hits

Jeg prøver noe nytt! - Takk for meg!

 • Publisert: 13.08.2016, 09:50
 • Kategori: Blogg
 •  

  God morgen!

  I dag er det en liten merkedag i min blogghistorie. Jeg begynte å blogge på blogg.no i 2011. Da var jeg 17år, jeg var nesten ferdig med 2.året på vgs og blogging var noe som var skikkelig gøy. Missforstå meg rett, å blogge er fortsatt  veldig gøy, men tankene mine om det å blogge har heldigvis endret seg siden den gang. Det har vært en lang vei for meg å gå når det kommer til bloggen og jeg har brukt utallige timer på å få den sånn jeg vil ha den. Nå føler jeg at jeg er på et stadiet hvor jeg har mistet litt kreativiteten med bloggen og leserne mine, derfor har jeg kommet frem til å prøve en ny plattform. Bytting av plattform kan virke litt skummelt og tanken på å måtte starte helt på nytt. Men av og til er det dette som må til for å få en ny giv til å blogge. Bloggingen er en del av livet mitt og jeg er ikke klar for å "legge opp", men jeg vil endre litt retning i min bloggverden. 

  I går opprettet jeg derfor min nye blogg hos nouw hvor jeg heter Bibliotekhjerte. Jeg grublet litt på hva jeg vil med bloggen min i fremtiden og at navnet må kunne følge meg inn i fremtiden. Navnet mitt her på blogg. no har vært "Sandris" og det er fordi vennene mine kalte meg mye det, akkurat i den perioden hvor jeg opprettet bloggen. Da var jeg 17, nå er jeg 22 og jeg har forandret meg mye på disse årene. "Bibliotekhjerte" symboliserer hvilket studiet jeg går på for øyeblikket og at jeg er glad i å lese bøker. Det får også frem at jeg er veldig glad i biblioteket som en arena, møteplass for ulike mennesker. Jeg vil også rette bloggen min litt mer mot det faglige, om det historiske når det kommer til hvordan biblioteket har forandret seg gjennom tidene.

  Jeg merker vemod når jeg skriver dette innlegget, fordi jeg vet at så fort dette er publisert, har jeg på en måte sluttet å blogge her på blogg.no. Det betyr at alt jeg har gjort med denne bloggen blir lagt vekk. Jeg ser at det er mange bloggere på nouw, så jeg vil nok komme meg inn i et samfunn der også, men det vil nok ta tid. Alt tar tid og jeg har lært gjennom å blogge i over fem år, at man må være tolmodig. Jeg håper at bloggen min har vært til glede og inspirasjon for andre bloggere og mennesker generelt. Det er også på sin plass med en liten takkerunde til mennesker som har påvirket meg som blogger. Det er noen bloggere som jeg vil trekke frem her. Peter som blogger på pappahjerte har gitt meg mye glede og motivasjon når jeg var nede og tenkte på å legge ned bloggen. Han gir inspirasjon til skriving av innlegg og har utrolig morsomme snaper! Anbefales å legge han til. Også må jeg jo innrømme at han er inspirasjonskilden til det nye bloggnavnet! Takk. Kristin på styleconnection som ble et forbilde når jeg så henne på bloggerne. Hun har en helt egen stil og en egen humor som man bare må bli glad i. Marthe på martheborge har gitt veldig mye inspirasjon når det kommer til mat og bilder. Jeg har vært facinert av hennes matlaging og bilder fra første stund. Hun skriver også veldig gode blogginnlegg. I tillegg har jeg jo fulgt mange andre bloggere som har gitt meg inspirasjon og motivasjon, men listen blir lang hvis jeg skal nevne alle. 

  Å blogge er en kunst, akkurat som med andre ting. Ikke alle har det i seg å være glade skribenter. Mange er glade i å skrive, men bare til seg selv. Noen vil skrive for å endre verden, noen skriver for å vise seg frem som noe de ikke er. Det er mange grunner til at folk skriver. Selv har jeg prøvd å være så naturlig som mulig, ikke overdrive, ingen dramatiske overskrifter for å få flest lesere. Å blogge er en kunst, men det viktigste er å være seg selv. 

  Tusen takk for meg! 

  ♥ Sandra 
   

 • Publisert: 13.08.2016, 09:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Sørlandet har imponert

 • Publisert: 12.08.2016, 08:04
 • Kategori: Reiser
 • God morgen!

  Først må jeg få si at mobilblogging er ganske genialt. Da kan man jo blogge hvor som helst og man er ikke avhengig av en PC/MAC. Veldig praktisk sånn som nå når jeg er på farten.

  På onsdag dro vi fra Grimstad og videre mot Oslo igjen. Vi dro innom Tvedestrand, Gjeving og Risør hvor vi spiste lunsj. Vi ville egentlig se Lyngør, men vi visste jo ikke at det var en øy med det første, så det ble bare til at vi var nede ved havna i Gjeving.

  Det siste bilde er litt morsomt. Da vi var i Risør gikk vi å tittet litt i vinduene og da kom vi over denne lampa i en antikvitetsbutikk tror jeg det var. Ihvertfall en butikk med gamle gjenstander. Det morsomme eller kule, alt etter hvordan man ser det, vi har sånne lamper hjemme i Brumunddal, bare at de er røde og grønne.

  Kragerø imponerer meg også når det kommer til sjarm og jeg kan like godt flytte hit også jeg. Det er som jeg sa i forgie innlegg, jeg har forelsket meg litt i Sørlandet! De gamle husene, trange gater, små øysamfunn, svaberg og lukten av sjø. Vi har vært her i Kragerø siden onsdag.I dag går turen hjemover. Både mamma og pappa er litt skranglete, i den forstand at de er litt forkjøla blitt. Det har vært en uke med mye inntrykk men veldige fine opplevelser og ikke minst familiehygge!

  Sandra

 • Publisert: 12.08.2016, 08:04
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • Bare en smule forelsket

 • Publisert: 10.08.2016, 07:49
 • Kategori: Familie
 • God morgen!

  Jeg befinner meg for øyeblikket i Grimstad med familien. Jeg kom hjem på søndag fra Utøya og på mandag dro vi videre på tur.

  Vi kom litt utpå kvelden på mandag, så da var det bare middag som stod på programmet. Vi visste ikke helt hvordan det så ut der vi skulle bo, og ble derfor veldig overrasket. Vi fikk et helt hus for oss selv! Med mange rom, stuer og to bad. Det er så gammeldags men koselig her i Grimstad og jeg falt rett og slett litt pladask for dette stedet!

  I går startet vi dagen med frokost før vi dro ut på seiltur med båten på bildet over. Det var så koselig å sitte med utsikt inn i Skjærgården, alle holmene med de fine husene og feriehusene. Det ble litt kaldt for min del etterhvert selv om vi hadde sol, men det var en veldig fin opplevelse. Da vi kom i land og hadde fått summet oss litt, gikk vi litt rundt, spiste god lunsj før vi gikk opp til kirka.

  Etter at vi hadde gått rundt ville foreldrene mine trekke seg opp i leiligheten, mens jeg ble med broder'n i 1 1/2 time til for å jakte på pokemon. Jeg spiller ikke dette selv, men da slapp han å gå alene. Kvelden ble brukt i huset og se på diverse grener i OL. I dag går turen videre til nytt sted og nye opplevelser!

  Har du vært i Grimstad?

  Sandra

 • Publisert: 10.08.2016, 07:49
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer
 • Utøya 2016 - Video

 • Publisert: 08.08.2016, 12:48
 • Kategori: AUF
 •  

  ♥ Sandra

 • Publisert: 08.08.2016, 12:48
 • Kategori: AUF
 • 1 kommentarer
 • Det som må med til Utøya

 • Publisert: 01.08.2016, 11:17
 • Kategori: AUF


 •  

  God morgen!

  På onsdag reiser jeg og mange andre AUFere ut til Tyrifjorden på den vakre øya vår, Utøya. Det er igjen klart for sommerleir og jeg gleder meg masse! I fjor satt jeg med en litt uggen følelse når jeg skulle dit, mye fordi det var første gangen siden 2011. I år gleder jeg meg mye mere. Siden jeg var på leir i fjor, lærte jeg en del om hva jeg burde ha med meg og hva man nødvnedigvis ikke trenger.Det er kanskje din første leir på Utøya? Derfor tenkte jeg å vise dere min pakkeliste til årets leir. 

  Pakkeliste

  ♥  Billett - Dette er det viktigste du tar med deg! 

  ♥ Drikkeflaske - Det kan bli varmt både ved ankomst, under leiren og hjemreise! 

  ♥ Liggeunderlag - Det er viktig å prøve å ligge godt når man sover i telt, selv om man som regel ikke gjør det

  ♥ Sovepose

  ♥ Varme klær for fuktige og kalde netter - Dette hadde ikke jeg tenkt på i fjor! Hedmark sin leirplass er helt nederst, inn mot skogen på teltplassen og vi hadde aldri sol, noe som resulterte i veldig kalde og fuktige netter. Jeg våknet flere ganger fordi jeg frøs og det skal jeg ikke gjøre i år!   

  ♥ Klær for varme sommerdager

  ♥ Regntøy og støvler 

  ♥ Klær til fotball og volleyball    

  ♥ Solkrem

  ♥ Myggspray

  ♥ Sitteunderlag - Det var ofte rått og fuktig i bakken i fjor, så i år er jeg beredt!    

  ♥ Kortstokk

  ♥ Mobillader og powerbank! - Denne er viktig! Jeg har i år gått til anskaffelse av en powerbank som tar 4-5 fulle ladninger, dermed trenger jeg ikke tenke på å måtte finne eller vente på å lade telefonen min inne i hovedhuset. Det blir deilig! 

  ♥ Kamera - En selvfølge! Jeg har nå overført alt jeg har på telefonen av bilder og videoer til Iphoto, så nå kan jeg ta mange bilder med mobilen, da kameraet ikke er med i år. 

  ♥ Noe lettvint mat som knekkebrød og smørost - Noen er mer sultne enn andre og matkøene og kioskkøen kan bli veldig lang. Da kan det være godt å ha noe lettvint ventemat.  

   

  Er du klar for sommerleir? 

  Sandra

   

   

   

 • Publisert: 01.08.2016, 11:17
 • Kategori: AUF
 • 2 kommentarer