Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Fotoshoot

  • 09.07.2017 - 21:08

God kveld ♥

I går kveld snakket jeg med Markus, en god venn av meg. Vi kan sitte i timesvis på Skype å snakke om alt mulig tull og fanteri. For de av dere som ikke vet hvem Markus er: Tadaaaa!! Markus og jeg har visst om hverandre siden vi var små, siden vi begge er adoptert fra Romania og fedrene våre jobber i samme firma. Det var allikevel ikke før i 2013 at våre veier skulle begynne å møtes. Siden da har vi holdt kontakten og funnet på mye morsomt. Vi deler fotointeresse, selv om Markus har eget fotofirma, er grafiker, og er i en helt annen fotoskala enn meg.

Jeg har alltid slitt med å bli fornøyd med bloggen min utseendemessig. Enten har ikke headeren vært bra nok, eller så har jeg savnet å få vist hvem jeg er gjennom bilder. Det som er fint med Markus, er at han er engasjert i bloggen min og dermed blir det også enklere å kunne få hjelp. Dere skulle nesten sett oss i går kveld, hvor vi diskuterte hvilken outfit jeg skulle ha på meg. Jeg dro frem plagg på plagg for å vise det til Markus på Skype, med beskjeder tilbake som "Nei, den der kan du bare glemme" og "Nei, hvis du har på deg den kommer du til å forsvinne med bakgrunnen". Kl.10.30 i dag var vi på vei til location for å ta både bilder til header, nytt profilbilde på Facebook og dette innlegget. Vi er et godt team til både til planlegging, ideer og hvordan vi skal løse ting best mulig, for å få de beste bildene. Jeg er evig takknemmelig for at jeg har Markus, som venn og en person som vil hjelpe meg å få bloggen opp og frem. Å gjøre en blogg teknisk god er viktig. Vi ble veldig fornøyd med bildene og jeg vil gjerne dele noen av de med dere. 

Markus sin blogg kan dere se HER ♥ 

 


 

Ha en fin kveld videre ♥

Sandra

Ine

10.07.2017 kl. 09:06
Fine bilder! Hvor er de med alle fargene tatt? :)

Sandra G.

10.07.2017 kl. 12:35
Ine: Takk :) Det med alle fargene er tatt ved inngangen til Mørkved skole :)
hits