hits

Aldri vært så nære toppbloggerne som nå - kom med din mening!

 • Publisert: 28.10.2017, 19:03
 • Kategori: Jobb
 • God kveld kjære lesere♥

  Ja, så var det gått en stund siden bloggen ble oppdatert sist. Det blir en litt annen tilværelse når man har begynt i fast jobb og i tillegg jobber så og si 100%. Veldig fornøyd med dette og da blir ikke bloggen like mye prioritert. Jeg skal allikevel prøve å bli litt flinkere til å blogge fremover. 

   


  Så over til dagens tema. I dag var jeg på jobb på folkebiblioteket her på Dokka, og da slo deg meg plutselig! Eller plutselig og plutselig, jeg har jo tenkt på det siden jeg ville skrive et innlegg om det. Det slo meg at på dette tidspunktet føler jeg meg faktisk litt på bølgelengde med toppbloggerne. Altså, jeg er jo ingen toppblogger, men når de gir ut bøker.i tur og orden så ser dere tegninga, hehe. Jeg trodde kanskje ikke at bloggere var så opptatt av bøker og sånt, men når de bestemmer seg for å skrive bok så må det vel ligge noe bak der et sted. Som bibliotekar på VGS vet jeg at det er viktig å kjøpe inn bøker som fenger ungdommen. Derfor kjøpte jeg inn boken til Anna Rasmussen og etter jeg hadde registrert den, begynte jeg å lese så vidt i den selv, før jeg skal sette den ut. Det er langt i fra noen "Wow, for en bok" opplevelse så langt for min del. Hun introduserer boken med at det ikke er en bok for å få sympati osv, men jeg syns at det var litt sånn allikevel. Ok, jeg ble faktisk overrasket over hvordan hun har utviklet seg som person, men det er noe med måten hun fremstiller det på som jeg ikke liker. Selvfølgelig, nå har ikke jeg lest hele boken, men allikevel, dere skjønner kanskje hva jeg mener.

  En annen bok jeg også er spent på å lese er boken til Kristin! Hun tar for seg et viktig tema blant ungdommen, så den boken kommer jeg også til å kjøpe inn, da det er mange som bruker disse bøkene til særemne i 3.klasse. Nå lurer jeg litt på om dette er den nye trenden innen bloggere? Det å gi ut bok altså?. Selv vet jeg ikke helt hva jeg syns om temaet? Det er jo ikke sånn at hvem som helst kan bare gi ut en bok heller, mener jeg da. Nå vet jeg at det ser ut som jeg er ekstremt negativ, og det er absolutt ikke meningen. Det bare skaper nysgjerrighet hos meg når toppbloggere begynner å gi ut bøker, men jeg tar gjerne i mot meninger fra dere om dette. Hvis du har lest boken til Anna eller Kristin så vil jeg gjerne høre deres mening om disse bøkene også! ♥

  Sandra

 • Publisert: 28.10.2017, 19:03
 • Kategori: Jobb
 • 0 kommentarer