hits

Den siste tiden i bilder

 • Publisert: 28.05.2013, 19:39
 • Kategori: Foto







































 • -Sandra- 

















 • Publisert: 28.05.2013, 19:39
 • Kategori: Foto
 • 0 kommentarer
 • Kjære alle Skagabarn

 • Publisert: 20.05.2013, 18:59
 • Kategori: Skaga
 • Dette innlegget er til alle dere som har gått på Skaga åaret 12/13. Jeg begynte å tenke på å skrive dette innlegget lenge før vi sluttet på Skaga. Nå som jeg har kommet hjem, ble det plutselig mye vanskligere å sette seg ned for å skrive. Nå, i dag, 1 uke etter vi sluttet har jeg fått orden i minnebrikkene mine og sortert bilder i forskjellige mapper. Klar for å skrive og dele bilder med dere. For å komme i skikkelig skrivemodus har jeg satt på spillelisten "Skagalicious" av Sara på Spotify. Nå kan jeg begynne. Men hvor skal jeg begynne? Selvfølgelig fra starten! 


  26.August var dagen da vi skulle starte vårt år på Skaga, hvor vi kom en og en, litt usikre, spente og sjenerte til Gol. Jeg vet ikke helt med dere, men jeg hadde gledet meg til dette veeeldig lenge, men nå ble det plutselig så nærme og virkelig at det ble skummelt. 9.Juni 2011 allerede postet jeg en link på veggen min på face hvor overskriften var "DERFOR SKAL JEG TIL HALLINGDAL FOLKEHØYSKULE". Gleden var derfor stor da jeg 2.Februar fikk brevet i posten hvor det stod at jeg kom inn. Da kom følgende status på face: "YEAAAAAAAAHHHHHHH - JEG KOM INN PÅ HALLINGDAL FOLKEHØGSKULE :D DRØMMEN GIKK I OPPFYLLESE <3 LYKKE <3 Selv syns jeg at jeg er veldig flink til å glede meg over små ting i hverdagen. Som da vi var på klatring i Mallorca og jeg hadde såååå lyst til å ta ned tauet, for det så gøy ut og det fikk jeg jo lov til. Ikke mye som skal til for å få meg glad med andre ord. Jeg var i den første puljen som kom hvis jeg kan si det og jeg vet at dere skjønner hva jeg mener. Pakket ut og det gikk mye fortere enn det jeg hadde sett for meg, men det var kanskje fordi mamma hjalp meg litt. De derimot dro nesten med en gang etter de hadde spist og ønsket meg lykke til og ba meg ringe i kveldingen så de fikk høre hvordan dagen hadde gått. Eva kom litt senere på dagen og det tok ikke lang tid før jeg fant ut at det var hun jeg skulle på rom med. Vet ikke med deg, Eva, men jeg ble overrasket over at du lignet sånn på meg på mange områder. Ble veldig lettet, så nå var det bare å bli kjent med folk og bli husvarm. Her er noen bilder fra den første dagen (de som er i videoen jeg lagde, og selvfølgelig; dere kan bare ta det dere har lyst på) 









  Savner deg innmari Nina :( <3 





  Dette er mange av bildene jeg tok første dagen og det føles ikke lenge siden, men det er det jo. Eller? Etter denne første dagen hvor jeg kom i kontakt med noen av dere herlige mennesker, var jeg ikke i tvil om at dette kom til å bli et bra år og det beste i livet mitt! Gjennom året har vi gjort mye, opplevd mye sammen, gått på forskjellige linjer men allikevel lært utrolig mye av hverandre. Alt vi har opplevd på bygget, ja hvor skal jeg begynne? Alle morgnene hvor jeg smilende møter trøtte tryner på min ferd til matsalen ved 07.00 tiden, ennå er det hvertfall 30 min til frokosten kommer på bordet, men jeg våkner før vekkeklokka og er lys våken. Så at det var noe som gikk igjen i hilsningene i minneboka ;) "Skagas morgenfugl". Alle programkveldene vi har hatt på Lørdagene hvor de fleste drar ut etterpå. Gang på gang har folk spurt, "Hvorfor blir du ikke med ut?" osv. Svaret mitt har alltid vært "Jeg har ikke så lyst" eller "Jeg er ikke så glad i sånt" og det er sant. En fest i ny og ne er greit, men hvordan klarer dere gå ut hver helg? Kommer aldri til å forstå meg på det, men allle er vi forskjellig og takk gudsjelov for det. De gangene jeg ble med ut var det gøy men jeg var fortsatt ikke i det humøret som de fleste av dere, der dere dansa, skreik og rava rundt. Jeg var bare tilskuer og det er ganske morsomt det også. Men over til noe annet. Hvis jeg skal skrive om alt vi har gjort iløpet av året, blir jeg aldri ferdig med dette innlegget og ingen vil lese det, fordi det blir så langt :p Så jeg hopper likesågodt til slutten av skoleåret. Da vi var nærmere hverandre enn noen gang iløpet av dette skoleåret. Da alle var i peisestua på en gang omtrent og vi snakket, lo, grein og skreiv så vi fikk vondt i håndleddene. Aldri kommer jeg til å glemme de 3 siste dagene hvor det var innholdet. Her er bildene jeg tok de 3 siste dagene. 



  Hvordan går det med benet, Andreas? 






















   




























   












  Året på Skaga har definitivt vært det beste året i hele mitt liv og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro. Det er rart å sitte å publisere disse bildene og vite at det er disse minnene jeg må ta med meg videre i livet, uten å få oppleve de igjen. Selvfølgelig skal vi møtes på reunion og noen møter jeg garantert utenom det også. Men akkurat det vi har opplevd sammen i år kommer vi nok ikke til å få oppleve sammen som en gruppe igjen, derfor er det veldig viktig å ta vare på minnene vi har skapt. Minnebøkene våre er gode å ha da, på en trist dag hvor tankene vandrer tilbake til Skaga, da skal du ta frem boka og lese, le og gråte (gledestårer). Vi skal være heldige som har fått oppleve dette året sammen <3 Hvis det hadde vært opp til meg, hadde det vært obligatorisk med et folkehøyskoleår for alle, etter VGS. Da jeg tok avskjedsrunden min forgie Lørdag morgen var det mange som sa til meg "Du må aldri slutte å blogge" "Fortsett å blogge". Et løfte jeg selvfølgelig kommer til å holde! 

  -Sandra- 
























































































   

 • Publisert: 20.05.2013, 18:59
 • Kategori: Skaga
 • 0 kommentarer
 • Back on Track

 • Publisert: 19.05.2013, 12:31
 • Kategori: Blogg


 • Hey folkens :D 

  Ja, dere ser faktisk et bilde av meg! Tatt meg en uke før jeg har tørt å ta et bilde for har jo vært sjuk og da føler en seg ikke pen. I går var jeg oppegående hele dagen som sagt og i dag er jeg om ikke mer, hvertfall like oppegående. Nå sliter jeg mest med snørra, mens hosten er betraktelig mindre. Så nå er jeg back on track dere og det føles veldig deilig! I dag er det kjempefint vær ute, som i går og jeg sitter ute i skyggen og holder meg unna sola, for det tror jeg ikke er noe bra når en er forkjøla.  Ser hvertfall ut som forkjølelsen sakte men sikkert kommer til å gå over, så får vi se hvor lang tid det tar. Som dere kanskje? kan se på bildet, så har jeg tatt virkelig vare på meg selv i dag. Skjært øyenbrynene, shavet leggene og sminket meg litt. Utrolig hvor mye bedre en føler seg med en gang. Det er vitkig! Håper dere har en strålende fin dag og koser dere ute i sola :) 

  PS: TIL ALLE SKAGABARN; INNLEGGET TIL DERE KOMMER, JEG SKAL BARE JOBBE LITT ORDENTLIG MED DET FØRST!  

  -Sandra-  

 • Publisert: 19.05.2013, 12:31
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • The big final - Hvem vinner?

 • Publisert: 18.05.2013, 11:23
 • Kategori: Musikk





 • Hei! 

  Gjett om det var deilig å våkne i dag morges å føle seg 10 ganger bedre enn i går? Herlig følelse. Hosten er mye mindre tilstede og det samme med snørrmengdene. Fått på meg koseklær, spist frokost og nå sitter jeg i sofaen og hører på sanger til Eurovison song contest finalen i kveld. Gledet meg mer til den enn 17.Mai den siste uka. Ja, jeg er et typisk fan av sånt og har vel aldri gått glipp av en finale. Mine tre favoritter er Norge, Romania og Svergie. Siden jeg også er fra Romania sier det seg selv at jeg heier på de også og i år tror jeg de kan komme langt fordi sangen er såpass spesiell. Altså måten han synger på og du husker refrenget ganske godt. Både Norge og Svergie vet jeg også at kommer til å komme høyt! Alle andre er det egentlig ikke så farlig med for ingen av de som har satt seg hos meg, og de som gjorde det kom ikke videre til finalen en gang. Typisk.  I dag kommer Gjermund også. Vi skulle egentlig feire 17.Mai sammen i går, men det ble jo ikke noe av. I går var det første gang jeg ikke hadde på meg bunad (i fjor telles ikke, for da var jeg russ og da sier det seg selv), første gang jeg i det hele tat var syk, første gang jeg ikke var med til et godt vennepar av mamma og pappa på kvelden etter russetoget, jeg spiste ikke is engang.  I dag skal jeg bare slappe av så jeg ikke blir sengeliggende igjen og kose meg med familien, kjæresten og finalen i Eurovision song contest. 

  ?Hvem tror du vinner? 

  -Sandra-  

 • Publisert: 18.05.2013, 11:23
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Går det over?

 • Publisert: 17.05.2013, 19:40
 • Kategori: Blogg

 • Hei kjære lesere. 

  I dag våger jeg meg ut på et innlegg i håp om å fullføre. Mitt fravær fra bloggen har gnagd litt og nå som jeg først har klart å finne styrken til å skrive, skriver jeg. Når vi kom hjem fra Mallorca med skolen, fikk jeg som da jeg hadde vært i Egypt, stygt munnsår på munnen. Iløpet av den siste uka ble jeg litt småforkjøla og helgen jeg skulle slutte på Skaga og reise hjem slo den ut for fullt. Jeg sov hele veien hjem i bilen, og når vi kom hjem, sov jeg på sofaen. På kvelden fikk jeg litt feber. Mandag skulle jeg egentlig begynne å jobbe, men jeg var blitt verre og hadde fortsatt feber. Tirsdag samme leksa. Da bestillte jeg også legetime og dro dit senere på dagen. Mamma likte/liker ikke hosten min og siden jeg har hatt/har feber mente hun at de kanskje kunne ta et stikk i fingeren for å sjekke om jeg hadde bronkitt eller noe. Jeg kommer inn til legen med en gang og er der i max 5 min. Legen sier etter å ha lyttet på meg: Det er ikke noe jeg kan gjøre nå, for som regel første uken er det bare vanlig forkjølelse (virusinfeksjon), men hvis det går over en uke, så kommer det som regel bakterier i tilegg og først da kan jeg gi deg antibiotika. Javel tenker jeg, og sier takk for hjelpen og går. Hun sier heldigvis at hvis det fortsetter, må jeg gjerne komme tilbake. Dette var på Tirsdag. Onsdag føler meg bra nok til å jobbe og jobber både Onsdag og Torsdag. Selv om jeg er på jobb, føler jeg meg ikke i god form og når jeg kommer hjem om ettermiddagen er jeg helt utslitt. På Onsdag skulle jeg på møtet med Ringsaker AUF. Det endrer seg fort når jeg står og skal snyte meg ved kjøkkenbenken. Proppene i ørene går ut, jeg blir svimmel og må holde meg i kjøkkenbenken for å ikke dette. Så blir jeg uvel og når jeg går gjynger bakken under meg. Jeg avlyser og på kvelden får jeg feber som dagene før. I dag er det Fredag 17.Mai og jeg er sengeliggende men fortsatt kontinuerlig stygg hoste, tette bihuler, masse snørr og klamhet. Heldigvis sliter jeg ikke med feber om dagen og jeg kan egentlig ikke bruke ordet sliter, for jeg har ikke så høy feber at det merkes. Om kvelden ligger det rundt 37,9 så det er jo under 38, men alt over 37,5 kalles feber. Forkjølelsen har altså ikke gitt seg i det hele tatt og jeg begynner å lure på, kommer dette til å gå over av seg selv? Selvfølgelig håper jeg det, men når jeg nå har slitt med dette 1 uke og ikke blitt noe bedre? I tillegg, så blir jeg veldig fort sliten. Før i dag satt jeg oppe å spiste litt pølser med familien, satt ikke lenge før jeg ble sliten og måtte gå å legge meg igjen. I går tilbød jeg meg å bake brownis for mamma og etterpå var jeg utslitt og hadde feber. Som dere skjønner, er dette årsaken til fraværet mitt fra bloggen denne uka. Nå har jeg klart å skrive dette innlegget, så nå kan jeg legge meg og slappe av. Håper dere har hatt en fin 17.Mai feiring.

  -Sandra-  

 • Publisert: 17.05.2013, 19:40
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Fra året på Hallingdal Folkehøyskole

 • Publisert: 12.05.2013, 20:04
 • Kategori: Skaga
 • Skaga 12/13 from Torgrim Aanestad on Vimeo.



  -Sandra-  

 • Publisert: 12.05.2013, 20:04
 • Kategori: Skaga
 • 0 kommentarer
 • Så trist...:(

 • Publisert: 08.05.2013, 08:17
 • Kategori: Skaga
 • Hei!

  I går måtte vi pakke sammen tingene våre for i dag skal vi vaske ut rommene :-( det var noen som fikk ideen om at vi skulle grille og til slutt var nesten alle bak skolen å grillet :-) det var så utrolig hyggelig! Det er nitrist at vi snart er ferdig å skal dra herifra. Året har gått innmari fort men har fått gjort og opplevd veldig mye som jeg nok ikke hadde gjort ellers. Kommer til å savne alle kjempemasse :-( Mange har minnebøker hvor folk kan skrive en hilsen, noe som er hyggelig å ha til senere. Skal ned i Gol å kjøpe meg en sånn bok jeg og, for kommer til å angre hvis jeg ikke gjør det. De siste dagene nå går jeg rundt med kameraet å tar bilder av folk og stemningen. Så kommer nok en del bilder etter hvert når jeg kommer hjem.

  -Sandra-

 • Publisert: 08.05.2013, 08:17
 • Kategori: Skaga
 • 0 kommentarer
 • Mallorca Bilder

 • Publisert: 06.05.2013, 18:51
 • Kategori: Reiser




























 • ?Hva syns du om bildene?

  -Sandra- 


   
























 • Publisert: 06.05.2013, 18:51
 • Kategori: Reiser
 • 4 kommentarer