hits

Jeg vil, jeg vil, men får ikke til...

 • Publisert: 31.01.2014, 09:53
 • Kategori: Utdanning
 • Nå er det en sånn periode hvor jeg gjerne vil blogge bra og lage interessante innlegg, men det har desverre stoppet litt opp. Når jeg leser andre blogger så får jeg lyst også logger jeg inn på blogg.no...også logger jeg ut igjen fordi jeg mister lysten. Kjedelig er det i grunn. Men dette skal ikke bli et klage innlegg, men da vet dere hvorfor jeg ikke er så aktiv. Kanskje en vakker dag kommer jeg tilbake med gode innlegg og gode bilder! 

  I dag er det 31.Januar! Tiden flyr og jeg vet ikke helt hvor den blir av. I morgen er det 1.Februar allerede og det betyr at det er tid for å søke på skoler til høsten :D I dag hadde jeg tenkt meg i bakken en tur, men det snør såpass mye at det egentlig ike frister. Dessuten må jeg jo nå sette meg ned å gjøre ferdig søke-skole listen min, for jeg har bare 1., 2., og 3 plassen klar. Det er greit å fylle ut når man faktisk kan søke på 10 skoler. Så her har dere min 1., 2., og 3. plass! 


  1. Høgskolen i Volda, Bachelor. 

  2. Høgskolen i Gjøvik, Bachelor.

  3. Høgskolen i Hedmark, Campus Rena, Bachelor.

   

  Kan ta med at i morgen skal Gjermund, Emil, Mari og jeg i ankerskogen! Det er lenge siden vi har sett hverandre så det blir koselig. Snakket med Mari på tlf i går og det var godt å høre stemmen hennes. Det er fint å ha en skikkelig bestevenn som man kan si alt til og bare tulle og fjase med, uten å være redd for å si noe dumt eller feil! I går ble jeg ferdig med arbeidskrav nr.2 av 4 og det var deilig! Trodde aldri jeg skulle klare å skrive opp mot 1000 ord om forsiden til VG debatt og analysere en debatt der inne. Men det gikk og jeg har gjort mitt beste, så får vi se om det blir bestått! 

  -Sandra-  

 • Publisert: 31.01.2014, 09:53
 • Kategori: Utdanning
 • 0 kommentarer
 • The big question

 • Publisert: 28.01.2014, 09:01
 • Kategori: Blogg


 • God morgen! 


  Dette blir ikke et bra innlegg for jeg vet nesten ikke hva jeg skal skrive om. Bloggen har bare dalt den siste tiden og det er rett og slett fordi jeg ikke har orket. Det går ikke ann å være på topp hele tiden som blogger. På den andre siden har jeg fått fokusert en del på andre ting enn bloggen. Skolen går faktisk veldig bra og jeg får studert og skrevet arbeidskrav fordi jeg syns det er gøy. Det neste arbeidskravet mitt går ut på å analysere en hypertekstuell nettside for derretter å analysere kommentarene i en debatt. Det høres kanskje veldig vansklig ut, men hvis du vet hvordan du skal gjøre det så går det veldig greit! Kameraet har heller ikke vært så veldig mye i bruk den siste tiden, så har ikke noe særlig med bilder heller. Når jeg skriver dette, er jeg veldig usikker på om bloggen kommer til å bli brukt fremover og det er litt trist. Hva syns dere? På neste Mandag kommer det hvertfall et bra innlegg med bilder, for da er det noe jeg skal feire!

  Hvis du som leser dette følger bloggen og vil at jeg skal fortsette å blogge og komme sterkere tilbake, legg igjen en kommentar! Gjerne skriv om forlsag til hva jeg kan skrive om og ta bilder av. Dette gir jo dere lesere muligheten til å påvirke bloggen og få opp igjen motivasjonen min litt :)

  Vil du ha flere og bedre innlegg igjen?


  -Sandra-  

 • Publisert: 28.01.2014, 09:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Svar på spørsmål

 • Publisert: 26.01.2014, 18:25
 • Kategori: Blogg
 • Har du noen planer for hva du skal gjøre til høsten?

  Ja, det har jeg. Drømmen er å komme inn i Volda på en bachleor i Media, IKT og Design. Har også noen andre skoler jeg skal søke på og håper jeg kommer inn på en av dem. Hvis Gjermund også da får seg jobb evnt. der jeg skal studere, så flytter vi sammen.

  Er det mye jobbing og mye å gjøre på studiet ditt dette året? 

  Det er vel like mye som på andre studier på et vis. I høst syns jeg fagene var ganske vansklig mens nå har jeg to nye fag som er mye enklere. Men var jo en del å gjøre i forhold til innleveringer og eksamen. Det blir vel like mye nå men føler at det kommer til å bli enklere å jobbe med de nye fagene. 

  Hvor har du lyst til å reise? 

  Det er nok mange steder gitt. Jeg har jo nå vært i både Asia, Afrika og Amerika så det siste store stedet jeg vil reise til er jo Australia. Ellers kunne jeg tenke meg mange andre steder i Europa som jeg ennå ikke har sett.

  Planlegger du å flytte for deg selv? 

  Dette er noe jeg har tenkt en del på. Gjermund og jeg har jo ikke bodd sammen iløpet av de 2 årene vi har vært sammen. Noen vil mene at det er best å bo litt for seg selv før man flytter sammen, men for oss blir det litt unaturlig når først begge skal flytte hjemmefra. Hvis noen har tips og erfaring med dette, så kom gjerne med din mening! :) 

  Var det et lærerikt år på folkehøgskolen med tanke på foto og slik? 

  Ja, det å gå på folkehøyskole er veldig lærerikt. Du lærer mye om deg selv, du blir selvstendig på et vis. Med tanke på film/foto må jeg vare både ja og nei. Ja, fordi jeg lærte mye nytt som jeg har tatt med meg videre både når det gjelder fotografering og redigering. Nei, fordi læreren vår var syk mye av året. Dermed fikk jeg nok ikke det utbytte jeg hadde håpet. Men for all del, jeg lærte jo noe.

  Har du noe fotoutstyr du ønsker deg for tiden?
  Nei, egentlig ikke. 

  Hva har du lyst til å jobbe med? jobber du nå? 

  Det optimale må jo få være å jobbe med noe innen det jeg liker best, nemmelig teknologi, data, foto osv. Altså noe innen Media, IKT og Design. Kult å kunne jobbe i en stor bedrift for eksempel. For tiden jobber jeg ikke ved siden av studiene, fordi jeg tror ikke det ville funket så bra. Nok med studiene foreløbig. 

  Hvor mye tid bruker du på blogg og generelt pc hver dag? 

  Det vil jeg si varierer veldig! I de periodene hvor jeg blogger veldig ofte sitter jeg jo automatisk mere med pc'n hver dag. I det siste har jeg hatt skikkelig bloggpause og dermed bruker jeg bare pc'n til skolearbeid. Det er veldig deilig å faktisk kjenne at en klarer seg også uten teknologi i perioder. Akkurat hvor mye jeg bruker den hver dag blir vanskelig å svare på. 

  Trives du på studiene? 

  Jeg trives utrolig godt på studiene! Fine folk og flinke lærere. Hittil har vi vært 8 på det meste på en forelesning og det har dalt drastisk, så for tiden er vi mellom 4-5 på hver forelesning. Dermed har jeg ikke fått muligheten til å hilse på alle jeg studerer med, men de er sikkert hyggelige folk. Trives med fagene!

  Hva slags musikk liker du? 

  Det går mest i R&B musikk i mine ører, men liker musikk med ordentlig rytme.  Ellers kan jeg jo høre på rolig musikk også. 

  Har du noen musikalske talenter?

  Noe talenter vil jeg nok ikke kalle det, men har alltid likt å synge, så har sunget på musikal og div. oppsetninger. Sang i kor i flere år når jeg var mindre. Spilte også piano, men det kan jeg ikke ordentlig. 

  Hvor ofte klipper du håret?

  Et veldig godt spørsmål som jeg ikke klarer å svare på selv en gang. Neida, bare tuller. Klipper håret alt for sjeldent! Når jeg var hos frisøren nå i Januar, så hadde jeg ikke klipt meg siden Juni i fjor! Det sier litt, haha! 

  Hva er favorittbyen din i Hedmark?

  Det må jo bli Brumunddal! hehe! Faktisk så syns jeg snart Brumunddal er en finere by enn Hamar, rett og slett fordi vi har faktisk en handlegate med butikker, vi har fått mye nytt og et skjer mye aktiviteter. Men for all del, Hamar er også en fin by. Men Brumunddal er hakke bedre. 

  Hva liker du best av vin og øl?

  Ingen av delene. 

  Hvordan vil du beskrive deg selv? 

  Jøss, det er et vanskelig spørsmål. Hva svarer man til sånt? Jeg vil si at jeg er en person som er meg selv 100% uansett hvem jeg er med og møter på. På bloggen er jeg også 100% meg selv. Det trengs ikke 10 tonn sminke for at jeg skal kunne gå ut døra, det går fint uten. Snill, omtenksom og hjelpsom. Jeg blir veldig påvirket av hvordan andre har det, så hvis noen er lei seg så kan jeg også bli lei meg på dems vegne (kanskje normalt?) Har mine egne meninger. 

  - Sandra- 

   


   

 • Publisert: 26.01.2014, 18:25
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Årsmøte Outfit

 • Publisert: 21.01.2014, 09:01
 • Kategori: Klær • God morgen

  Bildene over kunne vært mye bedre, men disse ble da altså tatt før jeg hadde fått børstet håret og jeg ser jo ut som et lik. Men uansett, det var sånn jeg så ut FØR jeg fikk ordnet meg ordentlig. I går kveld var jeg på årsmøte i Ringsaker AUF som var veldig koselig. Det ble en del endringer i styret. Selv har jeg sittet som nestleder siden i fjor vår, men dette blir et for stort ansvar med tanke på at jeg ikke vet hvor jeg er til høsten blant annet. Så nå sitter jeg bare som styremedlem igjen. Veldig greit syns jeg. Det som er trist da, er at hvis vi ikke finner en ny leder så vil lokallaget bli "lagt ned". Hvis det skjer, så går alt av penger som vi har til Hamar AUF sitt lokallag. Det som er fint med å ha blogg er jo at da kan jeg jo "reklamere" litt for dette til folk i Ringsaker. Har du guts og bein i nesa og er interessert i politikk, så er du hjertlig velkommen til å sitte som leder for Ringsaker AUF! 

  I helgen var jeg på Reunion med folkehøyskolen jeg gikk på. Det var utrolig koselig å se så mange av de. Det er drastisk endring i elevtallet i år i forhold til det vi var. Når vi gikk der var vi over 90 elever mens i år er de bare 51. Vi var 65 stik som var påmeldt på reunion (var ikke alle som kom) men ennå var vi flere enn det er på skolen dette året. Siden det var så mye tull på forgie reunion fikk ikke vi lov til å ligge oppe på skolen. Dermed måtte alle ligge nede i Gol, men det var jo egentlig greit. De fleste bodde i Hytte/leiligheter som er knyttet til Pers hotell. Selv lå jeg på Pers. En helg jeg kommer til å huske! 

  -Sandra- 

 • Publisert: 21.01.2014, 09:01
 • Kategori: Klær
 • 1 kommentarer
 • Reunion

 • Publisert: 18.01.2014, 10:32
 • Kategori: Reiser
 • God morgen!

  Egentlig hadde jeg tenkt å la bloggen ligge i helga, men siden jeg nå har tid så kommer jeg med en liten oppdatering. For øyeblikket befinner jeg meg på Pers hotell på Gol. Denne helga er jeg på reunion med folkehøyskolen . Jeg gledet meg masse til dette i uka som våt, men nå er det ikke så gøy egentlig. Siden det ikke er noe opplegg i dag, så er alle spredt over alle hauger så vi er jo ikke mye sammen. Men i kveld skal vi på en forestilling oppe på gamleskaga , noe jeg tror blir koselig! Også skal vel de fleste ut på pers i kveld kan jeg tenke meg. Det blir nok morsommere bare jeg vet hva jeg skal i dag. Bare en kort oppdatering.

  -Sandra-

 • Publisert: 18.01.2014, 10:32
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • Spørsmålsrunde!

 • Publisert: 16.01.2014, 19:43
 • Kategori: Blogg


 • God kveld! 

  Når man skal planlegge når man skal skrive om hva i et innlegg er ikke helt enkelt. Jeg har flere innlegg som jeg har lyst til å skrive, men vi tar et av gangen. Så i dagene fremover kommer det et innlegg om fremtiden og et om en blogg jeg vil anbefale. Kan dere gjette hvilken? Hvis du klarer det er du god!

  Men unasett, i forgie innlegg satte jeg i gang en spørsmålsrunde, men jeg tror ikke det kom så veldig godt frem! Derfor tenkte jeg at det er bedre å ta en i et eget innlegg. Får jo stadig nye lesere (håper jeg) som lurer på et eller annet. Hvis det blir mange spørsmål, kan jeg svare på videoblogg. Syns også det blir litt mere personlig hvis jeg tar det over videoblogg for da ser dere meg i tilleg og får det direkte. Jeg r åpen for de fleste spørsmål, så her er det bare å spørre om det du enn måtte lure på. 

  Lik og del gjerne dette innlegget :)

  -Sandra-  

 • Publisert: 16.01.2014, 19:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • JOICO - Hvilket merke bruker du?

 • Publisert: 16.01.2014, 15:29
 • Kategori: Om meg
 • Når jeg var hos frisøren sist, fikk jeg beskjed om at jeg har hår som er veldig tørt og derfor trenger mye fuktighet. Dermed ble jeg anbefalt denne pakken med Shampo, Balsam og kur. Når jeg bruker det skal jeg bruke shampo to ganger først også enten bruke balsam eller kur én gang. Jeg vet ikke helt om jeg skal skryte på meg at jeg har kjent så mye forskjell, men en ting er vel sikkert og det er at dette er ti ganger bedre en butikk-shampo! 

  Hvilket merke bruker du?

  -Sandra-  • Publisert: 16.01.2014, 15:29
 • Kategori: Om meg
 • 3 kommentarer
 • Kveldskos

 • Publisert: 14.01.2014, 20:11
 • Kategori: Mat

 • Når du nå ser dette innlegget, så står det jo helt i motridelser til mitt forgie innlegg! Da trente jeg og nå spiser jeg kringler med melis og drikker te. Fy tenker kanskje mange av dere, men som jeg har skrevet i et innlegg tidligere, så trenger ikke jeg å trene for å bli tynn. Jeg skal trene for å få musker sånn at jeg kanskje kan se litt større ut XD Haha! Men uansett, jeg er en av de heldige som kan spise det meste av mat, godteri og drikke så mye brus jeg vil uten å legge på meg (jeg gjør ikke det og har heller ikke prøvd) bare sånn at det er sagt. Koppen som jeg fikk av Tuva&Håkon elsker jeg og det er min nye yndlingskopp! Den blir flittig brukt av meg som er en såkalt te-elsker. 

  I morgen er det Onsdag, noe som betyr lang dag. Med lang dag, så mener jeg LANG. Først skole fra 09.15 - 15.00, så teater fra 15.30 til 17.30, så skal jeg hjem og reiser til Gjermund for å natte over der. Dermed blir det vel ca. null blogging fra meg i morgen, men nå vet dere jo hva jeg skal. Nå skal jeg lese litt i boka mi "Understanding Literacies" før det snart er natta. Håper alle har hatt en super dag! 

  Hva har du gjort i dag?

  -Sandra-

 • Publisert: 14.01.2014, 20:11
 • Kategori: Mat
 • 5 kommentarer
 • Dagens treningsøkt

 • Publisert: 14.01.2014, 18:48
 • Kategori: Trening


 • God kveld! 

  Dagens treningsøkt er unnagjort og det i Kari Traa ullundertøy! Har pleid å bruke vanlig treningsklær, men dette er jo hva jeg står på slalom med i bakken hvor jeg også blir varm og svett, så da funker det vel også til trening :)! Det ble ikke lange økta, men jeg kjenner det godt i bena for å si det sånn. Fått mange fine kommentarer på bildene jeg tok før i dag, noe som er veldig koselig! Skal bruke den linsen mere fremover! De fleste har sikkert gjort seg opp noen tanker om hva de vil se bilder av på en blogg, så hvis du har forlsag på hva jeg skal ta bilder av, så bare kom med det i kommentarfeltet. Dette sier jeg ikke fordi jeg ikke vet hva jeg skal ta bilde av, men fordi jeg vet hvor gøy det selv er å komme inn på en blogg å se DET bilde av noe jeg syns er skikkelig fint! 

  Det er lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen siden jeg aldri får noe særlig med spørsmål. Utrolig kjipt egentlig, for morsomt å se hva folk lurer på og selvfølgelig det å svare dere. Når det gjelder å svare dere lesere på kommentarer og på deres blogger vil jeg kalle meg for flink! Det er noe jeg har blitt bedre på fordi jeg vet hvor viktig det er for å knytte til seg faste lesere og vise at man setter pris på og bryr seg om både leserne og kommentarene. Håper dere kommer med masse spørsmål :D! 

  Har du Kari Traa ullundertøy?
  Vil du spørre meg om noe?

   

  -Sandra-

 • Publisert: 14.01.2014, 18:48
 • Kategori: Trening
 • 6 kommentarer
 • Winter

 • Publisert: 14.01.2014, 16:56
 • Kategori: Foto


 • - Sandra- 

 • Publisert: 14.01.2014, 16:56
 • Kategori: Foto
 • 9 kommentarer
 • Hvor mye er du villig til å betale?

 • Publisert: 14.01.2014, 12:18
 • Kategori: Klær


 • Siden sist jeg skrev om denne fine bikinien fra Victoria Secret, så har jeg jo fått en del nye lesere. Så tenkte å prøve på nytt. Jeg kjøpte denne fra en blogger som hadde kjøpt den og den desverre ikke passet. Den passet desverre ikke til meg heller, så jeg velger å sende den videre. Størrelsen er 34b som tilsvarer 75b i norge. Det er bare overdelen av bikinien. Selger den for 349 + porto, så ca.400 kr. Vet det er andre blogger som også har omtalt denne bikinien og syns den er veldig fin. Jeg er villig til å diskutere pris hvis noen syns det er dyrt osv. 

  Hvor mye er du villig til å betale?  

   

 • Publisert: 14.01.2014, 12:18
 • Kategori: Klær
 • 0 kommentarer
 • Bloggerne - Hva syns du?

 • Publisert: 14.01.2014, 08:44
 • Kategori: Blogg
 • God morgen!

  På Søndag var det mange som benket seg ned foran TV'n for å se det nye programmet "Bloggerne" som går på TV 2 bliss. Selv hadde jeg tenkt til å se på, men vi hadde besøk og feiret mamma. Har vært inne på bloggen til Voe og Sophie og der var det mange forskjellige kommentarer om programmet. Nå skal ikke jeg gå ut på bloggen å være frekk eller si ting jeg ikke vet om andre, men helt ærlig? Hvorfor sende et program som fremstiller noe som overhode ikke er virkelighet? Har sett noen av de klippene. Akkurat når det kommer til dette, så syns jeg at Sophie er den som fremstiller seg mest rosa og som en skikkelig kravstor, litt utakknemmelig (til tider) og litt bitch blogger. Hva vet jeg? Jeg sier ikke dette fordi jeg vet det, dette er bare hvordan jeg oppfatter henne. For all del, på mange områder så liker jeg bloggen hennes og hun er jo pen osv, men det blir litt for mye av det gode, kanskje? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde selv ikke hatt noe imot å vært på TV skjermen fordi jeg er en blogger. Det må jo være det optimale å få nå ut til flest mulig å ligge på topplisten. Men det er en lang vei dit, og hvis vi ser på realiteten her, så kommer nok det aldri til å skje. That's the real life! 

  Så du på? 
  Hva synes du? 

  -Sandra-
   

 • Publisert: 14.01.2014, 08:44
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • 5mnd & 3 dager til...

 • Publisert: 13.01.2014, 16:14
 • Kategori: Reiser


 • God ettermiddag! 

  I dag var jeg ferdig kl.11 så Gjermund og jeg tok turen innom Maxi på vei hjem. Skulle prøve å finne mobildeksel, men det gir jeg opp og heller kjøper et på nett. Dermed dro vi på La Baguette hvor vi spiste en god med rask lunsj. Så fikk jeg en idé om at vi kunne gå innom Via Tours for å se litt på priser osv. Vi har jo lenge snakka om å bestille sydenreise, men bare ikke kommet så langt som til å bestille. Tror jeg har mast på hele familien i hele høst om at til sommeren, da MÅ vi til Paraiso de Alcudia! Siden det er så usikkert med ferien til mamma, så sa hun at Gjermund & jeg kunne bestille uavhengig av de, noe som gjorde saken ganske mye enklere. Vi satte oss ned, fikk litt info og pris så gikk vi. Før vi var kommet halvveis bort i gangen stoppet jeg plutselig (aner ikke hvorfor) og på et vis klarte jeg å overbevise meg selv om at "herregud, hvorfor vente?" Prisene går bare oppover og siden det er et veldig populært sted så er det viktig å være tidlig ute. Dermed snudde vi på flekken, satte oss ned og bestillte! Det er noe av det mest spontane jeg har gjort noen gang tror jeg. Haha. Stakkars Gjermund, han holdt vel på å bli døv iløpet av turen hjem for jeg satt og hvinte av glede og latter for at vi hadde gjort dette. Heldigvis klarte Gjermund å få meg litt ned på bakken igjen ved å si "Det er fortsatt 5mnd & 3 dager til" 

  ?Hvor skal du i sommer?


  -Sandra- 

 • Publisert: 13.01.2014, 16:14
 • Kategori: Reiser
 • 2 kommentarer
 • Bli med å påvirke!

 • Publisert: 12.01.2014, 13:12
 • Kategori: Blogg • Wow! Nå har jeg skikkelig kikk. I går var min aller beste bloggdag hvor jeg hadde 349 sidevisninger, 218 lesere og 196 norske lesere. Hva er forskjellen på det egentlig? Er det norske lesere som er de unike? Håper noen kan gi meg svaret på det. Siden jeg hadde så stor økning på bloggen i går, så landet jeg på 12.plass på pluss topplista på blogg.no med hele 76%! Jeg ligger fortsatt på 1.plass i Ringsaker og jeg ligger på 113.plass på topplisten for dem mellom 18-24år. Fornøyd med å ligge på 3 / 4 lister noe jeg syns er veldig bra. Det gir en litt ekstra guts til å bli en bedre blogger! 

  Så fant jeg ut en ny ting i går som jeg gjerne skulle hatt svar på. Når du skriver et innlegg, så kan du velge når det skal publiseres, så jeg satte opp kl.slettet osv. Men skal man da trykke på publiser-knappen ? for jeg gjorde ikke det og når jeg gikk inn i arkivet mitt i dag og skulle publisere, var kl.slettet nullstilt igjen. Håper at noen der ute kan gi meg svar på det også :D 

  I dag er det Søndag 12.01.14. Det er i da jeg våkner og tenker "Jeg er glad jeg bakte den kaka i går" for da kan jeg gjøre noe annaet i dag. Trening og litt lesing i ny pensumbok står på agendaen i dag. Og nå kommer jeg til oveskriften i dette innleget. Det er et nytt år, med nye muligheter, ikkesant? Jo og det betyr at jeg skal gi dere lesere mere mulighet til å være med å påvirke bloggen. Ikke vet jeg om dette kommer til å funke, men vil heller ha prøvd å failet enn å ikke ha prøvd. Dere kan komme med forslag eller tips til hva jeg skal blogge om, videoblogger osv. Jeg har tilgang til det meste av teknisk utstyr. Dere må bare skrike ut i kommentarfeltet hvis dere vil ha spørsmålsrunde eller ukens blogg også. Jeg er med på det meste og dette gir meg mulighet til å få nye erfaringer innen bloggingen. Håper dere benytter dere av muligheten! :) 

  Vil du være med å påvirke?

  -Sandra-

 • Publisert: 12.01.2014, 13:12
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Vote for me :D

 • Publisert: 12.01.2014, 10:17
 • Kategori: Mat

 • Ja, nå er det bare å stemme på meg folkens :D! 

  STEM PÅ MEG HER 

  Har du stemt på meg? / Have you voted for me?

  -Sandra-  

 • Publisert: 12.01.2014, 10:17
 • Kategori: Mat
 • 0 kommentarer
 • Training Quotes

 • Publisert: 12.01.2014, 08:24
 • Kategori: Trening


 • ?Hvilken likte du best? / Which one did you like?

  -Sandra- 


 • Publisert: 12.01.2014, 08:24
 • Kategori: Trening
 • 0 kommentarer
 • En skikkelig sukkerbombe

 • Publisert: 11.01.2014, 21:49
 • Kategori: Mat


 • Ingredienser:

  8 Egg
  1kg sukker
  400gr malte hasselnøtter
   200gr smeltet margarin
  500gr Hvetemel 
  4ts. bakepulver

  Glasur :

  1 stk firekløversjokolade (200g)
  1 stk melkesjokolade (200g)
  1/2 glass melk
  75gr smeltet margarin 

  God kveld! 

  Først må jeg unskylde for skikkelig dårlige bilder, men de ble tatt mens jeg stod å styret på kjøkkenet og som alle vet, er ikke mobilbilder det beste. Siden mamma har bursdag på Mandag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på en kake som heter firekløverkake. Den smakte jeg for første gang senest sist helg når jeg var i bursdagen til Gjermund. Oppskriften har jeg fått av dem, så denne avviker nok litt fra den på matprat som jeg sammenlignet med i etterkant. Siden jeg skrev ingrediensene øverst i innlegget (under første bilde) så skal nå bare skrive hvordan jeg gikk frem når jeg lagde kaken.

  1.  Bland eggene og sukkeret i en bolle og bruk en miksmaster og lag eggedosis
  2. sikt hvetemel og bakepulver, rør det forsiktig inn med en slikkepott
  3. Ta i 200gr smeltet smør og de malte hasselnøttene og bland dette godt!
  4. Fordel dette utover en langpanne, gjerne med litt gode sidehøyder (siden den hever seg)
  5.  Stek på 175 grader nederst i ovnen i 30 min (Her må dere bare føle dere frem etter hvilken ovn dere har) 

  Jeg stekte den midt i ovnen men etter 30 min var det bare en tynn hinne og alt inni var bare søle, så da slo jeg av ovnen og satte det neders i ovnen på ettervarme! 

  Glasur :

  1. Smelt 75gr smør
  2. Knekk sjokoladeplatene i biter og smelt på lav varme
  3. Putt oppi 1/2 glass melk
  4. Hell over kaken mens den fortsatt er varm 

  Sett kaken på et kaldt sted til sjokoladen har stivnet.  


  Har du laget denne kaken før?

  -Sandra- 

   

 • Publisert: 11.01.2014, 21:49
 • Kategori: Mat
 • 4 kommentarer
 • Simple & healthy food

 • Publisert: 11.01.2014, 17:35
 • Kategori: Mat


 • INGREDIENTS ( 4 portions): 


  8 Slices ham
  8 slices green and fresh asparagus
  150 gr. parmesan cut in 8 slices 

  1. Peel the lower part of the asparagus with a potato peel, cut of the butt end.
  Boil the asparagus in salted wather for 3-5 minutes (depending on the thickness) 

  2. 
  Cool the asparagus quickly in cold water, this stops the cooking process and preserves the nice green color.
  Dry them carefully. 

  3. Bundling together a staff of Parmesan cheese and an asparagus and tie together with a slice of ham.
  Place them on a serving dish. 

  Serve with fresh bread and sour cream dressing.
  INGREDIENTS ( 6 portions): 
   

  100gr. ham in strips
  200gr. peeled shrimp
  2 dl. crème fraîche, original 35%
  1ss lemon juice
  1ss dried dill
  4 boats finely chopped garlic
  100 gr. with some kind of cheese

  1. Mix all ingredients (except the cheese) in a bowl, spread the mass of the refractory ramekins.

  2. Sprinkle cheese on top and bake at 225 ° C for approx. 12-15 minutes. 

  serve with salad and baguette 

   

  - Sandra- 

 • Publisert: 11.01.2014, 17:35
 • Kategori: Mat
 • 1 kommentarer
 • Selfie - Beacuse I'm proud of my body

 • Publisert: 11.01.2014, 11:33
 • Kategori: Foto
 • Jeg har aldri tatt et selfie bildet for å så legge det ut på bloggen, men etter innlegget jeg hadde i går og med tanke på alle andre som gjør sånt, så hvorfor ikke. Det er viktig, serlig for oss jenter at vi er fornøyde med kroppen vår, men ikke alle som klarer det. Strekkmerkene jeg har fått meg syns ikke jeg er så veldig fint, men til tross for at jeg er ganske tynn, så er jeg fornøyd. Grunnen til at jeg blir litt "sjokkert" over å bli breiere rundt midjen osv, er fordi jeg har vært en strek hele livet mitt og aldri hatt noen store forandringer. Siden jeg har vært  så innmari tynn før så kan det tenkes at det er derfor jeg er litt sent ute med det å få former. Ikke vet jeg. Men en ting jeg vet er at det er viktig å snakke om hvordan man føler seg. På den måten kan man dele erfaringer med egen kropp og det er først da du innser at "Jøss, kroppen min er jo ikke så verst" Det er ingen som vil være som modellene som veier under 40 kg og må gå på spesielle dietter fordi de skal se bra ut på et bilde! Nei vet du hva, vær stolt over den kroppen du har og ikke tenk på hvordan alle andre ser ut.   I have never been taken a selfie picture to post it on the blog, but after the post I had yesterday and with thoughts about everyone else who is doing like this, why not. It is important, especially for us girls that we are happy with our body, but it is not everyone who can acept it. The strech marks I have, I don't think they are pretty, but despite that I am skinny, I am happy. The reason that I have been little bit "shocked" about beeing little but wider around my hips, is beacuse I have been used to be skinny all life and I have never had big changes. Since I have been skinny before, that's maybe the reason I am little bit late with having shapes. I don't know. But one thing I know, that it is important to talk about how you feel. In that way you can share experience with your own body and then you see " Hm, my body is not that bad" It is no doubt that no one want's to be like the models which weighing 40 kilos and have to eat special food to look good in a picture! No, instead, be proud with your body and do not think about how everyone elses look like. 

  Er du stolt over kroppen din? / Are you proud of your body?

  - Sandra-

 • Publisert: 11.01.2014, 11:33
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • 1.place!

 • Publisert: 11.01.2014, 10:25
 • Kategori: Blogg • God morgen! 

  Gjett om jeg ble glad når det var dette som møtte meg på blogg.no i dag! Dette har jeg jobbet for så innmari lenge og jeg kan nesten ikke tro at jeg har klart det! Endelig kan jeg også få ha den følelsen at bloggen min ikke bare ligger på topplisten der jeg bor, men til og med på 1.plass! Med dette må jeg også få takke alle dere kjære lesere der ute, for uten dere hadde ikke dette skjedd. Dette gir meg også enda mere motivasjon til å blogge. Til våren er bloggen 3år allerede! Jeg skal fortsette å blogge og kommentere andre blogger. For blogging, det er gøy!   
  Good morning!

   Boy, I was glad when it was this that met me on blogg.no today! This I have been working hard for over a long time and I can't belive I have made it! Now I also can have the feeling about my blog not just laying on the leaderboard where I live, but also 1.place! With this I also want to thanks all of you readers out there, beacuse without you, this wouldn't happend. This gives me more motivasion to blog. In the spring my blog is 3 years old! I am going to keep on bloging and comment other blogs. Beacuse bloging, thats fun! 

  - Sandra-  

  blogglisten_f3064f4b83bf901864bfe3a219e134a4 

 • Publisert: 11.01.2014, 10:25
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • What is this???? Ugh!

 • Publisert: 10.01.2014, 21:37
 • Kategori: Om meg


 • God kveld! 

  Dette bildet er tatt fra nettet fordi jeg for det første, ikke hadde lyst til å ta bilde av rumpa mi for å legge det ut og fordi det i seg selv er veldig vanskelig...kind of. Alle ser vi jo at det som er på bildet over, er strekkmerker. Noe man får av å være gravid som regel. Så har det seg sånn at jeg har hatt nøyaktig sånne merker som på bildet siden Oktober! Merket det i høstferien etter at vi hadde vært i Trysil. Først trodde vi at jeg hadde reagert på vannet der eller at jeg hadde skrapt meg opp. De er på rumpa mi ennå, bare at de har blitt mørkere, men de vil altså ikke forsvinne. Kan ikke tenke meg hvorfor jeg plutselig får sånne merker på begge lårene på baksiden / rumpa når jeg verken er gravid eller har lagt på meg noe særlig. Derfor spør jeg nå om deres tanker om hva dette kan være? Det er ikke noen hemmelighet at jeg har blitt større rundt hoftepartiet det siste halvåret, men jeg har jo ikke akkurat lagt på meg heller.   

  Good evening! 

  This picture is taken from the web beacuse I did not want to take a picture of my butt and then publishing it on the internet and beacuse it is little bit difficult to take a picture like that...kind of. We see all that what is in the picture is stretch marks. Something like this you get if you'r pregnant. So now I have like what is in the picture and I got it in October! We discovered it after the atumn holidays when we were in Trysil ( a place in Norway). To begin with I thought that I had a reaction of the wather or something. They are on my butt yet, just that they got little bit darker, and they don't want to go away. I can not think of why I got those on both the back on my thighs / butt when I am not pregnant or have been laid on some kilos. Therefore I ask you about what this can be? It is no secret that I have been little bit bigger around the hips the last halfyear, but I have not exactly been laid on neither.

   

  Hva er dette? / What is this?  

   

  -Sandra-

   

 • Publisert: 10.01.2014, 21:37
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • Ellos Cravings

 • Publisert: 10.01.2014, 09:29
 • Kategori: Klær
 • Liker du noe av det? / Did you like something?

   

  -Sandra-

 • Publisert: 10.01.2014, 09:29
 • Kategori: Klær
 • 5 kommentarer
 • 100114

 • Publisert: 10.01.2014, 08:31
 • Kategori: Venner
 • God morgen!!

  Bildene er fra i går men fikk ikke lagt det ut. Vi koste oss masse i går kveld med mat og drikke. Jeg ble litt vel overtrøtt og Gjermund fikk litt å håndtere i går. Haha! Vi så også Harry Potter film nr.4.

  Og sånn ser jeg ut i dag. Haha! Bare litt lei meg for Gjermund har dratt på jobb og jeg er alene hjemme hos han. Det er faktisk første gang jeg er alene hos han en hel arbeidsdag! Men vi skal kose oss stort senere i dag! <3

  Ha en fin dag!

  -Sandra-

 • Publisert: 10.01.2014, 08:31
 • Kategori: Venner
 • 0 kommentarer
 • 7 Days Challenge?

 • Publisert: 09.01.2014, 12:20
 • Kategori: Blogg

 • Har lenge sett mange andre hatt sånne 20 days challenge osv og lurer litt på hvordan det egentlig forgår? Bestemmer du deg selv for hvilket temaer du skal skrive om eller får du andre til å komme med forslag? :) Ikke helt oppdatert på den fronten der, så fint om dere kan hjelpe meg litt. Tenkte å sette igang en runde selv. Jeg tenkte at dere kunne få være med å bestemme hva jeg skal skrive om på hvilken dag. Siden jeg er ny på dette, starter jeg bare med en 7 days challenge. Skriv i kommentarfeltet hva du vil at jeg skal skrive om på hvilken dag!   I have over a long time seen people who has these 20 days challenge etc. and I wonder how to do this? Is it your self who is determine which topic you are going to write about in a specific day or do you make that decision to your readers? I am not updated on these things, so it would be nice if you will help me a little bit. I was thinking about starts one round of this and i think you can be a part of it and decide what I am going to write about in which day. Since I'm new at this, I begin just with a 7 days challenge. Write in the commentarea what you want me to write about in which day! 

  Ha en fin dag / Have a nice day

  -Sandra- 

 • Publisert: 09.01.2014, 12:20
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • What I'm doing?

 • Publisert: 09.01.2014, 09:45
 • Kategori: Utdanning

 • God morgen! 

  I dag tenkte jeg å fortelle litt om studiet jeg går og hva slags semester jeg er inne i nå i forhold til i fjor. Nå hadde jeg tenkt til å vise dere hvilke delemner jeg hadde i fjor i forhod til nå, men Årsstudium i digital kommunikasjon er borte fra forsiden på Høgskolen i Hedmark, så da blir det litt vanskelig. Det betyr vel at de ikke tilbyr det fra høsten av. Dermed er det fin vi ha fronter, for der ligger det.  I fjor høst hadde jeg delemnene Litteratur&Sjanger og Språk&tekststrukturar. Det gikk i hovedsak ut på litt mere avansert Norsk og om hvordan en skal skrive riktig norsk. Vi var helt nede på hvordan bokstaver og ord settes sammen til lengre setninger og hva de forskjellige setningsoppbygningene het. I Litteratur&Sjanger var vi mere inne på tekster, gamle tekster og hvordan man skal analysere tekster. 

  Dette semesteret derimot handler mye mere om det digitale, som jeg har gledet meg mest til. Nå har vi delemnene Digital estetikk og Digital språkbruk. Her er det litt vanskligere å si hva det handler om ennå for vi har bare hatt 2 forelesninger, men vi skal blant anna analysere dataspill. Derfor har vi egne spilløkter, hvor vi da først har forelesning også spiller vi hvor vi skal fokusere på det som ble sagt i forelesninga også møtes vi på slutten av dagen for å snakke om hva vi fikk gjort ut av det og oppsummerer. Sånn gjorde vi det i går hvertfall, men hvordan det blir fremomver vet jeg ikke. Det jeg syns er veldig fint med dette semesteret er at vi har hjemmeeksamen i det ene faget og bare en 3-timers eksamen i det andre. For min del syns jeg det er litt vanskelig fordi en del av bøkene er på Engelsk, men undervisningen foregår på norsk da. Jeg liker Engelsk, det er ikke det, men jeg er ikke så god i det at når jeg leser og det kommer vansklige ord (alt for mange av de) så får jeg ikke med meg hele sammenhengen og da må jeg begynne på nytt. Blææh. Lærerne er flinke og det er mye enklere å følge med siden vi er en veldig liten gruppe. Egentlig er vi vel 12, men i går var vi bare 4 på forelesning. Trives godt sammen med de andre studentene så dette blir et knallbra halvår. 
  Good morning! 

  Today I want to tell you about what I study and what semester I'm in now relative to the last one, last year. Now I was thinking about showing you which subtopics I had last year relative to what I have now, but the year program in digital communication is gone from the homepage, so then It is little bit difficult. That means they don't offers that study in the fall again. Therefore It's nice that we have fronter ( page where we get messages about school and homework) beacuse it's in there. Last year, last semester I had the subtopics Literature&Gener and Language& text structures. It was mainly about advanced norwegian language and how to write correct. We was all the way down on how letters and words assembled to longer sentence and what the different ways to make sentence was called. In the other subtopic Literature&Gener we was learning more about texts, old texts and how you to analyze texts. 

  This semester on the other hand is more about the digital, which I has been excited about. Now we have the subtopics Digital aesthetics and Digital language. It's little more complicated to tell what it's all about beacuse we just had 2 lectures about it, but we are going to analyze computer games. Therefore we have play sessions, where we first have lecture and then play and focus on what we had in the lecture and in the end of the day, we mwwt and talks about what we have learned. That we did yesterday anyway. I don't know how it is going to be forward. What I think it's nice with this semester is that we have examination at home in one of the subtopics and just a 3-hours examination in the other one. On the other hand, what I don't think it's so nice, that many of the books are in English and therefore I think it's more difficult. I read and then it is a difficult word and then I don't get the whole context and then I have to start over again. Blæææh. The teachers are clever and it is easier to follow. And we are not so many in this group, we are 12 but yesterday we were just 4 at the lecture. I'm enjoying the other students and I think this is going to be a awsome semster. 

   

  Hva studere du? / What are you studying?

   

  -Sandra-

 • Publisert: 09.01.2014, 09:45
 • Kategori: Utdanning
 • 3 kommentarer
 • Vlog randomness

 • Publisert: 08.01.2014, 19:36
 • Kategori: Videoblogg
 •  

  -Sandra- 

 • Publisert: 08.01.2014, 19:36
 • Kategori: Videoblogg
 • 2 kommentarer
 • Medieval Helpdesk

 • Publisert: 07.01.2014, 19:34
 • Kategori: Utdanning
 •  

  - Sandra- 

 • Publisert: 07.01.2014, 19:34
 • Kategori: Utdanning
 • 0 kommentarer
 • Web 2.0 ... The Machine is Us/ing Us

 • Publisert: 07.01.2014, 12:02
 • Kategori: Utdanning
 •  

  -Sandra-

   

   

 • Publisert: 07.01.2014, 12:02
 • Kategori: Utdanning
 • 0 kommentarer
 • Answers

 • Publisert: 06.01.2014, 19:33
 • Kategori: Blogg


 • God kveld!

  Jeg lovet jo at i dag skulle jeg svare på spørsmålene jeg fikk inn , så her kommet det. / I did promise to answer your questions today, so here they are. 

  1.  Hva er din fineste outfit /  What is your quintessential outfit?

  Jeg har mange fine antrekk i skapet mitt, men jeg merker at jeg er veldig dårlig til å sette sammen ting fordi jeg ikke vet helt hva som kan gå sammen, eller at jeg ikke vet om alt jeg har i skapet. Derfor så har jeg ikke et spesiellt antrekk som jeg foretrekker fremfor noe annet. Bruker noe jeg føler meg komfortabel i.

  I have many nice outfits in my closet, but I notice that I'm bad to get clothes together beacuse I don't know what's going together or that I don't know about all the clothes I have in my closet. Therefore I don't have an outfit I prefer instead for something else. I am used to wear clothes I'm comfortable with.

  2.  Hva er den beste boken du har lest ? / 
  What is your all-time favourite book?

  Dette er et veldig vanskelig spørsmål...eller kanskje ikke? Jeg vet det! Bøkene av Unni Lindell om Cato Isaksen og teamet hans. Det er så utrolig bra bøker og jeg har lest alle 9 bøkene og jeg håper det kommer flere. 

  Oh, that's a difficult question....or not? No, I think I know which book that has to be. In Norway we has an author named Unni Lindell and she has this series of books which concerns a police detective and his team and it is often a pararell between the cases. That has to be the best books! 

  3.  Hva er det beste rådet noen gang har gitt deg? / What is the best advice someone ever gave you?

  Denne informasjonen er hemmelighetsstemplet! 
  This information is clasified! 

  4.  Hva slags linser bruker du når du fotograferer? / what lenses do you use to take photos?

  Kameraet jeg bruker er et Nikon D3100 med sin 18-55 mm linse som fulgte med også har jeg en AF - S Nikkor 85 mm 1:1,8G  

  The camera I'm using is Nikon D3100 with it's default 18-55 mm lens and a AF - S Nikkor 85 mm 1:1,8G


  5. Når startet du å fotografere? / 
  When did you start photography?

  Jeg startet å fotografere i 2010 ved at jeg var med en veninne som tok bilder. Syns det så spennende ut, ønsket meg kamera til jul og etter det har jeg brukt det veldig mye.

  I started taking pictures in 2010 beacuse one of friends was taking pictures. I thought it lokked exciting, and I asked for a camera for christmas and since then I have used it alot.


  6. Hva var ditt første kamera? / What was your first camera? 

  Det første kameraet jeg hadde var et Nikon kompaktkamera som jeg fikk til jeg skulle på språkreise sommeren 2009. 

  The first camera I had was a Nikon compactcamera which I got when I was going abroad the summer of 2009.  

  -Sandra- 

   

   

   

 • Publisert: 06.01.2014, 19:33
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • School again...

 • Publisert: 05.01.2014, 20:21
 • Kategori: Utdanning


 • I morgen er det skole igjen og jeg kjenner på litt blanede følelser før jeg snart skal legge meg for kvelden. Det blir spennende med nye fag, nytt pensum og bøker. Vi blir også kun 7.stk som er stor forandring fra 30! Jeg er positivt innstilt og håper at dette halvåret går like fort og greit som det forrgie. Selvfølgelig, på grunn av skole så blir det mindre blogging men jeg skal prøve å ha et innlegg om dagen hvis ikke to. Dere skjønner jo helt sikkert at skole må gå først. Det eneste jeg har nå i uka er teater på Onsdager og ellers skal jeg jo trene hjemme. Undervisning på skolen er på Mandag, Tirsdag fra kl. 09.15 - 11 og på Onsdag fra 09.15 -15.00. Torsdag og Fredag blir det studiedager hjemme eller på skolen hvis vi har gruppeoppgave da. Gleder meg til å gå løs på et nytt semester!

   


   

  Tomorrow the school starts again and I have difference feeling when I soon is ready for bed. It's going to be exciting with the new subjects, new curriculum and books. We are also going to be 7 instead of 30, so that's a big difference. I am positive and hope that this halfyear is going good as the previous one.  Of course, beacuse I have school it means less bloging but I am going to try making one post a day if not two. Your understands, hopefully that school goes first. During the week I now only has theater on Wednesdays and training at home. The teaching in school is now on Monday and Tuesday from 09.15 - 11 and on Wednesday from 09.15 - 15.00. Thuesday and Friday is going to be days of studying at home or at school, depending on groupwork etc. I am excited about beginning a new semster! 

  -Sandra-  

 • Publisert: 05.01.2014, 20:21
 • Kategori: Utdanning
 • 1 kommentarer
 • 050114 Update

 • Publisert: 05.01.2014, 14:36
 • Kategori: Familie
 • God morgen!

  Gårsdagens feiring ble en suksess! Bursdagsgutta fikk mye fint og vi spiste god mat og kaker. Av meg fikk Gjermund bokserien Game of Thrones og en genser. Av mine foreldre fikk han en skjorte og av broren min fikk han modell fly som han kan sette sammen, male og henge opp i taket. Av foreldrene sine fikk han slalomhjem, så nå mangler han bare staver og briller siden han fikk sko og ski til jul. Ellers fikk han penger. Jeg har vært over siden i går og det er alltid like koselig! Spist god frokost of for øyeblikket har Gjermund rydda og støvsugd rommet. Han flyttet fra oppe til nede på en betingelse, at han klarte å holde rommet sitt ryddig (noe han ikke er så veldig flink til) spør du meg egentlig. Det tar LANG tid mellom hver gang og dermed samler deg seg opp av både glass, tallerkner, skit og lort, så hvis jeg ikke hadde gitt han en del spark i rumpa, så hadde det ikke sett ut! Heldigvis vet jeg at han er i stand til å rydde skikkelig når det virkelig trengs, han bare trenger en liten dytt for å komme i gang. På den kanten er vi altså helt forskjellig, for jeg rydder gjevnlig gjennom en hel uke og jeg støvsuger jo huset hver Fredag. Krysser fingrene for at Gjermund klarer å være så flink hvis vi flytter sammen en gang i fremtiden. I dag når vi ryddet vekk fra frokosten og vi skulle sette på oppvaskmaskina, spurte jeg Gjermund "Hvordan gjør jeg det" ganske naturlig siden jeg aldri har brukt den, og det jeg får til svar er "Vet ikke jeg, har aldri satt den på" Haha, sier jo litt ;) Senere skal vi spise middag før vi skal hjem til meg en tur før vi sier hade for noen dager. For at jeg skal klare å fokusere skikkelig, må jeg være struktrert og dermed må Gjermund vike litt. Men vi greier oss fint vi, tross alt bodd unna hverandre i 9 mnd. Tror det var alt for i dag. Kommer nok ikke flere innlegg i dag, men på kveldene fremover kommer det daglige oppdateringer og bilder. Håper alle har en fin dag!

   

  ?Hva gjør du i dag?

  -Sandra-

 • Publisert: 05.01.2014, 14:36
 • Kategori: Familie
 • 0 kommentarer
 • The feeling when...

 • Publisert: 04.01.2014, 16:21
 • Kategori: Blogg


 • Du vet den følelsen når du : 

  - Er på vei ut døra og har glemt å pusse tenner

  - Dagen hvor du virkelig skulle hatt på deg sminke

  - Har lagt mobilen et sted og ikke husker hvor

  - Får dårlig samvittighet av å spise godteri

  - Vet med deg selv at du burde øvd mere til en prøve

  - Har gruet deg til noe kjempelenge også går det bra

  - Akkurat ikke har nok penger til noe

  - Glemmer å gratulere noen med bursdagen

  - Forsover deg

  - Glemt matpakke

   


   

  You know the feeling when your: 

  - Headed out the door and have forgotten to brush your teeth

  - The day when you really should wear some makeup

  - Have added your phone somewhere and can't remember where

  - Get bad beacuse you have eaten candy

  - Know with your self that you scould have studied more to a test

  - Have been anxious about something and it's going good

  - Exactly don't have enough money for something

  - Forget to congratulate someone with their birthday

  - Oversleeping

  - Have forgotten your lunsh 

   

   

  Noen som kjenner seg igjen? / Someone who recognize?

   

  -Sandra- 

   

 • Publisert: 04.01.2014, 16:21
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • The Birthday Boy

 • Publisert: 04.01.2014, 11:27
 • Kategori: Familie • God morgen! 

  I dag har verdens beste kjæreste og gutt bursdag! Han blir hele 23år :D Heldiggrisen som har bursdag tidlig på året. Nå er det 3 år mellom oss helt til jeg fyller 21 i November igjen, da er det 2 år i litt under 2 mnd ;) Haha! Men det er faktisk bare 2 år mellom oss siden han er født i 91 og jeg i 93. Føler ikke at det er så stor aldersforskjell mellom oss, heldigvis! Som Gjermund selv sa, han føler seg ennå som han er 18. Gjermund er på jobb i dag, men vi skal jo selvfølgelig feire! Faren til Gjermund hadde bursdag den 2.Januar så de pleier å slå sammen å feire begge to den første helga i Januar. Gavene har jeg klare og gleder meg masse til å feire i kveld :D!  Good morning!

  Today the world's best boyfriend and boy has birthday! He is 23 years old :D That's a lucky one who has birthday early in the year. Now it is 3 years between us until I gets 21 in November again, then it is just 2 years in about 2 months ;) Haha. But it is actually just 2 years between oss since he is born in 91 and I in 93. Don't feel like it's that big age difference between us! Like Gjermund said, he feels like he's 18. Gjermund is at work today, but we are going to celebrate! Gjermund's father had birthday the second day in January, so they are used to celebrate together the first weekend in January. The gifts is ready and I am looking forward to celebrate in the evening :D! 

  Når har du bursdag? / When do you have birthday?

  -Sandra-  


   

 • Publisert: 04.01.2014, 11:27
 • Kategori: Familie
 • 2 kommentarer
 • Blogglinking + Questions

 • Publisert: 03.01.2014, 21:34
 • Kategori: Blogg


 • God kveld! 

  Hvis ikke dere syns at bloggingen min er på høyt nivå nå, så vet ikke jeg! Hehe! Men tenkte bare å minne om både linkrunden jeg har som dere kan finne HER  og spørsmålsrunden som dere kan finne HER 
  Det har vært en veldig bloggdag i dag til tross for at jeg startet sent. Nå er minnekortet atter en gang tømt, så i morgen er det mere bilder og snadder i vente. Det er en spesiell person som har bursdag i morgen, kan dere gjette hvem? (Dere som vet det har ikke lov til å svare!) Ellers så lurer jeg på om det er noen der ute som har erfaring med sponsoravtaler? Sånn i forhold til bloggen? Isåfall, kan du sende meg en melding eller E-post, da hadde jeg blitt superglad. Både linkrunden og spørsmålsrunden blir besvart på Mandag! Dermed er det bare å legge igjen et spørsmål eller bloggen din! OBS! Fint om dere som blir med legger kommentaren i de to innleggene, sånn at jeg slipper å ha det på flere steder. Takk på forhånd :D Håper alle har hatt en super dag for det har hvertfall jeg! :) 


   

  If you don't think my bloging is on a high level right now, then I don't know! Hehe! But I was just to remind about my linkround as you can find HERE and the questionsround as you can find HERE
  It has been a day with much bloging despite I was starting late. Now is the memorycard emptied, so tomorrow it's going to be more pictures and goodies. Tomorrow, a very special person have birthday, can you guess who? (You know it you can't answer!) Otherwise I wonder about someone out there have experience with sponsorship? Relativ to the blog? If that's the case, you can send me a message or E-mail, then I would be very happy! Both, the linkround and the questionround will be replied to on Monday! Then it's just simply to leave a question or you blog! OBS! Nice if you can add the comment in those to different posts, then I release to have it in different places. Thanks in advance :D Hope you all had a super day, I had anyway! :) 

  Har du hatt en fin dag? / Did you have a great day?

  -Sandra-

 • Publisert: 03.01.2014, 21:34
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Free Quent & Floyd

 • Publisert: 03.01.2014, 17:42
 • Kategori: Klær

 • ?Hva syns du ?

  -Sandra- 
 • Publisert: 03.01.2014, 17:42
 • Kategori: Klær
 • 0 kommentarer
 • Continuation

 • Publisert: 03.01.2014, 15:57
 • Kategori: Blogg

 • Som alle andre ungdommer på min alder syns jeg det er viktig å ta vare på meg selv. Selfølgelig er det jo viktig og jeg tror mange glemmer det innimellom (det har jeg). Dette innlegget er en fortsettelse (overskriften) på treningsinnlegget jeg lagde i går. Treningen gikk bra selv om jeg måtte droppe noen av øvelsene rett og slett fordi jeg ikke er sterk nok i armene, så da gjør jeg heller push-ups og sit-ups for de øvelsene sånn at jeg forhåpentligvis klarer disse øvelsene etterhvert. Syklingen syns jeg er det beste og jeg kjenner det i lårene når jeg går i trappa i dag og i armene så treningen gir effekt. Blir spennende å se om magen blir ordentlig flat til sommeren. Treningen min går ikke ut på at jeg skal trene for å bli tynnere, for det trenger jeg virkelig ikke, men jeg må bygge muskler. Etter jeg hadde trent i går fylte jeg badekaret med vann og badeolje og koste meg skikkelig. Shavet leggene og smurte meg inn i body lotion og ansiktskrem. Det er virkelig deilig å sette av tid til seg selv innimellom. Dette er et av mine nyttårsforsetter. I dag går resten av potetgullet, så fra Mandag er det kun litt godt i helgene hvis jeg har lyst på. Syns liksom alle har skrevet om nyttårsforsettene sine, men jeg kan nå komme med noen av mine også. 

  Nyttårsforsetter 2014 

  - Trene mere 
  - Bli mere selvdisiplinert (Skole)
  - Være mere med venner (Det er viktig!)
  - Ta bedre vare på meg selv.
  - Søke på nytt studie (og forhåpentligvis komme inn)
  - Fortsette å være en god kjæreste
  - Kun spise godteri i helgene
  - Ta mere og bedre bilder
  - Flinkere til å blogge (les: lage bedre innlegg)


  Har også fått meg en ny skjorte i skapet. En fin blå en fra Cubus. Det var en i striper der også, men den hadde de ikke i riktig størrelse, så derfor falt valget på denne fine skjorta. Har ikke fått brukt den ennå, men den går jo til det meste så gleder meg til å prøve den! Jeg har også et annet innkjøp jeg gjorde i førjulstiden som dere skal få se, kanskje det kommer senere i kveld :) 

   ?Hva er dine nyttårsforsetter?

  ?Hva syns du om skjorta? 


  -Sandra-

 • Publisert: 03.01.2014, 15:57
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • AMA - ask me anything

 • Publisert: 03.01.2014, 13:18
 • Kategori: Om meg
 • God morgen!

  Litt sen god morgen, men det er tross alt Fredag. Det eneste must i dag er støvsuging som jeg allerede har gjort. Gjermund er på besøk og vi koser oss! Skal prøve meg på en spørsmålsrunde igjen nå, så her er det fritt frem for hva enn dere måtte lure på :)

  ?Hva lurer du på?

  -Sandra-

 • Publisert: 03.01.2014, 13:18
 • Kategori: Om meg
 • 2 kommentarer
 • Treningsprogram

 • Publisert: 02.01.2014, 18:27
 • Kategori: Trening •  

   

  Utfall

  Stå rett opp og ned med ryggen i naturlig oppreist stilling.

  Ta et steg fremover med det venstre benet og senk kroppen til det venstre kneet er bøyd i 90 grader. Det høyre kneet skal nesten berøre gulvet.

  Gå tilbake til utgangsposisjonen igjen og gjenta med det høyre benet.

  Husk å holde ryggen rett på vei ned og på vei opp.

  Gjør 3 sett med 8 repetisjoner på hvert ben.

   


   Planke med bevegelse

  Utgangsposisjonen er en høy planke hvor du står med hender og føtter i gulvet.

  Kjenn at du stabiliserer skulder og rygg ved å brukekjernen.

  Trekk så kneet mot albuen, så langt du klarer uten å miste kontrollen.

  Øvelsen skal utføres sakte, med full kontroll på mage og rygg hele veien.

  Gjør 3 sett med 4 inntrekk på hvert ben (8 til sammen).

   

  Bekkenhev

  Ligg på ryggen med hælene opp mot setet.

  Løft bekkenet opp til det er en strak linje fra under kneet til opp til skulder.

  Hold bekkenet stille og bruk hele baksiden til å stabilisere.

  Gjør 3 sett med 8 repetisjoner.

   


   

  Rulle

  Utgangsposisjonen er «båten», en balansestilling hvor du sitter med bena opp fra gulvet og balanserer.

  Trekk inn magen og løft brystet.

  Fra denne stillingen ruller du bakover med en rund rygg.

  Du skal krumme ryggen samtidig som du forflytter tyngden bakover.

  (Fortsettelse på øvelse, neste bilde!)

   


   

  Kom tilbake til utgangsposisjonen i båten og bruk kjernen for å stoppe og starte bevegelsen.

  Hold stillingen i båten noen sekunder før du gjentar bevegelsen.

  Er dette for tungt, kan du sette bena ned i gulvet før du starter på en ny repetisjon.

  Gjør 3 sett med 6?8 repetisjoner.

  Liggende ryggradsvridning

  Ligg på ryggen med bena opp i bordstilling (90º i kne og 90º i hofte). Armene ut til siden med håndflaten ned og knærne sammen.

  Senk bena med samlede knær ned mot gulvet på siden.

  Trekk inn magen og kom tilbake til utgangsposisjonen.

  Pass på å holde skuldrene i gulvet og knærne samlet under hele øvelsen.

  Belastningen blir større hvis du retter ut kneet.

  Gjør 3 sett med 8 vridninger til hver side.

   

   

  Katt med løft

  Stå på alle fire med knærne rett under hoften og hendene rett under skuldrene.

  Start med å svaie ryggen for deretter å krumme, samtidig som du trekker inn magen.

  Løft deretter knærne fra gulvet mens du holder posisjonen i mage og rygg.

  Hold posisjonen i noen sekunder før du gjentar øvelsen.

  Gjør 3 sett med 8 repetisjoner.

   


   

  Rolig avrunding

  Denne øvelsen er hentet fra yoga og gir en god strekk og fin rotasjon i ryggen.

  Ligg på ryggen. Løft høyre ben, bøy kneet og sett foten bak venstre kne.

  Senk høyre kne over til venstre side.

  Strekk høyre arm opp mot høyre.

  Press kneet forsiktig ned mot gulvet til venstre.

  Se opp mot høyre arm.

  Pust rolig og «smelt» inn i stillingen.

  Kom tilbake til utgangsposisjonen på ryggen og press knærne lett mot brystkassen.

  Pust rolig noen ganger og gjenta mot den andre siden.

   
  Dette treningsprogrammet har jeg funnet HER  og satt inn i et tekstdokument og skrevet ut så jeg har det siden av meg mens jeg trener. Siden vi også har ergometersykkel i kjelleren skal jeg bruke den til å varme opp med før jeg går på øvelsene. Planen er å sykle i 30 min. 


  ?Har du et treningsprogram?  

   

  -Sandra-

 • Publisert: 02.01.2014, 18:27
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • 020114 Outfit

 • Publisert: 02.01.2014, 13:19
 • Kategori: Klær
 • -Sandra- 

 • Publisert: 02.01.2014, 13:19
 • Kategori: Klær
 • 4 kommentarer
 • 020114 Sunn frokost

 • Publisert: 02.01.2014, 08:04
 • Kategori: Foto
 • God morgen!!

  I dag hadde jeg satt på vekkerklokken til 07.30, men så våknet jeg 06.00! Skulle nesten ikke vært lovlig. Dermed har jeg vært oppe 2 timer allerede. For øyeblikket sitter jeg å spiser en god frokost som også er sunn (utenom majonesen). Elsker rugsprø. Planene for dagen er å lage meg en treningsplan til egentrening. Noen enkle øvelser som jeg kan gjøre her hjemme faktisk hver dag. Vi har også ergometersykkel i kjelleren som skal bli mere brukt, så nå skal jeg virkelig gjøre et ordentlig forsøk på å trene hjemme. Det er jo helt gratis også! Kl.12 skal jeg være hos frisøren og etter jeg er ferdig der blir det hjem, middag, slappe av og trene. Det kommer innlegg om outfit og øvelsene/ treningsplanen min senere i dag. Ha en riktig fin dag!

  -Sandra-

 • Publisert: 02.01.2014, 08:04
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • Overraskelse!

 • Publisert: 01.01.2014, 21:37
 • Kategori: Familie

 • God kveld! 

  I dag sånn på formiddagen dro jeg på besøk til Gjermund og overrasket han. Det vil si, han visste ikke at jeg kom og han ble så glad! "Er du her?" var det første han sa når jeg titta inn døra på rommet hans. Det blir bare kosligere og kosligere å være med kjæresten for hver dag (vi er ikke med hverandre hver dag), men når vi er det blir det skikkelig koselig. Vi lå å prata, jeg fikk spille litt og jeg følte at jeg tok litt vare på han siden han ennå ikke er i form. I morgen skal han gjøre et nytt forsøk på å dra på jobb og vi får håpe at alle disse Marit Bjørgen symptomene som mamma kalte det går over fort som fy. Vi spiste Pizza fra Pizzanini til middag (veldig bra start på å være sunn), men sånn ble det nå i dag. Uansett, vi hadde det kjempekoselig og jeg dro ikke hjem før 19.30 tiden i kveld. I morgen skal jeg til frisøren for å klippe tuppene, noe jeg ikke har gjort siden Juli i fjor (kanskje på tide?) haha. Nå er det snart natta her etter en lang dag, så blogges vi mere i morgen. 

  ?Hva har du gjort i dag?


  -Sandra- 

 • Publisert: 01.01.2014, 21:37
 • Kategori: Familie
 • 2 kommentarer
 • From 2013 to 2014

 • Publisert: 01.01.2014, 12:25
 • Kategori: Familie •  

  Hei!


  Den siste dagen i det gamle året og den første i det nye ble en suksess. Mamma, pappa og jeg gikk oss en tur ned i Br.dal på dagen for å få brukt gavekortene jeg fikk og for å handle litt på vei opp igjen. Det var utrolig hyggelig og vi møtte masse kjentfolk. Kjøpte gave til Gjermund og på Cubus kjøpte jeg en blå skjorte, helt plain. På G-sport fikk jeg meg en fin fleece genser i hvit. Så nå er det bar et gavekort jeg ikke har brukt og det skal jeg spare til jeg trenger det når enn det måtte bli. Kl.19.30 benket vi oss, mamma, pappa, brodern, farmor og jeg foran TV'n for å se på kongen tale og han sa veldig mye klokt og fint. Deretter satte vi oss ved bordet for å spise årets siste måltid sammen og det smakte helt fantastisk! Her om dagen skrev jeg jo at Gjermund hadde blitt syk og det er han fortsatt. Egentlig skulle jeg feire hos Gjermund, men sånn ble det ikke, desverre. Jeg ble så lei meg at jeg begynte nesten å grine for jeg hadde gledet meg til dette, MEN vi fant en løsning. Etter vi var ferdig med maten kjørte pappa meg til Tuva og der hadde vi det morsomt med drikke, musikk og singstar. Det enste jeg ønsket meg nå var Gjermund og at vi skulle få stå sammen å ønske hverandre godt nyttår, så kl.23.30 kom Gjermund og jeg fikk ønske mitt oppfylt! Akkurat kl.00.00 ga vi hverandre et godt nyttår kyss og ønsker om å ha det like fint sammen i 2014 som vi har hatt det i hele 2013 <3 Etter å ha sett på showet som alle andre stod for var det på tide å komme seg hjem. Gjermund var så snill at han kjørte Farmor hjem også. Den gutten har et hjerte av gull, det skal være sikkert og visst og jeg elsker han <3 

  ?Hadde du en fin nyttårsaften?

   

  -Sandra-

 • Publisert: 01.01.2014, 12:25
 • Kategori: Familie
 • 6 kommentarer