Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS -

Bare en smule forelsket

God morgen!

Jeg befinner meg for øyeblikket i Grimstad med familien. Jeg kom hjem på søndag fra Utøya og på mandag dro vi videre på tur.

Vi kom litt utpå kvelden på mandag, så da var det bare middag som stod på programmet. Vi visste ikke helt hvordan det så ut der vi skulle bo, og ble derfor veldig overrasket. Vi fikk et helt hus for oss selv! Med mange rom, stuer og to bad. Det er så gammeldags men koselig her i Grimstad og jeg falt rett og slett litt pladask for dette stedet!

I går startet vi dagen med frokost før vi dro ut på seiltur med båten på bildet over. Det var så koselig å sitte med utsikt inn i Skjærgården, alle holmene med de fine husene og feriehusene. Det ble litt kaldt for min del etterhvert selv om vi hadde sol, men det var en veldig fin opplevelse. Da vi kom i land og hadde fått summet oss litt, gikk vi litt rundt, spiste god lunsj før vi gikk opp til kirka.

Etter at vi hadde gått rundt ville foreldrene mine trekke seg opp i leiligheten, mens jeg ble med broder'n i 1 1/2 time til for å jakte på pokemon. Jeg spiller ikke dette selv, men da slapp han å gå alene. Kvelden ble brukt i huset og se på diverse grener i OL. I dag går turen videre til nytt sted og nye opplevelser!

Har du vært i Grimstad?

Sandra

Farmor sitt vakre sted

Hei!

Ja, nå er det lenge siden jeg har skrevet her igjen gitt. Det skyldes at jeg nyter sommerferie med familie og venner før jeg skal begynne å jobbe neste uke. Jeg har akkurat dumpet ned i en av de gamle men behagelige stolene i 'farmorhuset' som vi kaller det. Dette innlegget kan bli både godt og langt hvis jeg skal fortelle alt som har skjedd, så jeg velger å oppsummere den siste tiden med litt bilder og tekst.

Det forgie innlegget jeg skrev handlet om at vi skulle ut på tur til Galdhøpiggen. Vi dro på tur, men den ble en litt annen for min del. Det hele startet med at vi kjørte feil. Dermed startet vi på et lavere nivå og turen ble mye brattere enn vi hadde forberedt oss på. Ikke fikk vi gått over noe bre heller. Halvveis til toppen måtte jeg lytte til kroppen som rett og slett sa stopp. Det er noe jeg er glad for at jeg gjorde. Gjermund, Tuva og Håkon gitt til toppen og jeg er skikkelig imponert over at de kom til toppen!

Videre dro pappa og jeg en uke opp til Trøndelag og farmorhuset. Vi tok for oss badet og pusset opp! Farmorhuset er et veeeldig gammelt hus som mine oldeforeldre bodde i, og det står akkurat sånn det stod da de bodde her. Det er alltid noe å gjøre her. Jeg ble satt til å både pusse ned og male og skal jeg si det selv, så ble jeg ganske fornøyd! Vi brukte så og si hele uken men det ble et veldig bra resultat også!

Vel hjemme igjen var det duket for både St. Hans feiring på Nes og bryllup i Moelv! Min kjære bestevenninne Mari fra videregående og hennes Emil giftet seg på lørdag 25.06.16 og det ble en strålende dag! Mari var en nydelig brud og Emil en flott brudgom. Det ble mange taler, bryllupsdans og mange, mange bilder og minner som vi skal ta med oss og leve videre på i fremtiden!

På mandag dro vi opp igjen hele familien til Trøndelag. Gjermund satt seg på flyet til USA og kommer ikke hjem før om tre uker. Denne uka har det vært låven vi har fokusert mest på og fått rydda vekk og kjørt tre hengere med alt mulig skrot. Det skal sies at når man begynner å rydde på en så gammel låve, så finner man mye spennende og også veldig, veldig gamle ting!

Nå er snart en fin uke her oppe over og noen av oss må ned igjen for å jobbe. Det blir viktigere for meg hvert år å få en eller to uker her oppe på farmor sitt vakre sted i Trøndelag! Nå er det bare å glede seg til neste år!

Sandra

Når 1 blir til 2

Dette innlegget ble jeg inspirert til å skrive etter å ha lest Pappahjerte sitt innlegg med nettopp ingressen "Når 1 blir til 2". Peter er min store nye blogghelt og et stort forbilde, så takk til deg for all inspirasjon, glede og humor i hverdagen. 

 

Det hele startet i 2007, da jeg satt å chattet på MSN (Ja, her må jeg også få sitere Peter: "Dagens ungdom vil aldri forstå"). Jeg snakket med en gutt, men jeg visste jo ikke hvem han var sånn egentlig. Husker godt at på den tiden drev jeg med friidrett og skulle på et stevne i Stangehallen. Siden jeg var så klønete ivrig spurte jeg likesågodt om han ikke ville komme å se på meg (kleint, eller hva?). Uten forvarsel ble gutten borte gitt, han ble sporløst borte fra msn og jeg undret meg over hvor han hadde tatt veien. (Dette bildet er fra 2007, før jeg visste hvem han var)

Dette skulle noen år senere få vite. Vi hadde nemmelig aldri noe mere kontakt etter chattingen på msn, helt til en dag. En dag hvor det poppet opp en melding i innboksen på facebook på tampen av året 2011, som lød følgende:

Selv ble jeg veldig forundret over at denne gutten tok kontakt og at han husket meg. Det ble aldri noe samtaleemnet om hvordan han fant meg på facebook, men den forklaringen kom også senere, når det viste seg at: som dere ser ble disse meldingene sendt 29.11 og jeg har bursdag den 19.11. Gjermund hadde lest i avisen og kommet over bilde av meg (Jeg fylte 18 dette året og hadde fått det store bildet som "dagens bursdagsbarn"). Uten å tenke videre over det hadde han latt avisen ligge, men bitt seg merke i at han måtte søke meg opp på facebook, noe som ikke skjedde den dagen. Noen dager senere når han kom på at han skulle gjøre det, var ikke avisen der lengre, for den var nemmelig gått i søpla. Som den gullfisken han er kan jeg tenke meg at han ikke husket hva jeg het og var avhengig av denne avisen. Heldigvis for han var ikke avisen kommet seg lengre enn til søpledunken og dermed kunne eventyret begynne. (Ett av de første møtene våre, hvor jeg fikk tatt det første bildet)

Fra november til januar chattet vi frem og tilbake og etterhvert ble også mobilen flittig brukt. Vi hadde den fordelen at vi bodde bare 15-20 min unna hverandre med bil ( Brumunddal-Ottestad ).  7 januar var han på besøk første gang og jeg husker jeg gruet meg, fordi jeg ikke visste hvem dette var. Hadde vi gått litt fort frem? Vi hadde jo bare snakket sammen i underkant av to måneder. Jeg kunne ikke trekke meg nå og det var jo bare et besøk, jeg trengte jo ikke å like han eller bli forelsket. Planen denne kvelden var at vi skulle på kino, men siden jeg hadde blitt forkjøla, orka jeg ikke det (skjønner nå i ettertid heller ikke hvorfor jeg orket besøk i det hele tatt). Vi hadde en koselig kveld hvor vi pratet om alt og ingenting. 

 

I august, på halvtårsdagen vår dro vi ut på vår første reise sammen, og da var det naturlig å dra til kjærligheten by, Paris. En veldig hyggelig tur før jeg skulle begynne å gjøre meg klar for å flytte...på folkehøyskole. Dette var noe jeg syns var vanskelig, fordi jeg var på et stadie hvor usikkerheten på om vi skulle satse fortsatt var sentral.  Men vi var fast bestemt på at dette skulle vi klare.  Dette innlegget blir veldig langt hvis jeg skal dra dere gjennom alt, så for å gjøre en historie kort, vi klarte oss og nå er det snart 4 1/2 år siden.  

I 2014 flyttet jeg til Oslo for å studere og da ble det et veldig stort tema om vi skulle flytte sammen. Gjermund var nok mere klar for det enn jeg var, og dermed visste jeg at saken var biff. Her måtte jeg tenke på meg selv og at jeg ville bo alene. Dessuten hadde jeg fått bolig hos SiO som lå 3-5 min gangavstand fra skolen hvor jeg studerer. Dermed ble jeg boende der. Gjermund bodde fortsatt hjemme, men hadde mot slutten av sommeren søkt på jobb hos Insignia i Oslo. Det var over 100 stk som søkte på jobben, bare 4 som kom til intervju og en som fikk jobben. Gjett om det var Gjermund a. Lite kult, eller hva?. Nå skulle han også komme til Oslo og bo på hybel (jippi). I løpet av året 2014/2015 var vi flere ganger inne på finn.no og så etter leilighet, men jeg trakk meg hver jævla gang og fikk kalde føtter. Dette hadde min kjære tydelig forståelse for (heldigvis) og var tolmodig.  

Men så, dere! Høsten 2015 fant vi endelig leiligheten! Vi var gaske bestemt på at hvis først en skulle bli til to, ville vi ha rikelig med plass. Vi dro på visning og kapret leiligheten. Nå skal det sies at vi leier, men det er ganske normalt. Vi var også nøye på at vi skulle holde oss til at prisen ikke skulle overskride det vi leide hver for oss, som nå ble slått sammen. Jeg har hvertfall vært veldig stolt over at vi klarte å kapre en leilighet på vel 100kvm til 12000 i mnd hvor alt er inkludert, og det i Oslo.  

Ja, så ble vi samboere til slutt da, etter nesten fire år som kjærester. Det å skulle flytte sammen, syns jeg var uhyre skummelt! Det var så mange tanker "Hva om" "Hvis". Det er jo når man først blir samboer at forholdet blir satt på prøve og man kanskje finner ut at "Oi, faen, dette funka jo ikke i det heletatt da". Du skal plutselig tenke på en person til og ta hensyn til denne personen. Fordeling av arbeidsoppgaver var den største frykten og skrekken, etter å ha sett hvordan Gjermund hadde det på gutterommet og hybelen i Oslo. Flere ganger var jeg inne på tanken om at "Hvis den gutten ikke skjerper seg, kommer jeg aldri til å kunne bo med han". Heldigvis har dette gått bra og vi har nå bodd sammen i litt over et halvt år. Alle historier er forskjellige, men sånn gikk det til hos oss da en ble til to <3. 

♥ Bor du med kjæresten din?

Sandra

 


 

Mine barn skal få den samme oppveksten

 

Hei!

I dag vil jeg skrive om noe som jeg selv ser på som viktig når jeg en gang i fremtiden får barn. I dagens digitale samfunn kjenner jeg at det er frustrerende med alle de foreldrene som kanskje nesten bruker mere tid på Instagram enn å se barnet sitt vokse opp og leke sammen med andre barn. Jeg husker godt tilbake til min egen barndom hvor det ikke eksisterte mobiltelefon, sparke fotball alene eller med andre i gata og vi bare gikk og ringte på døren til hverandre. Det skal ikke legges skul på at jeg er over middels digital, men jeg drømmer meg oftere tilbake til min egen barndom. I dagens samfunn driver 1-åringen å drar fingrene over skjermen på TV i et forsøk på å få den til å bevege seg, 3-åringen som sitter å lærer seg tall og bokstaver på Ipad, og 8-åringen som allerede har fått seg den nyeste mobilen. Hvorfor utsetter vi barna våre for dette? Det er klisje, men  alt var mye bedre i min barndom, haha. Tenk den friheten med at man tok det meste på sparket. Hvis jeg ville leke med noen, ja da gikk jeg og ringte på døren. Var den personen ikke hjemme, så gikk du videre til noen andre. I dag må vi avtale et møte en uke i forveien. Det er nesten litt tragisk, jeg bare sier det. Mine barn vil jeg skal ha den samme barndommen som jeg hadde. Jeg skal sparka ball med de i gata, jeg skal hoppe hoppetau, leke i sandkassa og de skal få lov til å besøke sine venner uten å måtte avtale det en uke i forveien. La barna dine få være barn og legg vekk alle de digitale duppe digsene!

♥ Hvilken barndom vil du gi barnet ditt?

Sandra
 

Klesrommet er ryddet og kaken er bakt! 

God kveld!

Forgie helg bestemte vi (les jeg)  oss for at "Neste helg må vi faktisk rydde walk-in closet rommet vårt. For en gang skyld klarte jeg å holde det jeg lovet meg selv og følte meg veldig flink når jeg først satte i gang. Dermed hadde jeg ryddet i en fei og det var deilig! Siden vi fikk en ny hylle så har jeg tenkt at vi skulle ha hver vår hylle, men det har bare blitt blanda om hverandre. Unasett, nå er det gjort og jeg er storfornøyd! Vi fikk tatt vekk klær som kunne gis videre også. 

I dag har vi også tatt i bruk den fine bursdagsgaven jeg fikk av svigers i november. Det var en fin philips håndmikser med bolle som snurrer osv. Skikkelig fancy, så da har jeg bakt for første gang i leiligheten også. Det var kanskje på tide, men nå håper jeg det ikke blir så lenge til neste gang!. 

♥Hva har du gjort i dag ?

Sandra

Jeg blir målløs

 

Hei alle sammen!

Nå har jeg vært alt for lenge borte fra bloggen, igjen, men sånn blir det bare. Sist jeg blogget var den 30. januar, det vil si for nesten en måned siden. På en måned ville jeg trodd at alle leserne mine var blitt borte, men neida, den gang ei. Det har ikke gått en dag hvor ingen har vært innom bloggen! Det må da vel bety noe, dere?. Jeg er selvfølgelig veldig glad for dette og setter pris på alle som er innom bloggen hver dag og holder denne bloggen levende og inspirerer meg til å komme med et innlegg når jeg egentlig har tanker om å legge bloggen på hylla for en stund. Ja, for det er nettopp dette jeg har tenkt på siden forgie innlegg. Selv føler jeg at jeg ikke kommer noe sted med blogge, men jeg klarer ikke legge den vekk heller. Nå ser jeg at det har kommet litt forandringer her inne på blogg.no, så dette innlegget føltes mye enklere å skrive. Kanskje jeg blir litt til da, eller hva? 

Siden sist har Gjermund og jeg hatt jubileum! Vi har nemlig vært sammen i hele 4år. Den 3.februar har dagen vår og vi feiret det med en god middag på Friday's, som er vårt yndligssmatsted. Jeg laget kollasjen som dere kan se over til Gjermund og det samler seg opp litt bilder i løpet av 4 år altså. Koselig å se tilbake på og jeg gleder meg til å skape nye minner med den herlige gutten min. Vi hadde også vært samboere i fire måneder denne dagen, så vi fikk dobbel feiring. 

Ellers har jeg konteeksamen til uka, og jeg føler at jeg er forberedt, så håper jeg virkelig at den ikke blir alt for ulik den ordinære eksamen. Jeg bare håper at jeg kommer meg gjennom denne eksamen, også kan de ordinære eksamnene for dette året komme etterhvert, for de skal jeg nok klare fint. Dagen i dag skal brukes til å bare slappe av og kose oss hjemme i leiligheten. 

♥ Har du tatt konteeksamen før?
♥ Hva skal dere bedrive dagen med?

Sandra

 

Ikke forventet

God kveld!

 

På fredag fortalt jeg dere om den skuffende nyheten at jeg ikke bestod på eksamen og det var veldig tungt. Nå, to dager etter har jeg kommet over det verste sjokket og har kommet inn på bedre tanker. Men først vil jeg fortelle dere om helgens festelighet. Onsdag i forgie uke fylte min kjære mamma 60år og det må jo feires. Pappa, broren min og jeg snakket allerede om dette i desember og prøvde å få til et overraskelseselskap, men med en nyskjerrig mamma/kone, ble det litt i vanskligste laget. For ti år siden fikk vi det faktisk til. Unasett, mamma ville være med i planleggingen og vi kunne ikke nekte henne det heller, så jubilanten fikk bestemme både gjesteliste og maten. Det ble ingen lang gjesteliste nå, med tanke på at mamma og pappa vil feire litt mer senere i år, så det ble forlovere med partnere, kusina til mamma med mannen, tante og farmor også oss da, selvfølgelig. Gjestene kom kl. 18.00 og tidligere på dagen hadde jeg og mamma pyntet bord og ommøbellert hele stua for å få til et langbord. Jeg hadde i oppgave å stå ved inngangen til stua med champagneglassene da gjestene kom, broren min skulle være munnsjenk under selskapet og pappa var litt her og der og ordnet med alt det andre. Det ble en veldig vellykket kveld og jubilanten koste seg enormt med både god mat fra Knutstad Holen, gaver, sang og skåler. En veldig fin kveld!

 


Overskriften i dag er mer rettet tilbake mot stryk på eksamen og litt tanker rundt det. Det er veldig dumt og kjedelig å stryke på eksamen og jeg skjønner at mange gir opp og mister motivasjonen. Selv er jeg ikke en person som gir fort opp når det kommer til akkurat skole. Der har jeg møtt mye motgang, så jeg er ganske vant til å måtte jobbe hardt for de resultatene jeg får, selv om de ikke er de beste. Jeg har hengt med nå i 1 1/2 år og jeg er veldig glad for det. At jeg nå stryker, gjør ikke så mye når jeg vet at jeg ikke er den eneste, jeg vet hva jeg må lese på og jeg vet at begrunnelsen jeg fikk stemmer ganske bra. Allikevel har jeg sendt avgårde klage, selv om jeg ikke har troen på at jeg plutselig kan gå fra stryk til en E eller D. Jeg vet med meg selv, at det eneste måten å komme videre på er å lese og sørge for å bestå på konte eksamen, som er den 1. - 4. mars. Dermed har jeg heldigvis ganske god til til å lese meg opp igjen og det er jo bra.

 

♥ Hva gjorde du i helgen?

Sandra 

Den beste guttenÅ ha en kjæreste er det beste etter familien, så klart. Allikevel, når vi har kommet til et punkt hvor vi har flyttet hjemmefra og sammen, blir den kjæresten en liten ny familie. Det er Gjermund jeg tilbringer mest tid med nå og jeg ville ikke byttet det ut. Vi ble sammen da jeg akkurat hadde fylt 18 og han 21. I februar har har vi vært sammen i 4år, og det er de fineste 4årene med verdens beste kjæreste♥
Har du kjæreste?
♥ Sandra

Bilder av leilighetenDet er to måneder siden Gjermund og jeg flyttet sammen og ikke før nå har jeg klart å få meg til å ta bilder. I starten brukte vi mye tid på å få alt på plass, så det er først nå jeg følte for å vise den. De bildene jeg har lagt ut tidligere er fra før vi flyttet inn. Vi har vært veldig heldig med leiligheten og med det som er innmålt, så er det 80kvm, men vi har gang og vaskerom i tillegg, så den er på litt over 100kvm! Det er veldig deilig å ha mye plass, selv om vi bare er to. Selvfølgelig, det er litt kjipt å leie, for da ser man penger fly ut vinduet, men vi betaler ikke noe mere enn det vi gjorde når vi bodde hver for oss, så vi klarer oss veldig bra. 
Tenkte å gi dere muligheten til å stille meg/oss spørsmål rundt det at vi har flyttet sammen. Dermed kan dere bare legge igjen en kommentar i kommentarfeltet også vil jeg samle de i et eget innlegg senere. 

Noe du lurer på?

♥ Sandra

Julebord med norsk Jaguarklubb


I går kveld var Gjermund og jeg på jobb. Gjermund jobber hos Insignia i Oslo i gamle posthusgarasjen, som dere kan se på bildet over. Han var så heldig å få denne jobben for litt over et år siden og stortrives. Det eneste som er dumt, er at han jobber veldig mye! Mye mere enn det som er bra for både han og sjefen hans. Det merkes litt på forholdet vårt også at han jobber så mye, og av og til føler jeg nesten ikke at jeg er samboer. Vi er heldigvis såpass åpne om det, så vi vet hva den andre føler om all denne jobbingen. Men uansett, i går fikk han en forespørsel om han kunne være representant for jobben på julebordet til Norsk Jaguarklubb, noe han sa ja til. Plutselig fikk jeg forespørsel om å få være med og det er veldig hyggelig. Oppgaven til Gjermund var å være der, passe på, svare på spørsmål og mingle med folka. Vi spiste jo gratis julemat, så vi klagde ikke vi altså. Det ble utrolig hyggelig, til tross for at vi var de yngste der, og resten var 40+++. Fant tonen med noen ved bordet vårt og jeg er veldig stolt av Gjermund som gjør en formidabel jobb og tar oppgaver og arrangementer på strak arm. Han har kommet godt inn i jobben og får mye skryt for den innsatsen han gjør. Det er jo bra! 

Er du interessert i bil?

Sandra♥

 

Noen innom hver dagHei!

God morgen! Jeg vet at det blir dårligere og dårligere med innlegg på denne bloggen og jeg har ikke den samme gnisten lengre. I starten var det spennende og det var folk som kommenterte innleggene og jeg satte av tid til å lage gode innlegg. Vel, nå har jeg ikke så mye å blogge om, jeg tar meg ikke så god tid med innleggene og derfor går det veldig opp og ned. Jeg har skjønt at det å være blogger tar så utrolig mye av tiden din og jeg har ikke all den tiden. På den ene siden vil jeg klare å få til et innlegg hver dag, men da må jeg jo også ha noe å blogge om. Til tross for at det kommer innelegg sjeldnere så ligger jeg på 8.plass over de mest leste bloggene i Ringsaker. Jeg tror ikke bloggingen er noe for meg som jeg kan satse på, men jeg vil fortsette å skrive så lenge jeg føler det og denne bloggen kommer ikke til å bli slettet. Allikevel, så er det noen som titter innom bloggen min hver dag! Til tross for at det ikke er noen innlegg. Jeg syns det er så fint å kunne gå inn å se at noen faktisk klikker seg inn selv om det ikke har kommet noe nytt. Dette tror jeg er mye av grunnen til at jeg vil fortsette å blogge. 

I går kveld dro Gjermund og jeg til Ikea for å bytte den siste stolen vi hadde begynt å sette sammen. Det viste seg at det manglet en del. Jeg ringte til Ikea for å høre hva vi skulle gjøre og mannen i andre enden sa «Bare ha med eksagt beløp og datoen for kjøpet, så finner vi det i systemet» og vi skulle da få en ny stol, fordi det gikk ikke an å få tak i bare den delen som manglet. Vi troppet opp på ikea og trakk oss en kølapp også var det bare å vente. Når vi kommer frem til disken forklarer vi problemet og hun mumler en hel del ting og jeg får ikke med meg alt. Hun sier at hun skal sjekke om de har delen, så kan vi velge om vi vil ha hele stolen eller delen. Jeg blir litt paff siden jeg har fått en helt anna beskjed på tlf. Hun spør om vi har med utskriften fra nettbanken(vi hadde ikke kvitteringen), så vi viste frem bildet og hun skulle finne det i systemet selv om den var kjøpt i Ringsaker. Dette tar litt tid og når vi blir kontaktet igjen, ja vi fikk beskjed om å bare sette oss i mellomtiden, så får vi høre at «Nei, det var ikke mulig å finne igjen kvitteringen fordi det er et annet system»!!!!! Hallo? Er ikke alle Ikea systemene like? Her får jeg beskjed av den hyggelig mannen på tlf som om det er så lett å bytte en stol, men nei der tok vi nok feil. På grunn av dette får vi bare tilgodelapp og ikke på hele beløpet en gang. Greit nok det, vi fikk tilgodelapp på 300 og et eller anna og stolen kostet 500 og et eller annet, så det var jo ganske god service, syns vi (les: Gjermund). Jeg ble egentlig litt skuffa, men bedre å få en tilgodelapp enn ingenting. Alt i alt var vi fornøyde og jeg monterte stolen i går kveld, med litt hjelp fra Gjermund. 

 

♥ Sandra

 

November


God morgen!

Endelig er det 1.novmber. Det betyr at vi er enda en måned nærmere eksamen, uheldigvis. MEN det betyr også?..BURSDAG! På torsdag skal jeg hjem tiø Brumunddal for å feire trippelbursdag. Broren min blir 16.år den 6., farmor blir 93år den 8. og jeg selv blir 22 år den 19. Det er så koselig med den feiringen for det er noe vi har gjort helt siden Martin kom til oss. Fikk min første gave i går av foreldrene til Gjermund, men den skal jeg ikke åpne før på selve dagen. 

November betyr også premiere på FML. I morgen fra kl. 20.00 kan du se alle ungdommene på TV2 livsstil. Gleder meg masse til å se alle de andre som snakker åpnet om håp, fortvilelse og fine ting. Dagen i dag skal brukes til så lite som mulig. Jeg må jobbe litt med en oppgave også burde vi opp den ekstra hylla vi kjøpte på IKEA i går + alle sugekoppene vi skal ha på veggen og i dusjen. Vi hadde besøk av foreldrene + farmor og morfaren til Gjermund i går og de hadde med seg en helg haug med mat og diverse. Det var litt morsomt, for vi var på butikken en halvtime før de kom og kjøpte mye av akkurat det samme, uten å vite at de hadde med seg akkurat det sammen. Jaja, vi har hvertfall nok mat, så nå trenger vi sikkert ikke å handle før til jul, haha! 

Ha en fin søndag, alle sammen ♥

Sandra♥

29.10.2015God kveld!

 

De siste innleggene har handlet veldig mye om TV innspilling og flytting, så nå vil jeg heller skrive om hvordan det nå er å være samboere. Til helgen har vi vært samboere i en måned allerede og det er litt annerledes enn man tenker seg. Når vi først snakket om å flytte sammen var vi veldig ivrige på at dette er noe vi begge ville og ble veldig innstilt på å flytte sammen. Vi har vært sammen i fire år i februar og når vi ikke har bodd sammen tidligere fikk vi etterhvert et veldig sterkt ønske om å tilbringe mere tid sammen som kjærester. Når vi bodde hver for oss så vi hverandre kanskje 1-2 ganger i uken, mens nå ser vi jo hverandre hver dag. Selv om vi har det fint og ser hverandre hver dag, har Gjermund jobbet mye og jeg sitter mye alene her i leiligheten etter skoletid siden jeg har korte dager. Det er både fint og dumt. Jeg får mye tid til studiene men føles litt som å bo på hybelen ennå. Vi har det veldig bra som kjærester når vi er sammen og av og til undrer jeg meg over om det er normalt å ha det så fint. Vi krangler aldri så og si, vi har jo våre diskusjoner, men det går ikke så mye lengre enn det. Håper det fortsetter sånn. 

 

♥ Sandra

 

Høstens gleder


Hei!

Nå er virkelig høsten her! I helgen var jeg hjemme en tur igjen etter at mamma på fredag spurte om jeg ville være med på fjelltur. Dette ville jeg veldig gjerne og satte meg på toget på fredag. Vel hjemme fant vi ut at vi skulle dra til Spidsbergseter på ringebufjellet. Der fikk vi fjellsuitte og det hele, men hvert vårt rom med eget bad på begge rommene! Dette fordi det var fullt på hotellet og det kostet ikke noe særlig mere for dette. På lørdag dro vi tidlig opp og gikk oss en fin tur rundt Flaksjøen(hvis jeg ikke husker feil) som tok rundt 3-4 timer. Det var jo så nydelig vær, men litt surt og kaldt, så vi hadde på oss godt med ullundertøy, hals og votter. På kvelden spiste vi en helt vidunderlig middag, det var buffet og vi ble så mette og nesten litt dårlige av all maten. Heldigvis kom vi oss opp til frokosten på søndag før vi pakket sakene og kjørte litt lengre ned fra fjellet hvor vi stoppet for å gå tur. Det ble en tur opp på noen små topper og en runde på ca. 2 timer. Før vi kjørte hjem satt vi ved bilen å spiste matpakken vår. En veldig koselig tur og jeg har nå sagt til meg selv flere ganger, at jeg må  bli flinkere til å komme meg ut i naturen. 


Det nærmer seg også flytting. Herregud, på fredag og lørdag denne uken skal vi flytte og jeg syns det er veldig rart og litt skummelt. Tiden har gått så fort fra vi var på visninger og frem til nå selv om det ikke er lenge siden i det hele tatt, Vi har heldigvis ikke alt for mye vi skal flytte, så det går forhåpentligvis bra. Gjermund har tatt seg fri på fredag for å flytte og jeg har studiedag, så vi får flyttet mye av småting og litt diverse alene bare vi to før foreldrene våre kommer innover med litt større gjenstander som skal flyttes. Dette blir så bra! Nå er det også 100% sikkert at jeg skal være med i FML serien og om litt over en uke skal vi allerede eller endelig få filmet ganske mye. Det er den delen av filmingen som jeg kanskje gruer meg mest til så det blir spennende å se hvordan det blir. 

♥ Sandra

Sniktitt på leilighetenGod kveld!

Her har dere en sniktitt på det nye bostedet vårt. Det går ikke helt opp for meg før jeg har flyttet inn tror jeg. Det er en stor og fin leilighet på 80kvm! Vi har derfor ganske så god plass til å være to personer. Tilleggsdelen av huset har ikke vært leid ut på sju år fordi de som bodde der brukte det som gjestedel. Derfor føler vi jo at det er litt nytt da! Vi fikk følelsen av at det var mye større en på bildene men det er fordi det var helt tomt der når vi var på visning. Vi vet ikke helt når  vi flytter ennå men det blir vel i starten av oktober en gang, selv om vi håper på å få utsatt det lengst mulig på grunn av oppsigelse på de leiligheten vi har nå. Dette er noe vi har snakket mye om og vært frem og tilbake, men nå skjer det virkelig og vi gleder oss! 

- Sandra

Vi blir samboere!

God morgen!

Jeg har ikke skrevet noe særlig om det her på bloggen men Gjermund og jeg har vært på en del visninger på å leie leilighet. Vi begynte vel så smått i februar å kikke litt og vi satte oss på venteliste hos SiO på studentbolig for par. Der har vi aldri fått noe svar. På mandag var vi på en leilighet som vi syns var fin på Ljabru og den skulle det være fellesvisning på i morgen, men vi fikk komme på mandag siden vi ikke hadde mulighet i morgen. Vi skulle få svar etter hun hadde hatt visningen på torsdag, men i går tidlig sendte hun melding og sa at leiligheten var vår fra 1.oktober hvis vi ville ha den. Vi ble jo selvfølgelig veldig overrasket over å få svar så fort og glade for at hun ville ha oss. Vi ville allikevel på visning til en anna leilighet også siden vi hadde sett så frem til den. Den var da 30kvm større for en tusenlapp mere i måneden. Vi var på visning på den i går kveld og vi var et av fire par/personer som hadde fått komme på visning av alle de 18 som hadde meldt interesse, så det syns vi var stort i seg selv. Ved 22-tiden i går kveld ringte Gjermund meg og sa «Haff?.så fikk vi den leiligheten da» !!!! Jeg ble så glad! Det var nesten litt uvirkelig for det var jo flere som kom på visning, så det var jo ikke sagt at de ville ha oss. Det er litt uvirkelig å skulle bli samboere for  vi har jo aldri bodd sammen, men vi hadde ikke satset på dette hvis vi ikke har troen  på at vi skal klare det. Et sted må man starte. 

- Sandra

Iceland by car

2år sidenGod kveld!

I dag er det to år siden min kjære mormor gikk bort fra oss. Tiden har gått både fort og sakte, men jeg husker det som om det var i går. Jeg var der, sammen med mamma da mormor tok sitt siste åndedrag og jeg er takknemmelig for den opplevelsen. Det høres kanskje litt rart ut, men å se noen dø trenger ikke bare være sorg. For oss ble det også en lettelse da min mormor hadde vært syk med slag i 13år! Hun bodde på pleiehjem i 11-12 år av disse 13 og vi måtte følge med på at hun ble mere og mere borte for oss. De siste årene forsvant også språket, men hun fulgte ivrig med og hadde alltid et smil om munnen helt til siste stund. Når jeg tenker på hva jeg så og opplevde den dagen vil jeg begynne å grine for det var så vondt, samtidig som hun fortjente å få hvile. Siden jeg var bare sju år når mormor ble syk, så har ikke jeg allverdens med minner, men jeg husker noe! Mormor og morfar var ofte hjemme hos oss da jeg var liten og en dag skulle de plante trær nederst i hagen. Det var to epletrær og et kirskebærtre som skulle være mitt. Jeg husker hvor glad jeg var for å få mitt helt eget tre med frukt på! Det var også hjemme hos oss at mormor ble akutt dårlig. Det var så skremmende, jeg ble så redd når ambulansen kom, så jeg gjemte meg bak tilhengeren. Mormor var helt fantastisk, med alltid et smil om munnen! Hun vil aldri bli glemt. 

PS: Blomsten er et minne og symbol på at min mormor var undelig glad i blomster.

 

♥ Sandra

Lørdagskos

God ettermiddag!

 

I dag har Gjermund og jeg vært ute i Oslos gater og parker. Vi tok med oss sekk, pledd, kjøpte rundstykker og pålegg på butikken og tuslet opp på St.haugen som ligger kort vei fra der jeg bor. Veldig koselig å sitte på et pledd i sola å spise frokost! Videre dro vi til Aker brygge hvor vi satt litt her og der mens vi så på alle menneskene, båtene og løperne som løp. Til slutt vandret vi opp til Karl Johans gate hvor vi så på et oppvisningskorps av noe slag fra Bergen før vi gikk opp til slottet og parken der, hvor vi også la oss litt ned. Nå er vi kommer oss hjem igjen, Gjermund ligger å sover mens jeg?ja, jeg sitter nå bare her. Senere blir det pizza og kos til den store finalen i Eurovision! Hvem tror dere vinner? :) 

 

♥ Sandra

Gratulerer med dagen!

God morgen!

Vil gjerne få gratulerer min kjære lillebror i Romania med 16års dagen i dag den 15.april. Vil også gratulerer lillesøster som blir 15 år den 29.april. Selv om jeg bare har møtt de tre ganger og da på samme tur, så føler jeg at de er søsknene mine! Jeg tenker ofte på hvordan de har det og hvordan de skulle hatt det!

Sandra

Han elsker meg

Jeg elsker virkelig denne ringen som jeg fikk av Gjermund til 20års dagen min. Den brukes hver dag og jeg vil aldri ta den av meg!

?? Sandra

Til deg Gjermund

 

Det å sette pris på dem man er glad i er en viktig del i livet og jeg vil dedikere dette innlegget til min helt, støttespiller, venn og kjæreste. Gjermund, du er en helt fantastisk gutt med masse gode egenskaper som jeg sette veldig pris på! For det første, du kan det meste om bil. Det betyr at jeg ikke trenger å lære meg sååå mye om det. Hvis jeg får biltrøbbel så er du bare en telefon unna og kan hjelpe meg. I tillegg, til tross for at du ikke har gjort noen stor suksess på skolen opp gjennom kan du mye om alt mulig. Leser deg pp på ting fordi du syns det er interessant. Du kan faktisk til og med å lage mat! selv om jeg ikke har sett så mye til det ennå, så vet jeg at du kan å lage middag, så jeg trenger ikke å bekrymre meg for at det alltid er jeg som må komme til å lage mat hvis vi flytter sammen. Hvis det er en ting du kan bli bedre på, så er det vel å holde det ryddig rundt deg, men det vet jeg jo også at du klarer til tider, hehe. Vaske klær er det heller ikke alle gutter som kan, men det klarer du helt fint på egenhånd! Sorterer og vasker. Jeg er så glad for at jeg har funnet en gutt som deg og du er den perfekte gutten og kjæresten i mine øyne. Vi snakker og kan snakke om alt mulig mellom himmel og jord. Det er enkelt å tulle med deg og vi ler godt sammen. Du har dine interesser og jeg mine, men vi viser interesse for hverandres interesser og lærer hverandre ting vi ikke visste fra før. Det å vite at jeg kan ringe til deg unasett når det er på døgnet er også en trygghet. Her for to uker siden våknet jeg midt på natta og fant ut at jeg hadde urinveisinfeksjon. Fordi det var midt på natta, jeg fikk ikke sove, jeg hadde vondt og jeg fikk litt panikk, ble jeg redd og da ringte jeg deg. Tror det også er første gangen jeg gråt på tlf for deg også. Du beroliget meg og jeg følte meg mye tryggere med en gang. Bare det å vite at du er der for meg unasett, er en fantastisk følelse. Vi er jo det eneste av parene i våre vennekretser som ikke bor sammen og heller ikke skal gifte oss i nærmeste fremtid. Derfor blir det av og til mye prat om dette, men det er ikke så enkelt. Du mener at jeg skal fri, mens jeg mener at du skal fri?.Ja, så får vi se da om det i det hele tatt blir noe ekteskap på oss, haha! Nå bor vi hver for oss, men det er jo ikke det vi egentlig vil. Vi vil jo bo sammen, men vi har funnet ut at det er best å bo hver for oss mens jeg studerer. Viktigheten av å respektere hverandres ønsker er også noe vi klarer veldig fint. I mange forhold er det ofte en av partene som er veldig sjalue av seg når det gjelder det motsatte kjønn i vennekretsen til kjæresten, men det problemet har vi aldri hatt. I stedet har vi blitt venner men hverandres venner og dannet en stor felles vennekrets. Forholdet med deg Gjermund er en helt fantastisk opplevelse og et eventyr som jeg håper vil vare til vi sitter på gamlehjemmet å mimrer om ungdomstiden. Takk for alt du er for meg og for at jeg får være kjæresten din! 

 

♥ Sandra

Happy valentine

 

God morgen ♥

I dag er det valentine's day og mange der ute skal feire dagen med sin kjæreste, samboer, forlovede eller gifte. Selv har jeg aldri syntes at valentiens er noe spesiellt i forhold til alle de andre dagene i året som du kan vise din kjære at du er glad i han/henne. MEN Gjermund og jeg har pleid å gå ut å spise og jeg har pleid å få roser, så litt skal man jo feire. Bare glad vi ikke tar helt av, sånn som de gjør over dammen. I morgen er det en uke siden jeg var tilbake i Oslo etter praksis og det var deilig å komme tilbake til hybelen. Den føreste uken har gått med til mye nytt pensum og nye emner. Dagene går med til lesing og undervisning. Planen er ikke så mye endret siden i fjor med tanke på når jeg er på skolen, så det blir mye selvdisiplin og selvstudium, noe jeg mestrer bedre og bedre som tiden går. Det har også gått opp for meg at dette er virkelig det jeg har lyst til å studere og jeg gleder meg til å fortsette studiene. 

Tilbake til dagen i dag. Gjermund har ligget syk i to dager nå med vondt i kroppen og hodet og oppkast, derfor har ikke vi sett hverandre en eneste dag denne uken. Vi pleier ikke å se hverandre i ukedagene uansett som regel, men av og til spiser vi middag sammen osv. Hvis jeg ikke tar helt feil så kommer nok gutten tll å sove en stund ennå, så får vi se om han er noe bedre og ikke minst, om han har klart å holde seg unna oppkast i løpet av natta. Jeg tenkte at jeg skal ta turen dit uansett og passe på han også får vi hvertfall sett hverandre ♥ 

 

Sandra♥

The love of my life
I dag er det tre år siden vi ble kjærester, et par, to mennesker som ville dele en glede. Du kom inn i livet mitt, litt uventet og kanskje litt fort. Det var du som tok kontakt. Jeg hadde vært singel i mindre en tre måneder da du plutselig dukket opp fra ingensteds. Planen min var å være singel, ikke søren om jeg skulle begi med ut i et nytt forhold. Alt for tidlig, redd for at det skulle gå skikkelig dundas sånn som det hadde gått to måneder tidligere. Derfor var jeg skeptisk, men vi snakket sammen og det var koselig. Vi hadde ennå ikke sett hverandre selv om vi snakket sammen på facebook fra noevember - januar, det er to måneder det, kanskje litt lite. Det var denne ene kvelden hvor du hadde to kinobiletter og spurte om jeg ville være med. Flott! Perfekt å være forkjølet akkurat denne kvelden, tenkte jeg. Følte meg litt fæl, så jeg spurte om du heller ville komme en tur på besøk og det ville du. Gjett om jeg var litt nervøs! Det var nok du også, og du klarte å kjøre feil til og med. Det var nok litt rart å invitere en jeg aldri har møtt hjem til seg, men det var vel en mening med det da?. Når jeg åpnet døren ble jeg litt paff, for du var helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. Med litt bustet hår og en del skjegg faktisk. Vi satt å pratet hele kvelden uten at det ble noe kleine pauser som det ofte kan bli. 

Den 3.februar var du på besøk hos meg igjen. Det var koselig å ha deg der igjen og vi snakket og lo om alt og ingenting. Vi sitter i sofaen og ser på tv og holder hender, sånn som forelskede mennesker gjør. Det føles godt og trygt. Etter en stund havner jeg i armkroken din, hvor det er enda varmere og tryggere. Så snur du deg mot meg og spør, litt beskjedent "Sandra, vil du være kjæresten min?" Jeg tenkte meg om i et tienedels sekund og ut av munnen min kom det et klart "ja". Alt skjedde så fort, men det var vel en mening med det også. Så smilte vi litt og så er resten litt uklart hos meg hva som skjedde. to uker senere, den 16.februar gjorde vi det offentlig. Det var en god følelse. 

♥ Sandra

24.12.2014 BildedryssGod 1.juldag ♥

I går feiret vi julaften her hjemme i Brumunddal med besøk av farmor, tante og kusine + en til. Uten å gå noe nærmere inn på det, åpnet vi hjemmet vårt for en person som ikke hadde noen å feire jul med. Det ble en veldig vellykket dag og kveld hvor vi først var på julelusj hos et vennepar av mamma og pappa. Det har vært en tradisjon som mamma og pappa begynte med lenge før vi kom også har vi også blitt med. Hvert år gleder jeg meg alltid til denne lunsjen for da får jeg spise sylte og lefse for første gang i julen. Videre på kvelden kom gjestene, så satte vi oss ned for å se på sølvguttene før det var tid for mat. Kjempegod mat og drikke! Tror vi ble mette alle sammen. Deretter var det dessert også videre til pakkeåpning. Det er forskjellig hvordan man åpner gaver, men vi går runden hvor en åpner gaver og de andre ser på også går runden sånn helt til vi er ferdig. Klokka ble vel nærmere 23.30 før gjestene dro og da var vi trøtte, mette og fornøyde alle sammen. Nok en vellykket julaften! Jeg fikk så mange fine gaver og storfornøyd med alle sammen, men gaven fra kjæresten var en tur for to til Amsterdam! Dermed skal Gjermund og jeg ut på nye eventyr. I August 2012 var vi i Paris, i JunI / Juli 2013 var vi i USA, i Juni 2014 var i på Mallorca og i 2015 mest sannsynlig en eller annen gang skal vi altså til Amsterdam. Ingen av oss har ordentlig vært i Amsterdam før, så det blir veldig spennende. Ellers fikk jeg masse klær, film, ildsfast form, bok, penger, bilderamme, ullundertøy, godteri ++. Storfornøyd med julaften og gleder meg masse til resten av julen 2014. 

♥ Sandra

Juletrehenting

God 4. søndag i advent ♥

Tidligere har jeg jo skrevet om vår tradisjon når det kommer til å hente juletre og i dag var dagen kommet for dette. Stod opp kl. 09.00 i dag for å spise en god frokost før det var å kle på seg godt med klær for å være ute. Før har jeg alltid vært så frysete av meg på disse turene, men det har blitt bedre med årene, heldigvis. Vi skulle være der kl.11 og jeg tror vi var der litt over 11 en gang.  Veldig gøy å få sage ned det ene treet! Vi pleier også å ta med oss et til farmor som er for gammel til å bli med på denne aktiviteten. Når vi var mindre hadde broren min og jeg egne jultre på rommet så da kom vi ofte hjem med fire trær, hehe. Uansett, vi hadde det kjepekoselig. Det pleier å være med enten venner eller bekjente av de som vi er med og barnebarn osv, så vi pleier å være en liten gjeng.? Henter dere juletre selv ute i skogen?

Sandra ♥

Horn til jul

 

God kveld!

Det vil si, mamma har bakt horn og jeg penslet de med egg. Dette er også noe vi pleier å lage i juletiden og de er så utrolig gode! Oppskriften er fra en veninne fra gamle jobben til mamma. Lukten av nystekte horn er virkelig noe som skaper julestemning. I dag har jeg lagd en ny runde med oreokuler og denne gangen ble det hele 73 små kuler istede for 17, hehe. Så nå blir det oreokuler på alle sammen! Ellers har jeg tørket støv av bilder, hyller, kommoder og vasket vinduer. Føler virkelig at jeg har vært effektiv frem mot jul og i morgen skal vi hente juletre! Det gleder jeg meg masse til. Og i morgen kveld er det også EM - finale mellom Spania og Norge, DET bir hvertfall spennende! Håper dere koser dere like mye som meg i denne fine førjulstiden. 

♥ Sandra

Tenk på fremtidenDet gjør jeg for tiden. Ganske så ofte egentlig tenker jeg mye på fremtiden. Noen mener at det er greit, mens andre syns det er bortkastet tid og skummelt. Selv tenker jeg på fremtiden i forhold til å være kjæreste. Det har blitt naturlig for oss og tenke fremover når vi snart har vært sammen i tre år. Tiden går og jeg mener det er bedre å tenke fremover enn å henge igjen i fortiden. Vi skal ikke glemme alt det fortiden har gitt oss, vi skal ta det med oss inn i fremtiden så den blir enda bedre. Frem til nå har det vært litt skummelt å tenke på fremtiden som kjærester men nå blir det mere naturlig. Vi har flyttet hjemmefra, vi bor hver for oss i Oslo og vi er mere på egenhånd. Når vi begge bodde hjemme måtte vi jo finne på ting hjemme hos hverandre eller ute. Nå bestemmer vi dette helt selv, vi kan henge en dag i sentrum på Karl Johan, vi kan være en helg hos Gjermund eller en helg hos meg. Det har også hendt mere at Gjermund har ligget over hos meg i ukedagene. Allikevel føler jeg at vi tilbringer mindre tid med hverandre nå enn det vi gjorde da vi bodde hjemme og det er nok fordi vi er på to forskjellige stadier i livet. Gjermund jobber og trives veldig i den nye jobben. Jeg studerer og det er viktig for meg og ha studietiden min. Det som er så fint er at vi er enige om dette, så den ene blir jo ikke furten selv om vi ikke er med hverandre så ofte. Vi møtes når vi har tid og orker. Som kjærester er vi ganske sikre på at det er oss og ingen andre. Vi hadde en periode i sommer som satte spor og har påvirket dette ganske mye, tror jeg. Derfor setter vi også ekstra stor pris på hverandres nærver, trygghet og kjærlighet. Vi kan ha ganske så forskjellige meninger, vi har helt totalt forskjellige interesser men vi passer jo sammen allikevel. Forskjeller er bra og det gjør at man kan utfylle hverandre på flere områder. Det er koselig å ha en kjæreste man kan ringe hvis man er lei seg, trenger en armkrok eller bare for å høre ordene "Jeg elsker deg". Som kjærester er vi også flinke til å passe på hverandre, støtte hverandre og fortelle at man setter pris på hverandre. Gjermund setter pris på at jeg går min egen vei med studier, han sier hvor stolt han er av meg for at jeg vil studere og få meg en utdannelse. Jeg er stolt over at Gjermund har klart å få seg en ny jobb, at han søkte på jobb i Oslo for å være nærmere meg når jeg flyttet. Hvem vet hvordan det hadde blitt hvis han ikke hadde fått den jobben? Tror ikke at forholdet vårt hadde vært like bra av en eller annen grunn. Tilbake til fremtiden. Fremtiden er en fin ting, noe man kan glede seg til eller grue seg til. På det stadiet jeg er nå har jeg nesten bare gleder over fremtiden. Gleder meg til praksis etter jul, gleder meg til sommeren osv. Mest av alt gleder jeg meg til fremtiden sammen med Gjermund. Tanken av at jeg kan få dele min fremtid med han varmer langt inn i sjela. Vi er ikke redde for fremtiden, vi snakker ofte om ting vi vil gjøre og ting som vi vil skal skje. Vi har også noen mål og drømmer. I 2017 er jeg ferdig med studiene og da vil vi flytte sammen. Det passer bra, for da har vi bodd hver for oss i noen år og vi har vært kjærester i 5år. Vi har ikke lyst til å være forlovet eller gift før vi har bodd sammen (naturlig) og derfor er det jo heller ikke en plan før etter 2017. Det er koselig å drømme og jeg vet at det er positivt å ha drømmer og mål. Vi elsker hverandre, vi har lyst til å dele fremtiden, sammen. 

♥ Sandra

Risboller


God førjulstid!

Her i huset er vi nå 4/4 sjuklinger som ikke er helt i form. En er hjemme fra jobb, sengeliggende store deler av dagen, en annen er på jobb men i uggen form, en tedje er på skole med en stygg stygg hoste også har vi meg da...jeg har følt meg småuggen helt siden i går og i dag er jeg likedan. Dette er jo virkelig ikke morsomt! Hvis vi blir mere syke nå frem til søndag, spøker det for juletrehenting og DET er ille! Det blir jo ingen jul uten juletre! Vi har en tradisjon siste søndag i advent hvor vi drar til et vennepar av mamma og pappa hvor vi drar ut i skogen med traktor. Vi sitter på høyfirkanter bak på lasteplanet ut i skogen, hvor vi har med oss pølser, lomper, ketshup, sennep, brus/gløgg/kaffe. Vi leter etter juletre og kapper det selv med sag. Det er såååå koselig og i år vil jeg gjerne at vi skulle dra alle sammen, men hvis vi blir mere sjuke så får vi se. Det er også vi som skal ha julekvelden i år, hjemme hos oss så vi har vel egentlig bare å bli friske alle sammen! 

Nok om det, men siden mamma heller ikke er helt i form så har ikke hun orket eller hatt lysten til å bake til jul. Derfor har jeg lagd risboller i dag. Det er også et must hjemme hos oss i julen. Heldigvis fikk jeg det til å smake akkurat som mamma lager de, men det ble litt mindre i hver form. Ennå skal jeg bake en runde til med oerokuler for de tror jeg kan bli populære. Nå har vi akkurat spist en enkel middag her hjemme som ble pølser i lompe. Denne uka har jeg lagd middag 4/5 dager, bakt, vasket klær, bretta klær og vasket så vidt det er. Sånn går det når ingen egentlig er i form til å gjøre noe.

♥ Sandra

Lørdag 06.12.14God kveld!

I dag skulle vi som sagt tilbringe dagen sammen med foreldrene til Gjermund. Vi gikk ned til sentrum hvor vi møtte de sånn ved 10.30 tiden. Videre gikk vi til Samsons hvor vi spiste bolle med sjokolade og kakao som var veldig godt! Litt i meste laget med sjokoladet, men men. Så gikk vi på Karl Johan, inn og ut av butikker og tittet på julemarkedet som er ved skøytebanene. Det er litt av hvert folk finner på å selge for å si det sånn. Formen min var ikke helt på topp fra før, så å gå i flere timer tok på både på kropp og i topplokket. Det ble smått med julegaveshopping, men jeg endte opp med en Engelsk - Rumensk frase og ordbok og kart over Romania. Det kan være gøy å ha til senere bruk. Gjermund og jeg begynte så vidt å titte litt på serier for bestikk, asjetter og glass. Det er jo ikke alt for lenge til vi tenkt til å flytte sammen, så greit å begynne å tenke litt på sånt. Da er det også veldig enkelt å ønske seg ting til jul og bursdager i nærmeste fremtid. Vi falt på serien Ida fra hardanger bestikk blant annet. Vi så også på en serie med glass, men finner ikke noe ordentlig bilde av de på nettet, så få nøye dere med det jeg tok i butikken. Kom nettopp hjem fra en bedre middag på Egon som avslutning på dagen. Det var veldig koselig!

 

// Contento vannglass 480 ml //

// Hardanger bestikk : Ida //

 

?Hva har du brukt lørdagen til?

Sandra

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » April 2017
hits