hits

Jeg blir målløs

 • Publisert: 28.02.2016, 11:19
 • Kategori: Familie
 •  

  Hei alle sammen!

  Nå har jeg vært alt for lenge borte fra bloggen, igjen, men sånn blir det bare. Sist jeg blogget var den 30. januar, det vil si for nesten en måned siden. På en måned ville jeg trodd at alle leserne mine var blitt borte, men neida, den gang ei. Det har ikke gått en dag hvor ingen har vært innom bloggen! Det må da vel bety noe, dere?. Jeg er selvfølgelig veldig glad for dette og setter pris på alle som er innom bloggen hver dag og holder denne bloggen levende og inspirerer meg til å komme med et innlegg når jeg egentlig har tanker om å legge bloggen på hylla for en stund. Ja, for det er nettopp dette jeg har tenkt på siden forgie innlegg. Selv føler jeg at jeg ikke kommer noe sted med blogge, men jeg klarer ikke legge den vekk heller. Nå ser jeg at det har kommet litt forandringer her inne på blogg.no, så dette innlegget føltes mye enklere å skrive. Kanskje jeg blir litt til da, eller hva? 

  Siden sist har Gjermund og jeg hatt jubileum! Vi har nemlig vært sammen i hele 4år. Den 3.februar har dagen vår og vi feiret det med en god middag på Friday's, som er vårt yndligssmatsted. Jeg laget kollasjen som dere kan se over til Gjermund og det samler seg opp litt bilder i løpet av 4 år altså. Koselig å se tilbake på og jeg gleder meg til å skape nye minner med den herlige gutten min. Vi hadde også vært samboere i fire måneder denne dagen, så vi fikk dobbel feiring. 

  Ellers har jeg konteeksamen til uka, og jeg føler at jeg er forberedt, så håper jeg virkelig at den ikke blir alt for ulik den ordinære eksamen. Jeg bare håper at jeg kommer meg gjennom denne eksamen, også kan de ordinære eksamnene for dette året komme etterhvert, for de skal jeg nok klare fint. Dagen i dag skal brukes til å bare slappe av og kose oss hjemme i leiligheten. 

  ♥ Har du tatt konteeksamen før?
  ♥ Hva skal dere bedrive dagen med?

  Sandra

   

 • Publisert: 28.02.2016, 11:19
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer