Linkrunde #2

 • 28.02.2015 - 17:13


Det er alltids populært med linkrunder, så derfor vil jeg ha mere av dette på bloggen! Jeg skal faktisk prøve å få til en hver uke, så flere har mulighet til å vise frem bloggen sin. Selv melder jeg meg alltid på bloggrunder fordi jeg er fan av ordtaket «Hvis man ikke prøver, kommer man ingen vei». Det er viktig å promotere bloggen sin på alle slags mulige måter hvis man vil at bloggen skal opp og frem! Det har jeg lært etter fire år og jeg jobber fortsatt med dette. Mange tror at både sponsorer og lesere vil komme automatisk bare man setter opp en blogg, men sånn fungerer det desverre ikke. Selv har jeg blogget i fire år uten å ha en eneste sponsor! Dette er heller ikke noe must for min del, men det hadde jo vært kult hvis noe kom og spurte «Hei, kan vi få sponse bloggen din?» 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i linkrunden er å skrive «Jeg er med» i kommentarfeltet og husk link til  din blogg. Det er også lov til å skrive litt om hvorfor akkurat DIN blogg skal bli linket. 

 

Har du sponsorer?

Hva er din blogg?

Sandra♥

DO YOU LOVE THIS?

 • 28.02.2015 - 10:00

Get the look

 • 27.02.2015 - 16:00

On the top again!

 • 27.02.2015 - 09:44
God morgen!

Nok en gang er jeg på topplisten i Ringsaker, noe jeg syns er veldig gøy! Det å vite at jeg klarer å blogge meg opp på sånne topper gir motivasjon til å fortsette. I tilleg ligger jeg på 91.plass over de mest aktive bloggene. For at jeg skal klare å holde denne bloggen såpass oppgående har jeg begynt å forhåndspublisere innlegg. Dette gjør det mye enklere å skrive om ting på forhånd også. I perioder har jeg tenkt «hva er vitsen med å blogge?», dette har vært perioder hvor jeg har mistet motivasjonen eller lesertallet har ståt på null i et par dager. Nå har jeg funnet en balanse mellom studier, blogg, venner, kjæreste som gjør at jeg klarer å holde liv i bloggen pluss litt til! Dette er kjempegøy! 

 

Hvilken plass ligger du på?

Sandra♥

Filmanbefaling

 • 26.02.2015 - 20:55

 

God kveld!

Forgie fredag da jeg hadde dagsbesøk av mamma, pappa og brodern dro vi på klingenberg kino i sentrum hvor vi så «Pride». En film jeg gjerne vil anbefale videre, for den var innmari bra! Det er en sånn film som får applaus når den er ferdig og folk sitter igjen i salen for å se rulleteksten. Da vet du at det er en god film. Den handler om en gruppe ungdommer med lesbiske og homoer som starter å samle inn penger til gruvearbeiderne. Filmen er basert på en sann historie og er virkelig verdt å se! Den viser temaer som til og med er dagsaktuelle selv om det er mere «godkjent» å være enten lesbisk eller homo i dagens samfunn. Hvis du vil se en film som får frem tårene i øyekroken, da burde du gå å se «Pride»!

Har du sett denne filmen?

Sandra♥

AUF OG UTØYA

 • 26.02.2015 - 15:55

 
Jeg ville aldri vært foruten AUF! Det er her jeg har fått mange av mine gode venner, det er her jeg har lært masse om politkk, veldedighet, homofiles rettigheter til å gi blod, pelsnæringen, skolen for alle og ikke de få osv. Det å være med i AUF er noe helt magisk. Når du melder deg på et arrangement gleder man seg sånn at et kribler i magen og hele kroppen, fordi du vet at dette blir gøy! Du lærer deg å tale en sak for ditt lokallag foran en større forsamling uten at noen ler av deg eller syns du ser teit ut. Hvis du er skikkelig god på talerstolen får du automatisk applaus. I det siste har jeg vært lite politisk aktiv, men det er fordi jeg har flyttet og fokusert på studiene. Men jeg har ikke lagt politkken helt til side av den grunn! Jeg vil så gjerne være med på arrangementer og møte mine gode venner! Til sommeren er det sommerleir på Utøya for første gang siden 2011 og dit skal jeg. Dette er mine mulighet til å bli ordentlig kjent med den vakre øya, samle sommerminner med mine politiske venner, lære mere om alt mulig. Sammen skal vi ta øya tilbake, bit for bit! 

 

 

Vinn gavekort på 200kr hos Kvdesign

 • 26.02.2015 - 07:35God morgen!

I går tok jeg meg en tur inn i nettbutikken til Kvdesign og kjøpte meg noen nye designmaler for en billig penge! For øyevlikket har hun salg og dermed koster en designmal ikke mere enn 40kr! Det er billig! I tilleg kan du nå være med i trekningen av et gavekort på 200kr dersom du handler salgsprodukter for over 100 kr i perioden 26-28. februar. Det gjorde altså jeg og nå sitter jeg med et nytt og fint design. Det er ikke helt ferdig ennå fordi jeg alltid liker å gjøre finjusteringer, men det skal bli bra til slutt! Jeg ser jo nå at jeg faktisk ikke har handlet innen disse datoene, men jeg håper jeg kan bli med i trekningen allikevel, siden jeg tross alt har handlet i nettbutikken for over 100kr. 


Hva syns du om det nye designet?

Sandra♥

Bilde til en ny header?

 • 25.02.2015 - 18:01Hei!

Jeg har lenge hatt blogg uten header (hadde det i starten), men nå tenkte jeg kanskje at jeg må ha det for å sette mere preg på den. Derfor tenkte jeg å spørre dere om jeg kan bruke bildet over? (plis, vær ærlige!). Ellers har jeg andre bilder jeg kan bruke, men ble ganske fornøyd med det over. Håper dere liker det og at det kan være mitt nye headerbilde. 

I tillegg har jeg merket meg på kommentarer osv at det er noen nye lesere der ute? Dette gjelder jo også dere som leser bloggen fra før. Hvis der er noe som dere savner på bloggen, som dere vil ha mere eller mindre av, så skriv gjerne i kommentarfeltet eller send meg en pm eller e-post. Bloggen gjør stadig fremskritt og neste uke eller i nærmeste fremtid kan det hende bloggen eller hvertfall jeg som står bak bloggen gjør enda et stort fremskritt! Kan du gjette hva jeg kanskje skal? 

 


 

Hva syns du om bildet?

Sandra♥

DRESSES

 • 25.02.2015 - 09:00

En pinlig flause

 • 24.02.2015 - 17:40
Nå skal jeg åpne meg litt mere for dere her på bloggen og fortelle dere en av mine pinlige moments som skjedde for ikke så alt for lenge siden! Som de fleste andre mennesker dusjer jeg og steller meg. Siden jeg bor i en studentbolig men andre studenter deler vi dusj og do ,gutter og jenter. Tenkte som så at jeg skulle ta meg en dusj og etterpå kose meg i kosebukse og slappe skikkelig av med en god serie. Den tanken fikk andre ben å gå på for å si det sånn. I mens jeg står i dusjen, merker jeg meg at det kommer inn en annen peron som tar i bruk dusjen ved siden av meg, greit nok. Det er antageligvis en gutt for vi er bare to jenter på vår gang. Siden jeg er ferdig først sprader jeg inn på rommet mitt igjen og får på meg klær. Ja, dere tenkte nok at flausen skjedde i dusjen, men neida! Wait for it! Etter å ha kledd på meg kjenner jeg at jeg egentlig må litt på do, så jeg er på vei ut døra igjen når gutten som dusjet ved siden av meg kommer ut av dusjen. Skvetten som jeg er, hoppet jeg litt og det merket gutten seg for han sa pent unskyld. Før jeg klarer å få sagt noe som helst, klarer jeg å slippe en promp!!! Gasssh, noe så pinlig! Den kom litt brått på selv for meg, så det gjorde meg jo enda mere flau. Ja, så der fikk dere en skikkelig flause fra meg. Kan jeg få en av deg?  (Sånn at jeg ikke skal føle meg sånn alene) 

Hva er din pinlige flause?

Sandra♥

Over eller under egget?

 • 24.02.2015 - 13:00

For øyeblikket koser jeg meg med dagens lunsj som er to brødskiver med majones og egg. Når jeg skulle legge på eggene på brødskivene la jeg merke til at på den ene la jeg majones under mens på den andre over? Så nå lurer jeg på hva dere gjør hvis dere i det hele tatt har på majones da?

Har du majones over eller under egget?

Sandra

En god morgen

 • 24.02.2015 - 08:55Oh yes! God morgen! I

 

I natt kl. 00.30 gikk brannalarmen. Det var helt jævlig og jeg får like panikk hver eneste gang! Det er vel sjuende gangen den går siden jeg flyttet hit i august. Jeg sovnet omsider men våknet ikke opplagt. Kommet meg opp og nå koser jeg meg med mine nærmeste, kjære ting. Peanutsmør er så innmari godt! Spiser det på knekkebrød. Her skal dere også få et lite tips som jeg fikk av min kusine. Hvis du rister brødskiver også tar på peanutsmør! MMMMM. Har ennå ikke fått prøvd det, men det høres smashing godt ut. Te koppen min klarer jeg meg ikke uten! Tar den aldri med meg på skolen, men den er like grei å ha før og etter skoletid når jeg sitter med skolearbeidet. Mobilen min ligger pent og pyntlig ved siden av meg gjennom hele dagen, enten i jakkelomma eller på pulten min her hjemme. På skolen bruker jeg aldri tlf min i timen fordi jeg virkelig syns forelesningene er interessante og vil følge med. Når jeg kommer hjem legger jeg den på pulten, men klarer fint å sette meg å lese uten å sjekke den hvert femte minutt. Er det en ting jeg virkelig blir bedre på er det å studere. Når jeg kom hjem i går lagde jeg meg middag og fikk satt meg med skolearbeidet sånn ved 15.30 -16. tiden og da satt jeg med studiene helt til kl. 18.30, UTEN pause! Jeg leste og leste og glemte litt tiden fordi jeg syns det var så spennende. En virkelig herlig følelse!

 

Hva skal du i dag?

Er du flink til å studere?

 

Sandra

 

Svar på spørsmålsrunden

 • 23.02.2015 - 22:42

Hei! Jeg fikk inn noen spørsmål på spørrerunden min og har her prøvd å besvare de så godt som mulig. Lurer du på noe mere? Ja, da kan du spørre igjen og jeg skal gi deg et svar.

Hvor finner du inspirasjon til å skrive innlegg?

Når jeg setter meg ned for å skrive et innlegg tenker jeg på at det skal fenge flere enn meg selv. Derfor er jeg ofte inne på andre blogger for å se hva slags temaer de skriver om. Men selv om det er interessant på en blogg, betyr det ikke at det er det på min blogg. Det er viktig å skrive om noe du selv syns er interessant.

Hvorfor blogger du?

Når jeg startet bloggen for snart 4år siden var det mest foto det gikk i. Jeg ville videreutvikle meg på fotofronten. Den hobbyen går veldig opp og ned, detfor har jeg perioder hvor jeg tar bilder. Bloggen har utviklet seg masse på disse årene men nå så blogger jeg fordi jeg syns det er gøy! Det å vite at noen der ute følger det du skriver og deler er en egen følelse. Tror aldri jeg vil bli lei av å blogge.

Følger du noen blogger fast?

Ja, jeg følger mange bloggere fast. Dette er noen av dem :

- mammatilmichelle

- sophieelise

- fotballfrue

- mariannebeate

- stina

- albertine

Hva fikk deg til å velge det studiet du går?:)

Det er litt gøy at noen faktisk lurer på dette! Når folk spør meg om hva jeg studerer så får jeg ofte svar som "Jøss, hva er det?" Eller " Å, det har jeg aldri hørt om?" Til tross for at vi er 120 på studiet så virker det ikke som det er så mange andre som er klar over hva vi studerer og hva vi kan bli. Men nå skal jeg svare på spørsmålet! Jeg var veldig usikker på hva jeg egentlig ville studere etter at jeg hadde et litt misslykket år på Hamar. Plutselig en dag så sier mamma til meg " Du kan jo søke på bibliotekar studier da? Eller Arkiv?" Den tanken hadde ikke slått meg men jeg søkte litt rundt og jeg syns at dette så interessant ut. Grunnen til at jeg endte med å søke var på grunn av alle mulighetene man har etter endt utdannelse.

Vinnere av linkrunden

 • 22.02.2015 - 19:00

Hei! 

Det var en del som meldte seg på linkrunden og det er kjempegøy! Det er så mange fine blogger der ute og derfor var det ekstra vanskelig å velge. Jeg skrev at det skulle kåres en vinner, men jeg satt igjen med tre blogger som jeg vil dele med dere. 

 


Denne bloggen er skrevet av Lisa på 14år som kommer fra Sunnmøre. På bloggen skriver hun om alt mulig men det går for det meste i foto, outfits og hverdag. Bloggen har vært aktiv siden Mars 2013. Den har et rent og stilfullt design som gjør det enkelt å finne frem og man får lyst til å lese bloggen videre. Du kan lese bloggen til Lisa HER 

 


Bloggen Albiss er skrevet av 19år gamle Albertine fra Verdal. Hun skriver om mote, reising, foto og mye mere. Personlig ELSKER jeg denne bloggen fordi den har et sinnsykt stilfullt design og smashing bilder! Det er kanskje heller ikke så rart når hun jobber med webdesign ved siden av bloggen og samarbeider derfor med mange av toppbloggerne. Utrolig kult! Bloggen kan du lese HER

 


Kristine Røsok er jenta bak bloggen kristerøsok. Hun er ei jente på 27år fra Ålesund men bor i Oslo for øyeblikket. Det kan hende du har sett henne under programmet fristet som gikk på TV3 hvor hun også ble sammen med kjæreten sin under finalen. Bloggen handler om ting som Kristine selv liker og som hun håper kan fenge andre til å lese seg
gjennom bloggen. Hun har også en egen fan-side på facebook. Denne bloggen bærer også preg av et stilfullt design som i tillegg skiller seg litt ut når man ser på headeren.
Bloggen har vært aktiv siden mai 2014 og dere kan lese den HER.

 

Leser du disse bloggene?

Sandra♥

Til deg Gjermund

 • 21.02.2015 - 22:09

 

Det å sette pris på dem man er glad i er en viktig del i livet og jeg vil dedikere dette innlegget til min helt, støttespiller, venn og kjæreste. Gjermund, du er en helt fantastisk gutt med masse gode egenskaper som jeg sette veldig pris på! For det første, du kan det meste om bil. Det betyr at jeg ikke trenger å lære meg sååå mye om det. Hvis jeg får biltrøbbel så er du bare en telefon unna og kan hjelpe meg. I tillegg, til tross for at du ikke har gjort noen stor suksess på skolen opp gjennom kan du mye om alt mulig. Leser deg pp på ting fordi du syns det er interessant. Du kan faktisk til og med å lage mat! selv om jeg ikke har sett så mye til det ennå, så vet jeg at du kan å lage middag, så jeg trenger ikke å bekrymre meg for at det alltid er jeg som må komme til å lage mat hvis vi flytter sammen. Hvis det er en ting du kan bli bedre på, så er det vel å holde det ryddig rundt deg, men det vet jeg jo også at du klarer til tider, hehe. Vaske klær er det heller ikke alle gutter som kan, men det klarer du helt fint på egenhånd! Sorterer og vasker. Jeg er så glad for at jeg har funnet en gutt som deg og du er den perfekte gutten og kjæresten i mine øyne. Vi snakker og kan snakke om alt mulig mellom himmel og jord. Det er enkelt å tulle med deg og vi ler godt sammen. Du har dine interesser og jeg mine, men vi viser interesse for hverandres interesser og lærer hverandre ting vi ikke visste fra før. Det å vite at jeg kan ringe til deg unasett når det er på døgnet er også en trygghet. Her for to uker siden våknet jeg midt på natta og fant ut at jeg hadde urinveisinfeksjon. Fordi det var midt på natta, jeg fikk ikke sove, jeg hadde vondt og jeg fikk litt panikk, ble jeg redd og da ringte jeg deg. Tror det også er første gangen jeg gråt på tlf for deg også. Du beroliget meg og jeg følte meg mye tryggere med en gang. Bare det å vite at du er der for meg unasett, er en fantastisk følelse. Vi er jo det eneste av parene i våre vennekretser som ikke bor sammen og heller ikke skal gifte oss i nærmeste fremtid. Derfor blir det av og til mye prat om dette, men det er ikke så enkelt. Du mener at jeg skal fri, mens jeg mener at du skal fri?.Ja, så får vi se da om det i det hele tatt blir noe ekteskap på oss, haha! Nå bor vi hver for oss, men det er jo ikke det vi egentlig vil. Vi vil jo bo sammen, men vi har funnet ut at det er best å bo hver for oss mens jeg studerer. Viktigheten av å respektere hverandres ønsker er også noe vi klarer veldig fint. I mange forhold er det ofte en av partene som er veldig sjalue av seg når det gjelder det motsatte kjønn i vennekretsen til kjæresten, men det problemet har vi aldri hatt. I stedet har vi blitt venner men hverandres venner og dannet en stor felles vennekrets. Forholdet med deg Gjermund er en helt fantastisk opplevelse og et eventyr som jeg håper vil vare til vi sitter på gamlehjemmet å mimrer om ungdomstiden. Takk for alt du er for meg og for at jeg får være kjæresten din! 

 

♥ Sandra

Get ready for?.

 • 21.02.2015 - 19:00

50 Spørsmål og svar

 • 21.02.2015 - 10:34

1. Hvor gammel er du om fem år?  Da er jeg 27år!

 

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Ingen ennå


3. Hvor høy er du? Jeg er 166 ca. 

 

4. Hvilken film så du sist? En dag i New York

 

5. Hvem ringte du sist? Gjermund


6. Hvem ringte deg sist? Mamma


7. Hva stod det på den siste sms du fikk? Veldig bra :)


8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Hmm..det kommer litt an på. Hvis det er viktige ting som jeg trenger svar på kjapt er det greit å ringe, men hvis det er bare vanlig samtale, kan det godt skje på mld. 

 

9. Hva er ditt favorittsted? Egon

 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Sykehuset

 

11. Når så du moren din sist? I går


12. Hvilken øyefarge har du? Brun

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Det er mange...

 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mine foreldrene er gift

 

15. Når våknet du i dag? I dag våknet jeg ved 9 tiden


16. Hvor tror du at du befinner deg om 10år? Om 10år har jeg fast jobb i et eller annet bibliotek eller hos en privat bedrift?eller hos et stort forlag! Gift, og to barn

 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Husker godt at naboen vår ved sommerstedet vårt i trøndelag som alltid startet opp traktoren kl.22 om kvelden! Det var skikkelig skummelt og jeg var skikkelig redd!

 

18. Hvilket youtube.klipp var det sist som fikk deg til å le? Traileren til paddington :D


19. Hva er din beste egenskap? Jeg er sånn at jeg smiler til de fleste jeg møter, sier hei hvis jeg går inn i butikker og hadet når jeg går ut igjen. Hmm.. så at jeg er veldig åpen ute blant folk??Utadvendt heter det visst ;)

 

20. Hva er din verste egenskap? Biter negler og pirker på kviser 

 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer an på hva jeg føler for, om det er sommer eller vinter og romtemperaturen

 

22. Hvor mange puter har du i sengen? En pute

 

23. Hva er det rareste du har spist? Det vet jeg faktisk ikke??

 

24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Jeg har en bærbar Macbook pro

 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barbeint? Å subbe rundt i sokkelesten er digg! (men bruker som regel tøfler)

 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå er det ganske så stille her ;) For tidlig til å høre på musikk!


27. Hvilken iskrem er din favoritt? Softis med sjokoladestrø! Nam!

 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Brownies

 

29. Den største premien du har vunnet? Jula 2013 vant jeg en stor pakke som inneholdt ting/produkter fra alle butikkene på et av de lokale kjøpesentrene! Det var skikkelig gøy for det var MANGE som hadde hengt opp ønskelapp!

 

30. Liker du kaffe? NEI!

 

31. Hva drikker du helst til frokost?  Citrus-te ♥

 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Åååå det var mattelærern min i 2.klasse! Han var så hjelpsom og satt med meg i storfriminuttet! Jeg var kjempeaktiv i timen men strøk nesten på prøver, noe lærern ikke skjønte, så han tok tak i det og på grunn av han nådde jeg målet mitt om å få en 3?er i matte! 

 

33. Kan du spille poker? Jeg kan å spille en type poker, men husker ikke hva den heter

 

34. Hva har du spist i dag? Ingenting foreløbig, men nå skal det straks bli frokost


35. Nevnt to historiske personer som interesserer deg? Aristoteles og Martin Luther King jr.

 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRKmp3

 

37. Vil du ha barn? Ja, jeg vil ha to barn ♥

 

38. Kan du noen andre språk en norsk? Jeg kan engelsk og litt tysk 

 

39. Sover du på en spesiell side? Våkner som regel på høyre side, så tror det er min soveside. En liten funfact om hvordan jeg sovner: (som regel) så klarer ikke jeg å sovne på hverken den ene eller andre siden og ikke på ryggen, så jeg sovner alltid på magen og når jeg så og si har sovnet, DA snur jeg meg til høyresiden) 

 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, helt klart!

 

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg er veldig forsiktig med pengene mine, så det går stort sett med til den maten jeg trenger, pensumbøker og thats it! Husker ikke sist jeg storshoppet en gang?.

 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, jeg har fått litt arvegods fra min farmor som også da gjerne er fra oldeforeldre eller andre bakover i slekten.

 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? Unge mødre

 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I går var jeg med familien min som var på dagsbesøk, i dag skal jeg bare slappe av og være med familien til Gjermund og i morgen skal jeg vaske klær, slappe av og studere :)


45. Kan du stå på slalom? Har stått på slalom siden jeg var 10år, så ja 

 

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være seg selv, snill og imøtekommende

 

47. Hva slags ringelyd har du på tlf? Åpning(Satandard)

 

48. Fortell fem ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

    ♥ Jeg kan være fæl til å snakke i søvne

    ♥ Når jeg var yngre hadde jeg skrekk for hull i strømpebukser (jeg begynte å grine)

   ♥ Når jeg var liten hadde jeg skrekk for å få ting mellom tærne når jeg gikk barbeint (grein da og)

   ♥ Jeg har hatt bilskrekk

   ♥ I påsken 2004 hadde vi inbrudd i huset vårt

 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Mobildekslet mitt


50. Er du sosial? Etter skoletid er jeg veldig lite sosal, men når jeg først er ute med venner er jeg veldig sosial

Minner om ...

 • 20.02.2015 - 19:00


Minner om at jeg har gående en linkrunde på bloggen, så hvis du vil være med skriv en kommentar med «Jeg er med» og skriv linken til bloggen din! Vinneren får et eget innlegg her på bloggen og trekkes på søndag. Det er en del som har meldt seg allerede og det er kjempegøy! Håper du også vil være med.

 

Sandra♥

 

Ready for a new day

 • 20.02.2015 - 08:19God morgen!

 

Nå har jeg vært oppe siden 06.30 allerede og har fått gjort unna pensum til timen i dag. Det er så deilig følelse å ligge riktig i forhold til skjemaet og pensum! I morgen og på søndag må jeg lese meg litt opp på dewey fordi jeg ikke er ferdig med de tekstene som vi har hatt disse to første ukene. Det er de samme tekstene heldigvis, så det blir ikke så mange å skulle lese seg opp på, men de er ganske lange! Forelseningen i dag startet 10.30 og varer til 12.15. Ved 13 tiden får jeg besøk, noe jeg gleder meg veldig til! Kan du gjette hvem som kommer ? 

 

♥ Sandra

Funnet frem sminken igjen

 • 19.02.2015 - 15:29

 

I hele høst har jeg gått med den tanken at jeg hadde glemt igjen sminken min hjemme i Brumunddal også lot jeg det være. I dag tidlig ble jeg derfor ganske lykkelig når jeg fant sminken min her på hybelen! Typisk? Dermed fikk jeg lyst til å sminke meg litt og det er lenge siden sist! I tillegg satte jeg opp høy hestehale istede for den lave og det gjorde underverker! Følte meg såå mye mere fjong. Herretter blir det derfor bare høy hestehale på meg. Sminken gjør også nytten sin og jeg føler meg mere fresh og presentabel. 

 

Bruker du sminke?

Sandra♥

Powerbank og selfie

 • 19.02.2015 - 09:05Hei!

Vi alle vet hvor irriterende det er å for eksempel være på byen en fredag kveld og tlf din gir fra seg signaler som betyr «jeg er snart tom for strøm». Deretter blir du skikkelig irritert på deg selv fordi « Søren, at jeg ikke lada tlf før jeg skulle ut» og resten av kvelden går med til bekymringer om hvordan du nå skal overleve resten av kvelden uten den nesten viktigste digitale duppeditten din! Men nå skal jeg altså fortelle deg om løsningen på dette problemet

Med en powerbank 3000 mAh fra USB-gadget trenger du ikke å bekymre deg for at tlf din skal jamre seg ute på byen fordi den tror den skal dø ut. Nå kan du ta med deg tlf din sin nye bestevenn ut på byen og feste hele natta! Du kan også ta den med deg på skolen, hytta, utlands. Husk bare å ta med laderen til det du skal lade og du har strøm i timesvis! I tilleg kan du få den i flere forskjellige farger! Rosa, neon-rosa, gul, hvit, svart og blå og siden den er så billig, kanskje du til og med vil ha to? Høres denne fristende ut kan du finne den HER 

 Et annet produkt fra denne siden er denne selfie-stanga! Denne er veldig hendig hvis du ikke vil drasse med deg kameraet ut på byen men allikevel vil ha masse gode minner! Den har også en selvutløser som gjør at du slipper å måtte stille inn tlf-kameraet på selvutløser! 

 • 2-i-1 Selvutløser og selfie monopod 
 • Bluetooth 3.0 Fjernutløser med timer
 • Fungerer opp til 10 meter 
 • Støtter de fleste nye mobiltelefoner: iPhone 5s/ 5c/ 5/ 4s/ 4, iPod, iPad, Samsung I9220/9250/I9300/I9500/I9190/Note 2/Note 2, HTC G14/Rezound/G22, Xiaomi og andre Android-telefoner 
 • Kompatibel med: Android 4.2.2 OS eller nyere + IOS 6.0 eller nyere
 • Lett å bære med seg med en praktisk snor 
 • Vekt: 11 g 
 • Farge på selvutølser: Blå
 • Lettvekt aluminiummateriale
 • Utdragbar kabel fra 22cm to 95cm 
 • Ta de beste selfiene og familie/vennebildene uten å spørre en fremmed om hjelp 
 • Vekt: 150 g 
 • Sammenleggbar størrelse: 220 x 45 x 23 mm 
 • Farge: Svart 

Hvis du syns denne er en herlighet og vil legge den til i samlingen din av fotoutstyr, finner du denne HER 


 

Sandra  ♥

Spørsmålsrunde

 • 18.02.2015 - 21:56

 

Da tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde her på bloggen, siden det er ganske lenge siden sist. Har vært nye lesere innom bloggen og jeg vil at de som har lyst kan bli bedre kjent med meg hvis de vil. Hvis det er noe jeg syns er gøy å lese, så er det spørsmålrunder og svar på andre sine blogger og jeg håper at det kan bli en ting jeg kan begynne med også. Dermed er det bare å spørre i vei om hva du nå måtte lure på, så skal jeg svare så godt jeg kan! 

Hva lurer du på?

Sandra♥

For the tough type

 • 18.02.2015 - 15:10

Jewelbox - gavetips!

 • 17.02.2015 - 20:56Card charm brace heart -HER

 

 


Er du på utkikk etter en gave? Kjenner du noen som kanskje har bursdag i nærmeste fremtid? Da vil jeg anbefale dere å ta en titt inne på siden til jewelbox HER . De har så utrolig mye fint av smykker, armbånd, klokker og herresmykker, blant annet. Hvis du vil ta en titt på gavetipsene som de har kan du se HER  . Selv har jeg forelsket meg i dette fine og delikate armbåndet fra Cooee med et lite hjerte som dekorasjon. 

Fant du noe du likte? 

Sandra♥

Passion for fashion

 • 17.02.2015 - 16:00

Hvordan bli en bedre blogger?

 • 16.02.2015 - 19:52


♥ KOMMENTER ANDRES BLOGGER

Dette er veldig viktig hvis du vil bli en bedre blogger! Hvis bloggen din ikke er blitt så veldig mye besøkt, hjelper det ikke å sitte å vente på at noen skal finne deg. Ved å kommentere andres blogger, viser du interesse for deres innlegg og dermed tar de kanskje en titt innom din - og vips! Kanskje du har en ny leser?

RETTSKRIVING

Er det en ting jeg ikke liker så er det blogger hvor rettskrivingen er helt elendig! Det er skrivefeil i hver setning og dermed ser det ut som personen har hatt det veldig travelt. Derfor, alltid gå gjennom innleggene dine før du publiserer dem. Dette er jeg veldig nøye på selv og jeg vet derfor med meg selv at jeg har minimalt med skrivefeil. En blogg med masse skrivefeil? Det er ikke en blogg jeg kommer til å følge videre. 

HEADER OG DESIGN 

Dette er kanskje noe av det viktigste som avgjør når jeg vil finne meg nye blogger å følge. En blogg hvor det er en header med rød farge, bakgrunnen er lilla og teksten er grønn- neitakk! Jeg får frysninger når jeg kommer inn på en sånn blogg. Bort! Det gjelder å ha et enkelt men samtidig stilfullt design som også skiller seg ut fra mengden. Hvis du vil få flere til å komme innom bloggen så sørg for å ha designet i orden! Selv har jeg prøvd utallige designmaler og lagd egne headere før jeg har funnet det jeg liker. 

BILDER I ALLE INNLEGG

En blogg hvor det er sidelange innlegg med BARE tekst?.hjelpes! Blogging, ja det handler om å skrive, men et innlegg blir mere levende og interessant hvis du har med et par bilder som refererer til det du skriver om. Dette er også en enkel måte å lagre minnene på. 

GI LESERNE ET GODT INNTRYKK AV DEG SELV

Når du starter opp en blogg er det veldig viktig at du er «ren og pen» fra første stund. Det vil si, ikke skriv ting som ikke stemmer, ikke overdramtaiser innleggene dine bare for å få mere oppmerksomhet. Skriv fra hjertet og det er dette folk vil lese! 

SVAR PÅ KOMMENTARER

Er det noe alt for mange av toppbloggerne er skikkelig dårlig på så er det å svare på kommentarer. Selvfølgelig, jeg skjønner at å svare på 200 kommentarer er litt drøyt, men jeg føler meg ikke veldig verdsatt når jeg skrev en personlig melding til Sophie Elise for LENGE siden og jeg har aldri fått svar! Jeg syns det er skikkelig dritt faktisk. Mens andre toppbloggere som Stinaer flink til dette og jeg blir skikkelig glad når store bloggere svarer på kommentarene mine. Selv er jeg veldig nøye med å svare leserne mine for å vise at jeg setter pris på dem! Dette er også veien til å få kontakt med andre bloggere og hvem vet? Kanskje du får deg en ny venn?

 

Hva mener du er viktig?

 

Sandra♥

 

Derfor burde studenter blogge!

 • 16.02.2015 - 15:00Har du prøvd å google deg selv? Det har jeg og da kan det komme opp mye rart. Dette er noe som veldig mange abeidsgivere gjør når de skal velge ut hvem de vil ha inn til videre intervjuer. Av og til er det også dette som avgjør hvem som får komme på intervju eller ikke. Når man er student eller i en fast jobb, så er det mange som tenker at blogging er ikke det man driver med. Det er dumt, for kritisk og kreativ skriving er noe av det viktigste i mange jobber og studier. I dette innlegget kommer noen tips om hvorfor alle studenter bør blogge! 

 

♥ KONTROLL OVER DITT EGET NAVN I GOOGLE

Når du oppretter en blogg i dit eget navn, så blir bloggen raskt den viktigste siden av deg på nettet. Når en arbeidsgiver søker opp navnet ditt på nettet så er det plutselig bloggen som han/hun ser. Dette avgjør mye av førsteinntrykket! Hvis du da har en veldig vulgær blogg, vil arbeidsgiveren antagelig velge deg bort med en gang (som et eksempel)

 

Hvis du ikke dukker opp i google eller har reservert deg fra at noen skal se bloggen din (hva er vitsen da?) så kan du heller sørge for å ha en "Om deg" side på selve bloggen hvor det står basics om deg og dine interesser.

♥ DU LÆRER DEG ET PUBLISERINGSSYSTEM

Når du stater en blogg blir denne adminisrert akkurat som en hvilken som helst annen nettside. Ved å sette opp en blogg, tvinges du nærmest til å lære deg publiseringssystemet som gjelder for din blogg (Wordpress, blogger, blogg.no osv). En blogg gir deg nyttig læring i systemer som du kan få bruk for senere. Selv er jeg nå glad for at jeg kan det grunnleggende om HTML fordi vi skal lære om dette i studiet. 

♥ DU FÅR ØVELSE I Å SKRIVE OG KOMMUNISERE 

Sånn som med alt annet, du må øve for å bli god til noe og som ordtaket sier "Øvelse gjør mester". Evnen til å kunne kommuniere godt skriftelig (og muntlig) er viktig i alle jobber. Hvis du i tillegg har en jobb hvor du arbeider med kontakter utenfor Norge og Europa er det kommunikasjon gjennom e-post og andre medier. Hvis du da er god til å formulere deg skriftelig har du et klart fortrinn. En blogg fungerer som en treningsarena for skriftelig kommunikasjon.

♥ DU FÅR MULIGHETEN TIL Å UTFORSKE POTENSIELLE INTERESSER

Det er mange studenter der ute som ikke vet hva de vil jobbe med etter studiene fordi de ikke har noen ideer. Dette gjør dog ingenting fordi de fleste finner ut dette i løpet av studiet. Når man er ferdig utdannet, oppdager mange at yrkesretningen ikke er noe for dem allikevel. Når du starter tidlig med å skrive, utforsker du tanker og interesser skriftelig. Hvis du i tilleg gjør det offentlig, får du muligheten til å få respons på dine egne tanker og ideer. Etter å ha blogget i over et år, vil du garantert finne noen som har de samme interessene som deg og de vil finne deg. På denne måten bygger du et eget nettverk som kan være gull verdt!

♥ DU FÅR ØVELSE I DIGITAL MARKEDSFØRING 

Når man driver med digital markedsføring er en viktig del av dette webanalyse. Hvis du har satt opp en blogg vil du kunne implementere et weanalyseverktøy og en helt ny verden vil åpne seg. Du kan se hvor mange som leser det du skriver, hvilke innlegg som er mest populære og hvordan folk finner bloggen din. Kunnskaper om webanalyseverktøyet gir deg grunnlag for å kunne jobbe med didigtal markedsføring i store og små firmaer. 

♥ DU VIL OPPLEVE TING DU IKKE FORUTSÅ

Blogging er helt klart ikke noe for alle. Det tar tid å skjønne hva blogging egentlig går ut på. Selv hadde jeg to blogger før denne og det har tatt meg tre år for å komme dit jeg er i dag.  Men, det er mange gode grunner til å blogge. Det er som sagt ikke for alle, men hvis du er student og vil satse på drømmejobben, burde du prøve å sette opp en blogg, lage en "Om meg" siden, sette opp google analytics og skrive et blogginnlegg. Du trenger ikke å blogge ofte men ved å blogge viser du din potensielle arbeidsgiver at man har evnen til å lære seg nye ting og gjennomføre disse. 

 

Syns du dette innlegget var nyttig? 

Sandra 

Stil i hverdagen

 • 16.02.2015 - 11:29

Vil du bli ukens blogg?

 • 15.02.2015 - 15:00Søndager er den dagen i uka som går sakte hvor du virkelig ikke har noe å finne på og derfor går dagen i sneglefart. Denne søndagen har jeg levert praksisrapporten min som det er frist for å levere i morgen. Selv syns jeg den ble veldig bra, så får vi se om den blir godkjent. Vi må ha fullført både minipraksis, praksis, praksisrapporten og oppsumeringseminaret for at alt sammen skal bli godkjent. Siden denne dagen går så sakte, har jeg lest litt pensum så jeg er forberedt til timene den kommende uka. 

Siden det er søndag og VELDIG lenge siden jeg har hatt ukens blogg, tenkte jeg at jeg skal starte med det igjen. Jeg trekker ut en heldig vinner som får bilde og link i et et eget innlegg her på bloggen. Hvis du vil være med på dette, kan du legg igjen en kommentar med «Jeg er med» og link til bloggen din. Vinneren plukkes om en uke.

Vil du bli ukens blogg?

Sandra♥

Min første kollasj - hva syns du?

 • 15.02.2015 - 09:36
Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd silberfarben / Even&Odd Hals og hodeplagg black / Zign Snørestøvletter black / Zign Snørestøvletter black / Vero Moda VMSELFIE Lett jakke stocking beige / Bik Bok Slim fit jeans black / Bluse

 

God morgen!

Søndag morgen og jeg var våken ved 08.tiden, så ikke alt for lenge siden jeg stod opp. Jeg har ikke oppdaget det før nå, men det har kommet en ny funksjon på blogg.no hvor du kan lage dine helt egne kollasjer! Det er så genialt. Mye av grunnen til at jeg ikke har orket å lage kollasjer, er fordi det var så mye jobb med det. Du måtte kopiere alle linkene, lagre bildene osv. Etter å ha oppdaget denne funksjonen lover jeg dere, her skal det bli flere kollasjer! Det har aldri vært meg å være interessert i mote og fashion, men når en funksjon gjør det så enkelt, ja da blir interessen større. Ovenfor ser dere min første kollasj. 

 

Hva syns dere?

Sandra♥

 

 

eBokBib

 • 14.02.2015 - 21:58Jeg syns det er på sin plass å komme med et innlegg som kan engasjere flere enn meg selv og kanskje de få leserne jeg har der ute. Denne bloggen går opp og ned men målet mitt er jo at den bare skal gå oppover. Siden jeg er bibliotek- og informasjonsvitenskaps student tenkte jeg at å skrive om denne e-boka som kom i fjor sommer. Det har blitt og kommer til å bli sagt mye om dette mediumet og det er vel noe som aldri kommer til å avta. Selv klamrer jeg meg til den fysiske boka fordi det er det jeg er oppvokst med. Dermed foretrekker jeg å sette meg i sofakroken med en god bok fremfor å bruke en tlf eller ipad hvor jeg må fokusere for å vite hvor jeg er, ikke hoppe til neste side og få vondt i øynene på grunn av lyset. Nå skal ikke jeg være så negativ ovenfor e-boka, for jeg tror nok at dette er noe veldig bra, men jeg er redd for å innrømme det og derfor utsetter jeg det så lenge som mulig. På den ene siden er eBokBib noe helt fantastisk! Du trenger ikke ta med deg den fysiske boka og slipper dermed bekymringen om overvekt på flyplassen, for eksempel. På den andre siden.....her kommer det ingenting fordi jeg har jo ingenting negativt eller positivt å si om dette fordi jeg ikke har prøvd det ut. Så nå skal jeg prøve å få i gang en dialog med dere lesere og gjerne dere i mellom, ok? Dette blir litt enklere hvis dere har noen spørsmål som dere kan besvare:

Er du bruker av eBokbib? 
Hva mener du om denne appen?
Foretrekker du den fysiske boka eller den digitale?
Ulemper / fordeler? 

Sandra 

Happy valentine

 • 14.02.2015 - 09:46

 

God morgen ♥

I dag er det valentine's day og mange der ute skal feire dagen med sin kjæreste, samboer, forlovede eller gifte. Selv har jeg aldri syntes at valentiens er noe spesiellt i forhold til alle de andre dagene i året som du kan vise din kjære at du er glad i han/henne. MEN Gjermund og jeg har pleid å gå ut å spise og jeg har pleid å få roser, så litt skal man jo feire. Bare glad vi ikke tar helt av, sånn som de gjør over dammen. I morgen er det en uke siden jeg var tilbake i Oslo etter praksis og det var deilig å komme tilbake til hybelen. Den føreste uken har gått med til mye nytt pensum og nye emner. Dagene går med til lesing og undervisning. Planen er ikke så mye endret siden i fjor med tanke på når jeg er på skolen, så det blir mye selvdisiplin og selvstudium, noe jeg mestrer bedre og bedre som tiden går. Det har også gått opp for meg at dette er virkelig det jeg har lyst til å studere og jeg gleder meg til å fortsette studiene. 

Tilbake til dagen i dag. Gjermund har ligget syk i to dager nå med vondt i kroppen og hodet og oppkast, derfor har ikke vi sett hverandre en eneste dag denne uken. Vi pleier ikke å se hverandre i ukedagene uansett som regel, men av og til spiser vi middag sammen osv. Hvis jeg ikke tar helt feil så kommer nok gutten tll å sove en stund ennå, så får vi se om han er noe bedre og ikke minst, om han har klart å holde seg unna oppkast i løpet av natta. Jeg tenkte at jeg skal ta turen dit uansett og passe på han også får vi hvertfall sett hverandre ♥ 

 

Sandra♥

The love of my life

 • 03.02.2015 - 16:00
I dag er det tre år siden vi ble kjærester, et par, to mennesker som ville dele en glede. Du kom inn i livet mitt, litt uventet og kanskje litt fort. Det var du som tok kontakt. Jeg hadde vært singel i mindre en tre måneder da du plutselig dukket opp fra ingensteds. Planen min var å være singel, ikke søren om jeg skulle begi med ut i et nytt forhold. Alt for tidlig, redd for at det skulle gå skikkelig dundas sånn som det hadde gått to måneder tidligere. Derfor var jeg skeptisk, men vi snakket sammen og det var koselig. Vi hadde ennå ikke sett hverandre selv om vi snakket sammen på facebook fra noevember - januar, det er to måneder det, kanskje litt lite. Det var denne ene kvelden hvor du hadde to kinobiletter og spurte om jeg ville være med. Flott! Perfekt å være forkjølet akkurat denne kvelden, tenkte jeg. Følte meg litt fæl, så jeg spurte om du heller ville komme en tur på besøk og det ville du. Gjett om jeg var litt nervøs! Det var nok du også, og du klarte å kjøre feil til og med. Det var nok litt rart å invitere en jeg aldri har møtt hjem til seg, men det var vel en mening med det da?. Når jeg åpnet døren ble jeg litt paff, for du var helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. Med litt bustet hår og en del skjegg faktisk. Vi satt å pratet hele kvelden uten at det ble noe kleine pauser som det ofte kan bli. 

Den 3.februar var du på besøk hos meg igjen. Det var koselig å ha deg der igjen og vi snakket og lo om alt og ingenting. Vi sitter i sofaen og ser på tv og holder hender, sånn som forelskede mennesker gjør. Det føles godt og trygt. Etter en stund havner jeg i armkroken din, hvor det er enda varmere og tryggere. Så snur du deg mot meg og spør, litt beskjedent "Sandra, vil du være kjæresten min?" Jeg tenkte meg om i et tienedels sekund og ut av munnen min kom det et klart "ja". Alt skjedde så fort, men det var vel en mening med det også. Så smilte vi litt og så er resten litt uklart hos meg hva som skjedde. to uker senere, den 16.februar gjorde vi det offentlig. Det var en god følelse. 

♥ Sandra

En voksende trend?

 • 02.02.2015 - 13:20Jeg kom over en blogg hvor personen skrev om hvordan det er å bli ung mor i en alder av 20år. Selv leser jeg mange blogger som omhandler dette fordi det er jo spennende å se hvordan unge foreldrene klarer seg og oppdrar barna sine. Vi kan jo spørre oss selv, hvorfor er det så mange unge som blir gravide? Det virker ikke som det er mangel på prevensjon akkurat. Det jeg stusser litt over, er at det virker heller ikke som barnet er uønsket, altså de vil ha barn. Når jeg leser en blogg hvor en 16åring har blitt gravid så blir jeg ikke så sjokkert over det. Det blir mere og mere vanlig å få barn tidlig. I større grad kan man dog se at disse ikke er så økonomisk stabile, er sammen med barnefaren eller har en utdannelse. Så trist, tenker jeg da. Når det blir viktigere å få barn i en alder av 17 i stedet for å få seg en skikkelig utdannelse, bosted og trygg økonomi, da blir jeg bekymret. Jeg vet om hvertfall syv stykker som gikk på samme trinn som meg i ungdomsskolen og videregående som har barn nå og jeg syns det er tidlig. Er det virkelig blitt en ny trend å få barn før man har fylt 20? Selv er jeg glad for at jeg venter til jeg er ferdig utdannet. Det er viktig å ha en plan og det har jeg som sikkert mange andre. Det skal ikke legges skjul på at en kan bli veldig babysyk av at mange rundt deg får barn, men når virkeligheten og fornuften slår til, så kan man puste lettet ut og tenke "Jeg er glad det ikke er meg". De som blir unge foreldre er sikkert flinke de altså, det er ikke det, men det kan være greit å ha erfaring og ha opplevd litt. Husk, at har du først ansavret for et lite nurk, så har du det ansavret i 18år. Håper inderlig at dette ikke blir den nye trenden.

♥Hva tenker du om dette?

Sandra

hits