Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Søte kjoler til små jenter

Get the look

DRESSES

Get ready for?.

For the tough type

Passion for fashion

Stil i hverdagen

Min første kollasj - hva syns du?

Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd silberfarben / Even&Odd Hals og hodeplagg black / Zign Snørestøvletter black / Zign Snørestøvletter black / Vero Moda VMSELFIE Lett jakke stocking beige / Bik Bok Slim fit jeans black / Bluse

 

God morgen!

Søndag morgen og jeg var våken ved 08.tiden, så ikke alt for lenge siden jeg stod opp. Jeg har ikke oppdaget det før nå, men det har kommet en ny funksjon på blogg.no hvor du kan lage dine helt egne kollasjer! Det er så genialt. Mye av grunnen til at jeg ikke har orket å lage kollasjer, er fordi det var så mye jobb med det. Du måtte kopiere alle linkene, lagre bildene osv. Etter å ha oppdaget denne funksjonen lover jeg dere, her skal det bli flere kollasjer! Det har aldri vært meg å være interessert i mote og fashion, men når en funksjon gjør det så enkelt, ja da blir interessen større. Ovenfor ser dere min første kollasj. 

 

Hva syns dere?

Sandra♥

 

 

Dresses for birthday!

1. HER

 


2. HER

 


3. HER

 


4.HER5.HER

 

6.HER

 


7. HER
 

 

Hei! 

Om  to uker ca. skal jeg i bursdag til en veninnen hjemme. Alle kjolene mine hjemme begynner jeg å bli ganske lei av å bruke i alle anledninger, så nå tenkte jeg å prøve kjøpe noe nytt. Sist jeg kjøpte på nettet bommet jeg grundig med str. og fikk nesten ikke kjolen over hodet en gang. Derfor skal jeg ta en størrelse eller to større denne gangen! Men fant jo så mange fine kjoler blant tilbudet om 100 kjoler 100 kr. hos nelly som dere kan finne HER. Kan jo hende jeg ender opp med en helt annen kjole enn de over, men det er mine favoritter blant de 100 kjolene. 

♥Hvem syns du er finest?

♥Sandra

Scarf star mix jade

God morgen!

I dag har jeg kommet over en ny nettbutikk hvor jeg personlig syns det var mye fine ting! Butikken heter jewelbox og nå har de mange fine varer med 50% avslag! Sånn som skjerfene over som dere kan finne HER til bare 100kr! Syns de var kjempesøte og det grønne passer perfekt nå som høsten snart kommer for fullt! 


          Skjerf star sand HER

 

♥ Hva syns du ?

-Sandra

WINNER koseklær
God søndag morgen!

I dag sov jeg til 10.30! Det er veldig uvanlig til å være meg, men det var veldig deilig også. Søndag er for meg litt kosedag hvor du bare slapper av å gjør ingenting. Siden jeg var så flink å leste i kompendiene mine i går, så blir det mere til til å slappe av i dag. Derfor gikk jeg inn på Cubus hvor de har 3 for 2 på en mengde klær akkurat nå. Jeg skal ikke kjøpe noe, men kom over denne søte kosedressen! Den ser utrolig deilig ut! Selv sitter jeg i morgenkåpe UNDER dyna faktisk. Søndag er jo en litt hellig dag hvor man skal slappe av og det gjør jeg til de grader hvertfall ;) 

?Gjør du?

-Sandra

Want from nelly - Hvilken str.?God kveld ♥

 

Har vært inne på nelly og sett på sommerkjoler og bikinier. I morgen er det en uke til Gjermund og jeg drar til Mallorca. Jeg har totalt forelsket meg i kjolen på bildet over men er i tvil om jeg skal kjøpe den. Er den ikke søt? Tror den blir perfekt til den brune sommerhuden min! Det skal sier at jeg har handlet lite på nette og er derfor veldig usikker på str. når det kommer til kjole. Denne kjolen hadde de i x-small og medium som de minste størrelsene. Hvis jeg kjøper x-small er jeg redd den skal bli for liten, selv om det står at det er strikk i ryggen, og hvis jeg kjøper medium er jeg redd for at den blir for stor. Typisk meg. Hvis det er noen der ute som kan gi meg tips så gjerne kom med det. Må bestille den helst i morgen hvis jeg skal være sikker på å ha den før jeg reiser. Takk på forhånd :) ♥

♥ Syns du kjolen er søt?
♥ x-small eller medium?

-Sandra 

05.06.14 Outfit + tips


 

/Bukse: ONLY / Singlet: H&M / jakke: Ukjent 

Mange der ute som sliter med å holde det ryddig i klesskapet? Sikkert en del av dere tenker "Nå må jeg snart rydde det klesskapet!" eller "Hvordan skal jeg holde orden i klesskapet??? Alt er bare rot!!!" Jada, alle har vi nok vært der en eller annen gang. Det kan føles uoverkommelig å rydde klesskapet når du kanskje ikke har nok plass elle et system i klærne. Tidligere har jeg selv vært helt elendig på å holde orden i klesskapet og klærne lå strødd på sofaen eller badet. Derfor skal jeg komme med et tips, som kanskje mange bruker eller aldri har tenkt på før. Dette har hvertfall funket bra for meg. Her må det skytes inn at jeg ble mere ryddefreak og må ha orden etter jeg gikk et år på folkehøyskole. Anyway. Det jeg gjorde var å skrive navn på hver skuff + at jeg delte klesskapet i to deler. En del for vår/sommer og en for høst/vinter. Bildene taler for seg selv :) Enjoy!

 
?Har du et sånt system?

?Var tipset nyttig?

 

-Sandra

 

12.03.14 Outfit


- Sandra

Love that dress

Så en blogger som hadde handlet noe fra Sheinside og det er en side jeg aldri har vært inne på før. Dermed tok jeg en titt og der var det jammen meg mye fint! Øynene mine falt pladask for kjolen over og den koster bare 130 kr! Det er billig! Det er fordi det var salg på den, og det virket som det ikke var igjen flere av den heller. Tror jeg må nøye meg med å bare se denne gangen, for penger varer ikke evig som vi vet. Det er fort gjort å bli ivrig og handle i bøtter og spann til en veldig kjip pris, nemmelig å være blakk. Pengene mine skal hvertfall holde til sommeren, så jeg må være streng med meg selv! Mens de som har masse penger kan bare handle, handle og handle til de ikke finner noe mere de har lyst på. Sånn er den saken. 

Tenkte å bli ferdig med oppgaven min i dag, men som nevnt tidligere står jeg ganske fast og det gjør at motivasjonen glir litt bort. På den andre siden fikk jeg vite at det blir eksamen i det faget jeg strøk i til jul og jeg trodde jeg ville bli glad, men jeg er ikke så sikker lengre. Tror egentlig ikke jeg er lagd for å studere for jeg har så og si null konsetrasjonsevne og motivasjon til det. Ganske kjipt og jeg skulle ønske jeg hadde lett for å lære som mange andre har, men det har jeg altså ikke. Nei, jeg får vel komme meg tilbake til boka, men dere får ha en fin dag videre! Kanskje jeg kommer med et kveldsinnlegg! 

?Hva syns du om kjolen? 

- Sandra-


Årsmøte Outfit
God morgen

Bildene over kunne vært mye bedre, men disse ble da altså tatt før jeg hadde fått børstet håret og jeg ser jo ut som et lik. Men uansett, det var sånn jeg så ut FØR jeg fikk ordnet meg ordentlig. I går kveld var jeg på årsmøte i Ringsaker AUF som var veldig koselig. Det ble en del endringer i styret. Selv har jeg sittet som nestleder siden i fjor vår, men dette blir et for stort ansvar med tanke på at jeg ikke vet hvor jeg er til høsten blant annet. Så nå sitter jeg bare som styremedlem igjen. Veldig greit syns jeg. Det som er trist da, er at hvis vi ikke finner en ny leder så vil lokallaget bli "lagt ned". Hvis det skjer, så går alt av penger som vi har til Hamar AUF sitt lokallag. Det som er fint med å ha blogg er jo at da kan jeg jo "reklamere" litt for dette til folk i Ringsaker. Har du guts og bein i nesa og er interessert i politikk, så er du hjertlig velkommen til å sitte som leder for Ringsaker AUF! 

I helgen var jeg på Reunion med folkehøyskolen jeg gikk på. Det var utrolig koselig å se så mange av de. Det er drastisk endring i elevtallet i år i forhold til det vi var. Når vi gikk der var vi over 90 elever mens i år er de bare 51. Vi var 65 stik som var påmeldt på reunion (var ikke alle som kom) men ennå var vi flere enn det er på skolen dette året. Siden det var så mye tull på forgie reunion fikk ikke vi lov til å ligge oppe på skolen. Dermed måtte alle ligge nede i Gol, men det var jo egentlig greit. De fleste bodde i Hytte/leiligheter som er knyttet til Pers hotell. Selv lå jeg på Pers. En helg jeg kommer til å huske! 

-Sandra- 

Hvor mye er du villig til å betale?Siden sist jeg skrev om denne fine bikinien fra Victoria Secret, så har jeg jo fått en del nye lesere. Så tenkte å prøve på nytt. Jeg kjøpte denne fra en blogger som hadde kjøpt den og den desverre ikke passet. Den passet desverre ikke til meg heller, så jeg velger å sende den videre. Størrelsen er 34b som tilsvarer 75b i norge. Det er bare overdelen av bikinien. Selger den for 349 + porto, så ca.400 kr. Vet det er andre blogger som også har omtalt denne bikinien og syns den er veldig fin. Jeg er villig til å diskutere pris hvis noen syns det er dyrt osv. 

Hvor mye er du villig til å betale?  

 

Ellos Cravings

Liker du noe av det? / Did you like something?

 

-Sandra-

Free Quent & Floyd


?Hva syns du ?

-Sandra- 
020114 Outfit

-Sandra- 

161213 Outfit

God morgen!

I dag er formen mye bedre og det er bra for skal bort senere. I går kveld la jeg meg i håp om en natt med mere søvn men der måtte jeg tro om igjen nok en gang. Hostekulene kom og varte men på et tidspunkt må jeg ha sovnet. Jeg hoster ikke så mye i dag og det er deilig. Jeg er mye mere trøtt og hvis jeg hadde sovnet nå UTEN hoste så kunne jeg sovet LENGE! Det er sikkert. Mamma mente at jeg skulle ringe legen i dag, men siden jeg føler meg såpass mye bedre så forholder jeg meg til at det går nok over av seg selv. Gjermund og jeg skal til Mari etterpå for å levere julegave og hilse på. Vi måtte jo utsette visitten et par ganger . Nå krysser jeg fingrene for at jeg blir ordentlig bra. Uka går med til handling av julegaver og kos hjemme. I kveld er det håndball kamp. Norge - Tjekkia! Heia Norge!!! Ha en fin dag, alle sammen! :)

-Sandra-

SALG!

Nr.1 - Jakke - Frida Hvit. HER

 
Jakke - Qing Hvit. HER

 Jakke - Daria Hvit. HER

 Jakke - Adelen Hvit/Brun. HER

 Jakke - Rahela Grå. HER

 Kjole - Roberta lyserosa/aprikos. HER

 Nina Shoes ankelstøveletter Nice grå. HER

 

 

God morgen! 

Jsitter å leser til eksamen i morgen, men i går kveld fikk jeg et tips om at det er salg på Motehus.no  så da bare måtte jeg inn å se på om det var noe jeg likte der, og det var det! Vet ikke om jeg skal kjøpe noe av det og dette er jo ting jeg liker, så ikke sikkert dere liker det. Utrolig mye fint der alltid og med mindre en er veldig kresen, så tror jeg det er noe for en hver smak der inne. 

I natt sov jeg ikke noe godt for jeg våknet av at jeg hadde vondt i halsen og det kjentes ut som den var hoven. Jeg har ikke tid til å bli sjuk nå, så jeg later som ingenting. Nå skal det sies at jeg er jo oppegående og null feber, så er bare litt snørrete og sliten i halsen. Greit det kommer nå, så jeg bare kan slappe av etter eksamen i morra. Men jeg har ingen planer om å bli verre, så da krysser vi fingrene for det :)

?Var det noe du likte?

?Hva skal du i dag? 

 

- Sandra - 

Dresses for new year

 

Nr.1


 

Nr.2
  

 


Nr.3Nr.4 (Samme som nr.3 bare i hvit) 

 


Nr.5
Nr.6


 


Nr.7?Hvilken kjole likte du best? 

-Sandra- 
021213 - Dagens outfit


-Sandra- 

011113 OutfitTopp fra BIKBOK, Sinlet fra H&M, Bukse arvet etter kusina mi :D! 

 

?Hva syns du?

 

-Sandra-

281013 - Dagens outfit


God morgen! 

For øyeblikket sitter jeg å spiser frokost og bare slapper av. Begynner jo ikke før sent på Mandager, og det er deilig. I dag skal jeg sitte igjen med study gjengen min fordi vi må jobbe på arbeidskravet. Vi skjønner ingenting av det og det sier jo litt om hvor ille det er. Nå kan jeg egentlig bare snakke for meg selv, hehe. Har jo gjort halvparten, så da er det bare halvparten igjen. Dagens outfit ser dere over, og det er flekker på speilet og ikke meg. Har på meg den nye genseren som jeg kjøpte i helgen og den er så fin syns jeg. Passer til både fint og hverdags. Jeg kan ikke love noe, men jeg skal prøve å få til 2 innlegg senere i dag, og det er videoen med svar på spørsmålsrunden og ny linkrunde. Håper det høres ut som en plan, så får jeg bare beklage hvis jeg ikke får postet begge i dag. De fleste bloggere har et liv utenom bloggen og det inkludert meg :) 

?Hva syns du om dagens outfit?
?Hva skal du i dag?

-Sandra- 
NEW IN - Black&White


God formiddag kjære lesere.

I helgen har jeg vært hos bestevenninen min Mari, som sikkert mange av dere har fått med dere. I går var vi på CC Gjøvik og shoppa litt. Jeg kjøpte bare klær som var på salg og jeg ble veldig fornøyd! Kjolen og blazeren på bildene over satt perfekt! Nå som jeg snart blir 20, skal jeg feire det litt ordentlig, med mange av mine næremeste venner og temaet er black&white, så derfor har kjøpt hvit kjole og blazer. Er ennå usikker på om jeg skal bruke den hvite kjolen med svart blacer, eller om jeg skal bruke svart skjørt/kjole med hvit blazer. Det finner jeg vel ut av etterhvert håper jeg! Det kommer flere innlegg senere i dag, blant annet vinnerne av linkrundenog svar på #spørsmålsrunden. Så dere får følge med utover dagen, så kommer det masse snadder. 

?Hva har du gjort i helga?

-Sandra-
Selger ny bikini fra Victoria Secret


 

Jeg tror jeg blir nødt til å selge bikinien jeg også. Den passet ikke meg heller. Utrolig dumt, for den er skikkelig fin! Som hun jeg fikk den av hadde skrevet på bloggen, så er den en 34b, som tilsvarer 75b i Norge, men den var ikke en 75 b for meg heller. Stor i str, svart med fin detaljer. Med andre ord, du må ha litt former for å kunne passe inn i overdelen. Ja, det er også bare overdel, sånn at dere er klar over det. 

Selger den for 349 + porto, altså 400 kr ca. Hvis du vil ha mer info om bikinien eller lurer på noe, så bare spørr, så skal jeg prøve å svare på det. Hørt at den er omtalt av andre bloggere også at den skal være veldig bra. Så nå har du muligheten til å få deg en skikkelig fin bikini overdel! :)

?Vil du ha den?  

-Sandra- 

Ellos Crawings

 

     
         

                                    / Skjorte HER /                                                                                          

 

 

    / Genser HER /                                                                                  

 

 

 

 

       / Cardigan HER /      

 

 

                           / Genser HER /                                                                                                

 

 

 

 

      / Skjorte HER /                                                                              

 

 

 

 

 

          / Singlet 2-pack HER /

 

 

 


                      / Skjorte HER /                                                                                

 

 

 

 

   / Varmforet støvel HER /                                                                                    

 

 

 

 

 

     / Votter HER /

 

  


                         

                             / Leggvarmere HER /                                                                    

 

 

 

 

 

 

    / Seamlesstopp HER /                                                                                      

 

 

 

 / Løpesko HER /

 

 


 

jeg er en person som egentlig aldri har vært noe spesiellt interessert i klær, mote osv, men av og til slår jeg til ved å ta en titt innom nettbutikker og ser om det er noe jeg liker. Denne gangen gikk jeg innom Ellos, som er en nettbutikk etter det jeg har skjønt. På den ene siden er det bra, for da kan du jo bare bestille det også kommer det på døra, men på den andre siden så er det veldig greit å kunne prøve det først også er det jo noe ved det å gå i butikker da. Jeg veit at det er sånn returnering, at du kan returnere det innen 2 uker osv, men du er eller skal være ganske sikker på at det er noe du vil ha før du bestiller det. Hvertfall, jeg fant mye fint som jeg liker! Det er jo høst og før vi vet ordet av det, så er det faktisk vinter! Jeg som er tynn, fryser lett og må derfor kle på meg godt for å ikke fryse (logisk) hehe. Bildene over er bare noe av det jeg likte, hadde sikkert funnet mye mer, men sååå interessert er jeg ikke. 

?Handler du hos Ellos? 

 

-Sandra-
 

BIG Atumn Inspo

 

KLÆR 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HJEMME

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


 

KAKER / CUPCAKES

 

 
 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 SMYKKER / TILBEHØR / SMINKE

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God morgen, kjære lesere. Endelig har jeg tatt meg tid til å lage et skikkelig inspo innlegg. Det føles i grunn godt, siden jeg egentlig aldri har vært noe flink til sånt og ikke hatt tid. Men nå har jeg hatt både tid og lyst. Er inne i en typisk bloggperiode for tiden, og det er jo bare bra. Studiene går bra, hvertfall innleveringene, men jeg må bli flinkere til å lese mer utenom det. Ikkenoe problem det når jeg syns det er interessant, så jeg er ikke så veldig bekymra. I skrivende stund er kl. 05.38, ja jeg har en tendens til å våkne tidlig til tider. Jeg er et typisk A-mennesket, men det er jo typisk at en må våkne så tidlig når jeg først har "fri". Studieuke selvfølgelig, men en tar seg jo tid til andre ting også. Som trening, familie, kjæreste, bloggen osv. Deilig å kunne sove lenge da, åjaaa, ja men det eksisterer jo ikke i kroppen min for tiden. Haha. Hvertfall, jeg nyter uka med det jeg liker. Til helga drar vi på en tur fjellet, vi tenkte egentlig å leie hytte, men så blir det nok hotell, for da slipper vi drasse med oss så innmari mye. Jeg lover at DA skal jeg være flink til å ta bilder, selv om jeg kommer til å gjøre det før også. Gjermund ligger ved siden av meg her, purker og sover. Han skal jo på jobb i dag også, så han må jo få søvnen sin. I dag skal jeg på trening igjen, med basistreing, og det var egentlig veldig greit, så forhåpentligvis blir det ikke like slitsom i dag :) Håper dere liker innlegget! ?Fant du noe du likte? 

 

-Sandra- 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits