs vannet på kvelden og masse god mat! Det var helt fantastisk mat der nede sist, så tror ikke det har forandret seg serlig. Kan ikke si annet enn at vi GLEDER OSS ♥

  ♥ Hva skal du i sommer?

  -Sandra

 • Publisert: 09.06.2014, 09:50
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Reunion

 • Publisert: 18.01.2014, 10:32
 • Kategori: Reiser
 • God morgen!

  Egentlig hadde jeg tenkt å la bloggen ligge i helga, men siden jeg nå har tid så kommer jeg med en liten oppdatering. For øyeblikket befinner jeg meg på Pers hotell på Gol. Denne helga er jeg på reunion med folkehøyskolen . Jeg gledet meg masse til dette i uka som våt, men nå er det ikke så gøy egentlig. Siden det ikke er noe opplegg i dag, så er alle spredt over alle hauger så vi er jo ikke mye sammen. Men i kveld skal vi på en forestilling oppe på gamleskaga , noe jeg tror blir koselig! Også skal vel de fleste ut på pers i kveld kan jeg tenke meg. Det blir nok morsommere bare jeg vet hva jeg skal i dag. Bare en kort oppdatering.

  -Sandra-

 • Publisert: 18.01.2014, 10:32
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • 5mnd & 3 dager til...

 • Publisert: 13.01.2014, 16:14
 • Kategori: Reiser


 • God ettermiddag! 

  I dag var jeg ferdig kl.11 så Gjermund og jeg tok turen innom Maxi på vei hjem. Skulle prøve å finne mobildeksel, men det gir jeg opp og heller kjøper et på nett. Dermed dro vi på La Baguette hvor vi spiste en god med rask lunsj. Så fikk jeg en idé om at vi kunne gå innom Via Tours for å se litt på priser osv. Vi har jo lenge snakka om å bestille sydenreise, men bare ikke kommet så langt som til å bestille. Tror jeg har mast på hele familien i hele høst om at til sommeren, da MÅ vi til Paraiso de Alcudia! Siden det er så usikkert med ferien til mamma, så sa hun at Gjermund & jeg kunne bestille uavhengig av de, noe som gjorde saken ganske mye enklere. Vi satte oss ned, fikk litt info og pris så gikk vi. Før vi var kommet halvveis bort i gangen stoppet jeg plutselig (aner ikke hvorfor) og på et vis klarte jeg å overbevise meg selv om at "herregud, hvorfor vente?" Prisene går bare oppover og siden det er et veldig populært sted så er det viktig å være tidlig ute. Dermed snudde vi på flekken, satte oss ned og bestillte! Det er noe av det mest spontane jeg har gjort noen gang tror jeg. Haha. Stakkars Gjermund, han holdt vel på å bli døv iløpet av turen hjem for jeg satt og hvinte av glede og latter for at vi hadde gjort dette. Heldigvis klarte Gjermund å få meg litt ned på bakken igjen ved å si "Det er fortsatt 5mnd & 3 dager til" 

  ?Hvor skal du i sommer?


  -Sandra- 

 • Publisert: 13.01.2014, 16:14
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Places I want to go

 • Publisert: 08.12.2013, 17:06
 • Kategori: Reiser • Jeg har vært i Kina, USA og Afrika, så det siste store stedet jeg vil reise til er Australia. Da har jeg vært i alle de store verdensdelene. Både Gjermund og jeg er glade i å reise, så en gang i fremtiden kommer vi nok til å reise til Australia. Glad jeg har vokst opp i en familie som alltid har vært flinke til å ta oss med ut på turer og reiser, sånn at vi kan se andre deler av verden. Vi har også reist mye rundt i Norge. 
  Avslutningsturen vår på folkehøyskolen gikk til Paraiso De Alcudia på Mallorca og hvis det er et sted jeg virkelig vil tilbake til, så er det dit. Det stedet syns jeg var så innmari fint, og det er sikkert fordi vi opplevde så mye forskjellig og dagene var fulle med program. Men jeg vil tilbake dit på en ordentlig solferie, samtidig som man kan gå turer langs en lang strandpromenade og oppleve andre ting hvis en vil. Jeg har sagt til mamma og pappa at jeg vil dit i sommere, men om det blir noe av vet jeg ikke :) Har tenkt at jeg kan ta med meg Gjermund dit også. Maten der var også veldig god og veldig mye å velge mellom! Du ble nesten aldri ferdig med å spise fordi det var så mye spennende. Masse forskjellig frukt, is og kaker til dessert også! Dit må jeg bare tilbake ja. 

  Hvis det er interesse for det kan jeg skrive et innlegg om stedene jeg har vært de siste årene, for jeg har reist en del. Bare hvis det er interesse for det! 

  ?Hvor har du vært?
  ?Et sted du vll tilbake til? 

   

  -Sandra-

 • Publisert: 08.12.2013, 17:06
 • Kategori: Reiser
 • 4 kommentarer
 • Utrolig

 • Publisert: 12.10.2013, 15:41
 • Kategori: Reiser
 • Hei!

  I dag har vi vært på en skikkelig gåtur som var ganske slitsom opp men lett ned igjen. Ganske så logisk. Var dog veldig bratt både opp og ned. Koselig med tur på fjellet med familien. Nå sitter vi ute i sola uten jakke for det er sååå varmt!!! Det er helt utrolig at vi sitter ute i sola midt i oktober! Nå skal vi bowle snart også skal vi bade før det blir en litt sen middag. Vi koser oss masse og jeg har tatt masse bilder i dag!

  ?Hva gjør dere i dag?

  -Sandra-

 • Publisert: 12.10.2013, 15:41
 • Kategori: Reiser
 • 5 kommentarer
 • WOW

 • Publisert: 11.10.2013, 16:45
 • Kategori: Reiser
 • Hei.

  Takk gud for at det er nett her (hadde vært rart hvis det ikke hadde vært det). Vi bor på en skikkelig fin svuitte altså med to rom. Veldig fint turområde rundt hotellet og det sier seg selv når det er ski som gjelder her i vintersesongen :) Nå ligger vi alle å slapper av før det er middag kl.18

  -Sandra-

 • Publisert: 11.10.2013, 16:45
 • Kategori: Reiser
 • 4 kommentarer
 • Trysil

 • Publisert: 11.10.2013, 09:26
 • Kategori: Reiser
 • God morgen kjære lesere

  For øyeblikket ligger jeg fortsatt i senga. Det er godt at kroppen klarer å sove litt lenge. Det høres ikke ut som om noen andre i huset har stått opp heller. I dag reiser vi på hotelltur til Trysil! Jeg har nesten aldri vært i Trysil noe som er litt rart. Vi skal gå turer, både,spise god mat og kanskje bowle litt? Dette blir uansett skikkelig koselig og jeg gleder meg. Hvis jeg har muligheten, så skal jeg blogge derfra men hvis ikke så får vi bare vente til Søndag. Skal ta bilder så det kommer på Søndag. Fin avslutning på høstferien :D

  ?Hva skal du i helga?

  PS: MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN !!!

 • Publisert: 11.10.2013, 09:26
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Take me home and let me be the one!

 • Publisert: 01.10.2013, 11:47
 • Kategori: Reiser
 • Hei.
  Nå sitter jeg på bussen som skal ta meg hjem til br.dal. ikke lange reisa men den er lang nok til at jeg må ta buss. Har vært borte hos Holland foto ang. Deltidsjobb. Jeg ligger først av alle som har vært inne på intervju. 2 har takket nei men jeg er fortsatt fast bestemt på å prøve. Isåfall blir det ikke noe prøvetid før etter høstferien, noe som er greit for min del. Gleder meg til de ringer i morra, etter kl.12 men før kl.15 for da skal jeg på teateret. Så nå må dere krysse fingrene for meg sånn at jeg får jobben :D

  -Sandra-

 • Publisert: 01.10.2013, 11:47
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Pakke til next: Jotunheimen

 • Publisert: 07.08.2013, 17:30
 • Kategori: Reiser
 • Hei! Hjemme fra jobb og spist middag. Nesten ferdig med å pakke nå, for jeg skal bort til helgen. For på fredag drar jeg og Vilde, ei veninne på foto/film kurs i Jotunehimen! Tenk på det a! Blir så innmari kult å kunne ta skikkelig naturbilder igjen, sånn som jeg gjorde på folkehøyskolen. Håper jeg får tatt noen skikkelig blinkskudd som jeg kan tenke og se  tilbake på senere. Har ikke sett Vilde på lenge heller, så det blir skikkelig stas! Hele pakka for kurset med bespisning, overnatting osv kosta bare 400 kr, noe som ingen av oss hadde forventet at det skulle koste. Tenkte at dette kom sikkert til å koste litt. Er foressten NBU som arrangerer det.   Ja, her ser dere den fine bagen jeg skal drasse med meg. Har jo nesten ikke meg noen ting, for nå skal jeg lære av mine feil. Pleier å ha med meg aaaallllt for mye, så denne gangen skal jeg bare ha med det mest nødvendigste. Det som mangler å pakkes er kamera, kameralader og toalettmappen. Ellers har jeg pakket det meste og tror jeg skal klare meg bra med det. 


  Her ser dere hvor vi skal bo og spør du meg, så syns jeg det ser helt fantastisk ut der! Ååååå som jeg gleder meg :D! Kanskje jeg får meg noen nye venner også, hvem vet? Vi var visst bare 8 påmeldt sist jeg hørte noe, så det blir koselig at vi er en liten gjeng. Skal ta med meg alt av lærdom jeg kan få for å kunne ta bedre naturbilder som jeg igjen kan dele med dere her på bloggen. Selvfølgelig skal jeg jo også legge ut bildene som jeg tar på turen. Er vi klare? Jæææææddddååååå!!!!! 

  ?Har du vært på gjendesheim før? 

  -Sandra-

 • Publisert: 07.08.2013, 17:30
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Campingtur hos aunt Laura

 • Publisert: 06.07.2013, 17:42
 • Kategori: Reiser


 • Vi er hos mødrene til Gjermund i Mason og koser oss masse her. På Onsdag dro vi til tante Laura på campingtur og for feiring av 4. og July. Merker veldig godt at hvis jeg skal snakke så tenker jeg engelsk i hodet og da blir det kluss når det kommer ut av munnen. Familien hans her er kjempekoselig og de er morsomme. Vært varmt så vi har bada mye og ellers spist masse god mat og spilt kort og hagespill. I går kveld dro vi hjem igjen hit til Mason og skal bare kose oss her resten av tiden. På Tirsdag drar vi tilbake til NY og er der Tirsdag og Onsdag før vi reiser hjem til Norge på Torsdag. 

  -Sandra- 

 • Publisert: 06.07.2013, 17:42
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • Movies from New York

 • Publisert: 27.06.2013, 12:56
 • Kategori: Reiser • Vil si dette er ganske facinerende å se på :)

  -Sandra-  

 • Publisert: 27.06.2013, 12:56
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • USA next

 • Publisert: 23.06.2013, 04:51
 • Kategori: Reiser
 • Endelig er vi på vei til gardermoen! Sitter i bilen inn og er veldig trøtt. Litt tidlig for meg. Men endelig skal vi ut på reisen vi har snakka om siden jula. Vi gleder oss veldig! Skal en uke til New York først også 2 uker i Michigan hos vertsfamilien som gjermund bodde hos når han var utvekslingsstudent. Blir veldig koselig alt sammen.

  ? Har du vært i USA før?

  -Sandra-

 • Publisert: 23.06.2013, 04:51
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Fishetur til helga

 • Publisert: 12.06.2013, 18:32
 • Kategori: Reiser


 • Da jeg var liten var jeg ofte med morfar og mormor på fisketur. Kan ennå huske og se bildene i hodet av hvor koselig det var! Samma om det regna eller var strålende sol. Selv synes jeg at jeg er heldig som er en typisk tolmodig person som ofte skal klare alt selv. I noen sammenhenger er jo ikke dette alltid like positivt men ofte. Så når vi dro på fisketur kunne jeg og bestefar sitte i flere timer å fiske, å bare følge med på fiskestanga og om det ble noe napp. Den første fisketuren min ble vellykket etter at jeg hadde sittet i flere timer og endelig så kom det en liten mort! Da var bestefar og jeg stolte da. Har det på film hjemme. Etter at bestefar gikk bort i 2008, har det ikke vært like mye fisking selv om jeg, mamma og broren min har vært ute noen ganger. Nå har det seg sånn at faren til Gjermund er stor fiskeelsker og derfor spurte jeg om vi kunne dra på fisketur til helga. Det ser ut til å gå i boks, og vi skal mest sannsynlig oppi vangsåsen ved nybusjøen (sånn hvis det er noen som kjenner til det) Endelig skal jeg få fiske igjen og jeg som sagt, er veldig tolmodig, har stor tro på at jeg skal få napp. Gleder meg!

  ?LIKER DU Å FISKE?

  -Sandra-
   

 • Publisert: 12.06.2013, 18:32
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Mallorca Bilder

 • Publisert: 06.05.2013, 18:51
 • Kategori: Reiser
 • ?Hva syns du om bildene?

  -Sandra- 


   
 • Publisert: 06.05.2013, 18:51
 • Kategori: Reiser
 • 4 kommentarer
 • Mallorca <3

 • Publisert: 26.04.2013, 18:26
 • Kategori: Reiser • I morgen tidlig reiser vi til Mallorca, altså hele skolen, så da blir jeg borte igjen for en uke. Når jeg kommer tilbake, har jeg forhåpentligvis tatt MASSE bilder som jeg skal vise dere :D! (Vi skal til et sted som heter Alcudia)

  ?Har du vært på Mallorca før?

  -Sandra- 
 • Publisert: 26.04.2013, 18:26
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Egypt Bilder

 • Publisert: 15.04.2013, 13:07
 • Kategori: Reiser

 • ?Hva syns du om bildene?

  -Sandra- 
 • Publisert: 15.04.2013, 13:07
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • HJEMME

 • Publisert: 14.04.2013, 10:44
 • Kategori: Reiser

 • Hei! 

  Da var jeg hjemme igjen fra Egypt. Hatt en utrolig bra tur med masse opplevelser og bra bilder! Kommer et innlegg en av de nærmeste dagene med bilder og mer om hva vi har gjort. 

  -Sandra- 

 • Publisert: 14.04.2013, 10:44
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Egypt med Film/Foto

 • Publisert: 05.04.2013, 10:19
 • Kategori: Reiser


 • HeiHei. Da var det Fredag og "helg". Føler jo at livet her er som en ferie som jeg har nevn før, så derfor "helg". I morgen tidlig reiser vi med flyet fra Gardermoen og nå kjenner jeg reisefeberen begynner å komme. Det blir så innmari spennende å få ta bilder av e helt nytt sted med en ny kultur og nye mennesker. Litt tidligere i år hadde vi på Film/Foto Lørdagsseminar hvor vi hadde en film-konkurranse hvor premien var en gourmet.middag med oss på Film/Foto. I går hadde vi denne middagen som da bestod av: 

  Forett: Hvitløksbrød
  Hovedrett: nudler med Schampi, hvitløk, løk, schampingjong, paprika, soyasaus og sweet chilli saus
  Dessert: Is og jordbær på spyd, duppet i sjokolade.  

  Så det var en ordentlig 3-retters middag ja! Veldig godt var det også, utenom at hovedretten var litt i sterkeste laget og det merkes på magen i dag, uheldigvis. Blir vel nok av sterk mat nede i Egypt, så bra jeg har tatt med meg både Imodium, Ibux og Paracet.  

  -Sandra-  

 • Publisert: 05.04.2013, 10:19
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Jeg vant: ESCADA - CHERRY IN THE AIR

 • Publisert: 01.03.2013, 18:20
 • Kategori: Reiser • Hei!

  Ja, jeg var en av de heldige som vant og fikk prøve den nye parfymen til Escada, Cherry in the air. Fikk en mld på tlf om at jeg skulle hente en pakke på postkontoret her i Brumunddal, men jeg skjønte det ikke da for kom ikke på at jeg hadde meldt meg på konkurransen. Så lurte fælt på hva dette kunne være i flere dager. I går fikk jeg endelig dratt å hentet den og ble kjempeglad og litt satt ut. Utrolig gøy for meg som aldri har vunnet noe i bloggkonkurranser før. Parfymen lukter så godt og jeg elsker den allerede! Vet at den kommer til å bli brukt mye fremover og jeg kan helt ærlig si at den er mye bedre enn Edd Hardy parmyen jeg har nå. Veldig fornøyd og glad for at jeg var en av de heldige vinnerene!

  ?Var du en av de heldige vinnerene?

  -Sandra-

  esc13cinta
 • Publisert: 01.03.2013, 18:20
 • Kategori: Reiser
 • 3 kommentarer
 • Tid for hjemreise

 • Publisert: 22.02.2013, 09:42
 • Kategori: Reiser
 • Heihei og god Fredag!

  Nå ligger jeg på senga og bare slapper helt av. Pakket i går kveld og tok siste finishen i stad så nå er jeg veldig klar for å dra hjem på vinterferie :-D!!

  Ha en god ferie,alle sammen!

  ?Har du ferie nå?
  ?Hva skal du i ferien?

  -Sandra-

 • Publisert: 22.02.2013, 09:42
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Dahab, Egypt

 • Publisert: 16.02.2013, 22:15
 • Kategori: Reiser

 • Hei!!! 

  Jada, dere leste riktig! Vi på Film/Foto skal til Dahab som ligger i Egypt! Valget var ikke så vanskelig når det stod mellom Berlin og Egypt. Det blir så utrolig spennende å oppleve et helt nytt land som jeg aldri har vært i og i et helt annet kontinent :D Etter å ha vært der og i USA, så har jeg vært i Asia, Afrika, Nord-Amerika og selvfølgelig Europa da (Sier seg selv når jeg bor der). Da mangler jeg Australia, Sør-Amerka og Antarktis. Med andre ord, både Gjermund og jeg vil ut å oppleve verden. Veldig koselig det da <3 

  ?Hvor skal du reise i sommer?

  -Sandra-

 • Publisert: 16.02.2013, 22:15
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer