Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Mine to favorittbloggere

  • 11.07.2017 - 08:00

God morgen! ♥

Jeg har alltid hatt en del ønsker med bloggen. En av de er å engasjere leserne mine og få feedback på innleggene mine. Så i dag tenkte jeg å dele mine to favorittbloggere med dere! 


For det første, hvem blir vel ikke glad av å møte dette når man klikker seg inn på en blogg? Jeg kjenner at jeg blir direkte glad hver gang jeg åpner bloggen til Kristin. Jeg blir glad fordi jeg vet at nå skal jeg få lese noe som jeg vil le av, jeg vil smile og bli skikkelig imponert. Denne dama er virkelig vært å få med seg og jeg skulle ønske jeg hadde møtt henne live. Har du ikke vært inne på bloggen hennes ennå, så kan du se den HER. Kristin skriver om alt mulig rart, men hun er nok mest kjent for styleconnection, noe som er et veldig bra navn by the way. En blogger som kristin kan få en hver til å smile, le seg ihjel eller tenke "fy fader så bra". Nei, hun er rett og slett amazig og jeg digger både henne og bloggen. Stine Skoli er min favorittblogger nr.2, men hun stiller på lik linje med Kristin altså. Jeg blir mektig imponert om denne dama også, men på en annen måte. Tenk dere å bare kunne tenke "I dag vil jeg være litt kreativ" også bare sy seg en kjole. Hehe. Det er dette inntrykket jeg har dannet meg gjennom bloggen hennes. Hun boltrer seg i kreativitet, enten det er å sy sin egen brudekjole!!! eller lage nye "lekeapparater" til kaninene i hagen. Også har vi jo selve grunnen til bloggnavnet og hele bloggen, Otilie og Olivia. De to skjønne jentene som med glede (ser det ut som) poserer for at mamma'n skal kunne få vist frem sine sydde plagg. Hun skriver gode historier, og igjen, jeg sitter å måper av hva Stine får til. Takk for at du blogger, takk for at du deler, takk for at jeg får følge deg! 

 

Sandra

Siri Kolstad

11.07.2017 kl. 23:08
Fine blogger! Selv leser jeg ingen av dem fast, men jeg er stor fan av Caroline Berg Eriksen, Martheborge og Idawullf! :)

Sandra G.

12.07.2017 kl. 07:35
Siri Kolstad: Ja, det er fine blogger :) jeg leser de to første du nevner men ikke fast :)
hits