hits

På tide å shoppe litt?

 • Publisert: 24.05.2016, 21:50
 • Kategori: mote
 •  

  I Samarbeid med Rabble

   

  Hei og god kveld! 

  En stund nå har jeg ikke blogget fordi jeg igjen har vært i tenkeboksen. Mang en gang har jeg tenkt at jeg skal blogge, men mistet motivasjonen. Det som er så fint er at når jeg kommer meg inn på blogg.no og ser hvor mange som er innom bloggen, så blir jeg plutselig veldig motivert. Det er veldig bra! Det betyr at tanken om å skrinlegge bloggen atter en gang kan legges på hylla for nå.

   

  De siste årene har kroppen min forandret seg totalt og mye av det jeg eier i klesskapet mitt går rett og slett ikke på lenge. Sånn går det og jeg vet at det er normalt. Det betyr at jeg må ut å handle meg nye klær, noe jeg ikke er så veldig fan av, men når det kommer til å shoppe på nettet kan jeg sitte i timevis å bare se på alt det fine som finnes der ute! Derfor tenkte jeg å vise dere noen fine plagg fra tre nettbutikker som jeg kunne tenke meg å handle fra. Ved å handle i nettbutikker med rabatter fra Rabble blir netthandel mye morsommere også!  

   

  Zalando 

   

   

  Hva med denne nydelige sommerkjolen? Jeg blir totalt forelsket i kjoler som dette og det gir meg en sånn god sommerfølelse, akkurat det jeg trenger nå som sommeren er rett rundt hjørnet! Denne kjolen kunne jeg lett kjøpt og med en fin rabattkode fra rabble blir det enda billigere. Nedefor kan dere også se en del andre kjoler som jeg har falt pladask for hos Zalandoo.

      

  En annen nettbutikk som jeg kan gå helt bananas i er Nelly.com og jeg syns det er så utrolig mye lekkert der når det kommer til klær! Det er mange av nettbutikkene hvor det er mye dyrt, men ved å benytte deg av rabattkodene hos rabble, kan du handle mye av det fine som nelly har å by på for en billig penge!. 

  Jeg har fått litt dilla på kjoler for tiden, da mange av mine har blitt alt for små, så her vil jeg vise dere noen av de lekre kjolene som jeg fant hos nelly.com. Jeg skal i bryllup til en god veninne i juni, og du skal ikke se bort i fra at jeg finner en fin kjole nettopp til denne anledningen her. 

   

   

  Den siste nettbutikken som jeg vil vise dere, hvor jeg også vet at jeg finner mye fint i er Miinto. Denne butikken ser jeg er litt dyrere når det kommer til kjoler, men hvis du benytter deg av rabattkodene hos rabble, skal du se at prisen ikke blir så ille allikevel! Her ser jeg at jeg er mer kresen når det gjelder å plukke ut kjoler, men jeg fant da noen her også som jeg gjerne vil vise dere. 


   

  Dette er bare noen av produktene som jeg fant og som jeg likte, men dette er min smak og dere der ute har kanskje en helt annen smak! Unasett, vi er vel alle enige om at det finnes alt for mye lekkert der ute?! Hvis du vil handle i nettbutikker for en litt billigere penge, vil jeg anbefale alle og en hver til å benytte seg av rabattkodene hos rabble, så skal du se at det kanskje blir noen fine kjoler i skapet ditt til sommeren også!. 


  ♥ Likte du noe av dette? 

  Sandra   

   

   

 • Publisert: 24.05.2016, 21:50
 • Kategori: mote
 • 3 kommentarer
 • Sommer og sol +++

 • Publisert: 08.05.2016, 20:34
 • Kategori: Blogg


 •  

   

  Hei ♥

   

  For en dag! På fredag var det en hel uke siden jeg kom hjem hit til Brumunddal og det har gått så alt for fort. Før jeg kom hjem var jeg innstilt på at praksisen kom til å gå fort, men jeg kjenner at jeg blir stressa av tanken på å skulle skrive ferdig en oppgave på fem uker. Men det går vel det også. I dag har det vært så varmt og jeg benyttet meg av sjansen til å ligge en hel dag i sola! Dermed ble det til at jeg lå fra ca. kl. 10-18, selvfølgelig med noen pauser, men det var bare middag og hjalp mamma med å rake litt i hagen. Siden jeg i dag skulle ligge ute, benyttet jeg meg også av å være litt fri fra det digitale og mobilen er lite brukt. Kjente litt på den gode følelsen av at ingen kan forvente at jeg skal være på mobilen osv hele tiden. Jeg klarer meg hvertfall greit uten. Unasett, det har vært en strålende dag og jeg har hørt at det skal fortsette utover uken, dermed er jeg glad for at jeg har tidligvakt i morgen, da  jobber jeg fra 08-12. 

   

  ♥ Var det fint vær hos deg i dag?

   

  Sandra

 • Publisert: 08.05.2016, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Når du blir hekta på SKAM

 • Publisert: 06.05.2016, 15:56
 • Kategori: TV og film


 • Hei ♥

   

  Jeg ligger sikkert hundre år bak alle andre når det gjelder denne serien, men nå er jeg med. Det kan jeg hvertfall trygt si! Det var på en blogg jeg først leste om denne serien men tenkte ikke noe mere over det. I det siste har jeg tenkt at jeg må begynne å se den og det har jeg altså gjort. Når jeg satte meg ned i går for å se den så stusset jeg litt over at det var noe jeg ikke hadde fått med meg liksom. Tenkte egentlig ikke noe mere over det og jeg ble hekta fra første stund! Beste norske serien jeg har sett i tillegg til "jenter". Har på følelsen at den er inspirert derifra men det er jo ikke sikkert. Når jeg hadde sett til episode 7 så var det stopp for den neste episoden kommer jo i kveld, og da ble jeg jo litt letta og tenkte at da henger jeg med. Men neida, jeg har jo ikke sett sesong 1 og det gikk jo opp for meg hvorfor jeg ikke skjønte sammenhengen. Jaja, så da så jeg hele sesong 1 også i går så NÅ er jeg oppdatert og klar for neste episode! Hvis du ikke har sett denne serien, da har du ingen planer for kvelden for å si det sånn. 

  Håper alle har en fin fredag ♥ 

  ♥ Har du blitt hekta på SKAM ? 

  Sandra

 • Publisert: 06.05.2016, 15:56
 • Kategori: TV og film
 • 4 kommentarer
 • Mine ønskeprodukter

 • Publisert: 04.05.2016, 08:54
 • Kategori: Blogg
 • I samarbeid med Rabble

   

  Hei ♥

  Nå nærmer det seg sommer og forhåpentligvis litt sol med stormskritt. For noen år tilbake begynte jeg å handle klær på nett, og mitt første møte med dette var nettbutiken Zalando. Et veldig greit møte met netthandel, men jeg syns det var veldig vanskelig med størrelser. Å handle klær på nett er en treningssak som alt annet og nå begynner jeg å bli ganske komfortabel med dette. Med rabattkoder fra Rabble, blir dette bare gøy!. Derfor vil jeg her vise dere min topp 3 liste med ønskeprodukter fra tre forskjellige nettbutikker. 

  Zalando ♥ 

  1.  HER

                    


  ( Ved å trykke på bildet kommer du direkte til rabble sin hjemmeside) 

  2.  HER


  3. HER
   

  Den neste nettbutikken som jeg vil lage en topp 3 liste fra er CDON. Jeg liker veldig godt serier, og gjerne da krim, og med rabattkoder fra Rabble vil jeg kunne se det jeg vil for en enda billigere penge!  Men det finnes også masse annet nyttig og rart her! 
   

  1.  HER


   

   

  2. HER

     3.  HER   

  Den siste nettbutikken jeg vil switche innom er Eleven, en butikk på nett for deg som er glad i sminke og sånne ting. Her vil du også kunne få dine favorittprodukter til gode priser med rabattkoder fra Rabble! 

   

  1. HER   

  2. HER   

  3. HER   

   

  Det finnes altså så mye fint der ute og jeg håper at dere også finner produkter som dere ønsker dere! Jeg vant foressten gavekort hos gymgrossisten etter mitt forgie innlegg i samarbeid med rabble, hvor vi skulle skrive om vår drømmereise. Det var veldig gøy å vinne et gavekort på 200 kr alt etter det første innlegget! Jeg føler meg takknemlig som får lov til å blogge for rabble 

   


  Håper alle der ute har en fortsatt fin uke?! ♥

  ♥ Handler du hos noen av disse nettbutikkene?

  Sandra

   

 • Publisert: 04.05.2016, 08:54
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer