Check

  • 24.04.2014 - 21:37
Hei! 

Da var jammen meg påsken over også for denne gang. Tiden går så alt for fort i fint vær og godt selskap. Nå skal jeg prøve å huske og oppsummere hva jeg har gjort i påsken da. Fått vært en tur på ski med mamma hvor vi hadde strålende vær og godt føre helt til på slutten hvor vi måtte smøre på litt ekstra klister ellers hadde den siste km blitt veldig slitsom. Vi var på hytta til tante og onkel hvor også kusine med familie var på besøk fra Ørsta! :) Det var veldig koselig å se de siden vi sees så sjeldent. Været har vært helt ypperlig, så jeg har utnyttet det til det fulle og solt meg i mange dager. På Søndag var jeg hos Mari i redalen hele dagen noe som var veldig koselig! <3 Helt teit at vi møte så sjeldent når det tar oss 25 min å kjøre til hverandre (Må skjerpe oss!). I morgen får vi besøk fra Nederland! Et vennepar av pappa og mamma som vi også har blitt kjent med som er vetrinærer(pappa studerte i Nederland for å bli dyrlege). De skal være i Norge i 2 1/2 uke. Nå har vi fått siste arbeidskrav som er i digital språkbruk og er det ikke typisk at jeg syns det er uoverkommelig vanskelig? :( kjipt, men jeg er optimist og tenker at jeg klarer vel dette også, jeg. I dag fikk jeg en tlf fra Hamar kommune som kunne tilby meg sommerjobb! Hurra :) Det er i hjemmesykepleien med vasking av boliger. Altså folk som bor i sitt eget hjem men som ikke klarer å vaske huset selv. Jeg tror dette kan være en ålreit jobb selv om det kanskje er litt tidspress. Har søkt sommerjobb på Grilstad i Brumunddal som er litt mere gunstig med tanke på at jeg ikke er avhengig av bil, så må ringe dit i morra for å høre om jeg får jobb der. Nortura var ikke villig til å si om det var noe mulighet for at jeg kom dit for svaret jeg fikk når jeg spurte var "Det blir ikke sendt ut før i midten av mai", så da får vi håpe jeg får jobb hos Grilstad ellers tar jeg til takke med vaskejobben. I starten av påsken fikk jeg tilbud om studentbolig og den takket jeg selvfølgelig ja til, så der har jeg både betalt depositum og skrevet under leiekontrakt! Jippi! Greit å ha det i orden hvis jeg skulle få plass. Nå er jeg så trøtt at jeg bare må stupe i seng, og ja, det kan blir en gooood stund før det kommer en oppdatering her igjen. Dere får smøre dere med tolmodighet ;) 

 

-Sandra

Det endelige valget

  • 13.04.2014 - 19:12God kveld! 

I dag har jeg skjerpet meg og endelig tatt et valg om hvor jeg vil studere. At dette skulle bli så vanskelig hadde jeg aldri trodd for jeg er vant med å vite hva jeg vil. Det har lenge stått mellom Tromsø hvor jeg har valgt Medie- og dokumentasjonsbehandling og Oslo med Bibliotek - og informasjonsvitenskap. På den ene siden har jeg tenkt på hvor jeg vil bo og på den andre siden tatt mere hensyn til hva jeg vil studere. Studiene ser kanskje veldig forskjellig ut men du kan få jobb innen samme sektor med begge to, så hipp som happ hvem jeg velger og derfor har det stått mere på hvor jeg vil studere. Tromsø har alltid fristet litt mere enn Oslo, men i dag var meningen en helt annen. Kommer stadig på ting som jeg vurderer og dette har gjort meg en smule vimsete.I dag tok jeg som sagt litt tak i meg selv og endret Tromsø til 2.plass og flyttet Oslo opp på 1.plass. Endelig føler jeg at jeg har klart å bestemme meg. Jeg er en person som liker å reise bort og klare meg selv, men jeg er også VELDIG familiekjær. Oslo er jo ikke langt hjemmefra, en togreise på 1 1/2 time som passer meg perfekt! Har familie som bor rundt Oslo området, noe jeg ikke har i Tromsø og det er enkelt å komme seg hjem hvis noe skulle oppstå, som også koster en del mere fra Tromsø. Lagde meg bruker på Studentskipnaden i Oslo og Akershus for en studn siden og hadde funnet alle de stedene jeg ville søke om bolig og la inn ønsker. Når jeg skulle logge inn i dag hadde jeg glemt brukernavnet og måtte lage ny bruker! Jævlig kjipt, men det gikk helt greit å lage ny og finne igjen det jeg hadde lagt inn forgie gang. Denne gangen satte jeg startdato for kontrakt til 1.Juni. Noen vil lure på hvorfor jeg har gjort det og det skal jeg forklare dere. De fleste søker jo til starten av August og da blir det hard kamp om boligene, MEN når jeg søker i Juni, så kan jeg takke ja til bolig uten å vite om jeg kommer inn og heller betale for 2 mnd (selv om jeg ikke flytter før i August). Sånn har du større sjans til å få bolig tidligere og sikre deg. Dette er jo også noe som er enklere å følge med på i Oslo enn i Tromsø. Så nå får vi håpe at jeg kommer inn i Oslo! 

-Sandra

 

Vinner av GIVEAWAY

  • 11.04.2014 - 10:22Hei! 

Da var det på tide å kåre vinneren av GIVEAWAY. Det var hele 53 stk som hadde meldt seg på og derfor er trekningen gjort via random. org som også gjør det veldig enkelt å finne en vinner. Noen hadde håpet å få denne til påske, men jeg har virkelig hatt andre ting å drive med. Uansett, morsomt at så mange ble med, men det er bare én vinner og det ble Ella! Du la bare igjen e-posten så ser ikke ut som du har blogg, men jeg sender deg en e-post også, sånn at jeg kan få adressen og sende pakken avgårde rett over helgen. Gratulerer! 

Jeg fikk selv en påskegave i posten i dag, egentlig en forsinket bursdagsgave og det var en skappelgenser trikket av samboer og kjæresten til Onkelen min i Kongsberg! Utroig hyggelig selv om jeg kanskje ikke får brukt genseren like mye akkurat nå som om vinteren, men den kan bli god å ha på sene sommerkvelden hvor det er kjølig! Tusen takk for fin gave!!! <3 

 

Kl.12 i dag skal jeg møte Tuva på Mølla for hyggelig lunsj og i kveld skal Mari, Tuva og jeg på Svare&Berg for konsert! Det blir utrolig bra. I påsken blir det nok å lese til eksamen og være sammen med venner og familie. 

-Sandra

Try to understand

  • 03.04.2014 - 15:35

 
Hei. Først må jeg få si hvor utrolig morsomt det er at det er sååå mange som er med på konkurransen! Det er helt villt! Hadde aldri trodd jeg kom til å få så mye respons. Tusen takk til alle som har meldt seg på og jeg holder konkurransen åpen en uke til sånn at enda flere har mulighet til å bli med! Hvis du enda ikke er med eller kjenner noen som kunne tenke seg en sånn søt, liten reise"veske" til passet sitt, så kan dere melde dere på HER 

 

Over til hva dette innlegget skal handle om. Til jul strøk jeg på en eksamen som var veldig vanskelig og faget var ikke helt min greie tror jeg. Faget og undervisningen var så som så, jeg bestod alle arbeidskrav og jeg tok eksamen men jeg skjønte ikke halvparten. Har også meldt meg opp til konteeksamen, noe jeg var veldig glad for i starten, men nå....ikke så sikker lengre. Faget krever så mye av meg og jeg føler at det bare blir et forstyrrelseselement nå som jeg klarer de andre fagene så godt. Egentlig hadde jeg ikke lyst til å fortelle noen om at jeg skulle ta den opp igjen men nå vet jo de fleste det. Tanken min er så enkel som at jeg vil ikke ta opp igjen eksamen allikevel. Studenten i meg har aldri vært flink og jeg er elendig på å fokusere og konsetrere meg over lengre tid, noe ikke folk vet. Jeg vil helle kunne ta sommereferie og vite at jeg har klart å bestå på de to fagene jeg har nå og heller ha 15. st. poeng mindre med meg videre heller for å risikere å stryke på enda mere. Gjermund forstår meg og han oppmuntrer meg og sier at jeg skal ikke bry meg om hva andre sier. Ikke alle er like flinke på skolen og har en klisterhjerne til tusen. Jeg er rett og slett redd for at dette faget kommer til å ta sååå mye plass at jeg risikerer å stryke i noe av det andre og da er jeg like langt. Folk sier "dette må du bestemme selv" og når jeg bestemmer meg og forteller det, ja da har alle plutselig en mening om det. Ganske frustrerende. Fristen for å melde seg av eksamen igjen er 2 uker før så jeg tenker på enn så lenge, men det vipper nok mere mot at jeg dropper den. 

Hva hadde du gjort?

-Sandra

hits