Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

@dagensbilde 

Ha en fortsatt fin fredag ♥

Sandra

15% discount at NA-KD

  

God kveld! ♥

Husker dere at jeg delte et innlegg om en konkurranse hos rabble i samarbeid med NA-KD her om dagen? Håper at flere av dere benyttet dere av muligheten til å være med på denne konkurransen! Nå har jeg vært så heldig at du som leser dette kan få rabatt ved handel hos dem. Tilbudet gjelder tre dager fra i dag og gir deg 15% rabatt ved bruk av koden hello02 i kassen. Dette syns jeg var veldig hyggelig og jeg håper at dere vil benytte dere av dette hvis dere finner noe fint! De har nå også salg fra 40-70% og hvis du da i tillegg benytter deg av rabattkoden vil dette bli enda billigere! Vil anbefale dere å titte på salgsidene, der fant hvertfall jeg veldig mye fint. 


 

Do you remember that a shared a post about a competition where it is a cooperation between rabble and NA-KD some days ago? Hope that many of you took the chance to participate. Now I have been so lucky that you, if you read this blog can get a discount when you buy something in there shop. The offer will count three days from today and gives you 15% doscount with using the code hello02 when your paying. This I think os very nice and I hope that you will use the offer if you find something nice! They also have a sale where it is 40-70% discount and if you use the discount from me, this will be even cheaper! I will recommend to take a look at their salespage, I found things that was really nice. 

Sandra

Time for something new?

Vero Moda Bluser mushroom / van Laack CARLIE Bluser oliv/weiss
 
God ettermiddag!
 
Dere aner ikke hvor sliten jeg føler meg i klesveien! Jeg har ingen andre enn meg selv å skylde på, for når man ikke har svart belte i shopping, blir det deretter. Allikevel er jeg veldig glad i å sitte hjemme å se på fine plagg! Sånn som disse to søte toppene! De fanget meg med en gang og jeg vil vurdere å klikke de hjem, og det uten å ha sett på prisen først. Jeg blir rett og slett glad når jeg finner topper som dette, ikke noe veldig overdrevent, stilrent og pent! :) Ha en riktig god onsdag, alle sammen ♥
 
Sandra

Konkurranse med @nakdfashion

I samarbeid med Rabble

 


(Trykk på bildet, så kommer du til rabble.no
 

Hei!

I dag vil jeg dele en superfin konkurranse med dere lesere! Rabble har gått inn om et samarbeid sammen med NA-KD  til en konkurranse på Instagram. Konkurransen gir 10 heldige vinnere et valgfritt plagg fra NA-KD sine supre kolleksjoner. Da jeg klikket meg inn på siden deres ble jeg så glad, fordi de har et bredt utvalg av ulike plagg. Hvor kult hadde det ikke vært å vinne en kul jumpsuits, som denne HER , eller hva med en enkel og lekker kjole, som denne HER. De tilbyr også veldig mange forskjellige kategorier, alt fra kjoler til badetøy. I tillegg, kanskje litt utradisjonelt finner du bøker! Det ble jeg overrasket over, men det gleder jo en snart ferdig bibliotekstudent! Hehe. Det er rett og slett veldig mye fint på denne siden, noe for alle og en hver. Jeg kunne lett sittet å bladd meg gjennom side på side med flotte plagg! Derfor, når jeg så denne konkurransen var det ikke tvil om at jeg ville være med, og nå vil jeg at du kan bli med også! Det du må gjøre for å være med er veldig enkelt:

♥ Følg @RabbleOfficial og @nakdfashion på Instagram

♥ Finn bildet ↑ i dette innlegget på @RabbleOfficial, lik det og kommenter med et hjerte i kommentarfeltet

Så enkelt er det! De 10 heldigve vinnerne blir kåret den 10.2, som da kan velge fra disse ulike kolleksjonene :  

NA-KD ♥ NA-KD Exclusive ♥ NA-KD trend ♥ NA-KD Swimwear ♥ NA-KD Shoes ♥ NA-KD Party ♥ NA-KD Lingerie ♥ NA-KD Boho ♥ NA-KD Basic ♥ NA-KD Accessories. 

Tar du utfordringen og blir med på konkurranse? 

Sandra 

 

 

3 sommerkjoler fra Ellos

Kjole Priskys / Maxikjole / Kjole
 
♥ Likte du noen av disse? 
 
Sandra

På tide å shoppe litt?

 

I Samarbeid med Rabble

 

Hei og god kveld! 

En stund nå har jeg ikke blogget fordi jeg igjen har vært i tenkeboksen. Mang en gang har jeg tenkt at jeg skal blogge, men mistet motivasjonen. Det som er så fint er at når jeg kommer meg inn på blogg.no og ser hvor mange som er innom bloggen, så blir jeg plutselig veldig motivert. Det er veldig bra! Det betyr at tanken om å skrinlegge bloggen atter en gang kan legges på hylla for nå.

 

De siste årene har kroppen min forandret seg totalt og mye av det jeg eier i klesskapet mitt går rett og slett ikke på lenge. Sånn går det og jeg vet at det er normalt. Det betyr at jeg må ut å handle meg nye klær, noe jeg ikke er så veldig fan av, men når det kommer til å shoppe på nettet kan jeg sitte i timevis å bare se på alt det fine som finnes der ute! Derfor tenkte jeg å vise dere noen fine plagg fra tre nettbutikker som jeg kunne tenke meg å handle fra. Ved å handle i nettbutikker med rabatter fra Rabble blir netthandel mye morsommere også!  

 

Zalando 

 

 

Hva med denne nydelige sommerkjolen? Jeg blir totalt forelsket i kjoler som dette og det gir meg en sånn god sommerfølelse, akkurat det jeg trenger nå som sommeren er rett rundt hjørnet! Denne kjolen kunne jeg lett kjøpt og med en fin rabattkode fra rabble blir det enda billigere. Nedefor kan dere også se en del andre kjoler som jeg har falt pladask for hos Zalandoo.

  

En annen nettbutikk som jeg kan gå helt bananas i er Nelly.com og jeg syns det er så utrolig mye lekkert der når det kommer til klær! Det er mange av nettbutikkene hvor det er mye dyrt, men ved å benytte deg av rabattkodene hos rabble, kan du handle mye av det fine som nelly har å by på for en billig penge!. 

Jeg har fått litt dilla på kjoler for tiden, da mange av mine har blitt alt for små, så her vil jeg vise dere noen av de lekre kjolene som jeg fant hos nelly.com. Jeg skal i bryllup til en god veninne i juni, og du skal ikke se bort i fra at jeg finner en fin kjole nettopp til denne anledningen her. 

 

 

Den siste nettbutikken som jeg vil vise dere, hvor jeg også vet at jeg finner mye fint i er Miinto. Denne butikken ser jeg er litt dyrere når det kommer til kjoler, men hvis du benytter deg av rabattkodene hos rabble, skal du se at prisen ikke blir så ille allikevel! Her ser jeg at jeg er mer kresen når det gjelder å plukke ut kjoler, men jeg fant da noen her også som jeg gjerne vil vise dere. 


 

Dette er bare noen av produktene som jeg fant og som jeg likte, men dette er min smak og dere der ute har kanskje en helt annen smak! Unasett, vi er vel alle enige om at det finnes alt for mye lekkert der ute?! Hvis du vil handle i nettbutikker for en litt billigere penge, vil jeg anbefale alle og en hver til å benytte seg av rabattkodene hos rabble, så skal du se at det kanskje blir noen fine kjoler i skapet ditt til sommeren også!. 


♥ Likte du noe av dette? 

Sandra 

 

 

Vis litt hud da!Innlegget med ingressen "Et helvetes mas og stress" som du kan lese HER gjorde at statistikken føyk til værs. Da jeg skrev innlegget visste jeg at mange kunne føle seg støtt og dette fikk jeg også en kommentar på. Det var aldri meningen at innlegget skulle oppfattes som støtende, tvert i mot. Med innlegget ville jeg fremstille synet på min egen kropp litt humoristisk. Derfor vil jeg komme med dette innlegget som ikke skal være til å misforstå. Anna Rasmussen har skrevet et bra innlegg med tittelen "Var Jesus også et sexsymbol?" som du kan lese  HER som har gitt meg inspirasjonen til dette innlegget. Jeg skrev i det forgie innlegget at jeg ikke var fornøyd med kroppen min, noe jeg står inne for, fordi det er sant. Hvis jeg sammenligner meg med andre. Kommentaren som jeg fikk på det innlegget var at jeg fremstilte det som at man må trene fordi det er krise å være tjukk. Det var aldri meningen.  Jeg bet meg merke i at denne personen også oppfattet det som at jeg ikke syns kropp er viktig? Det er feil. Kropp er viktig, det er noe vi alle lever med 365 dager i året og det som viser at vi er mennesker. Kroppen vår er det som viser hvem vi er , en del av identiteten vår og det er det mest mennesklige som finnes. Innlegget til Anna gjorde at jeg fikk motivasjonen til å driste meg til bildene over, som er i nåtid. Oppfattelsen av at jeg er tjukk, er som sagt bare tull. Selv vet jeg at jeg er helt normal og jeg er fornøyd i min egen kropp. Det er dette som er så viktig! At vi alle skal føle oss vel i egen kropp, selv om noen er syltynne, noen har noen kilo ekstra og vi gjerne skulle tatt en operasjon eller ti. Jeg vil at alle skal føle seg vel og derfor vil jeg vise dette ved å legge ut disse bildene. Om du er fornøyd med kroppen din, så legg ut et bilde du også, vis at det er greit å vise seg frem til tross for noen kilo mindre eller ekstra. Det er mennesklig, det er greit og det er lov! 

♥ Hva mener du?

Sandra

 

Inspirasjon til gutter

GANT COVINGSTON Klokke braun/roségoldfarben/anthrazit / Slips / Sløyfe / Sløyfe Pitt / Vans ATWOOD Joggesko black/cordovan / Vans ATWOOD Joggesko black/cordovan / Levi's® 511 5 POCKET Slim fit jeans deep green denim eco / Paul Smith Jeans Straight leg jeans dark blue / Zign Snøresko preto / Zign Snøresko preto / Zign Belte black / Seidensticker Uno Super Slim SLIM FIT Skjorte blau / Seidensticker Uno Super Slim SLIM FIT Skjorte bleu / Seidensticker Uno Super Slim SLIM FIT Finskjorte grau
 
 
God morgen ♥
I går kveld fikk jeg med meg Gjermund til å sette sammen en kollasj med outfit som passer til gutter/menn. For meg som blogger er det en god støtte i at kjæresten min syns det er greit at jeg driver med blogging. Enda bedre blir det når han vil hjelpe meg å lage innlegg. Dermed spurte jeg om tips til hva han likte og satte det sammen etter beste evne. Egentlig burde dette innlegget hatt navnet "Gjermund's inspo, men så syns jeg "Inspirasjon til gutter" fenget litt bedre.
 
♥ Hva syns du om sammensettingen?
Sandra

Summer Inspo

I dag ble det vår

Skjorte / Bluse med lekre legg / Bluse prikket / Bluse Filippa
 
God mandag!
 
I dag er det skikkelig vår ute! Jeg syns det var helt merkelig for kroppen og hode er kledd som om det ennå kan bli -20 grader ute. Dermed ble jeg litt inspirert til å finne noe fint til våren. Jeg fant disse skjortene og jeg kjenner jeg gleder meg til sommeren når man kan gå lettkledd til langt på kveld. Det ble bare et kort innlegg i dag, men jeg må nesten prioritere pensum og lesing. Håper alle har en like fin mandag!
 
♥ Likte du noen av de?
 
Sandra

Panties inspo

Bathrobes love

CALANDO Badekåpe grey/pink / CALANDO Badekåpe grey/creme / CALANDO Badekåpe pink/creme / CALANDO Badekåpe grey/white / CALANDO Badekåpe pink/white
Jeg elsker å våkne om morgnen og kunne krype rett inn i en god morgenkåpe. 
Likte du noen av disse? 
♥ Sandra

Winter coats

Jumpsuits

Baby girl&boy

Dresses inspo

1. 


2. 
3. 
4. 
5. 

6. 

Jeg har begynt å få litt dilla på weheartit for å finne inspirasjon til blogginnlegg, og der er det så mye fint! Sånn som alle de fine kjolene i dette innlegget. Det er sikkert mange av dere som kanskje skal på julebord/julaball/nyttårsball og trenger en fin kjole. Jeg vet at mange i oslo området må ha ganske så fine kjoler og kjøres i limmo til ball når de går på ungdomsskole/videregående. Selv har jeg aldri følt det sånn når jeg skulle på ball, men jeg er jo heller ikke fra Oslo. Uansett, jeg fant så mange fine kjoler på weheart it og tenkte, hvorfor ikke lage et innlegg om det, så dere også kan få se. Jeg vil jo også høre hva dere syns om de jeg har plukket ut. 

Noen du likte?

♥ Sandra

 

Dagens kollasj - Hva syns du?

Lang eller kort ?

Kjole / Kjole Desideria / Kjole Daborah / Dress Safira / Kjole Quang / Kjole
Kort eller lang kjole?
Sandra
-Sandra

I needed that...

 

 

 

 Kjøpte denne kjolen med matchende jakke til på Planet fashion på Karl Johan på lørdag. Det er veldig sjeldent jeg bruker penger på klær og sminke, så når jeg først så denne herligheten, ja da slo jeg til!

 

Hva syns du om denne kjolen?

♥ Sandra

ALDO STYLE

RUN FORREST, RUN!

ABRO STYLE

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits