Året 2013 : Bildeserie

 • 31.12.2013 - 10:22

  

 

 

 

 

  
Med dette innlegget takker jeg for meg i 2013 og ønsker alle et godt nytt år - Snakkes i 2014 <3 

 

-Sandra- 

Her er den!

 • 30.12.2013 - 20:34

 

 

Endelig! Dette har tatt med lang tid, men nå er videoen klar! Denne er filmet med GoPro kameraet mitt under ombyggingen i ankern, så er mye finere der nå. Var ingen der den dagen, så derfor vi hadde alt for oss selv. Må virkelig bli flinkere til å bruke GoPro'n min, for nå har jeg jo fått nytt utstyr til den også! Fikk sånn stang jeg kan sette det på og sugekopp som jeg kan ha på slalomhjelmen for eksempel. Nå venter vi bare på at det skal komme snø, for den har ikke vært mye til stede i Desember. Håper dere liker videoen, og bare si fra hvis dere vil at jeg skal lage en spesiell video av noe! Det ble litt dårlig oppløsning (vet ikke hvorfor) men ENJOY! 

?Hva syns du om videoen? 

 

-Sandra-

Link&Share

 • 30.12.2013 - 17:17


I hele dag har jeg prøvd å laste opp videoen på forskjellige steder, men enten har den vært for stor osv så nå er den VELDIG mye kortere, men allikevel var den for stor til vimeo, så nå driver den å laster opp på youtube, så håper jeg sangen jeg har lagt på går gjennom. Ellers er det ikke krise om jeg må bytte. Tenkte egentlig å få publisert videoen først, men siden det tar så lang tid velger jeg å ha linkrunden først. Kan heller ikke love at videoen kommer i dag, men da kommer den hvertfall i morgen :) Når det er linkrunde så vet du hva du må gjøre ;) Skriv nav og bloggadressen i kommentarfeltet, så tar jeg en titt! Kårer en blogg neste Mandag! Blogglysten begynner å snike seg på igjen og det føles veldig godt. Har savnet det til tider. Hvis en først blir en blogger, tror jeg aldri man klarer å slutte helt uansett hvor hardt en prøver. Bloggen blir en del av livet og jeg elsker det <3 

?Hva er bloggen din?

-Sandra- 

Christmas pictures +++

 • 30.12.2013 - 11:39God morgen! 

Utrolig nok til tross for lite blogging så ligger jeg fortsatt på topp 10 over blogger i ringsaker. Med en gang jeg kommer med et innlegg så går lesetallet høyt opp igjen og det kan jeg godt leve med, for det betyr jo at jeg kan ha bloggpauser uten at bloggen dør helt. I dag er det en sånn dag hvor jeg våkner og bare vil kose meg å gjøre ingenting. Dermed tok jeg bare på meg joggebukse og en hettegenser, drikker brus og potetgull til frokost..aahh, det er å bare gi litt blanke, men hei, det er jo jul og av og til skal man unne seg å være litt usunn. Ikke noe vits med outfit bilde i dag siden jeg bare daffer og jeg er nok ikke den eneste. Noen bilder ble det jo også i dag tidlig, så nå kan dere se hvordan vi har det i jula. I morgen er det nyttårsaften, antrekket er så og si klart! I år skal jeg feire med familien til Gjermund også drar vi på fest litt senere på kvelden. Gjermund var sjuk i går stakkar, men han er på jobb igjen i dag selv om han ikke føler seg så bra. Det siste vi trenger nå er en sjuk kjæreste på nyttårsaften! Det var noen som lurte på hva det var i pakken jeg vant fra ønsketreet og det skal jeg jo selvfølgelig fortelle dere! Det var masse gavekort fra noen av butikkene på 100 kr. Også var det noen butikker som ga produkter, så var det som hovedsaklig var oppe i posen og det var utrolig kult! Mere er det ikke å si om det. Men i dag skal jeg få gjort ferdig den GoPro videoen som jeg laget for 2 mnd siden, mangler bare å legge på musikk, så den kommer senere i dag. Det vil også komme et innlegg om Linkrunde, så her er det bare å følge med! Håper alle får en strålende dag.

