hits

Tiden gikk alt for fort - Jeg er takknemlig

 • Publisert: 30.07.2017, 10:45
 • Kategori: Jobb


 •  

  God morgen! ♥

  Det er søndag morgen, jeg sitter i stua og det er helt stille....ja, utenom kjøleskapet på kjøkkenet da, som bråker sin vante gang. De siste fire ukene vet dere jo at jeg har hatt sommerjobb. Første sommeren etter jeg begynte på studiet tenkte jeg at jeg burde få meg sommerjobb i bibliotek, men jeg trodde det skulle bli vanskelig. Det var ganske tilfeldig at jeg søkte på Stange, eller helt tilfeldig var det jo ikke da. Det er i nærheten av her jeg bor, men jeg kjente jo ingen som jobbet der og hadde vel ikke satt foten min innenfor døra heller. Det skadet jo ikke å sende inn en søknad. 

  Nå er jeg ferdig med min tredje sommer som vikar hos Stange bibliotek! Jeg skjønner ikke helt hvor de tre årene ble av, og sommerjobben bare fløy sin egen vei. Det er ofte sånn at før man starter i sommerjobb tenker man "Å, dette kommer til å gå treigt" eller "Dette blir en laaaang sommer". Det har ikke vært mitt tilfelle i sommer. Fire uker gikk skremmende fort og det føles ut som det bare har gått en uke. Vi har gjort mye spennende, og tiden går nok fort, fordi man både trives i jobben og alltid har noe å gjøre. Ja, nå tenker du sikkert "Bibliotek?, sitter de ikke bare bak skranken å spiller kabal på PC'n?". Det har aldri skjedd meg på jobb og jeg tror ikke jeg kommer til å ha det så stille på jobb at det blir tilfelle noen gang. For de som måtte lure på hva vi gjør i løpet av en sommer, så kan jeg ramse opp i fleng: 

  ♥ Male (I år malte vi alle bokkassene i barneavdelingen) 

  ♥ Finrydde hyllene (Det er ganske mye som blir feilplassert i løpet av et år)

  ♥ Ta innlevering og rydde ut igjen på hylla (Man er ofte innom dette rommet i løpet av en dag)

  ♥ Formidling(!!!) (Noe av det viktigste man gjør i et bibliotek, enten det er for voksne eller barn) 

  ♥ Konkurranser for barn (Jeg hadde egen Emoji "Gjett hvilken bok/film" konkurranse, som heldigvis ble populært.) 

  ♥ Sosiale medier (Formidling på sosiale medier i bibliotekene blir bare enda mer viktig!) 
       ♥ Bokanbefalinger 
       ♥ #Bookfacefriday (Søk det opp på Instagram) 
       ♥ #Bokdialog ( Nytt konsept på Instagram) 
           (for å nevne noe)
  ♥ Filmvisning for barn (Et tilbud vi har hatt på Stange på tirsdag, som har vært populært, hvor vi har servert popcorn og saft).

  ♥ Utstillinger ( Jeg lagde min egen utstilling, hvor jeg fokuserte på lydbøker, som man kan ta med på bilferie) 

  Dette er ting vi har gjort i tillegg til skrankevakter, hvor vi hjelper lånere med innlevering, utlån, fjernlån, kopiering, scanning, kaffemaskin, aviser, PC'er, finne frem på hylla. Det masse som skjer i biblioteket i løpet av en dag. I sommer fikk jeg føle på at mange også bare vil slå av en prat når de er innom å låner en bok. Biblioteket er en aktiv arena, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått muligheten til å  jobbe hos Stange bibliotek! Det har gitt meg inspirasjon og motivasjon, nå som jeg skal ut i min første faste jobb. 

  PS: Hvis du vil se på det vi har gjort i sommer kan du søke opp Stange bibliotek på Facebook og Instagram 

  Sandra

   

 • Publisert: 30.07.2017, 10:45
 • Kategori: Jobb
 • 0 kommentarer
 • Jentekveld

 • Publisert: 16.07.2017, 17:03
 • Kategori: Venner


 •  

  God søndag ♥

  For en god stund tilbake, før jeg var ferdig med studiene var jeg inne på tanken om at jeg ville ha en jentekveld. I fjor sommer var jeg hos en god studievenninne som inviterte meg og andre venner på akkurat dette. Det var så koselig, så i år tenkte jeg at det kunne jo jeg gjøre også. Først var jeg bare stressa og tenkte at jeg sikkert ikke orket det når det kom til stykket, og siden folk kanskje allerede hadde lagt planer, at ingen kunne komme. Uansett, dette fikk jeg jo ikke svar på hvis jeg ikke prøvde. Dermed opprettet jeg et arrangement på Facebook hvor jeg inviterte mine nærmeste venner her hjemme og fra studietiden i Oslo. Jeg ble veldig glad når det kom både et, to og tre varsler om at folket ville og kunne komme. 

  I går var det duket for jentekveld og det ble så koselig! En god venninne fra studiet ble også overnattingsgjest. For at vi skulle utnytte tiden mens hun var, møttes vi ved 15.tiden i Brumunddal for å spise middag før vi dro hjem til meg. Det ble middag på Dala's Resturanthus, hvor jeg spiste nydelig pasta Romana. Før vi spiste gikk vi litt å tittet i butikker og jeg måtte jo vise frem hovedgata i Brumunddal, hehe. Videre var det bare å komme seg hjem, dekke på og skifte. Vi fikk til og med tid til å ligge litt i ettermiddagssola på trampolina før de andre gjestene kom. På forhånd hadde jeg skjært opp paprika og stangselleri, jeg ba gjestene ta med seg en ost hver + eget drikke for de som skulle drikke vin. Selv stod jeg for kjeks, mineralvannet og godteri. Det ble en koselig kveld, og jeg tror gjestene koste seg like mye som meg! Det var koselig at det ble krysset nye bekjentskaper, i den forstand at venner av meg fra ulike områder kunne møtes, når de ellers bare har hørt meg prate om dem. Denne kvelden var faktisk så koselig at jeg kan godt tenke meg å invitere til dette neste år også, men først (i følge noen av gjestene mine) så må jeg nok invitere til innflyttingsfest når jeg har kommet meg til rette på Dokka. 

   

  Sandra

 • Publisert: 16.07.2017, 17:03
 • Kategori: Venner
 • 0 kommentarer
 • Nyfødtfoto

 • Publisert: 14.07.2017, 08:00
 • Kategori: Foto
 • God morgen alle sammen ♥

  I går ble det en litt lang dag, men for en god grunn. Jeg fikk være med Markus på fotojobb, noe som var veldig morro! Ved 18. tiden troppet vi opp hos familien som skulle ha bilder av sin nyfødte datter. Lille Sanna på 16-17 dager skulle fotograferes og hun var så skjønn! Når jeg har tenkt på foto tidligere har jeg tenkt at man bare knipser noen bilder, også er man ferdig. Virkeligheten var noe annet, og etter denne fotojobben har jeg skjønt at rigging og snakking er halvparten av tiden. Målet med at jeg skulle være med, var at jeg vil se hvordan Markus jobber, men også for at jeg skulle få lære litt og kanskje jeg selv kan ta litt portrettfoto eller lignende senere. Markus er en veldig flink fotograf, og jeg ble imponert over hvordan han hadde kontakt med både babyen og foreldrene underveis. Når man skal ta bilder av nyfødte må man også belage seg på både skriking, tissing og at det kan ta tid om man vil ha et spesielt øyeblikk, og det er ikke sikkert du klarer å få det til. Derfor er det lurt å beregne god tid ved sånne type fotograferinger. I dette tilfellet skulle vi også fotografere den nyfødte sammen med et søsken. Det tok vi til slutt og jeg ble overrasket over hvor flink og tålmodig storesøster var. Hun hadde en mobil hvor hun så på film men allikevel. Storesøster syns også det var litt skummelt å holde lillesøster fikk jeg inntrykk av, noe som er helt forståelig. Det er ikke bare bare å få en liten bylt i fanget som egentlig vil ha mat og derfor blir skrikete. Hun var uansett veldig flink og smilte bredt og lo når Markus tok reglen "Ikke smile, ikke le, ikke vise tennene". I følge Markus fungerer denne hver gang, så nå har dere et lite tips. Jeg lærte mye og er veldig glad for at jeg fikk være med, så dette er noe som frister til gjentagelse. 


  PS: Hvis du vil se flere oppdrag som Markus har tatt kan du lese bloggen hans HER

  Sandra

 • Publisert: 14.07.2017, 08:00
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • Endelig!

 • Publisert: 12.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg


 • God kveld♥


  ENDELIG har jeg fått meg ny header! Det var på tide det! Hva syns du? Jeg må få si det selv, at jeg er innmari fornøyd. Nå føler jeg at bloggen så og si er komplett og at jeg har kommet på et nytt nivå. Et litt mer proft utseende over headeren er noe jeg alltid har drømt om, men ikke fått til. Nå er det i boks, så nå håper jeg at bloggingen vil bli vedlikeholdt litt mer over lengre tid. Designet er fortsatt ikke helt på plass og forhåpentligvis skal headeren bli litt større etterhvert. Uansett, jeg gleder meg til å fortsette med bloggingen og håper dere vil følge meg på nye veier.  

  Sandra 

 • Publisert: 12.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vi må snakke om dette

 • Publisert: 12.07.2017, 08:41
 • Kategori: Helse
 • God morgen ♥

  Tenk at det er onsdag allerede! Halvveis i uka og greier. Jeg syns ukene går skremmende fort og om en halv måned begynner jeg i ny jobb....Hjelpes! 

  I går satt jeg i bilen, på vei til jobb og hørte på radioen. Der kunne den hyggelige, statiske nyhetsoppleseren fortelle meg om noe vi hører om ofte, nemlig psykiske lidelser hos barn og unge. Igjen. Nå husker ikke jeg hvor mange prosent det var av hvert kjønn, men det var tatt utgangspunkt i en Oslo-skole. Hos folkehelseinstituttet kan man lese at det skilles mellom psykiske plager og psykiske lidelser. Plager er det som er belastende, men ikke i så stor grad at det kan eller finnes en diagnose, mens lidelsene er når diagnostiske kriterier blir oppfylt. De psykiske plagene og lidelsene er et stort problem i dag og man regner med at 15-20 prosent av barn og unge mellom 3-18 år har nedsatt funksjon på grunn av angst, depresjon og atferdsproblemer. 

  Generasjon prestasjon. Jeg synes synd på dem. Jeg føler med dem. Det er ikke mange år siden jeg selv satt på skolebenken på videregående, og jeg kan ikke huske at vi hadde det sånn? Jeg skal selvfølgelig ikke ta alle under samme kam her, for jeg kan jo egentlig bare snakke for meg selv. Det jeg kan gjøre, er å sammenligne. Jeg vil ta meg selv som eksempel. Det er ingen hemmelighet at jeg aldri har vært noe skolelys, i den forstand at jeg har fått gode karakterer. Det har ligget midt på treet og nedover hele veien fra ungdomsskolen og ut høgskolen. Hva om jeg hadde gått i 10.klasse nå i 2017? Hadde jeg følt mye mer press? Hadde jeg fått bedre karakterer? Kanskje hadde jeg blitt påvirket, kanskje ikke. Hvem vet. Uansett så syns jeg det er trist at dagens ungdom skal få psykiske lidelser, fordi de må prestere på et nivå de kanskje ikke ligger på faglig eller sosialt. Det må fakes både i skolegården og på fritiden for at folk skal føle seg gode nok. Det dømmes hvis man ikke har nok sminke, det dømmes hvis man ikke har de riktige vennene. Ja, det dømmes til og med når noen tørr å stå frem som homofile eller lesbiske! Kan vi ikke bare godta at vi er forskjellige? Nei, jeg er ingen toppkarakter-elev, men so what? Hvem bryr seg? Det er sånn jeg er. Du som leser dette, får kanskje femmere og seksere på alle prøver og innleveringer, og syns det er krise om du får en firer en dag. Igjen, who cares?! Vi er skapt forskjellige. Vi er ulike alle mann, og spør du meg så skal jeg svare: Takk for det. 

  Sandra

 • Publisert: 12.07.2017, 08:41
 • Kategori: Helse
 • 0 kommentarer
 • Gjett hvilken bok - konkurranse!

 • Publisert: 11.07.2017, 18:43
 • Kategori: Konkurranser
 • God kveld! ♥

  I sommer jobber jeg på Stange bibliotek, hvor vi driver med alt mulig rart. Vi sommervikarene har fått ganske frie tøyler, og planen min for i år var å holde konkurranse hver uke, enten for barn eller voksne. Forgie uke hadde jeg denne konkurransen for voksne, men den slo ikke helt an. Derfor fikk jeg en idé om at jeg kunne ha konkurransen her på bloggen i stedet. Jeg vet jo selvfølgelig ikke om det vil være noe dere liker, men hvis dette er tilfellet, vil jeg fortsette å ha denne som fast innlegg hver uke fremover. Klarer du å gjette hvilken bok jeg skal frem til? 

  Sandra

 • Publisert: 11.07.2017, 18:43
 • Kategori: Konkurranser
 • 0 kommentarer
 • Mine to favorittbloggere

 • Publisert: 11.07.2017, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! ♥

  Jeg har alltid hatt en del ønsker med bloggen. En av de er å engasjere leserne mine og få feedback på innleggene mine. Så i dag tenkte jeg å dele mine to favorittbloggere med dere! 


  For det første, hvem blir vel ikke glad av å møte dette når man klikker seg inn på en blogg? Jeg kjenner at jeg blir direkte glad hver gang jeg åpner bloggen til Kristin. Jeg blir glad fordi jeg vet at nå skal jeg få lese noe som jeg vil le av, jeg vil smile og bli skikkelig imponert. Denne dama er virkelig vært å få med seg og jeg skulle ønske jeg hadde møtt henne live. Har du ikke vært inne på bloggen hennes ennå, så kan du se den HER. Kristin skriver om alt mulig rart, men hun er nok mest kjent for styleconnection, noe som er et veldig bra navn by the way. En blogger som kristin kan få en hver til å smile, le seg ihjel eller tenke "fy fader så bra". Nei, hun er rett og slett amazig og jeg digger både henne og bloggen.   Stine Skoli er min favorittblogger nr.2, men hun stiller på lik linje med Kristin altså. Jeg blir mektig imponert om denne dama også, men på en annen måte. Tenk dere å bare kunne tenke "I dag vil jeg være litt kreativ" også bare sy seg en kjole. Hehe. Det er dette inntrykket jeg har dannet meg gjennom bloggen hennes. Hun boltrer seg i kreativitet, enten det er å sy sin egen brudekjole!!! eller lage nye "lekeapparater" til kaninene i hagen. Også har vi jo selve grunnen til bloggnavnet og hele bloggen, Otilie og Olivia. De to skjønne jentene som med glede (ser det ut som) poserer for at mamma'n skal kunne få vist frem sine sydde plagg. Hun skriver gode historier, og igjen, jeg sitter å måper av hva Stine får til. Takk for at du blogger, takk for at du deler, takk for at jeg får følge deg! 

   

  Sandra

 • Publisert: 11.07.2017, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vi beklager teknisk feil, feil, feil, feil!

 • Publisert: 10.07.2017, 19:17
 • Kategori: Blogg
 • God kveld ♥

  Nå skal jeg fortelle dere noe som ikke er morsomt. Det er faktisk ganske tragisk. Utgangspunktet for dette teite tilfellet er at jeg skal ha meg ny header. Helt siden i går har Markus og jeg sittet å knotet med de jævla designmalene! Vi har så og si prøvd alt vi, fra å endre bredden (som egentlig skal være nok), til å hente inn råkoder til CSS fra nettet. Vi får både til det ene og det andre, men å kombinere disse sammen, nei det fungerer tydeligvis ikke. Som dere skjønner så er vi ganske frustrerte og oppgitt over noe som sier "Bare skriv inn dette i header-malen" men så er virkeligheten at "Nei, det ligger egentlig en sperre her". Det ligger en sperre (mest sannsynlig hos blogg.no?), vi er ikke helt sikre. Jeg har både header og design klart, men det hjelper lite når man ikke får brukt det i kombinasjon, sånn man vil ha det. Derfor, kjære lesere; Jeg trenger virkelig hjelp! Er det noen der ute som vil hjelpe en stakkars bloggersjel som holder på å gå på veggen? 

  Hvis du skulle være så flink å kunne hjelpe meg, har du virkelig reddet dagen min :D ♥

  Sandra & Markus 

 • Publisert: 10.07.2017, 19:17
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Mine feelgood sanger

 • Publisert: 10.07.2017, 08:26
 • Kategori: Musikk
 • God mandag ♥

  Det finnes så mye bra musikk. Alt for mye god musikk som aldri blir oppdaget engang. Jeg elsker musikk og det går ikke en dag uten at jeg hører på mine favorittsanger. Nå som det er sommer og sol tenker jeg at det er mange som nyter lange sommerkvelder med god musikk, enten alene eller i godt lag. Uansett, jeg vil gjerne dele en liste over noen av mine feelgood sanger akkurat for øyeblikket. Hvis du har noen tips til andre fine låter jeg burde høre, så skriv ut i kommentarfeltet! 

   

   

  Ha en strålende mandag! :) 

  Sandra 

 • Publisert: 10.07.2017, 08:26
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Fotoshoot

 • Publisert: 09.07.2017, 21:08
 • Kategori: Foto
 • God kveld ♥

  I går kveld snakket jeg med Markus, en god venn av meg. Vi kan sitte i timesvis på Skype å snakke om alt mulig tull og fanteri. For de av dere som ikke vet hvem Markus er: Tadaaaa!!   Markus og jeg har visst om hverandre siden vi var små, siden vi begge er adoptert fra Romania og fedrene våre jobber i samme firma. Det var allikevel ikke før i 2013 at våre veier skulle begynne å møtes. Siden da har vi holdt kontakten og funnet på mye morsomt. Vi deler fotointeresse, selv om Markus har eget fotofirma, er grafiker, og er i en helt annen fotoskala enn meg.

  Jeg har alltid slitt med å bli fornøyd med bloggen min utseendemessig. Enten har ikke headeren vært bra nok, eller så har jeg savnet å få vist hvem jeg er gjennom bilder. Det som er fint med Markus, er at han er engasjert i bloggen min og dermed blir det også enklere å kunne få hjelp. Dere skulle nesten sett oss i går kveld, hvor vi diskuterte hvilken outfit jeg skulle ha på meg. Jeg dro frem plagg på plagg for å vise det til Markus på Skype, med beskjeder tilbake som "Nei, den der kan du bare glemme" og "Nei, hvis du har på deg den kommer du til å forsvinne med bakgrunnen". Kl.10.30 i dag var vi på vei til location for å ta både bilder til header, nytt profilbilde på Facebook og dette innlegget. Vi er et godt team til både til planlegging, ideer og hvordan vi skal løse ting best mulig, for å få de beste bildene. Jeg er evig takknemmelig for at jeg har Markus, som venn og en person som vil hjelpe meg å få bloggen opp og frem. Å gjøre en blogg teknisk god er viktig. Vi ble veldig fornøyd med bildene og jeg vil gjerne dele noen av de med dere. 

  Markus sin blogg kan dere se HER ♥ 

   


   

  Ha en fin kveld videre ♥

  Sandra

 • Publisert: 09.07.2017, 21:08
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • Velkommen til mitt nye hjem!

 • Publisert: 09.07.2017, 09:00
 • Kategori: Jobb
 • Hei! ♥

  I går var jeg, mamma og pappa en tur til Dokka. Jeg har ikke fått skrevet så mye om mitt nye bosted, fordi det har vært så mye annet. Jeg har vel nevnt at jeg har fått meg jobb på Dokka fra august i en 60% stilling. Det var veldig deilig å få en jobb før jeg var ferdig utdanna og at jeg har fått meg et fint bosted. Nå har jeg fått alt på plass og endelig kan jeg vise dere noen ordentlige bilder av mitt nye hjem! Nå gleder jeg meg til å flytte inn og begynne min nye tilværelse. 

   

   

  Sandra 

 • Publisert: 09.07.2017, 09:00
 • Kategori: Jobb
 • 0 kommentarer
 • Jeg følger deg ikke lengre

 • Publisert: 08.07.2017, 16:00
 • Kategori: Blogg


 •  

  Kjære toppblogger Anna

  Du startet med en fin og godt skrevet blogg for mange år siden, hvor vi fikk innblikk i din hverdag som ung mamma til Michelle, og senere William og Lucas. Jeg syns alltid det var spennende å klikke meg inn på bloggen din, for å se hva dere hadde bedrevet dagen med. Du delte helt vanlig hverdagslige opplevelser og jeg koste meg når jeg leste bloggen din. Ettersom tiden har gått, har du endret både livsstil og hvordan du fremstår på bloggen. Det er trist å se at i utgangspunktet en så bra blogg, blir "ødelagt" fordi det blir fokusert på, for meg, helt feil innlegg. Det er klart jeg skjønner at du er en toppblogger, du lever av det og du gjør alt i din makt for å opprettholde dette. Allikevel blir det ikke interessant å lese en blogg som kommer med overskrifter, som lurer leserne bare for å få et klikk for å holde seg på toppen. Det er ikke en god blogg, spør du meg. Nå skal jeg heller ikke ta alle under en kam her, men når du er toppblogger burde du fremstå riktig. Du skriver innlegg hvor du klager over hvor mye hat du får for bloggen. Er det egentlig rart? I mine øyne, nei. Det blir en ond sirkel. Først gir du leserne dine falske forhåpninger for å få klikk, så blir leserne dine sure for det og uttrykker misnøye. Til slutt blogger du om misnøyen leserne dine har, selv om du godt vet at det er du selv som har satt både deg og leserne dine i denne posisjonen. Dette er ikke et hat-innlegg, tro meg. Jeg bare vil vise at hvis du hadde holdt deg i det sporet du startet, så ville kanskje misnøyen vært mindre, kanskje du kunne sluppet alle de stygge kommentarene osv. Jeg har lest bloggen din i så mange år, men nå merker jeg at til og med jeg begynner å innse at du kanskje blogger mer for klikk enn for å vise oss alt det fine som skjer i livet ditt. Du har vært og er sikkert en god blogger for mange, men jeg følger deg dessverre ikke fast lengre. 

  Hilsen Sandra 

 • Publisert: 08.07.2017, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Den skumle 200 lappen i biblioteket

 • Publisert: 07.07.2017, 18:00
 • Kategori: Jobb


 •  

  Hei! ♥

  I dag er det fredag! Er ikke det deilig? Jeg har hatt min første uke hos Stange bibliotek og jeg skjønner ikke helt hvor uken ble av skal jeg være ærlig. Det kan nok tenkes at siden det er mye "nytt" å sette seg inn i, at tiden har gått ekstra fort. Nå er det ingenting som er nytt i den forstand, men man må alltid komme seg inn i rutinene igjen etter et helt år borte fra praksis i bibliotek. Jeg merker dog stor forskjell fra i fjor. Det har gått mye fortere å huske rutiner i år heldigvis. Det er allikevel morsomt å se at det alltid skjer nye opplevelser også i biblioteket. I dag for eksempel fikk jeg kompliment for t-skjorta jeg hadde på meg, som er knall grønn hvor det står "Sommerles". Veldig hyggelig, men litt overraskende. 

  Jeg vil også ta opp en ting, som jeg selv merker er litt ubehagelig i jobbsammenheng. Kanskje flere som vil kjenne seg igjen i dette (håper jeg). Det skal sies at min relasjon til matte, tall og da spesielt hoderegning ikke er den sterkeste, så når en låner kommer for å betale for kopier for 42 kr, men gir meg en 200 lapp, så sier det seg selv at jeg får litt hetta. For det første, så vil du jo ikke vise ovenfor låneren at du ikke kan hoderegning! Noe så flaut. Jeg bare sier det, kjære alle barn; For guds skyld, FØLG MED i timen og LÆR HODEREGNING!. Videre prøver jeg å tenke at jeg skal tenke enkelt og logisk, samtidig som jeg blir stressa. Jeg syns det var flaut, også fordi jeg åpenlyst viste ovenfor sjefen min at jeg ikke takler enkel hoderegning. Heldigvis blir man jo ikke rakket ned på av den grunn, så i dette tilfellet fikk jeg både hjelp, tips og triks. I disse tilfellene er det veldig fristende å spørre om personen ikke tilfeldigvis har Vipps, for dere kan faktisk betale for kopier og purregebyrer gjennom Vipps på biblioteket! I stedet, tenker jeg at jeg burde (for min egen del) faktisk ta det kontant, så jeg får øvd meg litt mer på hoderegning. Dermed er jeg kanskje litt bedre rustet neste gang det kommer en skummel 200 lapp inn på biblioteket for en liten sum.

  Ha en fin fredag, alle sammen :) 

   

  Sandra

   

 • Publisert: 07.07.2017, 18:00
 • Kategori: Jobb
 • 2 kommentarer