Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Nyfødtfoto

God morgen alle sammen ♥

I går ble det en litt lang dag, men for en god grunn. Jeg fikk være med Markus på fotojobb, noe som var veldig morro! Ved 18. tiden troppet vi opp hos familien som skulle ha bilder av sin nyfødte datter. Lille Sanna på 16-17 dager skulle fotograferes og hun var så skjønn! Når jeg har tenkt på foto tidligere har jeg tenkt at man bare knipser noen bilder, også er man ferdig. Virkeligheten var noe annet, og etter denne fotojobben har jeg skjønt at rigging og snakking er halvparten av tiden. Målet med at jeg skulle være med, var at jeg vil se hvordan Markus jobber, men også for at jeg skulle få lære litt og kanskje jeg selv kan ta litt portrettfoto eller lignende senere. Markus er en veldig flink fotograf, og jeg ble imponert over hvordan han hadde kontakt med både babyen og foreldrene underveis. Når man skal ta bilder av nyfødte må man også belage seg på både skriking, tissing og at det kan ta tid om man vil ha et spesielt øyeblikk, og det er ikke sikkert du klarer å få det til. Derfor er det lurt å beregne god tid ved sånne type fotograferinger. I dette tilfellet skulle vi også fotografere den nyfødte sammen med et søsken. Det tok vi til slutt og jeg ble overrasket over hvor flink og tålmodig storesøster var. Hun hadde en mobil hvor hun så på film men allikevel. Storesøster syns også det var litt skummelt å holde lillesøster fikk jeg inntrykk av, noe som er helt forståelig. Det er ikke bare bare å få en liten bylt i fanget som egentlig vil ha mat og derfor blir skrikete. Hun var uansett veldig flink og smilte bredt og lo når Markus tok reglen "Ikke smile, ikke le, ikke vise tennene". I følge Markus fungerer denne hver gang, så nå har dere et lite tips. Jeg lærte mye og er veldig glad for at jeg fikk være med, så dette er noe som frister til gjentagelse. 


PS: Hvis du vil se flere oppdrag som Markus har tatt kan du lese bloggen hans HER

Sandra

Fotoshoot

God kveld ♥

I går kveld snakket jeg med Markus, en god venn av meg. Vi kan sitte i timesvis på Skype å snakke om alt mulig tull og fanteri. For de av dere som ikke vet hvem Markus er: Tadaaaa!! Markus og jeg har visst om hverandre siden vi var små, siden vi begge er adoptert fra Romania og fedrene våre jobber i samme firma. Det var allikevel ikke før i 2013 at våre veier skulle begynne å møtes. Siden da har vi holdt kontakten og funnet på mye morsomt. Vi deler fotointeresse, selv om Markus har eget fotofirma, er grafiker, og er i en helt annen fotoskala enn meg.

Jeg har alltid slitt med å bli fornøyd med bloggen min utseendemessig. Enten har ikke headeren vært bra nok, eller så har jeg savnet å få vist hvem jeg er gjennom bilder. Det som er fint med Markus, er at han er engasjert i bloggen min og dermed blir det også enklere å kunne få hjelp. Dere skulle nesten sett oss i går kveld, hvor vi diskuterte hvilken outfit jeg skulle ha på meg. Jeg dro frem plagg på plagg for å vise det til Markus på Skype, med beskjeder tilbake som "Nei, den der kan du bare glemme" og "Nei, hvis du har på deg den kommer du til å forsvinne med bakgrunnen". Kl.10.30 i dag var vi på vei til location for å ta både bilder til header, nytt profilbilde på Facebook og dette innlegget. Vi er et godt team til både til planlegging, ideer og hvordan vi skal løse ting best mulig, for å få de beste bildene. Jeg er evig takknemmelig for at jeg har Markus, som venn og en person som vil hjelpe meg å få bloggen opp og frem. Å gjøre en blogg teknisk god er viktig. Vi ble veldig fornøyd med bildene og jeg vil gjerne dele noen av de med dere. 

Markus sin blogg kan dere se HER ♥ 

 


 

Ha en fin kveld videre ♥

Sandra

@dagensbilde


@andreeasg93
 

Hei ♥

Siden jeg fikk øynene opp for å virkelig bruke Instagram for et par dager siden, har jeg grublet over hvordan jeg kan koble dette mer opp mot bloggen. Nå har jeg fått min egen lille idé (selv om sikkert mange har gjort det før meg), så liker jeg å tro at "Dette er noen som andre vil gjøre fordi jeg gjør det". Derfor skal jeg nå bruke bloggen til @dagensbilde hvor alfakrøllen indikrer at det er et bilde fra Instagram (noe dere sikkert skjønte),hehe. Dagens bilde tok jeg før jeg karret meg ut av sengen og jeg syns det viser hvor tidlig det kan virke for å stå opp selv om klokka var passert åtte. Ha en strålende dag, alle sammen! 


Since I got my eyes up for really to use Instagram a few days ago, have I been wondering over how I can connect this more to the blog. Now I have got my own little idea (although sure many of you have done this before me), I like to think that "This is something others will do becuse I do it". Therefor I will now use the blog for @dagensbilde (todays picture) where the @ indicates that it is a picture from Instagram (also something that you for sure understood), hehe. Todays picture I took before I was able to get out of bed and I think it shows how early it can seems to get up, although the clock was passed eight. Have a wonderful day, everyone!

Sandra

Å lage gavene selv!


 

Det er definitivt morsomt å gi julegaver som man har laget selv, og jeg har laget en i år, og det er lenge siden sist!. Håper jeg får tid til å lage litt flere hjemmelagde julegaver i år.Hva syns du?


♥ Sandra

Pynt til jul

I dag har Gjermund og jeg vært å handlet julepynt og en del julgaver. Endelig har jeg fått litt julestemning også! Resten av dagen blir brukt til å bare slappe av, spise god middag og ikke minst, se at norge slår russland i åpningskampen til VM kl. 20.00! 

Ha du pyntet til jul?

Skal du se norge - russland?

♥ Sandra

Christmas inspo 

Jeg tror at vi alle er så glad i julen, at vi prøver å tvinge oss selv til å få julestemning. Vi er redd for at, hvis vi ikke får julestemningen, vil julen være ødelagt og vi kommer til å bli skuffet og lei oss.

Det slo meg, at jeg selv opplever det sånn akkurat nå for tiden. Vi begynner allerede i oktober med julepynt og julebrus i butikkene. I et forsøk på å forberede oss best mulig, er mange ferdig med å lage/kjøpe julegaver allerede i november. Også må vi ikke glemme adventskalenderen, som er blitt et must, selv om man er blitt over 30. Jeg ser alle som skriver om at de allerede er ferdigpyntet tul jul, fordi man ikke får julestemning før huset er pyntet og treet glinser av all dens pynt. Hva er desember, hvis alle skal begynne å tenke på jule i oktober? Hva er desmber hvis alle skal være ferdig handlet i november? Når skal man nyte en julebrus og tenke «Åhh, nå er det jul» når du har smakt på den allerede to måneder i forveien. Desember er jo måneden hvor vi skal pynte, vi skal drikke julebrus for første gang på et år, vi skal dra ut å kjøpe julegaver i et mylder av andre mennesker, som også skal akkurat det samme. Er ikke det jul da? Jeg har selv ingen julefølelse, fordi den kommer ikke før jeg har handlet julegaver, er ferdig med eksamen, har kommet meg hjem til familien min, smakt på julebrus, spist lompe med sylte, eddik og sennep. Takk for at julefølelsen ikke har kommet til meg ennå. 

Har du julefølelse? 

Sandra

Å ta et bildeDette er mine bilder. Dette er noe jeg liker å drive med og jeg blir glad når jeg sitter med et bilde hvor jeg kan tenke «Jøss, har jeg tatt dette bildet?» jeg savner det å ta ordentlige bilder, sånn som de over og redigere dem. Jeg kunne gått gatelangs og tatt bilder i flere timer for å så kose meg i photoshop til jeg blir fornøyd med bildet, eller bare la det være urørt. Tenk om jeg kunne levd av å ta bilder? Kanskje ikke levd av, for det er vanskelig, men at det kunne vært en inntektskilde. Det hadde vært så awsome, men jeg ville først og fremst gjort bloggen min til en bildeblogg hvor folk kan beundre bildene mine og si sin mening på både godt og vondt. Jeg må bli flinkere til å ta med meg kamera ut, det er ikke så veldig vanskelig å ta et par bilder. Jeg skal bli flinkere til å ta bilder som jeg kan bruke til bloggen, så kanskje jeg kan rette den mere mot en fotoblogg. Vi får håpe. 

♥ Hva syns du om bildene?

- Sandra

Powerbank og selfieHei!

Vi alle vet hvor irriterende det er å for eksempel være på byen en fredag kveld og tlf din gir fra seg signaler som betyr «jeg er snart tom for strøm». Deretter blir du skikkelig irritert på deg selv fordi « Søren, at jeg ikke lada tlf før jeg skulle ut» og resten av kvelden går med til bekymringer om hvordan du nå skal overleve resten av kvelden uten den nesten viktigste digitale duppeditten din! Men nå skal jeg altså fortelle deg om løsningen på dette problemet

Med en powerbank 3000 mAh fra USB-gadget trenger du ikke å bekymre deg for at tlf din skal jamre seg ute på byen fordi den tror den skal dø ut. Nå kan du ta med deg tlf din sin nye bestevenn ut på byen og feste hele natta! Du kan også ta den med deg på skolen, hytta, utlands. Husk bare å ta med laderen til det du skal lade og du har strøm i timesvis! I tilleg kan du få den i flere forskjellige farger! Rosa, neon-rosa, gul, hvit, svart og blå og siden den er så billig, kanskje du til og med vil ha to? Høres denne fristende ut kan du finne den HER 

 Et annet produkt fra denne siden er denne selfie-stanga! Denne er veldig hendig hvis du ikke vil drasse med deg kameraet ut på byen men allikevel vil ha masse gode minner! Den har også en selvutløser som gjør at du slipper å måtte stille inn tlf-kameraet på selvutløser! 

 • 2-i-1 Selvutløser og selfie monopod 
 • Bluetooth 3.0 Fjernutløser med timer
 • Fungerer opp til 10 meter 
 • Støtter de fleste nye mobiltelefoner: iPhone 5s/ 5c/ 5/ 4s/ 4, iPod, iPad, Samsung I9220/9250/I9300/I9500/I9190/Note 2/Note 2, HTC G14/Rezound/G22, Xiaomi og andre Android-telefoner 
 • Kompatibel med: Android 4.2.2 OS eller nyere + IOS 6.0 eller nyere
 • Lett å bære med seg med en praktisk snor 
 • Vekt: 11 g 
 • Farge på selvutølser: Blå
 • Lettvekt aluminiummateriale
 • Utdragbar kabel fra 22cm to 95cm 
 • Ta de beste selfiene og familie/vennebildene uten å spørre en fremmed om hjelp 
 • Vekt: 150 g 
 • Sammenleggbar størrelse: 220 x 45 x 23 mm 
 • Farge: Svart 

Hvis du syns denne er en herlighet og vil legge den til i samlingen din av fotoutstyr, finner du denne HER 


 

Sandra  ♥

01.01.2015 - Winter wonderland


 

 

Godt nyttår!

 

♥ Sandra

22.12.2014 - Bittelille julaften
I dag er det bittelille julaften og nå kjenner jeg virkelig at julen er i gang. Vi har ikke fått pyntet her hjemme ennå og heller ikke fått inn juletreet, men dette er ting vi pleier å gjøre lille julaften. Dagen i dag har gått med til å spise en god frokost som bestod av brødskrive med egg og bacon, nam! Vært en tur i dala med pappa og broren min og fikk handlet de to siste julegavene. Veldig deilig å være ferdig! I morgen skal jeg levere gaver og være sammen med familien til Gjermund. Han kommer hjem med toget i morgen og jeg gleder meg sånn til å se han. 

♥ Sandra

18.12.14


 

God morgen!!

I dag våknet jeg og sikkert mange av dere til snø utenfor vinduet. Det blir ikke ordentlig julestemning før det er kommet litt snø. Selv om jeg tror at denne snøen vil forsvinne igjen så kan vi glede oss over at den er her nå. Håper det er flere enn meg som har lagt merke til bildene jeg nå legger ut i dette innlegget? Endelig har jeg tatt i bruk speilreflekskameraet mitt og kan knipse gode bilder! En blogg er ikke god uten ordentlig bilder. Det er vel det som har gjort at jeg mistet motivasjonen i høst, etter bare å ha tatt bilder med mobilen. Men nå er jeg back on track på bildefronten, så nå skal det ikke komme så mye mobilbilder i løpet av julen og på nyåret. 

 
Tidligere denne uken prøvde jeg meg på å lage seigdeig (hvis jeg kan kalle det det) og i går var det tid for å lage seigstjerner. Det var veldig gøy, helt til jeg skulle prøvesmake en og det ikke smakte søtt nok! Det var skikkelig nedtur, men mamma sa "Men da kan vi jo bruke de til pepperkakepynt istede". Heldigvis kom en veninne og tok halvparten. Det var ikke det at de ikke var spiselige men de manglet bare litt ekstra søt smak. Konsistensen ble hvertfall veldig bra og seige, det ble de!

 


Julestemningen kommer heller ikke før man har fått pyntet til jul innvendig selv om det er snø ute. Her i huset er det lite med julepynt ennå, men vi pleier å ta julevasken og pynte helgen før julaften, så vi har gooood tid. Det var egentlig meningen at jeg skulle jobbe hos pappa sin jobb, men det har ikke blitt noe av, og i dag ligger pappa sjuk, så tror ikke det blir noe av. I stedet har jeg tilbudt meg å hjelpe til her hjemme, så det gjør jeg med glede. 

Nå har jeg kost meg med en god frokost og resten av dagen skal jeg bare slappe av og gjøre litt husarbeid. Både pappa og broren min er ikke helt friske så nå blir det spennende å se om de klarer å la være å smitte mamma og meg før julaften. Selv har jeg vært litt uggen i en god stund, men har ikke hatt feber eller vært ordentlig forkjøla. Heldigvis sluppet unna med bare et stygt munnsår på overleppa. Dette ble et langt og utfyllende innlegg som jammen meg var på tide. Håper dere koser dere like mye som meg i denne førjulstiden. 

 

♥ Sandra

Høsten

Hei!

I helga var jeg hjemme en tur igjen. Det var veldig koselig og jeg fikk møtt alle de nærmeste vennene mine, familie og familien til Gjermund! På fredag var mamma og jeg på friserte fruer i teatersalen og det var altså såååå morsomt. De er flinke og selv om noe av det ikke var like morsomt så var det over all forventning! Det ble sent før vi kom hjem så vi var ikke hjemme før 22.30 ca og da var det rett i seng. På lørdag på formiddagen var Gjermund og jeg hos Mari og Emil. Alltid koselig å se dem igjen og nå som de har vært i USA og blitt forlovet var det en god stund siden vi hadde sett dem. Heldigvis blir det ikke så lenge til neste gang! På kvelden dro vi til Mari og Rune for Mari ble 20år på søndag, så hun feiret på lørdag. Uheldigvis så klarte tvillingbroren hennes å kjøre på benet hennes så hun fikk en forstuet ankel og må gå på krykker i en uke og dermed er sjukmeldt! Jeg var heldigvis ikke tilskuer til hendelsen og takk for det, for det hørtes ikke godt ut! Søndag ble Gjermund og jeg med mamma på høsbjør hvor vi gikk rundt oppe på toppen der. Deilig å gå lufta hodet og kroppen når du har drukket litt forskjellig kvelden før(kremt kremt). Mamma ble invitert på middag hos Gjermund på søndag kveld også fordi pappa og broren min har dratt en uke til Nederland. Der fikk vi god grillmat og hadde det koselig før mamma og jeg dro hjem igjen. Tok toget hjem mandag morgen kl.08.00 og rakk akkurat forelesningen min til 10.30. Hatt en veldig fin helg hjemme og neste gang blir om 2 uker hvor vi skal i 80års lag til morfaren til Gjermund. 

 

♥Sandra

Polaroid 300Jeg har ønsket meg et ordentlig polaroidkamera helt siden jeg fikk øynene opp for det. Når jeg var i USA i fjor sommer fikk jeg jo et gratis, men det har jeg ikke fått til å fungere ennå og det er dyrt med alt tilleggspakket med papir, blekk osv. Men nå har jeg kommet over dette søte kameraet på coolstuff. Er det ikke søtt? Du kan få det i rødt og svart også. Det beste av alt er at det er til under tusenlappen, noe som er veldig billig! Kameraet finner du HER

Litt fakta:

 • Størrelse: 11,5 x 7 x 12 cm
 • Vekt: 270 gram
 • Automatisk blits og fokus
 • 4 lysinnstillinger: Innendørs, skyet, fint vær, klart vær
 • Bruker 4 AA-batterier som følger med
 • Innhold i pakken: Polaroidkamera, batterier, håndleddsrem, bruksanvisning på engelsk og tysk (film følger ikke med)     

 

Dette innlegget er sponset av coolstuff gjennom sponsetblogg.no

 

Sandra

My cube tablet

God morgen!

I 2012 var jeg i Kina, hvor jeg kjøpte meg denne herligheten. I starten skjønte jeg ikke en dritt fordi alt var på kinesisk men etterhvert fikk jeg ordnet det så jeg fikk alt på norsk. Etterhvert ble den mindre og mindre brukt og til slutt lå den bare på hylla og støvet ned. Nå som jeg er hjemme og ikke tok med meg mac'n begynte jeg å se litt på denne igjen. Først strevde jeg i hele går med å få den på. Grunnen var at jeg ikke brukte orginal laderen, så kl. 23.00 i går kveld fikk jeg den til å slå seg på. I natt har den stått på lading så nå er den god som ny. Nok om det. Nå må jeg begynne å stelle meg for vi skal i konfirmasjon :)

-Sandra

STEM PÅ MEG :D

Hei!

Jeg har blitt med i en konkurranse som heter drømmekroppen 2014. Kanskje noen av dere som vet om den eller er med selv?? Uansett, hvis dere vil hjelpe meg å vinne kan dere gå inn på www.drommekroppen.no og finn bildet som er i dette innlegget, like og dele det :) Da blir jeg veldig glad!

-Sandra

FLOWER POWER♥ Hvilket bilde likte du best?
♥ Hva har du gjort i dag?

-Sandra

Insta from the past-Sandra

Lørdag 31.05.14

God lørdag!

I går var Gjermund,Tuva,Håkon og jeg på grilling hos Mari over veien. Vi spiste god mat,skravla og hadde det veldig koselig. Jeg fikk til og med prøvd å dra inn helium og få morsom stemme! Haha, det var skikkelig gøy! Uheldigvis på Torsdag kjente jeg noen symptomer på at jeg skulle få blærekatarr, så i går morges dro jeg ned til legekontoret med en urinprøve som det selvfølgelig var utslag på. Dermed fikk jeg en tre dagers pencilinkur og den fungerer heldigvis bra! På mandag er det eksamen,wææh, så i morgen skal jeg ta siste gjennomgang med pensum. Det blir helt ubeskrivelig deilig å gå ut av eksamensrommet kl.12!

Dagens gladnyhet: Etter vi var i banken her om dagen, fant vi ut ar Gjermund må få seg ny jobb for å tjene nok til å kunne ta opp lån og komme seg inn på boligmarkedet. Jeg satte like i gang med å se etter jobber på finn.no og jeg fant faktisk 2 bilmekanikerjobber som han np har søkt på. I går morges ringte de og sa at han skal komme inn på intervju for begge jobbene på Tirsdag!!! :D det er så utrolig bra og nå krysser vi bare fingrene for at han får en av jobbene.

-Sandra

Fotoshoot : Kjærester


?Hva syns du om bildene?

 

-Sandra

The moon
God morgen! 

I natt våknet jeg kl.04.00 av at det var noe som lyste på meg gjennom vinduet og jeg ble helt lys våken. Fant ut at det var månen. I går kveld hadde jeg tenkt til å gå ut å ta bilder av månen fordi jeg visste at det var fullmåne, men siden jeg hadde dusja var ikke det så fristende. Så hvorfor ikke gjøre det kl.04.00 om natten i stede, hehe. Var veldig koselig å få tatt bilde av månen og jeg ble fornøyd med bildene også! Nå må keg gå for jeg skal på skola. Ha en fin dag! 

Hva syns du om bildene?

-Sandra

InspirationHvilket liker du best?

-Sandra

The style of editing


Hvilken redigering liker du best?

 

-Sandra

Bildedryss


Hei og god senkveld! 

Lovet vel ikke akkurat, men sa jeg skulle komme med et bildedryss fra dagen i dag og her kommer det. Vi dro til Hamar ved 12 tiden for å se på det nye kulturhuset som hadde åpent hus hvor du kunne gå inn i de forskjellige salene blant annet å se på forskjellige grupper, kor,korps osv. Var et eget fotorom der som jeg ble veldig glad for! Var innmari mye folk i Hamar i dag og trangt om plassen, men det gikk da bra. Etter å ha sett oss mette på det nye byggverket skulle vi spise en god lunsj på en resturant som så og si ligger vegg i vegg med kulturhuset. Det ble en litt annereldes lunsj kan man si, da det var nedbmannet på kjøkkenet og MANGE gjester. Vi satte oss ned, fikk bestilt og ventet, ventet....og VENTET. Vi satt i over 1 time for å vente på maten. Når de først kommer med maten til mamma og pappa spør de hva Martin, Gjermund og jeg har bestilt og da viser det seg at de IKKE HAR DET! Hallo?, er det mulig?...Det endte med at vi delte de to rundstykkene i 4, mens Martin ikke fikk mat. Etter dette gikk vi på kino å så "Doktors Proktors prompepulver" og den filmen vil jeg absolutt anbefale. Høres kanskje rart ut, men til og med jeg på 20 år satt med latterkrampe til tider under denne filmen. Så bar det opp til Farmor en tur før vi dro på Coop OBS ved Olrud og handlet litt forskjellig. Da vi endelig var hjemme var kl. plutselig 19.00. Dermed var det bare igjen en time igjen til MGP finalen, derfor kommer dette innlegget så sent foressten! :) Men håper det går bra! Jeg har hvertfall kost meg masse i dag og håper dere har gjort det samme! Her kommer et bildedryss:

Hva syns du om bildene?

-Sandra
Take a look at my new glasses


God kveld! 

Jeg sa at jeg skulle komme med et kveldsinnlegg og da passet det perfekt at jeg og pappa dro for å hente mine lekre nye briller i dag! Det er ganske uvant for jeg er vant med tynne briller, hvertfall i fronten, men har jo alltid ønsket meg litt store briller siden det er fint. Siden jeg har så lite og smalt ansikt har jeg alltid fått høre at jeg kler ikke store briller, men endelig fant jeg et par som passet perfekt! Ikke for store og ikke for små. Det som er fint med disse brillene er at jeg har store glass. Tar nok litt tid før jeg blir vant med disse men det var et veldig godt kjøp syns jeg! Denne boka er det som opptar min tid i disse stunder. Ganske interessant bok i grunn, men litt kjedelig i lengden. Men må man studere, så ma man og det er jo viktig for fremtiden min. Samtidig som jeg er inne på det, skal jeg fortelle dere noe litt morsomt. Min kjære mamma og pappa følger jo med på bloggen min og særlig mamma er kjapt ute med å kommentere hvis hun syns jeg skriver noe som virker teit og unødvendig. Som i dag, jeg skrev jo et innlegg hvor jeg nevnte at jeg hadde ikke hatt noe mot å leve av bloggen. Dette skrev jeg fordi jeg til tider syns det er gørr kjedelig å studere, men det er ikke dermed sagt at jeg bare blogger og aldri studerer. Mamma tok altså dette veldig feil og spurte om jeg virkelig mente dette her. Ja, jeg mente det jeg skrev, men jeg mente å kunne tjene penger på bloggen ved siden av at jeg har en ordentlig utdannelse og kanskje en helt annen jobb. Sånn som jeg blogger nå bruker jeg den som en hobby som er veldig viktig for meg. Bloggen blir en pause når jeg blir sliten av å lese side opp og side ned med ting som ikke egentlig interesserer meg. Nok om det, men ville bare få avklart det. 

Ha en fin kveld videre :D! 

-SandraTaking pictures is like being in heaven

Hva syns du om bildene?

 

-Sandra-

Winter- Sandra- 

Selfie - Beacuse I'm proud of my body

Jeg har aldri tatt et selfie bildet for å så legge det ut på bloggen, men etter innlegget jeg hadde i går og med tanke på alle andre som gjør sånt, så hvorfor ikke. Det er viktig, serlig for oss jenter at vi er fornøyde med kroppen vår, men ikke alle som klarer det. Strekkmerkene jeg har fått meg syns ikke jeg er så veldig fint, men til tross for at jeg er ganske tynn, så er jeg fornøyd. Grunnen til at jeg blir litt "sjokkert" over å bli breiere rundt midjen osv, er fordi jeg har vært en strek hele livet mitt og aldri hatt noen store forandringer. Siden jeg har vært  så innmari tynn før så kan det tenkes at det er derfor jeg er litt sent ute med det å få former. Ikke vet jeg. Men en ting jeg vet er at det er viktig å snakke om hvordan man føler seg. På den måten kan man dele erfaringer med egen kropp og det er først da du innser at "Jøss, kroppen min er jo ikke så verst" Det er ingen som vil være som modellene som veier under 40 kg og må gå på spesielle dietter fordi de skal se bra ut på et bilde! Nei vet du hva, vær stolt over den kroppen du har og ikke tenk på hvordan alle andre ser ut. I have never been taken a selfie picture to post it on the blog, but after the post I had yesterday and with thoughts about everyone else who is doing like this, why not. It is important, especially for us girls that we are happy with our body, but it is not everyone who can acept it. The strech marks I have, I don't think they are pretty, but despite that I am skinny, I am happy. The reason that I have been little bit "shocked" about beeing little but wider around my hips, is beacuse I have been used to be skinny all life and I have never had big changes. Since I have been skinny before, that's maybe the reason I am little bit late with having shapes. I don't know. But one thing I know, that it is important to talk about how you feel. In that way you can share experience with your own body and then you see " Hm, my body is not that bad" It is no doubt that no one want's to be like the models which weighing 40 kilos and have to eat special food to look good in a picture! No, instead, be proud with your body and do not think about how everyone elses look like. 

Er du stolt over kroppen din? / Are you proud of your body?

- Sandra-

020114 Sunn frokost

God morgen!!

I dag hadde jeg satt på vekkerklokken til 07.30, men så våknet jeg 06.00! Skulle nesten ikke vært lovlig. Dermed har jeg vært oppe 2 timer allerede. For øyeblikket sitter jeg å spiser en god frokost som også er sunn (utenom majonesen). Elsker rugsprø. Planene for dagen er å lage meg en treningsplan til egentrening. Noen enkle øvelser som jeg kan gjøre her hjemme faktisk hver dag. Vi har også ergometersykkel i kjelleren som skal bli mere brukt, så nå skal jeg virkelig gjøre et ordentlig forsøk på å trene hjemme. Det er jo helt gratis også! Kl.12 skal jeg være hos frisøren og etter jeg er ferdig der blir det hjem, middag, slappe av og trene. Det kommer innlegg om outfit og øvelsene/ treningsplanen min senere i dag. Ha en riktig fin dag!

-Sandra-

Året 2013 : Bildeserie

  

 

 

 

 

  
Med dette innlegget takker jeg for meg i 2013 og ønsker alle et godt nytt år - Snakkes i 2014 <3 

 

-Sandra- 

Christmas pictures +++God morgen! 

Utrolig nok til tross for lite blogging så ligger jeg fortsatt på topp 10 over blogger i ringsaker. Med en gang jeg kommer med et innlegg så går lesetallet høyt opp igjen og det kan jeg godt leve med, for det betyr jo at jeg kan ha bloggpauser uten at bloggen dør helt. I dag er det en sånn dag hvor jeg våkner og bare vil kose meg å gjøre ingenting. Dermed tok jeg bare på meg joggebukse og en hettegenser, drikker brus og potetgull til frokost..aahh, det er å bare gi litt blanke, men hei, det er jo jul og av og til skal man unne seg å være litt usunn. Ikke noe vits med outfit bilde i dag siden jeg bare daffer og jeg er nok ikke den eneste. Noen bilder ble det jo også i dag tidlig, så nå kan dere se hvordan vi har det i jula. I morgen er det nyttårsaften, antrekket er så og si klart! I år skal jeg feire med familien til Gjermund også drar vi på fest litt senere på kvelden. Gjermund var sjuk i går stakkar, men han er på jobb igjen i dag selv om han ikke føler seg så bra. Det siste vi trenger nå er en sjuk kjæreste på nyttårsaften! Det var noen som lurte på hva det var i pakken jeg vant fra ønsketreet og det skal jeg jo selvfølgelig fortelle dere! Det var masse gavekort fra noen av butikkene på 100 kr. Også var det noen butikker som ga produkter, så var det som hovedsaklig var oppe i posen og det var utrolig kult! Mere er det ikke å si om det. Men i dag skal jeg få gjort ferdig den GoPro videoen som jeg laget for 2 mnd siden, mangler bare å legge på musikk, så den kommer senere i dag. Det vil også komme et innlegg om Linkrunde, så her er det bare å følge med! Håper alle får en strålende dag.

-Sandra- 


Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits