Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

1,2, 3 - nå skal jeg det skje!

  • 28.06.2017 - 22:40

Hei! ♥

Endelig er jeg tilbake bak tastaturet til bloggen igjen! Hoho, det begynner å bli en stund siden sist og jeg kan love dere at det har skjedd mye siden den gang. Så hvor skal jeg starte montro? Hmm?.Jo! Det siste halve året har gått med til siste innspurt på bachelor og eksamener. Det har gått veldig fort, samtidig som tiden har stått stille til tider. Ved siden av studiene har jeg vært en ivirg jobbsøker, og jeg må vel si at jeg har søkt litt over alle hauger. Det skal sies at jeg har sendt så mange søknader at til slutt hadde jeg ikke helt oversikt, men det har jo vært avslag på avslag så det har ikke gjort så mye.

I april derimot fikk jeg en tlf fra Dokka videregående skole! De lurte på om jeg ville komme til intervju hos dem. Det var utrolig spennende å endelig få et svar hvor jeg kom videre. Rett etter påsken var jeg på intervju på en 60% stilling som bibliotekar, og der kom det frem at jeg var en av tre stykker som skulle intervjues. Jeg syns jo dette var veldig stas, og jeg følte at jeg besvarte spørsmålene så godt jeg kunne. Etter en uke ble jeg oppringt med den gledelige nyheten om at stillingen var min hvis jeg ville ha den! Tenke seg til, at jeg skulle klare å få meg en fast jobb og det FØR jeg var ferdig utdannet! I tillegg var det 20 andre søkere. Det gikk ikke helt opp for meg med det første, men nå er jeg selvfølgelig veldig takknemmelig for den jobben jeg har fått. Det blir nytt, spennende og med en ny tilværelse på nytt bosted. Det er viktig for meg å vite at jeg har alt i orden, så jeg var raskt ute med å prøve å finne meg et koselig bosted i samme slengen, og innen mai var omme hadde jeg fikset det også! Dermed er jeg å finne på Dokka fra august måned hvis noen vil ha tak i meg, hehe. Nå er vi snart inne i juli måned. I løpet av juni har jeg bestått alle eksamner og bacheloroppgaven, så nå er jeg offisielt en bibliotekar! Det har ikke gått helt opp for meg ennå det heller, men det er en god følelse å ha utdannelsen i boks! Jeg føler meg heldig som har fått meg en utdannelse, jobb og sommerjobb. I hele juli skal jeg jobbe på Stange, som både i fjor og første året av studiet. Forskjellen i år er at jeg nå er ansatt som bibliotekar og ikke ?bare? bibliotekassistent.  Jeg trives så godt på Stange og gleder meg både til jobben og samvær med hyggelige kollegaer. I tillegg prøver jeg å planlegge og bli inspirert til noe vi kan gjøre for eller sammen med barna som er innom i løpet av sommeren. Hvis du sitter inne med noe, så er det bare å si ifra, for her tas alt i mot med stor takk! :) 

PS: Nå skal jeg prøve å komme meg ordentlig tilbake til bloggen, så følg med! 

Sandra

hits