Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jentekveld

  • 16.07.2017 - 17:03 

God søndag ♥

For en god stund tilbake, før jeg var ferdig med studiene var jeg inne på tanken om at jeg ville ha en jentekveld. I fjor sommer var jeg hos en god studievenninne som inviterte meg og andre venner på akkurat dette. Det var så koselig, så i år tenkte jeg at det kunne jo jeg gjøre også. Først var jeg bare stressa og tenkte at jeg sikkert ikke orket det når det kom til stykket, og siden folk kanskje allerede hadde lagt planer, at ingen kunne komme. Uansett, dette fikk jeg jo ikke svar på hvis jeg ikke prøvde. Dermed opprettet jeg et arrangement på Facebook hvor jeg inviterte mine nærmeste venner her hjemme og fra studietiden i Oslo. Jeg ble veldig glad når det kom både et, to og tre varsler om at folket ville og kunne komme. 

I går var det duket for jentekveld og det ble så koselig! En god venninne fra studiet ble også overnattingsgjest. For at vi skulle utnytte tiden mens hun var, møttes vi ved 15.tiden i Brumunddal for å spise middag før vi dro hjem til meg. Det ble middag på Dala's Resturanthus, hvor jeg spiste nydelig pasta Romana. Før vi spiste gikk vi litt å tittet i butikker og jeg måtte jo vise frem hovedgata i Brumunddal, hehe. Videre var det bare å komme seg hjem, dekke på og skifte. Vi fikk til og med tid til å ligge litt i ettermiddagssola på trampolina før de andre gjestene kom. På forhånd hadde jeg skjært opp paprika og stangselleri, jeg ba gjestene ta med seg en ost hver + eget drikke for de som skulle drikke vin. Selv stod jeg for kjeks, mineralvannet og godteri. Det ble en koselig kveld, og jeg tror gjestene koste seg like mye som meg! Det var koselig at det ble krysset nye bekjentskaper, i den forstand at venner av meg fra ulike områder kunne møtes, når de ellers bare har hørt meg prate om dem. Denne kvelden var faktisk så koselig at jeg kan godt tenke meg å invitere til dette neste år også, men først (i følge noen av gjestene mine) så må jeg nok invitere til innflyttingsfest når jeg har kommet meg til rette på Dokka. 

 

Sandra

hits