Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jeg følger deg ikke lengre

  • 08.07.2017 - 16:00 

Kjære toppblogger Anna

Du startet med en fin og godt skrevet blogg for mange år siden, hvor vi fikk innblikk i din hverdag som ung mamma til Michelle, og senere William og Lucas. Jeg syns alltid det var spennende å klikke meg inn på bloggen din, for å se hva dere hadde bedrevet dagen med. Du delte helt vanlig hverdagslige opplevelser og jeg koste meg når jeg leste bloggen din. Ettersom tiden har gått, har du endret både livsstil og hvordan du fremstår på bloggen. Det er trist å se at i utgangspunktet en så bra blogg, blir "ødelagt" fordi det blir fokusert på, for meg, helt feil innlegg. Det er klart jeg skjønner at du er en toppblogger, du lever av det og du gjør alt i din makt for å opprettholde dette. Allikevel blir det ikke interessant å lese en blogg som kommer med overskrifter, som lurer leserne bare for å få et klikk for å holde seg på toppen. Det er ikke en god blogg, spør du meg. Nå skal jeg heller ikke ta alle under en kam her, men når du er toppblogger burde du fremstå riktig. Du skriver innlegg hvor du klager over hvor mye hat du får for bloggen. Er det egentlig rart? I mine øyne, nei. Det blir en ond sirkel. Først gir du leserne dine falske forhåpninger for å få klikk, så blir leserne dine sure for det og uttrykker misnøye. Til slutt blogger du om misnøyen leserne dine har, selv om du godt vet at det er du selv som har satt både deg og leserne dine i denne posisjonen. Dette er ikke et hat-innlegg, tro meg. Jeg bare vil vise at hvis du hadde holdt deg i det sporet du startet, så ville kanskje misnøyen vært mindre, kanskje du kunne sluppet alle de stygge kommentarene osv. Jeg har lest bloggen din i så mange år, men nå merker jeg at til og med jeg begynner å innse at du kanskje blogger mer for klikk enn for å vise oss alt det fine som skjer i livet ditt. Du har vært og er sikkert en god blogger for mange, men jeg følger deg dessverre ikke fast lengre. 

Hilsen Sandra 

Jannicke

08.07.2017 kl. 16:09
Veldig enig med deg - men husk også hvor mye man vokser som person fra man er 14 til man er 21 år. Ekstremt mye forandrer seg i denne perioden, så at hun har endret livsstil er ikke så rart :)

Sandra G.

08.07.2017 kl. 17:28
Jannicke: Jeg ser jo helt klart at man forandrer seg fra man er 14 - 21, MEN det hadde ikke trengt å påvirket måten hun velger å legge frem ting på :) Var bare det jeg mente sånn for å sette det i sammenheng.

08.07.2017 kl. 21:30
Jeg er så enig med deg! Jeg var også en som leste bloggen hennes, men alle disse clickbaitene blir jeg galen av!

Hele Anna har tapt seg synes jeg..

Sandra G.

09.07.2017 kl. 01:54
Anonym: Tror det er mange som sitter med den samme tanken desverre.

Ariel C

09.07.2017 kl. 00:26
Helt enig, bra skrevet! Har fulgt henne lenge, men etter hun omtrent bare har clikbait gidder jeg ikke lengere.

Sandra G.

09.07.2017 kl. 01:53
Ariel C: Nei, det gjør noe med bloggen!

Julia Sofie

09.07.2017 kl. 03:55
Helt enig med deg, jeg begynte å følge henne for 3 år siden, men sluttet helt for vel 1 år siden da jeg og følte alt handlet kun om klikk.. Heg syns ikke hun er noen god blogger lengre når hun syter og klager i meste alle innlegg hun skriver..

Sandra G.

09.07.2017 kl. 08:20
Julia Sofie: Nei, hun har mistet mange lesere og hun har mistet litt av seg selv på veien når det gjelder bloggen.
hits