-Sandra- 


No excuse...

 • 29.12.2013 - 20:51
God kveld! 


I jula har jeg ikke sittet mye med pc'n og jeg har vært skikkelig blogglei egentlig. Har heller ikke lest noe særlig blogger og nå føler jeg at jeg mister litt kontakt. Men hva skal jeg skrive om da? Har jeg noen som leser bloggen? Jeg har ikke peiling på hva dere vil lese om...? Men nå i kveld har jeg faktisk ingen unskyldning for å ikke blogge, så jeg prøver å skrive ned noe fornuftig som skal gi mening. Kameraet har ikke blitt brukt i jula, så har heller ikke noe bilder å vise dere...jaja, ikke at det er så farlig. Endelig er jeg frisk igjen og nå skal jeg forbli frisk inn i det nye året som kommer. Planer og drømmer for året som kommer vil jeg skrive om i et eget innlegg. Jeg ser at folk skriver om at de har bloggarbeid og ja, nå skjønner jeg, for jeg har også en del innlegg som jeg har startet spm runde og linkrunde men ikke svart på det. Huff, nei, det er alt for dårlig! Det kommer bedre dager hvor jeg skal skjerpe meg på bloggingen. I dag hadde vi koselig besøk av tante, farmor og kusine på lunsj og det var veldig koselig! Også spillte vi Wii da, siden jeg fikk det til jul og det kjennes! Har spilt hver dag siden julaften og jeg er så støl! Aldri vært så støl før. Sier litt om kondisen, haha!  Skolen begynner ikke før den 6.januar men jeg forbereder meg psykisk allikevel. Uheldigvis strøk jeg på en eksamen som da må tas opp igjen til våren, men håper på at det skal gå bra. Gleder meg til å komme inn på det digitale på studiet og vi blir jo splittet, så da er vi 7stk, noe jeg tror gjør det lettere å samarbeide om oppgavene. I det neste halvåret trenger jeg det. Gjermund og jeg har det fortsatt like fint sammen, holder hender, koser oss skikkelig og oppfører oss som om vi var nyforelska! En hærlig følelse som blir med oss inn i det nye året. I Februar har vi vært sammen i 2 år allerede og ikke vet jeg hvor tiden ble av? :) Men nå har jeg ikke så mye mere å informere om, så da kommer jeg sterkere tilbake på nyåret. 

PS: Håper det er noen der ute som ennå følger meg :) Da hadde jeg blitt glad!

-Sandra- 

291213 outfit & hair

 • 29.12.2013 - 11:34

Hva syns du?

-Sandra-

Jeg vant, jeg vant!

 • 22.12.2013 - 17:32God kveld! 

I Brumunddal har vi et kjøpesenter som heter Parkgården og de har hatt et ønsketree hele desember hvor folk kunne henge på lapper med et ønske og i dag ble det trekt 2 vinnere. Tror dere ikke jeg var så heldig å vinne? Trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg fikk meldinga og dro rett ned for å hente den. Det treet var ganske fullt av lapper og veninna mi som også hang på lapp sa "Phh, så lite sannsynlig at jeg vinner" og jeg sa flere ganger "Men hvis du ikke deltar, så vinner du hvertfall ikke noe". Endelig vant jeg noe også! :)

-Sandra-  

Photogeek-day!

 • 22.12.2013 - 15:02Hei! 

I går møtte jeg Markus for vi har lenge planlagt en dag hvor vi skulle ta bilder. Det var utrolig koselig og jeg lærte en hel del nytt om det å ta bilder. Jeg er jo ikke nybegynner og kan jo en hel del, men Markus er virkelig flink til å ta bilder og kan dette mye bedre enn meg. Vi har drevet med foto like lenge, siden 2010, men Markus har nok lagt ned en en hel del mere timer enn meg bak kameraskjermen. Han tar på seg oppdrag som konfirmasjon, bryllup osv. Skal nok ta med meg Gjermund til en bra location (fotospråk) og få Markus til å ta bilder av oss. De bildene som jeg er på er det jo da Markus som har tatt og omvendt, men ellers er resten av bildene mine! 

?Hva syns du om bildene?

 

-Sandra- 

Skaga - Reunion

 • 20.12.2013 - 13:02
 

 

Hei! 

Lenge siden jeg har skrevet et Skaga-innlegg her, så nå er det på tide. For 2 dager siden fikk jeg en E-post fra Hallingdal folkehøgskule (Skaga) om reunion i Januar, noe jeg selvfølgelig skal på! Var det som fikk meg til å finne frem alle disse bildene. Fant frem tlf som jeg hadde på Skaga og bladde gjennom gamle bilder og videoer! Mye morsomt og latteren er aldri langt unna. Dette innlegget er mere ment for de som gikk på Skaga. Håper dere kan mimre litt med disse bildene. Ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår! Håper å se mange av dere 17-19 Januar :D!

PS: VERDENS BESTE ROOMATE, EVA HAR BURSDAG I DAG :D GRATULERER MED DAGEN <3!  

-Sandra-  

 

161213 Outfit

 • 16.12.2013 - 11:30

God morgen!

I dag er formen mye bedre og det er bra for skal bort senere. I går kveld la jeg meg i håp om en natt med mere søvn men der måtte jeg tro om igjen nok en gang. Hostekulene kom og varte men på et tidspunkt må jeg ha sovnet. Jeg hoster ikke så mye i dag og det er deilig. Jeg er mye mere trøtt og hvis jeg hadde sovnet nå UTEN hoste så kunne jeg sovet LENGE! Det er sikkert. Mamma mente at jeg skulle ringe legen i dag, men siden jeg føler meg såpass mye bedre så forholder jeg meg til at det går nok over av seg selv. Gjermund og jeg skal til Mari etterpå for å levere julegave og hilse på. Vi måtte jo utsette visitten et par ganger . Nå krysser jeg fingrene for at jeg blir ordentlig bra. Uka går med til handling av julegaver og kos hjemme. I kveld er det håndball kamp. Norge - Tjekkia! Heia Norge!!! Ha en fin dag, alle sammen! :)

-Sandra-

Kan jeg få hvile nå?

 • 15.12.2013 - 00:53God natt, alle kjære lesere. 


Detter er natt nr.3 hvor jeg nok en gang sitter i sengen i et håp om å få noe søvn. Det er umulig. Først når klokka nærmer seg morgnen igjen, da sovner jeg helt utmattet. Etter eksamen på Tirsdag var jeg ganske sliten og jeg var veldig glad for at det endelig var juleferie. Ikke har jeg noe julestemning og i tillegg er jeg sjuk. Det er også dag nr.3 hvor jeg har brukt legemiddelet Bisolov for å få tørrhosten min til å bli slimhoste, egentlig uten hell og flaska er snart tom! Heldigvis har jeg ikke feber, men kroppen koker uansett, så dyna blir snudd hele tiden. På dagen i dag klarte jeg faktisk å sove litt og det var vidundelig! Selv om det ikke var lenge. Nesten så jeg gruer meg til å legge meg, fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å få sove. Jeg har prøvd å sitte, ligge men hostekulene kommer, det klør og kiler i halsen og jeg koker. 3 dager med dette og jeg er ganske frustrert og bitter! Det er slitsomt og i tilleg har jeg blitt litt tett. La det gå over og at jeg blir frisk til jul. Måtte ha avlyst ting med vennene mine på grunn av dette og jeg får dårlig samvittighet. Jeg har kun kjøpt en julegave og jeg får ikke kjøpt så veldig mange flere hvis jeg ikke blir frisk nok til å gå ut. I kveld har vi vært hos farmor og feiret bursdagen til tanta mi og det var koselig, men jeg ble veldig sliten og følte meg ubekvem siden jeg hostet så mye. I morgen er det en dag med tradisjon. Hvert år så lenge jeg kan huske har vi 3. Søndag i advent hentet juletre hos noen venner av mamma og pappa. Tror jeg blir hjemme for jeg orker ikke å risikere å bi mere syk, for jeg vil bare bli frisk. Egentlig vil jeg ikke møte noen før jeg blir frisk for jeg føler meg ekkel og ja, ubekvem. Jeg kommer ikke så mye lengre med dette innlegget, men kryss fingrene for meg at jeg blir frisk til jul.

 

-Sandra- 

 

Hvil i fred, Ida

 • 13.12.2013 - 15:53

 
I dag er det 11år siden Ida tapte kampen mot kreften. Hvil i fred <3 

-Sandra- 

Ask me something, anything

 • 12.12.2013 - 20:30

God kveld! 

Tenkte å sette igang en spørsmålsrunde her på bloggen for det er det en stund siden jeg har hatt det. Hvis det er noe du lurer på, så vet du hva du skal gjøre :) Håper på mange spennende spørsmål! 

-Sandra- 

Velgjort.blogspot.com

 • 12.12.2013 - 20:17

 

Vil dele denne bloggen med dere. Dama bak bloggen heter Venke og er utrolig flink til å hekle, strikke osv og over ser dere noe av det hun kan lage. Jeg tror det dama kan lage hva som helst! Hun er kjæresten og samboeren med onkelen min, så jeg kjenner henne godt! Syns det er utrolig stas at hun får vist hva hun kan til mange flere! Hvis du har barn, kan du sikkert også få henne til å strikke klær til dem :) Syns alle burde ta seg en tur innom å se! Det fortjener hun! :) Bloggen kan dere finne HER

-Sandra- Sick

 • 11.12.2013 - 11:09
God morgen! 

Bildene sier vel det meste om hva vi gjør i dag. Glad jeg ble ferdig med eksamen i går, for i dag ligger jeg på sofaen å er ganske sliten. Stygg hoste herjer i kroppen og det er ikke særlig deilig. Gjermund er også litt sliten i dag, så vi ligger her på sofaen å gjør ingenting. Vi skal vel se på litt TV, 7th heaven og baaaare kose oss! Må bli bedre for i morgen skal vi til Mari og Emil og vil helst ikke smitte de. Skal vel egentlig på teaterøvelse i dag, men får se hvordan formen er. Unødvendig å dra hvis jeg risikerer å smitte andre mennesker så de blir liggende sjuke i jula. Nå skal vi kose oss videre her, så blogges. 

-Sandra- 

The place

 • 09.12.2013 - 17:55
Dette er et fint sted som jeg har vært, men også et sted som forteller mange grusomme historier. En dag i Norsk historie som ingen kommer til å glemme og som vi må fortelle de neste generasjonene etter oss. Utøya <3 Det er ikke lov til å ta bilder fra bloggen med mindre du har min tillatelse når det gjelder bilder jeg har tatt :) Viktig! 

?Hva syns du om bildene?

-Sandra- 

SALG!

 • 09.12.2013 - 11:20

Nr.1 - Jakke - Frida Hvit. HER

 
Jakke - Qing Hvit. HER

 Jakke - Daria Hvit. HER

 Jakke - Adelen Hvit/Brun. HER

 Jakke - Rahela Grå. HER

 Kjole - Roberta lyserosa/aprikos. HER

 Nina Shoes ankelstøveletter Nice grå. HER

 

 

God morgen! 

Jsitter å leser til eksamen i morgen, men i går kveld fikk jeg et tips om at det er salg på Motehus.no  så da bare måtte jeg inn å se på om det var noe jeg likte der, og det var det! Vet ikke om jeg skal kjøpe noe av det og dette er jo ting jeg liker, så ikke sikkert dere liker det. Utrolig mye fint der alltid og med mindre en er veldig kresen, så tror jeg det er noe for en hver smak der inne. 

I natt sov jeg ikke noe godt for jeg våknet av at jeg hadde vondt i halsen og det kjentes ut som den var hoven. Jeg har ikke tid til å bli sjuk nå, så jeg later som ingenting. Nå skal det sies at jeg er jo oppegående og null feber, så er bare litt snørrete og sliten i halsen. Greit det kommer nå, så jeg bare kan slappe av etter eksamen i morra. Men jeg har ingen planer om å bli verre, så da krysser vi fingrene for det :)

?Var det noe du likte?

?Hva skal du i dag? 

 

- Sandra - 

Dresses for new year

 • 08.12.2013 - 20:20

 

Nr.1


 

Nr.2
  

 


Nr.3Nr.4 (Samme som nr.3 bare i hvit) 

 


Nr.5
Nr.6


 


Nr.7?Hvilken kjole likte du best? 

-Sandra- 
Places I want to go

 • 08.12.2013 - 17:06
Jeg har vært i Kina, USA og Afrika, så det siste store stedet jeg vil reise til er Australia. Da har jeg vært i alle de store verdensdelene. Både Gjermund og jeg er glade i å reise, så en gang i fremtiden kommer vi nok til å reise til Australia. Glad jeg har vokst opp i en familie som alltid har vært flinke til å ta oss med ut på turer og reiser, sånn at vi kan se andre deler av verden. Vi har også reist mye rundt i Norge. 
Avslutningsturen vår på folkehøyskolen gikk til Paraiso De Alcudia på Mallorca og hvis det er et sted jeg virkelig vil tilbake til, så er det dit. Det stedet syns jeg var så innmari fint, og det er sikkert fordi vi opplevde så mye forskjellig og dagene var fulle med program. Men jeg vil tilbake dit på en ordentlig solferie, samtidig som man kan gå turer langs en lang strandpromenade og oppleve andre ting hvis en vil. Jeg har sagt til mamma og pappa at jeg vil dit i sommere, men om det blir noe av vet jeg ikke :) Har tenkt at jeg kan ta med meg Gjermund dit også. Maten der var også veldig god og veldig mye å velge mellom! Du ble nesten aldri ferdig med å spise fordi det var så mye spennende. Masse forskjellig frukt, is og kaker til dessert også! Dit må jeg bare tilbake ja. 

Hvis det er interesse for det kan jeg skrive et innlegg om stedene jeg har vært de siste årene, for jeg har reist en del. Bare hvis det er interesse for det! 

?Hvor har du vært?
?Et sted du vll tilbake til? 

 

-Sandra-

Vinner av linkrunden + Ny linkrunde

 • 08.12.2013 - 14:32Hei og god Søndag! 

I dag er det 2.Søndag i advent allerede og på Tirsdag har jeg eksamen! Weeh, ja det går vel bra får vi håpe. Vinneren av linkrunden denne gang ble Tonje og bloggen hennes heter tonjesfoto. Bloggen hennes har et veldig enkelt og fint design, selv om jeg kanskje ikke headeren står helt i stil med designet, så er det helt greit. Hun tar mye fine bilder og skriver fine innlegg som engasjerer. Gøy å lese bloggen hennes! 

Setter igang en ny runde med en gang, så går det ikke så lang tid og jeg slipper å glemme det. Så det er bare å melde seg på og jeg kan trekke vinneren neste Søndag :) Du vet hva du må gjøre!

Også skal jeg prøve igjen da, og høre om det er noen av dere der ute som lager design eller kjenner noen som er flinke til å lage design. Selv syns jeg at headeren min er veldig fin men for å kunne få et enda mere min blogg preg over bloggen, kanskje et nytt design ville hjulpet? Hvis du som leser dette vil lage et design til meg, så skriv i kommentarfeltet, send meg melding eller send en e-post til anda.93@hotmail.com. Jeg hadde blitt veldig glad hvis noen ville hjulpet meg med dette :) 

Ha en fin Søndag!

-Sandra-  

Robin&Bugge +++

 • 07.12.2013 - 18:47 God kveld!

I går kveld ble jeg henta ved 20.15 tiden på bussholdeplassen og da ble vi kjørt til et vors på Hamar hvor vi var en stund. Så dro alle vi på vorset i en Maxitaxi til Svare&Berg. Konserten var bra men de hadde jo ikke så mange numre, men uansett, de var flinke! Det stengte kl.02.00 og jeg holdt ut hele kvelden, noe som er imponerende til å være meg. Når Gjermund hadde fått meg vel hjem og jeg var VELDIG sliten, så begynte det å kjennes at det jeg hadde drukket tidligere virket i kroppen. La meg, litt smådårlig men tenkte at bare jeg sovner, så våkner jeg i morra og er helt fin. Der måtte jeg tro om igjen, for jeg våknet jevnlig og bare mumla at jeg ikke fikk sove og følte meg dårlig. Stakkars Gjermund, men han passet på meg. Ved 5 tiden ble jeg veldig kvalm og kroppen reiste seg veldig fort opp automatisk, frem med bøtta og ja, Gjermund som akkurat hadde nesten sovna igjen måtte pent holde vekk håret mitt mens jeg kasta opp. Da har jeg lært det. Jeg drikker jo nesten aldri så og si og jeg drakk ikke noe mere i går enn vanlig. Veldig sjeldent jeg drikker også og jeg fikk kjenne hvordan det var å være dårlig. Vet ikke helt om det er noe vits i å skrive dette, men det var jo det som skjedde, så why not. Møtte masse fine folk ute i går og det var veldig koselig. I dag tidlig spiste vi en god frokost og vi har bare slappa av i hele dag. Planen var jo å studere, men dagen derpå ble litt annerledes. Litt har jeg fått lest da. Gjermund måtte på et dykkerkurs på jobben fra 18-20 i kveld, så det passet bra så jeg fikk skrevet dette innlegget. Må foressten ikke glemme å fortelle om at det var 2 gutter som la an på meg i går. Han ene spurte "Vil du være med meg hjem" og jeg sa "Nei, jeg skal nok hjem til kjæresten min senere" og da sa han " Bli med meg hjem når du ikke er opptatt da". Han andre kom å satte seg ned ved siden av meg, la armen rundt meg og spurte "Er du opptatt" og jeg svarte "Hvis du lurer på om jeg har kjæreste, så ja, jeg er opptatt" og han sa "Åja, så dumt da". Det var litt morsomt, så jeg sa dette til Gjermund og at han burde være stolt over at det er han som er kjæresten min, noe han selvfølgelig er.

-Sandra-  

Festlighetar

 • 06.12.2013 - 18:57God kveld :) 

Då er eg klar for kveldens festlighetar. Funnet noe fint å ha på meg, satt opp håret og følar meg greit fin. Har på meg ein topp eg aldri har brukt før så det kan bli spennande å sjå korleis det går utover kvelden. Plutseleg fikk eg litt lyst til å skrive på nynorsk, anar ikkje kvifor menmen. Eg har aldri vore nokre flink i nynorsk, men etter at eg begynte på studiet i haust med ein over middels interessert lærar for både språk og nynorsk så har det ikke vore så galt å bruke det. Facebooken min har eg på nynorsk og eg tenkjer ikkje over det.  No blir eg vel snart henta, så blir ikkje nokre langt innlegg detta, bare vil ønske alle ein fin fredagskveld! Ha det gøy og finn på nokre sprøtt! :) 

-Sandra-  

Du & jeg & vi to

 • 06.12.2013 - 11:09


 


God morgen! 

Da har Gjermund og jeg vært ute å tatt litt bilder. Prøvde å få brukt det nye objektive mitt, men var 18-55 mm objektivet som egnet seg best til å ta outfit bilder. Alltid koselig å ha besøk av Gjermund! Det var godt og kaldt ute, så vi gikk inn når vi så oss fornøyde med bildene. Nå ligger vi på sofaen å slapper av. Vi er begge te-elskere så vi drikker ofte te når vi er sammen. Egentlig burde jeg både støvsugd og rydda rommet nå, men det får vente til etter eksamen. Altså støvsugingen skal jeg jo ta i dag for det må gjøres, siden det er min oppgave her i huset. I kveld skal jeg og ei veninne på konsert på Svare&Berg med Robin&Bugge. Konserten begynner ikke før kl.23.30 men vi skal visst på vors hos en kompis av kjæresten til veninna mi først. Som sagt skal jeg jo være hos Gjermund i helgen og øve til eksamen, så koselig å få litt avbrekk fra lesinga i dag. Vi får ta det igjen i morgen. Håper alle får en fin helg! 

?Hva syns du om bildene?
?Hva skal du i helgen?

 

-Sandra- 

What do you think?

 • 05.12.2013 - 20:08

Hei! 

Nå skal jeg ta opp en sak som har gått veldig mye rundt i det siste og fått både god og dårlig respons. Kanskje du allerede skjønner hva jeg skal skrive om og ja, selvfølgelig bildet som fotballfrue la ut på Instagram 4 dager etter at hun fødte. Har ikke sett noe til at noen har skrevet så mye om det her på blogg.no. Kan hende det er jeg som ikke har fulgt med, men jeg vet jo at det er mange andre som har hatt sine tanker rundt det bildet. Personlig syns jeg det blir litt feil å legge ut et sånt bilde, fordi hun overtrente under graviditeten, noe du ikke skal gjøre rett og slett fordi det ikke er sunt for barnet. Enten må hun ha vært skikkelig redd for å legge på seg eller så har hun litt over middels lyst til å trene og se så tynn ut, Altså, til og med jeg har aldri vært såå tynn og jeg har alltid hørt at jeg har vært veldig tynn. Men i motsetning til det bildet, så føler ikke jeg meg tynn lengre. Unasett, det var egentlig ikke poenget. Men hvis vi ser på virkeligheten, er det ikke vanlig å se sånn ut etter en fødsel og jeg vet ikke helt hva fotballfrue vil oppnå med å legge ut et sånt bilde. På den andre siden, så var det eneste hun gjorde å legge ut bilde for å vise at det var sånn hun så ut. Men når du legger ut et sånt bilde, kan du ikke komme unna at folk kommer til å legge merke til det og kommentere det. Jeg tror ikke hun hadde lagt ut et bilde hvis hun ikke så sånn ut. Jeg er ikke misunnelig på fotballfrue, for jeg er i samme kategori som henne, veldig tynn, men jeg legger ikke ut bilder av meg selv halvnaken på nettet for det. Tenker på barna hennes som om 15år kanskje ser bildet av moren sin halvnaken på nettet...stakkars barn. Det var ikke ment som noe stygt altså, men man må tenke litt frem i tid når man legger ut bilder av seg selv. Det å være bevisst på hva en legger ut på nettet er viktig. Jeg skal ikke si at jeg tenker over det hele tiden, men jeg vil aldri si at jeg har lurt på om jeg skal publisere et innlegg. Hvis det sitter å nøler med å legge ut et innlegg fordi du vet at det kanskje ikke er helt riktig, så la vær istede for å drite deg ut og angre på det etterpå. Det var dagens sjennepreken, neida hehe :) Vi som blogger er nok ganske klare over det, men vi er alle forskjellige. Jeg er unasett nyskjerrig på å høre hva dere syns om det bildet? :) 

?Hva syns dere om bildet fotballfrue la ut?  

-Sandra-  

Eksamen!

 • 05.12.2013 - 15:27

God ettermiddag!

Veit det er dårlige bilder men en kan ikke forvente så mye annet når det er mobilbilder. I dag har jeg hatt min første eksamen som høyskole student! Det gikk mye bedre enn forventet og håper bare på at jeg består! Jeg har møtt opp, gjort mitt beste og da kan ingen forvente noe mere. Det blir feiret med kylling og ris til middag og etter det må jeg vel sette meg ned å pugge videre til neste og siste eksamen som er på Tirsdag. I helgen skal jeg være hos Gjermund siden han er alene hjemme hele helgen. Det er lenge siden vi har vært sammen alene en hel helg, så tror det blir koselig. Håper alle har en fin Torsdag!

-Sandra-

Linkrunde - Bli med!

 • 03.12.2013 - 12:24

 

Da setter jeg i gang en ny linkrunde, siden det er så lenge siden jeg har hatt en! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive "Jeg er med" i kommentarfeltet og jeg vurderer etter orden/ryddighet, design og aktiviteten på bloggen din. Det blir bare trekt ut en blogg og jeg trekker en når det er en del som har medlt seg på :) Håper du vil være med! 

-Sandra-  

Gratulerer med dagen, pappa!

 • 03.12.2013 - 10:49


God morgen! 

Jeg ble overrasket over hvor mange som ennå følger bloggen på statistikken i dag da jeg sjekket for gårsdagen! Kan ha noe med at jeg er flink til å dele innleggene på face, ikke vet jeg. Men uansett, det er veldig morro og gir meg motivasjonen til å komme tilbake. Sikkert mange av dere som har gavekalendere osv, men det har vi slutta med her i huset. Vi syns det er like greit med bare en sjokoladekalender. Hvis jeg skal oppdatere dere på hva jeg har gjort mens jeg har vært borte, så er det ikke så mye å si egentlig, Vært på konsert, feiret bursdager og vært med venner. Hatt studieuker til eksamen og nå er det eksamen på Torsdag og tror ikke jeg får inn så veldig mye mere til da. Nå må det bare gå som det går, så tar jeg det derifra. I dag har min kjære pappa bursdag!


Dette er et gammelt bilde som dere ser, men jeg syns det er så koselig. Jeg har alltid vært skikkelig pappajente og kommer nok alltid til å være det. Ikke at jeg ikke er glad i mamma, for det er jeg <3 Like glad i begge to! I dag, siden pappa har bursdag, så skal vi ta med oss farmor ut å spise, noe jeg vet blir koselig! Vi er en liten familie på pappa sin side, men vi har det veldig koselig sammen. 


Gammelt treningsbilde, men anyway...Jeg og mamma var på trening i går, vært litt slurvete med treninga i det siste. Mens vi dansa så fikk mamma så innmari vondt i akillescena på det høyre benet. Historien bak dette er jo at både mamma og hennes to søsken har alle røket akillescena før ved å ha drevet med forskjellig idrett! Og fetteren min røk sin for noen mnd siden, så virker som det er dårlige akillescener i familien på den siden. Forgie gang mamma røk sin, var det på venstre ben, men nå har hun vondt i høyre benet. I dag når jeg spurte om det var blitt bedre, så sa hun at det var skikkelig vondt og at det gjør vondt å bare gå. Nå er hun på butikken og jeg må ha på tlf på fullt volum tilfelle jeg må GÅ ned på butikken for å så kjøre mamma og matvarene på sykehuset XD haha! Hadde vært skikkelig kjipt hvis det skjer, for da blir hun sittende i 6 uker og det betyr at da må jeg lage middag my mere :p haha! Jaja, end of story der. Krysser fingrene for at den ikke ryker. 

Ha en fin dag! 

-Sandra- 


021213 - Dagens outfit

 • 02.12.2013 - 11:08


-Sandra- 

Ringen på fingeren

 • 01.12.2013 - 22:23


God senkveld! 

Huff, ja det er tragisk at jeg ikke har oppdatert her på en stund og alle leserne mine er vel kanskje borte, men jeg får bygge meg opp igjen. I det siste har jeg vært veldig lite aktiv på sosiale medier, bloggen, face, instagram osv, har rett og slett ikke orka. På Torsdag er det første eksamen og Tirsdag neste uke er nr,2 og etter det er jeg ferdig, så jeg vet at jeg kommer til å overleve. Derfor savnet jeg bloggen litt og nå får jeg jo sett om noen ennå leser det jeg skriver. Unasett, over til overskriften og bildet. På Bursdagen min tok Gjermund med meg ut på middag og det var skikkelig romantisk. Han hadde gave til meg og jeg fikk velge om jeg ville ha den før eller etter maten. Fant ut at jeg kom ikke til å klare å spise hvis jeg måtte vente til etterpå, så tok det mens vi ventet :) Jeg trenger jo ikke si hva jeg fikk for det ser dere jo, den er så nydelig <3 3 Hvitt gull og 3 diamanter! Jeg fikk skikkelig sjokk! Aldri fått en så fin bursdagsgave før! ( Unskyld mamma og pappa, makro linsa må nok på 2.plass!). Den var for stor, så måtte faktisk bestille ny i butikken for de hadde ikke akkurat størrelsen min. En uke og nå er den endelig på fingeren og jeg elsker den <3 

- Sandra- 

hits