Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
SANDRIS - hits

Når du innser at...

 

...at du ikke har blogget siden i fjor! Så, Hei alle sammen! 2017 ble ikke noe bra bloggår egentlig, og generelt så har jeg vel hatt bedre år når jeg tenker meg om, MEN det skjedde mye positivt i 2017 også. Her har dere en liste:

♥ Jeg skrev bachelor, og det helt alene

♥ Jeg fullførte en bachelor i bibliotek - og informasjonsvitenskap - ja, jeg ble faktisk bibliotekar!

♥ Jeg fikk meg jobb før endt studie

♥ Jeg flyttet fra Oslo

♥ Jeg flyttet til Dokka

♥ Jeg var singel hele året

♥ Jeg begynte å spille fotball og synge i kor 

♥ Jeg fikk mange nye venner og kollegaer 


Nå er vi godt i gang med det nye året og jeg er så opptatt av å lese andres blogger, at jeg glemmer min egen. Det går ikke an, så her blir det skjerpings. Når jeg var ferdig med studiene og begynte å jobbe, tenkte jeg at nå blir det sikkert enklere å blogge, jeg har jo tross alt mere fritid etter jobb, jeg har ikke skolearbeid som henger over meg. Da kan jeg fortelle dere at i mitt tilfelle så føler jeg at det er HELT motsatt. Er det bare meg? Jeg er på jobb fra 08.00 - 15.30, kommer hjem, og middagen lager seg ikke selv dessverre. Når jeg er ferdig med middagen er klokka nærmere 17. Da har jeg jo forsåvidt resten av kvelden fri, utenom på tirsdag og onsdag, da har jeg kor og fotball. Ellers så er det jo alltid noe klesvask eller oppvask. Jeg har en tendens til å legge meg på den gooode sofaen min, og da er det gjort vet dere! Legger en seg der, så kommer man sjeldent opp igjen, med unntak av dobesøk. Sånn går dagene for meg, og jeg burde vel vært flinkere til både det ene og det andre, men vet dere hva? sånne nyttårsforsetter fungerer sjeldent bra for meg. Jeg tenkte at i stedet for å skulle fremstå som flink til å trene osv, så bare lever jeg akkurat sånn jeg har lyst til jeg. Det beste av alt, er at ingen kan komme å si at det er feil! For hva er vel det riktige? Vi har alle våre levemåte og leveregler. Godt nyttår da, dere! ♥ 


Sandra 

 

Endelig!God kveld♥


ENDELIG har jeg fått meg ny header! Det var på tide det! Hva syns du? Jeg må få si det selv, at jeg er innmari fornøyd. Nå føler jeg at bloggen så og si er komplett og at jeg har kommet på et nytt nivå. Et litt mer proft utseende over headeren er noe jeg alltid har drømt om, men ikke fått til. Nå er det i boks, så nå håper jeg at bloggingen vil bli vedlikeholdt litt mer over lengre tid. Designet er fortsatt ikke helt på plass og forhåpentligvis skal headeren bli litt større etterhvert. Uansett, jeg gleder meg til å fortsette med bloggingen og håper dere vil følge meg på nye veier.  

Sandra 

Mine to favorittbloggere

God morgen! ♥

Jeg har alltid hatt en del ønsker med bloggen. En av de er å engasjere leserne mine og få feedback på innleggene mine. Så i dag tenkte jeg å dele mine to favorittbloggere med dere! 


For det første, hvem blir vel ikke glad av å møte dette når man klikker seg inn på en blogg? Jeg kjenner at jeg blir direkte glad hver gang jeg åpner bloggen til Kristin. Jeg blir glad fordi jeg vet at nå skal jeg få lese noe som jeg vil le av, jeg vil smile og bli skikkelig imponert. Denne dama er virkelig vært å få med seg og jeg skulle ønske jeg hadde møtt henne live. Har du ikke vært inne på bloggen hennes ennå, så kan du se den HER. Kristin skriver om alt mulig rart, men hun er nok mest kjent for styleconnection, noe som er et veldig bra navn by the way. En blogger som kristin kan få en hver til å smile, le seg ihjel eller tenke "fy fader så bra". Nei, hun er rett og slett amazig og jeg digger både henne og bloggen. Stine Skoli er min favorittblogger nr.2, men hun stiller på lik linje med Kristin altså. Jeg blir mektig imponert om denne dama også, men på en annen måte. Tenk dere å bare kunne tenke "I dag vil jeg være litt kreativ" også bare sy seg en kjole. Hehe. Det er dette inntrykket jeg har dannet meg gjennom bloggen hennes. Hun boltrer seg i kreativitet, enten det er å sy sin egen brudekjole!!! eller lage nye "lekeapparater" til kaninene i hagen. Også har vi jo selve grunnen til bloggnavnet og hele bloggen, Otilie og Olivia. De to skjønne jentene som med glede (ser det ut som) poserer for at mamma'n skal kunne få vist frem sine sydde plagg. Hun skriver gode historier, og igjen, jeg sitter å måper av hva Stine får til. Takk for at du blogger, takk for at du deler, takk for at jeg får følge deg! 

 

Sandra

Vi beklager teknisk feil, feil, feil, feil!

God kveld ♥

Nå skal jeg fortelle dere noe som ikke er morsomt. Det er faktisk ganske tragisk. Utgangspunktet for dette teite tilfellet er at jeg skal ha meg ny header. Helt siden i går har Markus og jeg sittet å knotet med de jævla designmalene! Vi har så og si prøvd alt vi, fra å endre bredden (som egentlig skal være nok), til å hente inn råkoder til CSS fra nettet. Vi får både til det ene og det andre, men å kombinere disse sammen, nei det fungerer tydeligvis ikke. Som dere skjønner så er vi ganske frustrerte og oppgitt over noe som sier "Bare skriv inn dette i header-malen" men så er virkeligheten at "Nei, det ligger egentlig en sperre her". Det ligger en sperre (mest sannsynlig hos blogg.no?), vi er ikke helt sikre. Jeg har både header og design klart, men det hjelper lite når man ikke får brukt det i kombinasjon, sånn man vil ha det. Derfor, kjære lesere; Jeg trenger virkelig hjelp! Er det noen der ute som vil hjelpe en stakkars bloggersjel som holder på å gå på veggen? 

Hvis du skulle være så flink å kunne hjelpe meg, har du virkelig reddet dagen min :D ♥

Sandra & Markus 

Jeg følger deg ikke lengre 

Kjære toppblogger Anna

Du startet med en fin og godt skrevet blogg for mange år siden, hvor vi fikk innblikk i din hverdag som ung mamma til Michelle, og senere William og Lucas. Jeg syns alltid det var spennende å klikke meg inn på bloggen din, for å se hva dere hadde bedrevet dagen med. Du delte helt vanlig hverdagslige opplevelser og jeg koste meg når jeg leste bloggen din. Ettersom tiden har gått, har du endret både livsstil og hvordan du fremstår på bloggen. Det er trist å se at i utgangspunktet en så bra blogg, blir "ødelagt" fordi det blir fokusert på, for meg, helt feil innlegg. Det er klart jeg skjønner at du er en toppblogger, du lever av det og du gjør alt i din makt for å opprettholde dette. Allikevel blir det ikke interessant å lese en blogg som kommer med overskrifter, som lurer leserne bare for å få et klikk for å holde seg på toppen. Det er ikke en god blogg, spør du meg. Nå skal jeg heller ikke ta alle under en kam her, men når du er toppblogger burde du fremstå riktig. Du skriver innlegg hvor du klager over hvor mye hat du får for bloggen. Er det egentlig rart? I mine øyne, nei. Det blir en ond sirkel. Først gir du leserne dine falske forhåpninger for å få klikk, så blir leserne dine sure for det og uttrykker misnøye. Til slutt blogger du om misnøyen leserne dine har, selv om du godt vet at det er du selv som har satt både deg og leserne dine i denne posisjonen. Dette er ikke et hat-innlegg, tro meg. Jeg bare vil vise at hvis du hadde holdt deg i det sporet du startet, så ville kanskje misnøyen vært mindre, kanskje du kunne sluppet alle de stygge kommentarene osv. Jeg har lest bloggen din i så mange år, men nå merker jeg at til og med jeg begynner å innse at du kanskje blogger mer for klikk enn for å vise oss alt det fine som skjer i livet ditt. Du har vært og er sikkert en god blogger for mange, men jeg følger deg dessverre ikke fast lengre. 

Hilsen Sandra 

Følelsen av roI dag er det torsdag. En vanlig torsdag vil jeg påstå. Eller er den det egentlig? Jeg vet ikke, men for meg er den ganske så vanlig. Når man har jobbet mot et mål i tre år og plutselig skjer det ingenting, ja da blir det stille. Ingen innleveringer, ingem pensumbøker, ingem forelesninger, ingen semesterregistrering. Tomt. Stille. Ro. Det er en rar, men god følelse.Jeg har savnet bloggen, som alltid. Det har kriblet i fingrene mine etter å kunne la hendene løpe over tastaturet og skrive noe annet. Noe annet enn oppgaver og bachelor. Skrive det jeg føler for å skrive. Det tar nok litt tid å komme inn i bloggingen igjen. Det vet jeg. Det finnes så mange blogger der ute. Montro hvor de får all sin inspirasjon fra? Jeg liker å kunne komme på noe jeg vil skrive om fra hjertet.  Hvis jeg må sitte å søke opp hva andre har blogget om og hva som kan være av interesse føler jeg at det ikke blir mitt eget. Det er rart med det, men det blir jo litt som å skulle finne opp kruttet på nytt. Jeg vil være kreativ, jeg vil inspirere, jeg vil dele. Med meg selv, med deg, med andre, med verden.Jeg burde ha tatt frem kameraet mitt. Der finner jeg som regel inspirasjon. Knips. Et bilde til bloggen er klart. Kanskje jeg vil redigere det? Kanskje ikke. Alt ettersom. Et bilde gjør så mye mer med en tekst. Ja, jeg må ha med bilde. Helt klart. Så må jeg lese korrektur. En feil her og en feil der, men det er fikset i en fei. Lett som bare det. Språket er viktig. Jeg trykker på "forhåndsvis" en siste gang før jeg trykker "publiser". Dette er min bloggverden. Kanskje du gjør det på en annen måte? Vi er forskjellige alle sammen. Det er bra. Forskjellig er bra.

Sandra

Do you wanna know something? 

Hei ♥

Denne bloggen har vært i drift lenge og jeg syns at blogging er veldig givende, uten å kunne sette fingeren på akkurat hva det er. Den gir meg noe. Nå vet ikke jeg hva dere der ute syns om denne bloggen, men selv er jeg fornøyd med den. Å skrive en god blogg tar både tid, energi og ikke minst god kreativitet! I tillegg vil jeg påstå at det er viktig med gode skrivekunnskaper, men dette er noe man kan lære på veien. Denne bloggen har vært i live i snart seks år! så den har sett sine oppturer og nedtuer. En viktig del av bloggen er dere lesere. Derfor har jeg prøvd med gjevne mellomrom å spørre dere om hva dere vil lese på bloggen? Er det et spesielt tema du vil lese om? Har du en god idé til et innlegg? Eller bare lurer du på noe? Jeg syns at dere er såpass viktige og at det er viktig å inkludere dere i bloggen, mer enn at dere bare leser den. Inspirasjoner kommer ikke bare fra bilder på instagram eller moteblader, det kommer også fra dere! Så nå gir jeg dere muligheten til å skrive ut i kommentarfeltet, om det er noe mer dere vil se på bloggen. Hvis du ikke vil skrive det i kommentarfeltet kan du sende meg en PM her på blogg.no, hvis du ikke har blogg, gjerne send det til e-posten min, anda.93@hotmail.com, eller du kan skrive til meg på instagram @andreeasg93. Håper at dere griper muligheten! 


Hello ♥

This blog has been operational for a long time and I think that blogging is very rewarding, without being able to put a finger on axactly what it is. It gives me something. Now I dont know what you people out there think about this blog, but I am very satisified whit it. To write a good blog takes both time, energy and not at least good creativity! In addition I will also claim that it is important with good writing skills, but this is something that can be learned on the way. This blog has been in action almost for six years! so it has seen its ups and downs. An important part of the blog is you readers. Therefor have I tried with regular intervals to ask you about what you want to read on the blog? Is it a special theme? Do you have a good idea to a post? Or you just wondering about something? I think that you are that important and that it is important to include you in the blog, more than that you just reading it. Inspirations dont just come from pictures on Instagram or a fashion magazine, it is also coming from you! So now I give you the chance to write out in the commentbox, if there is something more you will see on the blog. I f you dont want to write it in the commentbox you can send it as PM here on blogg.no, if you dont have a blogg, feel free to send it to my e-mail anda.93@hotmail.com, or you can write to me on Instagram @andreeasg93. Hope you will seize the opportunity!

 

Sandra

Shame on you! - debatt


 

"Jævla hore."

"Du kommer aldri til å passe inn i Oslo."

"Slutt å prøv så hardt, du blir ikke kul bare fordi du drikker vin og leser poesi."

"Du trenger ikke å late som om du er noen du ikke er."

"Ingen har lyst å ligge med et skjelett."

"Ooh, og forresten. Jeg ligger med typen din. Hva synes du om det din naive rosablogger?"

 

Dette er det første som møter meg når jeg klikker meg inn på bloggen til Kristine Ullebø. Hun trenger ikke skrive noe mer enn disse stygge setningene, som jeg regner med har kommet i kommentarfeltet, for at innlegget får det til å boble inni meg. Hun har helt rett og jeg bidrar gjerne til overskriften "Jeg tror vi må ha en debatt ". Enkelt og greit. Altså, for det første, hva får deg som leser av en blogg til å skrive så stygge ting? Hva oppnår du med det? Er det fordi du er sjalu? Er det for at du har en daglig rutine på "Hvis jeg bare rakker litt ned på en toppblogger, så føler jeg meg så utrolig mye bedre!"?. Jeg blir skikkelig provosert, og ja, shame on you! Du burde virkelig skamme deg, du som bruker kommentarfeltene for å føle deg bedre enn andre. Det er greit å ytre meninger, men ikke på denne måten! Dette er hva jeg vil kalle hetsing og det kan lett gå under kategorier nettmobbing. Vil du virkelig være et netttroll? Føler du deg bra når du vet at du er med på en økning av statistikken over nettmobbing?. Spørsmålene kunne vart i det uendelige. Så la oss ha en liten debatt om dette temaet, fordi det ikke vil bli uaktuelt med det første. 

Hva mener du? 

Sandra

 

 

Follow my blog with Bloglovin

The fame of Instagram

Follow my blog with Bloglovin

 God morgen!

Det er ikke så enkelt å bli toppblogger, det er noe jeg har skjønt. Selv om jeg antagligvis aldri kommer til å leve av bloggingen, så er drømmen fortsatt å kunne tjene en liten slant på det ved siden. Drømmen er der og den kommer jeg ikke til å gi opp med det første. I stedet ble jeg sittende å google om andre måter man kunne tjene penger på, da jeg kom over Instagram. Det er mange som har klart å skaffe seg et hav av følgere der også, som fort fører til spnsorer for å legge ut et fint bilde med en fengende tekst. 

Selv har jeg brukt Instagram ganske flittig de siste årene, uten å tenke på at dette kan være en inntektskilde. Jeg liker jo å ta bilder, jeg er flittig bruker og er det noe jeg føler at jeg mestrer, så er det faktisk Instagram. Anyway, det jeg skulle frem til her er at i går la jeg ut noen bilder bevisst med tanke på å få litt flere følgere. I løpet av dagen la jeg ut fire bilder. Det resulterte i sju nye følgere. Dermed, hvis jeg legger ut  to-tre bilder hver dag, og vi antar at jeg får rundt sju nye følgere .....ja, skal vi se, ja da er vi oppe i 49 nye følgere i uken, også ganger vi det med en måned, så er vi oppe i 196 nye følgere i måneden, og i løpet av et år kan jeg da få 2 352 nye følgere. Tenk det dere. Dette er jo bare sånn hvis og omatte, men dette er jo virkelig en målrettet plan for hvordan både du og jeg kan skaffe oss flere følgere! Hvis du vil følge meg i det målrettede arbeidet mot flere følgere, kan du joine meg på @andreeasg93. Jeg tar også gjerne imot tips til andre jeg kan følge! 

Hva heter du på Instagram? 

Sandra

 

Bli med på bloggkonkurranse! 

God søndag! 

I dag skal jeg ta meg en tur til min kjære farmor og senere i dag skal familien på kino. Det er hva som står på programmet i dag. Siden det ellers ikke skjer så mye spennende tenkte jeg å ta en bloggkonkurranse igjen....det er det virkelig lenge siden jeg har gjort! Siden jeg nå skal prøve å komme meg over til denne plattformen igjen, så vil jeg gjerne oppdage noen nye blogger. Derfor gir jeg dere muligheten til å bli med på denne konkurransen! En vinner blir trukket og får eget innlegg på bloggen. 

♥ Følg meg på Instagram HER 

♥ Legg igjen en kommentar med bloggadressen din 

Er du med? 

Sandra

Jeg ler godt av dere - Takk!

God lørdag kveld!

Mens jeg sitter å koser meg med en bit med brownies trykker jeg meg inn på bloggen til Pappahjerte, som er en av de faste på bloggrunden min. Denne bloggen har jeg fulgt helt siden han kom opp på topplisten, og siden er han blitt fast lesestoff. Jeg takker virkelig Peter for at han er blitt en del av bloggverdnen, kommet seg opp og frem. Han er et eksempel på en veldig veldig god blogg. Hvordan han får helt vanlig hverdagshistorier til å bli hysterisk morsomme! Jeg tar meg selv ofte i å le når jeg leser denne bloggen. I det jeg tar meg en ny bit med brownies trykker jeg meg inn på Konatil som er en blogg jeg har begynt å følge nå nylig. Christina skriver også godt, selv om hun ikke bruker like mye humor. Det gjør ingenting! Det er nok ganske bra, tror jeg. Som vinner av prisen årets stjerneskudd på Vixen, viser hun at er det noe de begge klarer, så er det å blogge. Jeg priser meg lykkelig over at dere har tatt blogging til nye høyder - og jeg vet at hver gang jeg trykker meg inn på bloggene deres, så får jeg meg en god latter! ....Såååå det er kanskje ikke så lurt å ha munnen full av brownies hvis du skal lese disse bloggene, det kan fort føre til at den blir sittende fast et sted der nede. 


Ha en fin lørdag kveld! 
Sandra

Alle burde blogge i løpet av livet - jeg kommer alltid tilbakeHvis du finn asosiasjoner til denne sangen når du leste overskriften på dette innlegget så klandrer jeg deg ikke, hehe! Var nemmelig det første jeg tenkte på når jeg kom på overskriften. Jaja, anyway, nok om det. 

Her om dagen kom jeg til å tenke på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med å studere på bibliotek - og informsjonsvitenskap til våren. Bloggen bibliotekhjerte opprettet jeg mest for å kunne skrive om opplevelser gjennom siste året på bachelorstudiet, men hva når jeg er ferdig? Da vet jeg at jeg ikke vil ha like mye tilknytning til den bloggen. Det er en grunn til at jeg valgte å la denne bloggen bestå. Det er mange år med opplevelser, tanker, både på godt og vondt. Det føles godt å vite at jeg kan komme tilbake til denne plattformen. Jeg har tydeligvis lesere her også, selv om jeg ikke blogger her nå for tiden. Det overrasker meg like mye hver gang jeg titter innom her, at det alltid er noen som er innom til tross for at det ikke dukker opp noen nye innlegg. 

Jeg merker at det er enklere å logge seg inn på denne plattformen for å skrive et innlegg. Til tross for at det eneste som står i hodet på meg om dagen er store oppgaver og bachelor, kjenner jeg hvor godt det er å sette seg ned ved tastaturet for å skrive noe annet enn oppgaver. Det blir min avkobling, sammen med Law&Order, hehe. Ja, til tross for at jeg har sett alle episodene før, så ser jeg de gjerne igjen. Jeg tror at alle burde prøvd å blogge i løpet av livet sitt. Vi sitter alle inne med noe, ikke nødvendigvis for andre å lese det, men bare for å få det ut. Som med så mye annet, tror jeg vi blir en erfaring rikere ved å blogge. Javel? tenker kanskje du som leser dette, men jeg mener det. Da jeg startet å blogge var ikke jeg forberedt på å få stygge kommentarer. Jeg skulle ikke blogge om noe som gjorde at noen ville legge igjen en stygg kommentar på min blogg. Så feil kan man ta. Det har kommet stygge kommentarer på denne bloggen og det bare fordi jeg har ytret noe som jeg mener. Som blogger erfarer man at i mange tilfeller, hvor du blogger om noe vil alltids noen være uenige. Ikke noe negativt med det. Vi har lov til å være uenige. Det er her jeg mener at vi blir rikere på erfaringer. Vi får innput på det vi deler og av og til må vi kanskje innse at det finnes flere sider av en sak. 

Som nevnt før på denne bloggen har jeg alltid likt å skrive. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er, men det er en god følelse. Jeg håper at dere der ute inspirerer meg til å fortsette med bloggingen i tiden fremover. Jeg kommer alltid tilbake. 

PS: Du kan følge meg på Instagram eller Snapchat - @andreeasg93

Sandra

Sjokket 

God kveld!

Ja, nå ble du vel litt overrasket? Ja, du ja! Du som har vært inne på bloggen min i hele høst uten at det har kommet et eneste innlegg. Det siste innlegget på denne bloggen skrev jeg den 13.august, så det er en stund siden. Jeg slettet ikke bloggen, og nå fire måneder etterpå logget jeg meg inn på nytt. Hvis du lurer, så fikk jeg meg et aldri så lite sjokk og en WoW opplevelse. Ærlig talt så trodde jeg at denne bloggen var død, men den gang ei! Hvor kommer dette fra? Statistikken lyste mot meg, og 173 sidevisninger på en dag, på en blogg som ikke har vært aktiv på fire måneder? "Hva skjer her a?" tenkte jeg. Jeg sitter med to mulige teorier. Enten så må dere savne meg veldig her på blogg.no, eller så må denne bloggen være koblet opp mot min nåværende blogg, noe som er lite sannsynlig med tanke på at jeg vet at den ikke er det. 

Denne bloggen ga meg veldig mye. Det er her jeg startet mitt ordentlige blogg-eventyr, hvor jeg har skrevet utallige innlegg om alt mellom himmel og jord. Derfor blir jeg litt satt ut, først og fremst, men også litt imponert over at det fortsatt er mennesker der ute som titter innom. Jeg har jo overhode ikke sluttet med bloggingen, den lever et nytt liv på bibliotekhjerte, som du kan lese HER. Jeg hadde en veldig god tanke om hva jeg ville at den nye bloggen skulle inneholde, men på grunn av visse ting som har skjedd i høst, ble fokuset et litt annet. Det jeg har merket mest med overgangen til en ny plattform er den ukjente kretsen med lesere. Det har gått en stund nå, men jeg føler fortsatt at jeg ikke vet hvem jeg skriver til. Naturlig nok vet man ikke hvem alle er, men her på blogg.no hadde jeg faste blogger jeg tittet innom. Med en ny plattform ble denne rutinen litt borte og jeg leser nesten ingen blogger, noe som er litt trist. 

Jeg får høre av mange at jeg er flink til å skrive, sette ord på ting og at det er veldig ærlig. Tilbakemeldinger som det gjør meg jo glad og ikke minst, så får jeg ny motivasjon til å skrive. Det å skrive er noe jeg alltid synes har vært gøy. Det har vært en litt tung start på den nye plattformen og jeg ble så sjokkert når jeg logget meg inn her, at jeg tenkte "Hmm..kanskje jeg burde gå tilbake til blogg.no?". Dette innlegget ville jeg skrive for å sjekke hvordan ståa er her inne. Det er jo ikke til å legge skul på at en blir litt nyskjerrig når man får seg et sånt sjokk på en lørdag kveld. 

Sandra 

Jeg prøver noe nytt! - Takk for meg!

 

God morgen!

I dag er det en liten merkedag i min blogghistorie. Jeg begynte å blogge på blogg.no i 2011. Da var jeg 17år, jeg var nesten ferdig med 2.året på vgs og blogging var noe som var skikkelig gøy. Missforstå meg rett, å blogge er fortsatt  veldig gøy, men tankene mine om det å blogge har heldigvis endret seg siden den gang. Det har vært en lang vei for meg å gå når det kommer til bloggen og jeg har brukt utallige timer på å få den sånn jeg vil ha den. Nå føler jeg at jeg er på et stadiet hvor jeg har mistet litt kreativiteten med bloggen og leserne mine, derfor har jeg kommet frem til å prøve en ny plattform. Bytting av plattform kan virke litt skummelt og tanken på å måtte starte helt på nytt. Men av og til er det dette som må til for å få en ny giv til å blogge. Bloggingen er en del av livet mitt og jeg er ikke klar for å "legge opp", men jeg vil endre litt retning i min bloggverden. 

I går opprettet jeg derfor min nye blogg hos nouw hvor jeg heter Bibliotekhjerte. Jeg grublet litt på hva jeg vil med bloggen min i fremtiden og at navnet må kunne følge meg inn i fremtiden. Navnet mitt her på blogg. no har vært "Sandris" og det er fordi vennene mine kalte meg mye det, akkurat i den perioden hvor jeg opprettet bloggen. Da var jeg 17, nå er jeg 22 og jeg har forandret meg mye på disse årene. "Bibliotekhjerte" symboliserer hvilket studiet jeg går på for øyeblikket og at jeg er glad i å lese bøker. Det får også frem at jeg er veldig glad i biblioteket som en arena, møteplass for ulike mennesker. Jeg vil også rette bloggen min litt mer mot det faglige, om det historiske når det kommer til hvordan biblioteket har forandret seg gjennom tidene.

Jeg merker vemod når jeg skriver dette innlegget, fordi jeg vet at så fort dette er publisert, har jeg på en måte sluttet å blogge her på blogg.no. Det betyr at alt jeg har gjort med denne bloggen blir lagt vekk. Jeg ser at det er mange bloggere på nouw, så jeg vil nok komme meg inn i et samfunn der også, men det vil nok ta tid. Alt tar tid og jeg har lært gjennom å blogge i over fem år, at man må være tolmodig. Jeg håper at bloggen min har vært til glede og inspirasjon for andre bloggere og mennesker generelt. Det er også på sin plass med en liten takkerunde til mennesker som har påvirket meg som blogger. Det er noen bloggere som jeg vil trekke frem her. Peter som blogger på pappahjerte har gitt meg mye glede og motivasjon når jeg var nede og tenkte på å legge ned bloggen. Han gir inspirasjon til skriving av innlegg og har utrolig morsomme snaper! Anbefales å legge han til. Også må jeg jo innrømme at han er inspirasjonskilden til det nye bloggnavnet! Takk. Kristin på styleconnection som ble et forbilde når jeg så henne på bloggerne. Hun har en helt egen stil og en egen humor som man bare må bli glad i. Marthe på martheborge har gitt veldig mye inspirasjon når det kommer til mat og bilder. Jeg har vært facinert av hennes matlaging og bilder fra første stund. Hun skriver også veldig gode blogginnlegg. I tillegg har jeg jo fulgt mange andre bloggere som har gitt meg inspirasjon og motivasjon, men listen blir lang hvis jeg skal nevne alle. 

Å blogge er en kunst, akkurat som med andre ting. Ikke alle har det i seg å være glade skribenter. Mange er glade i å skrive, men bare til seg selv. Noen vil skrive for å endre verden, noen skriver for å vise seg frem som noe de ikke er. Det er mange grunner til at folk skriver. Selv har jeg prøvd å være så naturlig som mulig, ikke overdrive, ingen dramatiske overskrifter for å få flest lesere. Å blogge er en kunst, men det viktigste er å være seg selv. 

Tusen takk for meg! 

♥ Sandra 
 

Tilbake til hverdagen

Hei!

Da har jeg hatt en lang bloggpause, men nå får det vel være på tide med et innlegg igjen?. Hele juli måned har gått med til jobbing og diverse andre ting, så derfor har jeg tatt en pause fra bloggen. Jeg har endelig klart å tenke at jeg ikke trenger å komme med noe varsel om at jeg skal være borte fra bloggen, for dette er noe jeg styrer helt selv uten at noen kan kreve noe av meg. Det er også grunnen til at jeg ikke vil bli noen toppblogger heller, for da skal alle kreve og mene noe av og om deg som person. Grunnen til at jeg startet å blogge var fordi jeg ville skrive, ikke nødvendigvis for å holde andre oppdatert på hva jeg driver med, men kanskje heller mest for min egen del. Det er deilig å være en så fri blogger!  

Som sagt har hele juli måned gått med til jobbing. For de av dere som ikke vet hvor jeg har jobbet, så har jeg vært sommervikar hos Stange bibliotek. Der jobbet jeg i fjor sommer også og er veldig takknemmelig for at jeg fikk jobbe der i år også. Det å kunne formidle bøker, film og anbefalinger til lånere og se at de går fornøyde ut av biblioteket, er gull verdt. Jeg jobbet sammen med ei som går samme kullet som meg, Frida og vi jobber veldig godt sammen! De fleste tror at man går inn i et bibliotek for å låne og levere bøker, men det skjer så mye mere i et bibliotek! Dette merker nok ikke lånerne, men vi som jobber der ser det hver dag. det er nok sånn i de fleste jobber. Den største oppgaven som blir gjort i løpet av sommeren er å finrydde hele biblioteket, og det skal jeg love dere, det tar tid. Vi brukte de 4 ukene vi hadde på dette. En annen oppgave er å søke opp og lete etter savnede bøker, noe man ikke kan gjøre før man har finryddet. Jeg tenker at ikke alle av dere har interesse av å lese om hva jeg har gjort på biblioteket, så derfor vil jeg dele bildene vi tok til Instagram. Det ble både shelfies, sommervikarene anbefaler og bookfacefriday. 
 

Nå er jeg tilbake i Oslo og det er veldig deilig. Jeg dro hjem til Brumunddal for 3mnd siden, da jeg skulle ut i praksis og siden har jeg vært der. Nå er jeg hjemme hos Gjermund i leiligheten vår igjen. Det er deilig med ferie og sommerjobb, men nå er det deilig å være litt samboere igjen også. 

Sandra

Sommer og sol +++ 

 

Hei ♥

 

For en dag! På fredag var det en hel uke siden jeg kom hjem hit til Brumunddal og det har gått så alt for fort. Før jeg kom hjem var jeg innstilt på at praksisen kom til å gå fort, men jeg kjenner at jeg blir stressa av tanken på å skulle skrive ferdig en oppgave på fem uker. Men det går vel det også. I dag har det vært så varmt og jeg benyttet meg av sjansen til å ligge en hel dag i sola! Dermed ble det til at jeg lå fra ca. kl. 10-18, selvfølgelig med noen pauser, men det var bare middag og hjalp mamma med å rake litt i hagen. Siden jeg i dag skulle ligge ute, benyttet jeg meg også av å være litt fri fra det digitale og mobilen er lite brukt. Kjente litt på den gode følelsen av at ingen kan forvente at jeg skal være på mobilen osv hele tiden. Jeg klarer meg hvertfall greit uten. Unasett, det har vært en strålende dag og jeg har hørt at det skal fortsette utover uken, dermed er jeg glad for at jeg har tidligvakt i morgen, da  jobber jeg fra 08-12. 

 

♥ Var det fint vær hos deg i dag?

 

Sandra

Mine ønskeprodukter

I samarbeid med Rabble

 

Hei ♥

Nå nærmer det seg sommer og forhåpentligvis litt sol med stormskritt. For noen år tilbake begynte jeg å handle klær på nett, og mitt første møte med dette var nettbutiken Zalando. Et veldig greit møte met netthandel, men jeg syns det var veldig vanskelig med størrelser. Å handle klær på nett er en treningssak som alt annet og nå begynner jeg å bli ganske komfortabel med dette. Med rabattkoder fra Rabble, blir dette bare gøy!. Derfor vil jeg her vise dere min topp 3 liste med ønskeprodukter fra tre forskjellige nettbutikker. 

Zalando ♥ 

1.  HER

                  


( Ved å trykke på bildet kommer du direkte til rabble sin hjemmeside) 

2.  HER


3. HER
 

Den neste nettbutikken som jeg vil lage en topp 3 liste fra er CDON. Jeg liker veldig godt serier, og gjerne da krim, og med rabattkoder fra Rabble vil jeg kunne se det jeg vil for en enda billigere penge!  Men det finnes også masse annet nyttig og rart her! 
 

1.  HER


 

 

2. HER

 3.  HER 

Den siste nettbutikken jeg vil switche innom er Eleven, en butikk på nett for deg som er glad i sminke og sånne ting. Her vil du også kunne få dine favorittprodukter til gode priser med rabattkoder fra Rabble! 

 

1. HER 

2. HER 

3. HER 

 

Det finnes altså så mye fint der ute og jeg håper at dere også finner produkter som dere ønsker dere! Jeg vant foressten gavekort hos gymgrossisten etter mitt forgie innlegg i samarbeid med rabble, hvor vi skulle skrive om vår drømmereise. Det var veldig gøy å vinne et gavekort på 200 kr alt etter det første innlegget! Jeg føler meg takknemlig som får lov til å blogge for rabble 

 


Håper alle der ute har en fortsatt fin uke?! ♥

♥ Handler du hos noen av disse nettbutikkene?

Sandra

 

Mitt første samarbeid på bloggen!God kveld!

For en stund tilbake kom jeg over en blogger som skrev om at man kunne bli en såkalt ramba for nettstedet Rabble. Det slo meg ikke helt hva dette gikk ut på, men tenkte for meg selv at dette kan være noe for meg. For å bli med måtte jeg sende inn en søknad hvor de hadde visse kriterier. Som tidligere har jeg tenkt at jeg sikkert ikke kommer med fordi bloggen min ikke er bra nok, men der tok jeg grundig feil! I dag mottok jeg nemmelig en mail fra rabble om deres ambassadørprogram. Nå har jeg altså blitt en del av dette teamet som består av en del bloggere som får lov til å være deres ansikt utad. Jeg trodde aldri i min villeste fantasi at jeg skulle få være med på noe sånt og få et samarbeid på bloggen, så dette er skikkelig kult. Nå vet ikke jeg hvor enkelt det er å bli med i dette programmet, men jeg føler meg litt kry og flink som har fått en plass. 

Greia her er at jeg skriver blogginnlegg mot at jeg får belønning, som kan være gavekort, kinobiletter eller lignende. Dette gjelder konkurranser mellom oss ambassadørene, men det blir også oppdrag hvor jeg sikkert kan gi dere rabatter. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har satt meg helt 100% inn i dette ennå, men jeg kommer til å være med på dette, ta det seriøst og være en god ramba!

♥ Er du en ramba?

Sandra

Dette er slutten

God mandag morgen! ♥

I dag kommer siste innlegg. Dette er det siste innlegget på denne bloggen. Ja, hvis du lurer på om du leste riktig, så kan jeg bekrefte det. 

Men dere kan bare slappe av, for det er kun for de neste to ukene, hehe! Som dere vet har jeg fra i morgen av hjemmekesamner i to uker og derfor må jeg ha fullt fokus på det. Dermed må bloggen vike og legges på hylla, noe som er ganske kjipt. Nå hadde jeg akkurat klart å komme meg opp på over 100 lesere daglig, men nå vil dette tallet bare stupe...med mindre alle dere titter innom bloggen hver dag i de neste to ukene, selv om det ikke vil være noen innlegg her. Det kan hende at om ikke jeg kommer med noe innlegg, så vil Gjermund gjøre det. Han skrev jo "Vi velger kjærligheten, ikke sykdommen: Del 1" og her er det meningen av det skal komme både en del nr. 2 og 3, så det er bare å følge med!

♥ Hva syns du hvis jeg hadde sluttet å blogge?

♥ Hva skal du denne uken?

Sandra

Vi velger kjærligheten, ikke sykdommen : Del 1

Dette er et gjesteinnlegg som er skrevet av min bedre halvdel og kjæreste, Gjermund <3 Vi har valgt å dele denne historien inn i flere deler. 

 

Året var 2009, sommeren var god og varm. Etter ett lengre opphold utelands var det veldig godt å komme hjem til den lille bygda på hedmarken hvor jeg hadde vokst opp. Sommerjobb hadde jeg fått, og skoleplass til høsten var også i boks. Så nå var det bare å stå på med jobben å nyte sommeren fullt ut. Slik ble det desverre ikke for meg. Sommeren 2009 forandret mitt liv for alltid. 


 


I skoleåret 2008/09 flyttet jeg til USA, for å ta meg ett studieår/friår der borte. Jeg ankom hjem til kjære lille Norge og mer spesifikt Ottestad i Stange tidlig sommeren 2009. Som mange tidligere år hadde jeg ordnet meg med sommerjobb, og var veldig gira på å tjene litt penger. Spesielt siden dette var første året jeg hadde jobb og var over 18 år. Ca 3 uker etter jeg hadde kommet meg hjem begynte jeg å føle meg uvel. Men jeg hadde ikke tid til å være syk, så jeg fortsatte å jobbe. Men jeg ble dårligere og dårligere. Jeg var alltid sliten, slapp og lei. Jeg var for det meste i dårlig humør, og jeg var alltid tørst, hele tiden. Jeg kunne godt drikke opp til 20 liter vann om dagen. En rar bivirkning til å drikke så mye vann er jo at man må tisse hele tiden. Så dobesøkene var mange og ofte. 

  

Etter jeg hadde disse og flere andre symptomer i ca 1-2 ukers tid klarte jeg ikke mer. Jeg følte meg helt utbrent, kvalm, sliten og lei. Jeg tror aldri jeg har følt meg så dårlig noen gang. Så jeg fikk booket meg en hastetime hos legen. Jeg fikk ikke time før kl 10 på dagen, så det ble litt venting. Jeg ringte jobben og fortalte at jeg var syk og skulle til legen, heldigvis gikk dette kjempe bra. Når jeg endelig kom inn til legen tok det ikke lange tiden før jeg fikk beskjeden om at jeg skulle på sykehuset. Jeg fikk beskjed om at jeg mest sansyneligvis hadde fått diabetes melitus, også kjent som diabetes type 1. 

  

Framme på sykehuset ble jeg lagt rett inn på intensiv avdeling med 24 timers overvåkning. Det var en hel masse trafikk rundt meg i den første timen. kanyler ble lagt inn, 2 stk på hver side, altså 4 totalt. Så ble det litt mere stille. Sykepleieren var innom å sjekket på meg hvert 15`ende minutt, mens det kom en turnus lege hver halvtime for å sjekke blodsukkeret mitt. De første 4 timene gikk akuratt slik med sjekk på denne måten. Så kom det en overlege inn på rommet mitt å satte seg ved siden av meg. Jeg husker ikke helt alt han sa, men jeg husker de første ordene som kom ut av munnen hans. " Du som nå har fått diagnosen diabetes... ". Jeg syntes dette var litt vanskelig å høre, JEG, diabetes ? hvorfor meg ? men disse tankene forsvant veldig fort og ble erstattet av "dette skal jeg klare". 

  

Resten av kvelden og natta ble jeg liggende på intensiven, med sjekk fra sykepleier 4 ganger i timer og blodsukker måling 2 ganger i timen. Var ikke så lett å sove akkurat. Dagen etterpå ble jeg rullet inn på sengepost. Her fikk jeg dele rom med en eldre herremann som var veldig trivelig, men jeg satt mest i kantinen eller nede i ingangspartiet sammen med min familie, som var å besøkte meg veldig ofte. Resten av sykehus oppholdet gikk med til mange, mange, mange blodprøver og blodsukker tester. samt en masse tester av blodtrykk, øyer og hjertet. Det var en ting jeg hadde flaks med, dette var akuratt i utplasserings perioden til 1.år sykepleier studentene., så jeg hadde masse å se etter mens jeg lå der, hehe!. De 2 siste kveldene derimot ble jeg lagt på rom med en eldre herreman som var dement og hadde andre psykiske problemer. Den andre gangen han bæsjet på seg på en halvtime var det nok for meg. Jeg sov i kantina disse nettene. 

 

Etter en uke på sykehus og utallige møter med forskjellige leger og diverse kursing om hvordan jeg skulle sjekke blodsukker, og hvordan jeg skulle gi meg selv insulin ble jeg skrevet ut. Jeg var nå hjemme igjen, men hadde full sykemelding fra jobb for resten av sommeren, så jeg hadde en god del tid til å reflektere på hva som hadde skjedd og hva som kom til å skje. Dette med diabetes kan være vanskelig. men det kan også være lett. Mine tanker og følelser om det har vært over hele spektret. Jeg har syntes det er sikkelig urettferdig og ren idioti at jeg har fått dette. og jeg har også hatt dager hvor det ikke har krysset mine tanker at det er faktisk en sykdom jeg har. Jeg skal skrive mere om hva jeg tenker om diabetes i del 2 av dette innlegget. 

 

Takk for at du leste dette inlegget, og håper dere vil lese del 2, hvor jeg forteller hvordan diabetes har endret og påvirket mitt daglie liv. 

 

- Gjermund Danielsen

 

 

 

Skal vi slå følge?

 

Som blogger er det viktig å være på de sosiale mediene for å komme seg opp og frem. Drømmen min siden jeg startet for snart 5 år siden er jo å få en blogg med mange lesere. Å skrive er noe jeg alltid har likt veldig godt, derfor er det viktig for meg at noen viser meg "Ja Sandra, du er flink til å skrive" og motivere meg til å fortsette. Det burde ikke være nødvendig med motivasjon hvis jeg liker det, men det er noe med at folk setter pris på det du deler og viser at de bryr seg. 

 ♥ Hvis du vil følge meg på Instagram kan du klikke HER 

I perioder har jeg prøvd å lage videoblogg i et forsøk på å få flere lesere og variere innholdet på bloggen. Dette krever en del mere tid og du må by på deg selv. I starten merket jeg at å være foran kamera ikke var helt min ting, men nå har jeg blitt mere komfortabel med det også. Videoblogging er ganske gøy og hvis du har mistet motivasjonen til å skrive, er det letter å sette seg foran kamera og snakke i stedet. Mye av grunnen til at jeg ville bli bedre på videoblogg er at jeg var med på FML. 

♥ Hvis du vil følge meg på youtube klikker du HER  

Snapchat er en veldig morsom app og den gjør det veldig enkelt å holde kontakt med venner på en morsom måte og se hva de driver med. Selv er jeg ikke så stor bruker av snap til tider, men jeg ønsker  også å bli mere aktiv der.

♥Hvis du vil følge meg og livet mitt på snap kan du legge til andreeasg93 

 
 


Den viktigste plattformen for meg når det kommer til bloggen er garantert facebook! Det er der jeg har fått mest ut av å dele innleggene mine og vet at folk har sett og lest. Nå har jeg endelig fått fan-pagen min opp å gå igjen, så da gjenstår det å se om man får noen fans da? 

♥ Hvis du vil følge meg og få med deg alle innleggene, kan du søke opp "Sandrisas.blogg.no" og trykke "Liker" 

 

♥ Følger du med meg? 
♥ Hva er dine sosiale medier? 

Dette er takket være dere!God morgen!

I går publiserte jeg et innlegg som maaaaange leste, det var helt sykt. Dette var kanskje mye på grunn av at jeg delte det på alle mine sosiale medier, men det er jo sånn man kommer noe sted med bloggen. I dag sitter jeg og er stolt fordi jeg endelig har oppnådd det de aller fleste bloggere drømmer om, nemmelig å komme seg på topplisten! Hele 452 var innom bloggen og 325 leste innlegget. Lille meg har endelig klart å klarte meg opp til 163. plass og det er stort. Ikke nok med det, men jeg er også på 116.plass på bloggtoppen, 106. plass på aktiv,  57.plass på 18-24 år og plass nr. 136. over alle jentene. Det er dette jeg jobber for med bloggen og det har tatt meg nesten fem år å oppnå dette. Dette er takket være dere lesere som tar turen innom bloggen min hver dag og til de som legger igjen en hyggelig kommentar i ny og ne. Jeg hadde aldri klart dette hvis det ikke var for dere, så tusen takk til alle dere lesere! Selv om jeg vet at dette bare kommer til å vare i en dag, så gjelder det å sutte på karamellen så lenge det varer, for dette var virkelig gøy! 

♥ Har du vært eller er på topplisten?

Sandra

 

Det er enkelt å si "Ikke bry deg" 

God morgen ♥

På trikken, på t-banen og ja, unasett hvor jeg går så har jeg tanker om hva alle andre mener om meg. Jeg vet at det er mange som klarer å la være å bry seg om dette, men for meg har jeg aldri klart å legge det til siden. På grunn av min bakgrunn fra barneskolen og ungdomsskolen har jeg slitt med det psykiske. Tidligere har det vært fordi jeg var så innmari tynn og folk kunne lure på om jeg hadde anoreksia. Senere var det fordi jeg ble utstøtt fra vennegjengen. Nå er det ikke dette det handler om, men ting som dette henger igjen unasett om man ikke vil det. Det er rart hvordan de minste ting kan virke inn på psyken og gjøre en dag dårlig.


Nå sliter ikke jeg med psyken sånn at jeg får hele dagen min ødelagt bare fordi om noen ser litt rart på meg, men jeg merker at fordi jeg har slitt med synet på kroppen min, føler jeg at alle ser rett gjennom meg. Det er enkelt for andre og si "Ikke bry deg" om hva folk uttaler seg om ditt utseende, men for de som sliter er dette langt ifra så enkelt. Jeg tror at alle med hånda på hjertet kan si at de en eller anna gang har brydd seg om hva andre sier om deg. For de som aldri har hatt det sånn, jeg tror det er unaturlig. Jeg vet med meg selv at jeg bryr meg om hva andre mener om meg og det er teit. At vi bryr oss om dette, burde egentlig ikke være et tema. Vi er alle forskjellige og vi har alle våre egne problemer, så hvorfor skal vi bry oss om hva alle andre mener?.  

♥ Hva tenker du om dette?

Sandra

 

Hjelp blogg.no og vinn 10.000 kr

 

I dag har jeg begitt meg ut på en helt ny oppgave som jeg aldri har prøvd meg på før! Blogg. no annonserte et innlegg om at de skal gjøre om hjemmesiden sin og dermed ville lage en liten ide-myldring ut av det. De som vil kan sende inn forslag til hvordan den nye hjemmesiden skal se ut og være med i trekningen av en pengesum på 10.000 kr. Dette er jo midt i blinken for meg som faktisk har lyst til å jobbe med noe i denne retningen senere i livet. Har funnet ut at det hadde vært gøy å kunne få jobb hos blogg.no når jeg er ferdig utdanna. Unasett, jeg hivde meg over utforfringen med iver og styra og ordna i Photoshop for  å lage en ny look. I e-posten hvor jeg sendte med malen, skrev jeg i tillegg hvordan jeg har tenkt i forhold til design. Dermed blir det spennende å se hvor mange som blir med på denne utfordringen og hvem som til slutt sitter igjen med summen på 10.000 kr.

♥ Er du med i denne utfordringen?
♥ Hvordan vil du at den nye siden skal se ut?

Sandra
 

Liebster Award - ble det deg?

God søndag kveld!

Jeg har i dag blitt nominert av Kristipedersen til en Liebster Award. Dette er visst en ny trend blant bloggere som jeg ærlig skal innrømme at jeg ikke har fått med meg. MEN det er uansett veldig gøy å bli nominert! Hun vil gjerne at vi som er nominert skal lage et innlegg hvor vi svarer på de samme spørsmålene som hun ble stilt. Trenden går ut på at bloggere nominerer hverandre til å svare på 11 spørsmål. 

 

♥ Hvorfor blogger du ?

Jeg blogger først og fremst fordi jeg elsker alt som handler om digitale duppe ditter og den digitale verdnen. Når jeg ble introdusert for bloggverdnen var det helt naturlig for meg å prøve noe nytt og jeg har jo nå drevet på i 5 år snart, så det viser jo at det var noe for meg. 

♥ Har du noen hobby?

For øyeblikket har jeg ingen hobby, men jeg har alltid vært veldig glad i å ta bilder, noe jeg ikke kommer til å slutte med i nærmeste fremtid. 

 

♥ Ville du helst vunnet i lotto, eller funnet den perfekte jobben?

Det var litt av et spørsmål ja. Nei, jeg ville nok helst funnet den perfekte jobben! Å vinne i lotto betyr mye penger og mange tenker at de da ikke trenger å jobbe noe mer. Et helt liv uten å jobbe er nok ikke det optimale for min del, hehe. 

♥ Hva er du mest redd for?

Jeg er mest redd for at jeg kan miste de som betyr mest for meg i hele verden.  

♥Vil du ha barn, og isåfall hvor mange?

Jeg vil gjerne ha barn. Selv er jeg i en alder hvor mange av mine jevnaldrende får unger i fleng og man kan jo ikke annet en å bli babysyk. Hvis jeg får barn vil jeg ha to stykker. 

♥Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10 år?

Om 10 år har jeg fått meg min egen drømmejobb, flyttet inn i eget hus med Gjermund, vi har giftet oss og kanskje fått barn. Er tross alt 33-34 år om 10år! Det blir spennende å se hva fremtiden bringer. 

♥Hva liker du å lese om på andre sine blogger? 

På andre sine blogger liker jeg å lese om hverdag, inspirasjon og konkurranser. Også må en blogg inneholde bilder for at jeg skal kunne fatte interesse for å lese videre. 

♥Hva har vært den mest avgjørende beslutningen i livet ditt så langt?

Jeg har to store beslutninger som jeg har tatt hittil i livet og det er 1: Da jeg bestemte meg for å oppsøke mine røtter i Romania og at jeg bestemte meg for å møte de, og 2: I høst da jeg og Gjermund skulle flytte sammen. Jeg var ganske redd for å ta den avgjørelsen.  

♥Hvordan ser drømmejobben din ut?

Jeg har alltid vært veldig fan av Law&Order SVU og nå vil sikkert noen tro at jeg vil jobbe i politiet. Det handler hvertfall om noe av det samme. Det jeg vil jobbe med er research i politiet. Det hadde vært så kult, tenk deg å skulle få beskjed om å finne bakgrunnstoff om en kriminell for eksempel, og bare dette kan være med å gjøre at etterforskere osv kanskje finner den mistenkte. Jeg elsker tanken av å kunne være til nytte på en sånn måte. 

 

Videre vil jeg nominere helenenordvik.blogg.no, xplor.blogg.noeveliin.blogg.noidaoverland.blogg.nobeccaalexandra.blogg.no, ict.blogg.no, martheborge.blogg.no, stina.blogg.nol0ve.blogg.no, torilhornnes.blogg.no og folke91.blogg.no. Dere skal da lage et innlegg hvor dere svarer på de samme spørsmålene og nominerer 11 nye bloggere som dere vil skal svare på disse spørsmålene. 

 

♥Sandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du kan, kan jeg!
 

God morgen!

I dag vil jeg skrive om noe jeg syns er litt latterlig her i bloggverdnen og det fikk meg til å få en ny boost om at denne bloggen lever i beste velgående. Ser dere at jeg har laget meg ny header? Ja, jeg har laget den helt selv og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Men for å holde oss til dagens tema, er det vel bare å begynne. 

Har dere lagt merke til hvordan toppbloggerne kan blogge om hva som helst og ennå få over 100 kommentarer på det innlegget?. Hva sier det om toppbloggerne og ikke minst leserne?. Det betyr faktisk at leserne kanskje ikke bryr seg så mye om hva bloggeren skriver om...eller? På den andre siden skriver toppbloggerne om akkurat det samme som alle andre bloggere, hva er spesielt med det? Hvordan får Sophie Elise over 5000 sidevisninger i løpet av en dag og jeg bare 100? Vi skriver jo om akkurat det samme?....eller gjør vi ikke det?. Men hvis det ikke er dette, da må vi begynne å se hva som er forskjellen på oss da. Jo, Sophie Elise har bootox, silikon og extensions. Har jeg noe av det? Nei. Kanskje det er det da? Hvis det er det som skal til for å bli en toppblogger vil jeg ærlig si at verden har blitt syk! Sånn skal det ikke være. Nå skal jeg være ærlig. Kjære Sophie Elise, hvis du kan blogge om hva som helst og bli toppblogger, da kan jeg også bli en toppblogger!. Akkurat nå kan jeg se for meg hva hun ville sagt hvis hun leser dette innlegget. Hun hadde ledd av meg og tenkt at hun der er bare sjalu og godtet seg over at jeg aldri vil bli en toppblogger. Sannheten er at hvem som helst kan bli en toppblogger hvis de bare legger nok arbeid i bloggen sin. Det handler ikke om hvordan man ser ut, men hvordan man fremstiller seg. Jeg fremstiller meg akkurat sånn jeg er og det er det som burde være på toppen. Så kjære alle toppbloggere der ute, hvis dere kan, kan jeg!. 

 

Sandra

Videoblogg - Er det tingen?

 

Hei!

Nå har jeg prøvd meg igjen på en videoblogg, noe jeg håper at dere vil like. jeg ser jo selv at det er ting som jeg må jobbe med. Jeg har naturlig mørk stemme, så jeg høres kanskje litt dyster ut, men jeg er faktisk veldig glad, hehe. Håper dere liker den!

♥ Hva syns du om videobloggen?
 

Sandra

We try again - Meld deg på!

Hei!

I går var jeg litt dum som blogget tre innlegg, for da ble ikke det første innlegget fremmet så mye som jeg hadde håpet. Dermed prøver jeg igjen. Jeg vil sette i gag en bloggrunde hvor dere kan melde dere på ved å skrive bloggadresse og navn i kommentarfeltet. Det vil bli trukket en vinner neste fredag, sånn at dere har litt tid til å melde dere på og gjerne dele innlegget med andre. Hvor flere som er med, hvor morsommere blir det for meg å velge ut en heldig vinner som får et eget innlegg her på bloggen med bilde. 

♥ Hva er bloggen din?

Sandra

Du er falsk

God kveld!

Nå ligger jeg på sengekanten og vil skriveve et innlegg om noen av de store bloggene i norge. Som tidligere nevnt har jeg nå sett bloggerne fra starten av og jeg må bare si, fy fader så mye rart! Som alle andre har jeg mine favoritter og noen jeg ikke liker like godt. Det er ingen tvil om at jeg virkelig elsker komikerfrue og styleconnection. Dette er da Marna og Kristin. Måten de formidler ting på er så innmari morsomt å se på og jeg får meg både en og to gode latterkramper i løpet av hver episode. Sophie Elise har jeg likt mindre fordi hun fremstår som selvopptatt og arrogant. Det virker som hun ikke setter pris på det andre gjør for henne og hun er mere på st alt skal handle om henne hele tiden. Anna er bare blitt toppblogger fordi hun fikk barn i ung alder, men hun er heldigvis veldig naturlig! Suzanne er ei skikkelig tøff dame som driter i hva andre mener, hun går sin egen vei. Det som imponerer meg mest med bloggerne er hvor mye de gir av seg selv for at leserne skal bli fornøyde! Det står det skikkelig respekt av. Nå er jeg snart ferdig med sesong 4 og kan kose meg med årets sesong. Hvis jeg hadde fått tilbudet om å være med på et sånt program hadde jeg lett sagt ja. Heldigvis for meg har jeg jo nå erfart hvordan det er å være på TV skjermen og jeg kunne godt tenkt meg å gjøre det igjen. Men den drømmen er langt borte og jeg har lite tro på at min egen blogg kommer til å bli så kjent.

Hva syns du om bloggerne?

Sandra

Ukens blogg - meld deg på!

God morgen!

Det er onsdag morgen og jeg føler meg ganske fresh egentlig. Sovet godt og snart skal jeg spise frokost. I dag er det en spennende dag på skolefronten. Vi skal nemmelig på informasjonsmøte om 3.året, som da allerede er til høsten. Vi skal ha et valgfag hvert semester og det er disse vi skal få info om i dag. Vi kan velge mellom følgende valgfag:

♥ Web Development

♥ Barn, medier og bibliotek

♥ Internasjonalt prosjektarbeid: BOBCATSSS

♥ Mellom forandring og forankring: Endringsledelse i bibliotek

Dette er et ganske stort valg som skal tas og jeg håper at jeg får nok positiv informasjon om det jeg har mest lyst til nå ut i fra titlene. Slevfølgelig så er det Web Development som virker mest interessant for meg, men jeg er også åpen for Barn, medier og bibliotek. Det blir spennende å se hva en ender opp med til slutt. 

Men grunnen til dette innlegget egentlig er at jeg skal sette i gang ukens blogg. Det er lenge siden dette har vært oppe på bloggen og jeg merker at det stadig er nye mennesker som melder seg på fordi det går en stund mellom hver gang. Hvis du vil bli ukens blogg er det bare å skrive navn og bloggadresse i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt. Hvis det blir mange som melder seg på kan det hende jeg velger flere. Håper alle dere der ute får en fin dag!

♥ Vil du bli ukens blogg?

Sandra

Les mer i arkivet » Februar 2018 » November 2017 » Oktober 2017