hits

Spør meg!

 • Publisert: 30.11.2015, 20:59
 • Kategori: Blogg
 • God kveld!

  I dag tenkte jeg bare å sette i gang en spørrerunde hvor dere lesere kan spørre meg om hva dere vil. Det er lenge siden jeg har hatt en spørrerunde, og det er utrolig nok en god del innom bloggen hver dag. Jeg har fått litt mer gnist til å holde bloggen gående, og det er jo positivt! Dermed har dere mulighet til å få svar på det dere lurer på om meg, noe jeg driver med, bloggen eller noe helt anna.

  Hva lurer du på?

  Sandra

 • Publisert: 30.11.2015, 20:59
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Skyting på en søndag

 • Publisert: 29.11.2015, 22:13
 • Kategori: AUF
 • God kveld!

  I går ble det en dag hvor vi baaare slappet av og koste oss. I dag derimot har vi gjort litt forskjellig. Vi startet dagen med tur til Lillestrøm, hvor vi skulle være med et vennepar på skytebane! Gjermund har fått dilla på jakt og våpen fra kompisen sin, så gøy at han har fått en sånn interesse. Jeg er mer skeptisk. Jeg ble med og det var skikkelig gøy! Vi skjøt på leirduer. De første gangene var det litt skummelt men så var det bare morro. Hadde aldri trodd jeg skulle si det akkurat! Vi var litt uheldig med været, det regna/snødde/slaps og da ble det kaldt selv om det var plussgrader.

  Vi kom oss hjem, vi har vasket klær, støvsugd, tatt ut av oppvaskmaskina og skifta rent på senga! Det beste som finnes må være å legge seg nydusja i rent sengetøy!

  Hva har dere gjort i dag?

  Sandra

 • Publisert: 29.11.2015, 22:13
 • Kategori: AUF
 • 1 kommentarer
 • Julebord med norsk Jaguarklubb

 • Publisert: 28.11.2015, 20:18
 • Kategori: Familie

 • I går kveld var Gjermund og jeg på jobb. Gjermund jobber hos Insignia i Oslo i gamle posthusgarasjen, som dere kan se på bildet over. Han var så heldig å få denne jobben for litt over et år siden og stortrives. Det eneste som er dumt, er at han jobber veldig mye! Mye mere enn det som er bra for både han og sjefen hans. Det merkes litt på forholdet vårt også at han jobber så mye, og av og til føler jeg nesten ikke at jeg er samboer. Vi er heldigvis såpass åpne om det, så vi vet hva den andre føler om all denne jobbingen. Men uansett, i går fikk han en forespørsel om han kunne være representant for jobben på julebordet til Norsk Jaguarklubb, noe han sa ja til. Plutselig fikk jeg forespørsel om å få være med og det er veldig hyggelig. Oppgaven til Gjermund var å være der, passe på, svare på spørsmål og mingle med folka. Vi spiste jo gratis julemat, så vi klagde ikke vi altså. Det ble utrolig hyggelig, til tross for at vi var de yngste der, og resten var 40+++. Fant tonen med noen ved bordet vårt og jeg er veldig stolt av Gjermund som gjør en formidabel jobb og tar oppgaver og arrangementer på strak arm. Han har kommet godt inn i jobben og får mye skryt for den innsatsen han gjør. Det er jo bra! 

  Er du interessert i bil?

  Sandra♥

   

 • Publisert: 28.11.2015, 20:18
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer
 • Hør på deg selv, før du dømmer andre!

 • Publisert: 26.11.2015, 22:02
 • Kategori: Blogg
 •  

  Stina postet en videoblogg i går og et innlegg i dag om tilbakemeldingene på denne videoen, som dere kan se over. Dette innlegget her er ikke ment som noe hatinnlegg mot henne eller bloggen, men jeg fikk mark i fingrene etter å skrive noe om dette. 

   

  Det er ikke greit. Jeg skjønner at det å være toppblogger ikke er enkelt og jeg skjønner at det kan komme en del hatkommentarer, MEN?.sånn som Stina oppførte seg mot leserne sine i går, det er ikke greit. Hun fremstod som dristig, med tanke på klesvalget, hvis man kan kalle det klær, det hun hadde på seg. For en stund tilbake begynte jeg å like henne som en blogger, men nå har jeg fått min tvil, som jeg også skrev i kommentarfeltet hennes. Hun sitter der og leser opp det hun mener er stygge kommentarer fra sine lesere for å så å slenge dritt tilbake til hver enkelt person! Hva er det for noe? Er hun så mye bedre enn alle andre?. Det er tydelig at det er enkelt å sitte bak en skjerm å snakke stygt om andre, men tenk på personen i andre enden!?. Her gjelder det begge veier. Har man valgt å bli toppblogger, ja så kommer det med både dårlige og gode sider. 

  Kjære Stina, hør på deg selv i denne videoen og tenk før du dømmer andre! Du sier i vidoen at «Jeg blir helt målløs av hva folk kan få seg til å skrive» ?.jeg blir målløs av å sitte å høre på alt du rakker ned på ved leserne dine. Selv om det kommer stygge kommentarer, så er de jo fortsatt lesere av bloggen din. En annen ting er at du sier «håper dere får dere en like god latter som meg, for man kan jo ikke annet enn å le» ?.jaha, jeg kan tenke meg at det er mange som får seg en god latter av å se hvordan du oppfører deg ovenfor leserne dine! Når det kommer til den første kommentaren, hva er det med den som er så hataktig? For meg hørtes det ut som en follower. 

  Dere skjønner helt sikkert nå hvor jeg vil med dette innlegget, og jeg undrer meg over hvordan toppbloggere, bare fordi de tjener penger på bloggen og får masse oppmerksomhet, klarer å oppføre seg sånn mot leserne sine. Det er greit nok at folk kommenterer med fullt navn og bilde, men å lese kommentarene høyt og se ned på enkeltperoner, det er ikke kult! Uansett om det er stygge eller fine kommentarer, sett pris på det?.de vil jo bare at du skal bli en bedre blogger og det er ikke alltid man se hvordan en oppfører seg mot andre før noen påpeker det. 

  Takk. 

  Hva syns du om videoen og dagens innlegg? 

  Sandra ♥

   

 • Publisert: 26.11.2015, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Skriving av oppgave

 • Publisert: 26.11.2015, 19:12
 • Kategori: Utdanning


 • Det er den tiden av året igjen, hvor oppgaver skal leveres og eksamener skal skrives og pugges til. I starten av skoleåret er jeg alltid veldig motivert og bestemt på at dette året skal jeg lese pensum og gjøre det bra, men når jeg kommer til november/desember vil jeg helst grave meg ned under dyna, og håpe at ingen finner meg. Det var kanskje litt overdrevet, men av og til får jeg den følelsen. Vi begynte med et fag som heter BIB2100 eller tekststudier om du vil, 28.september. Det er litt under to måneder siden! Dette er bare et fempoengsfag, men vi har hatt to dager hver uke hvor vi har hatt dette faget, så det har vært intenst. I løpet av denne tiden har vi funnet ut hva vi ville skrive om, vi har funnet en problemstilling, hatt fremlegg om enten analysen vår eller anmeldelsen og vi skal skrive en 5-sider analyse av et verk og en 2-siders anmeldelse av et verk. Det fine med dette faget er at det har vært ganske frittstående, dermed har vi hatt mulighet til å velge ganske fritt, bare det var visuelt.  

  Jeg valgte å skrive om verbal humor i brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet, fordi jeg var ganske sikker på at jeg ville skrive om humor. Det er vanskelig å skulle skrive analyser og akaemisk hvis en aldri har gjort det tidligere, noe jeg har, men ikke fortvil, det kommer etterhvert! Det trengs bare litt øving og feiling. På høyskolenivå blir lærerne helt hysteriske når det kommer til litteraturlister! Det sier jeg dere, det kommer dere til å høre maaaange ganger i løpet av studietiden. Det virker kanskje lett, men å skrive litteraturliste er krevende! Du må følge en viss standard og det skal stå alfabetisk og du kan IKKE skrive noe i litteraturlista som ikke er referert til i teksten og motsatt! Det er fyfy!. Uansett, jeg har nå bikket over på side seks i oppgaven min og jeg er så glad, fordi jeg ser en ende på denne oppgaven! En stund følte jeg at jeg stod helt fast, men nå har det løsnet og forhåpentligvis ligger oppgaven klar til levering i løpet av neste uke. 

   

  Har du oppgave/eksamen? 

  Sandra

 • Publisert: 26.11.2015, 19:12
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • The day of fame

 • Publisert: 25.11.2015, 17:32
 • Kategori: TV og film

 • I går var det den store «Day of fame» dagen og programmet mitt ble sendt på TV2 Livsstil.Ja, jeg vet at dette er nesten det eneste jeg har blogget om i hele høst, men det blir veldig naturlig. Hva nå? Jo, jeg er jo ikke riktig ferdig ennå, for jeg skal være med i de resterende episodene denne uken, som vil si i dag og i morgen. Dette innlegget vil jeg bruke til å takke alle der ute som så på meg og alle som delte videoen min på facebook. Den ble vist 10k?ja, hva betyr det??? Veldig mange ganger og det var mange tilbakemeldinger på både den og selve episoden på kvelden. Nå har jeg blitt med i en gruppe på facebook for alle oss som er med i serien og det føler jeg er skikkelig hyggelig! Alle som har vært med hittil virker veldig snille, kule og ikke minst åpne om sitt tema. 

  Det å være med i et TV program kan virke både skummelt og spennende. Selv husker jeg følelsen jeg fikk da tlf min ringte på Utøya i sommer og jeg trodde ikke helt på det først, og jeg skulle tenke på saken. Det tok meg et par dager hvor jeg snakket med familien min og vi ble enige om at dette skulle jeg bli med på hvis jeg selv ville det og de støttet meg 100%. Bare det å bli spurt er stort og jeg ble veldig overrasket da de sa at noen hadde «tipset» om meg. Tusen takk til Isabelle (fra Valdres teens) som tipset om meg! I løpet av høsten ble det gjort noen endringer og i et øyeblikk så det ut som ikke jeg skulle ha et program allikevel. De spurte meg om jeg kjente noen andre som var adoptert og jeg kjenner jo mange. Dermed tipset jeg om en venn som også har funnet sin familie. Etterhvert fikk jeg vite at de heller ville at han skulle være i hovedfokus, mens jeg skulle få være med på hans episode. Dette valget ble tatt fordi det egentlig skulle være 50/50 jenter og gutter i ukene. Denne endringen gjorde meg litt skuffa, skal jeg være helt ærlig. Jeg følte at de kanskje syns at hans historie var bedre enn min og at det var derfor. Da det viste seg at gutten ikke kunne være med allikevel, ville de ha meg med igjen og det ble jeg veldig glad for! Det er mange som burde takkes for en sånn serie! De som filmet, de som har sittet i «klippen» som det heter på fagspråket og ikke minst alle de som har blitt med i programmet. Jeg syns vi skal påstå å si at vi er tøffe som tørr å bli med i et TV-program som går sånn inn i livene våre og deler det med hele norge. 

   

  Hva syns du om FML?

  ♥ Sandra

 • Publisert: 25.11.2015, 17:32
 • Kategori: TV og film
 • 0 kommentarer
 • I kveld kl.20.00 på TV2 Livsstil

 • Publisert: 24.11.2015, 17:30
 • Kategori: TV og film


 •  

  I kveld kan du  se meg og min familie på TV2 livsstil i serien FML. 

  Sandra (22) ble adoptert til Norge fra Romania da hun var tre år. og det var stor stas når familien i Norge endelig fikk hente henne. Ettersom Sandra vokste opp opplevde hun at andre barn syntes at hun var annerledes, og hun ønsket på et tidspunkt å bli kjent med sin biologiske mor. Sandra fant henne til slutt, men møtet ble ikke helt som hun hadde forventet. Få hele historien klokkken 20:00 på FML i kveld.

  Posted by TV 2 Livsstil on 24. november 2015

   

   

   Håper så mange som mulig vil se min historie som adoptert og komme med tilbakemeldinger på dagens episode! 

  Sandra♥

 • Publisert: 24.11.2015, 17:30
 • Kategori: TV og film
 • 2 kommentarer
 • Å se seg selv på TV...

 • Publisert: 23.11.2015, 21:21
 • Kategori: TV og film


 • God kveld!

  Nå har jeg sett kveldens episode av FML og gud så flaut?..neida, eller jo, det var litt flaut men også veldig fint! Historien til Jenny var veldig trist og fin og jeg felte en tåre eller to. I morgen er det min tur og jeg kjenner jeg gleder meg litt mere enn jeg gruer meg. Det er sikkert mange som lurer på hvordan det er å være med på et sånt program og jeg skal fortelle dere at det er ikke bare bare, men når det nå er satt sammen så blir det veldig bra til slutt. Jeg er takknemmelig for at jeg ble kontaktet og at jeg fikk muligheten til å fortelle min historie for dere der ute. Selv vet jeg at det finnes mange andre der ute som leter etter sine biologiske røtter og jeg vil mer enn gjerne hjelpe andre til å få drømmen oppfylt! Nå har jo også Tore på sporet begynt igjen på NRK1 på lørdager og det er jeg veldig glad for! Det er et så fint program. 

   

  Hva syns du om dagens episode av FML? 

  Sandra

   

   

   

 • Publisert: 23.11.2015, 21:21
 • Kategori: TV og film
 • 5 kommentarer
 • The last day I am 21

 • Publisert: 18.11.2015, 21:12
 • Kategori: Om meg

 •                            
  God kveld!

  I dag har jeg hatt min siste dag som 21 åring og i morgen fyller jeg 22! Av en eller anna grunn syns jeg at 22 er litt mere å feire enn for eksempel 21 og 23, uten å vite helt hvorfor. Det kan tenkes at det er fordi min biologiske mamma var 22 da hun fikk meg, hvis jeg skal stole på papirene. Da jeg var i Romania fikk jeg vite at hun bare var 17 og at faren min var 18, men jeg vet ikke om jeg skal stole på det hun har sagt eller det papirene sier. I morgen skal jeg hjem til Br.dal og feire litt med nærmeste familie og på fredag skal jeg feire sammen med de nærmeste vennene mine, noe jeg ser frem til! Lillebroren min i Romania har også bursdag i morgen og han blir 11år. Når jeg møtte han for 3 1/2 år siden var han bare 7år! Jeg lurer veldig på hvordan han og de to andre søsknene mine ser ut, for de har garantert forandret seg på disse årene.

  ♥ Sandra

 • Publisert: 18.11.2015, 21:12
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • Noen innom hver dag

 • Publisert: 14.11.2015, 10:15
 • Kategori: Familie


 • Hei!

  God morgen! Jeg vet at det blir dårligere og dårligere med innlegg på denne bloggen og jeg har ikke den samme gnisten lengre. I starten var det spennende og det var folk som kommenterte innleggene og jeg satte av tid til å lage gode innlegg. Vel, nå har jeg ikke så mye å blogge om, jeg tar meg ikke så god tid med innleggene og derfor går det veldig opp og ned. Jeg har skjønt at det å være blogger tar så utrolig mye av tiden din og jeg har ikke all den tiden. På den ene siden vil jeg klare å få til et innlegg hver dag, men da må jeg jo også ha noe å blogge om. Til tross for at det kommer innelegg sjeldnere så ligger jeg på 8.plass over de mest leste bloggene i Ringsaker. Jeg tror ikke bloggingen er noe for meg som jeg kan satse på, men jeg vil fortsette å skrive så lenge jeg føler det og denne bloggen kommer ikke til å bli slettet. Allikevel, så er det noen som titter innom bloggen min hver dag! Til tross for at det ikke er noen innlegg. Jeg syns det er så fint å kunne gå inn å se at noen faktisk klikker seg inn selv om det ikke har kommet noe nytt. Dette tror jeg er mye av grunnen til at jeg vil fortsette å blogge. 

  I går kveld dro Gjermund og jeg til Ikea for å bytte den siste stolen vi hadde begynt å sette sammen. Det viste seg at det manglet en del. Jeg ringte til Ikea for å høre hva vi skulle gjøre og mannen i andre enden sa «Bare ha med eksagt beløp og datoen for kjøpet, så finner vi det i systemet» og vi skulle da få en ny stol, fordi det gikk ikke an å få tak i bare den delen som manglet. Vi troppet opp på ikea og trakk oss en kølapp også var det bare å vente. Når vi kommer frem til disken forklarer vi problemet og hun mumler en hel del ting og jeg får ikke med meg alt. Hun sier at hun skal sjekke om de har delen, så kan vi velge om vi vil ha hele stolen eller delen. Jeg blir litt paff siden jeg har fått en helt anna beskjed på tlf. Hun spør om vi har med utskriften fra nettbanken(vi hadde ikke kvitteringen), så vi viste frem bildet og hun skulle finne det i systemet selv om den var kjøpt i Ringsaker. Dette tar litt tid og når vi blir kontaktet igjen, ja vi fikk beskjed om å bare sette oss i mellomtiden, så får vi høre at «Nei, det var ikke mulig å finne igjen kvitteringen fordi det er et annet system»!!!!! Hallo? Er ikke alle Ikea systemene like? Her får jeg beskjed av den hyggelig mannen på tlf som om det er så lett å bytte en stol, men nei der tok vi nok feil. På grunn av dette får vi bare tilgodelapp og ikke på hele beløpet en gang. Greit nok det, vi fikk tilgodelapp på 300 og et eller anna og stolen kostet 500 og et eller annet, så det var jo ganske god service, syns vi (les: Gjermund). Jeg ble egentlig litt skuffa, men bedre å få en tilgodelapp enn ingenting. Alt i alt var vi fornøyde og jeg monterte stolen i går kveld, med litt hjelp fra Gjermund. 

   

  ♥ Sandra

   

 • Publisert: 14.11.2015, 10:15
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer
 • 2 weeks left until FML!

 • Publisert: 11.11.2015, 20:35
 • Kategori: TV og film


 • God kveld! 

  Nå har jeg akkurat sittet i sofaen å sett på FML og Malene. Personlig syns jeg at programmet er skikkelig bra, man får en usminket versjon av hvordan ungdom lever i norge i dag og da gjerne også litt annerledes historier. Det er så ærlig og usminket og jeg digger det. Nå er det bare to uker igjen til jeg selv dukker opp på skjermen og jeg er skikkelig nervøs! Dermed kan dere bare sette av torsdag 24.november kl.20.00 til å se meg på TV2 livsstil. Jeg gleder meg til å se hva de har gjort med alt råmaterialet og alt det de og jeg har filmet, bilder og mine videoblogger. Jeg er redd for å se skikkelig rar ut og at jeg skal ha klundret til setninger sånn at folk ikke skjønner hva jeg mener. Håper at dette blir bra og jeg har jo fortsatt to uker igjen å gruglede meg på! Håper mange av dere vil ta dere tid til å se historien min og komme med tilbakemeldinger. Da blir jeg glad! 

   

  ♥ Ser du på FML? 

  - Sandra

 • Publisert: 11.11.2015, 20:35
 • Kategori: TV og film
 • 1 kommentarer
 • Pakke fra TV2 monster

 • Publisert: 04.11.2015, 18:57
 • Kategori: TV og film


 •  

  God kveld!

  I dag har jeg fått pakke i posten! Den var fra TV2 med en t-skjorte fra Tv2 livsstil og et gavekort på Tv2 Sumo for hele tre måneder! Hvor kult er ikke det? Også en takk for innsatsen på FML. I dag ringte de også for å fortelle meg at programmet mitt så og si er ferdig til sending og at de syns det er så flott og rørende. Det er jo skikkelig koselig å høre! Så i dag har det vært mye bra beskjeder og i tillegg er jeg ferdig med andre og siste arbeidskrav i høst, så nå kan snart eksamen komme. 

   

  ♥ Sandra

 • Publisert: 04.11.2015, 18:57
 • Kategori: TV og film
 • 0 kommentarer
 • November

 • Publisert: 01.11.2015, 08:43
 • Kategori: Familie

 • God morgen!

  Endelig er det 1.novmber. Det betyr at vi er enda en måned nærmere eksamen, uheldigvis. MEN det betyr også?..BURSDAG! På torsdag skal jeg hjem tiø Brumunddal for å feire trippelbursdag. Broren min blir 16.år den 6., farmor blir 93år den 8. og jeg selv blir 22 år den 19. Det er så koselig med den feiringen for det er noe vi har gjort helt siden Martin kom til oss. Fikk min første gave i går av foreldrene til Gjermund, men den skal jeg ikke åpne før på selve dagen. 

  November betyr også premiere på FML. I morgen fra kl. 20.00 kan du se alle ungdommene på TV2 livsstil. Gleder meg masse til å se alle de andre som snakker åpnet om håp, fortvilelse og fine ting. Dagen i dag skal brukes til så lite som mulig. Jeg må jobbe litt med en oppgave også burde vi opp den ekstra hylla vi kjøpte på IKEA i går + alle sugekoppene vi skal ha på veggen og i dusjen. Vi hadde besøk av foreldrene + farmor og morfaren til Gjermund i går og de hadde med seg en helg haug med mat og diverse. Det var litt morsomt, for vi var på butikken en halvtime før de kom og kjøpte mye av akkurat det samme, uten å vite at de hadde med seg akkurat det sammen. Jaja, vi har hvertfall nok mat, så nå trenger vi sikkert ikke å handle før til jul, haha! 

  Ha en fin søndag, alle sammen ♥

  Sandra♥

 • Publisert: 01.11.2015, 08:43
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer