hits

Sjokket

 • Publisert: 10.12.2016, 20:58
 • Kategori: Blogg


 •  

  God kveld!

  Ja, nå ble du vel litt overrasket? Ja, du ja! Du som har vært inne på bloggen min i hele høst uten at det har kommet et eneste innlegg. Det siste innlegget på denne bloggen skrev jeg den 13.august, så det er en stund siden. Jeg slettet ikke bloggen, og nå fire måneder etterpå logget jeg meg inn på nytt. Hvis du lurer, så fikk jeg meg et aldri så lite sjokk og en WoW opplevelse. Ærlig talt så trodde jeg at denne bloggen var død, men den gang ei! Hvor kommer dette fra? Statistikken lyste mot meg, og 173 sidevisninger på en dag, på en blogg som ikke har vært aktiv på fire måneder? "Hva skjer her a?" tenkte jeg. Jeg sitter med to mulige teorier. Enten så må dere savne meg veldig her på blogg.no, eller så må denne bloggen være koblet opp mot min nåværende blogg, noe som er lite sannsynlig med tanke på at jeg vet at den ikke er det. 

  Denne bloggen ga meg veldig mye. Det er her jeg startet mitt ordentlige blogg-eventyr, hvor jeg har skrevet utallige innlegg om alt mellom himmel og jord. Derfor blir jeg litt satt ut, først og fremst, men også litt imponert over at det fortsatt er mennesker der ute som titter innom. Jeg har jo overhode ikke sluttet med bloggingen, den lever et nytt liv på bibliotekhjerte, som du kan lese HER. Jeg hadde en veldig god tanke om hva jeg ville at den nye bloggen skulle inneholde, men på grunn av visse ting som har skjedd i høst, ble fokuset et litt annet. Det jeg har merket mest med overgangen til en ny plattform er den ukjente kretsen med lesere. Det har gått en stund nå, men jeg føler fortsatt at jeg ikke vet hvem jeg skriver til. Naturlig nok vet man ikke hvem alle er, men her på blogg.no hadde jeg faste blogger jeg tittet innom. Med en ny plattform ble denne rutinen litt borte og jeg leser nesten ingen blogger, noe som er litt trist. 

  Jeg får høre av mange at jeg er flink til å skrive, sette ord på ting og at det er veldig ærlig. Tilbakemeldinger som det gjør meg jo glad og ikke minst, så får jeg ny motivasjon til å skrive. Det å skrive er noe jeg alltid synes har vært gøy. Det har vært en litt tung start på den nye plattformen og jeg ble så sjokkert når jeg logget meg inn her, at jeg tenkte "Hmm..kanskje jeg burde gå tilbake til blogg.no?". Dette innlegget ville jeg skrive for å sjekke hvordan ståa er her inne. Det er jo ikke til å legge skul på at en blir litt nyskjerrig når man får seg et sånt sjokk på en lørdag kveld. 

  Sandra 

 • Publisert: 10.12.2016, 20:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer