hits

En av mine motivasjoner til trening.

 • Publisert: 22.09.2017, 22:29
 • Kategori: Trening

 • I samarbeid med Rabble

   

  God kveld! 

  Har du tenkt over hva som motiverer deg til trening? Ja, du har kanskje nyttårsforsettet ditt fra januar, eller du trener jevnlig fordi du syns det er godt eller vil miste et par kilo?. Rabble er inspirasjonen bak innlegget, og jeg vil fortelle dere om en person som har motivert meg til mang en treningsøkt gjennom tre år på høgskolen. 

  Trykk på bildet for å komme til Rabble.no 


  Jeg var ekstremt dårlig til å trene under studietiden, det skal jeg ikke legge skjul på. Det ble mer sånn at jeg trente når jeg selv følte for det, uten å ha et bestemt mål. Jeg trenger ikke motivasjonen at jeg må miste et par kilo, tvert imot! Jeg trenger motivasjonen at jeg må legge på meg. For at det skal skje må jeg også ha et sunt kosthold, og det skal jeg vel heller ikke skryte på meg til tider. Derfor tenker jeg mer på at jeg trener fordi det gjør at jeg føler meg vel. I tillegg har jeg nå en annen grunn. Min gode veninne gjennom tre år spurte meg her forleden, ganske spontant "Har du skrittteller?". Litt skeptisk svarte jeg at det har jeg, uten å skjønne helt hvor hun ville med dette. Heldigvis trengte jeg ikke å bruke mye hjernekapasitet på å gruble på det heller, da det kom "Skal vi ha skrittkonkurranse?".  Som det konkurransemennesket som jeg er, var det ikke tvil om at dette ikke kunne gå fra meg. Både Veronica og jeg er konkurransemennesker, men dette fikk virkelig fart på sakene for min del. Det som overrasker meg mest, er hvor lett jeg plutselig kan sette igjen bilen i en hel uke, for å gå de 35 -40 min til og fra jobb, på grunn av en skrittkonkurranse! Da snakker vi konkurranseinnstinkt altså. Det var så lite som skulle til for at jeg faktisk uten å egentlig tenke over det, rører mer på meg og får trim i samme slengen, uten at det må være en kjempehard treningsøkt. Siden jeg vet at det er flere der ute som kanskje trenger litt mere motivasjon til å trene, har jeg noen nettbutikker hvor du kan få tak i både kosttilskudd, klær, proteinpulver, klokker osv. Ta deg en titt inne på sidene og se om du finner noe som kan motivere deg! Eller du kan gjøre som meg, start en skrittkonkurranse med en venn!. Da vil jeg i samme slengen anbefale (hvis du ikke har sportsklokke) å bruke appen Pacer (iOS). For android heter den noe litt annet. 

  ♥Gymgrossisten har det meste du trenger innen trening, enten det er treningstøy, kosttilskudd eller tilbehør til det du allerede har. Her kan du finne inspirasjon, og hvis du er helt nybegynner med treningen og vil ta det litt seriøst, har de en egen fane for dette på hjemmesiden sin. 

  ♥Outnorth har det du trenger for trening både ute og inne. Det er ikke til å legge skjul på at noen foretrekker å trene inne på svette treningssentre, mens jeg personlig liker bedre å trene ute i frisk luft. Hvis du skal trene ute, kan det være greit å ha i mente "Det finnes ikke dårlig klær, bare dårlig vær" og her vil du finne masse passende tøy på outnorth! De har alt fra treningsutstyr til reiseutstyr. Innen trening har de også delt opp i kategorier, sånn at du for eksempel kan finne det som passer best for deg hvis du foretrekker løping fremfor sykling. 


   

 • Publisert: 22.09.2017, 22:29
 • Kategori: Trening
 • 2 kommentarer