Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

The fame of Instagram

  • 07.02.2017 - 08:00

Follow my blog with Bloglovin

 God morgen!

Det er ikke så enkelt å bli toppblogger, det er noe jeg har skjønt. Selv om jeg antagligvis aldri kommer til å leve av bloggingen, så er drømmen fortsatt å kunne tjene en liten slant på det ved siden. Drømmen er der og den kommer jeg ikke til å gi opp med det første. I stedet ble jeg sittende å google om andre måter man kunne tjene penger på, da jeg kom over Instagram. Det er mange som har klart å skaffe seg et hav av følgere der også, som fort fører til spnsorer for å legge ut et fint bilde med en fengende tekst. 

Selv har jeg brukt Instagram ganske flittig de siste årene, uten å tenke på at dette kan være en inntektskilde. Jeg liker jo å ta bilder, jeg er flittig bruker og er det noe jeg føler at jeg mestrer, så er det faktisk Instagram. Anyway, det jeg skulle frem til her er at i går la jeg ut noen bilder bevisst med tanke på å få litt flere følgere. I løpet av dagen la jeg ut fire bilder. Det resulterte i sju nye følgere. Dermed, hvis jeg legger ut  to-tre bilder hver dag, og vi antar at jeg får rundt sju nye følgere .....ja, skal vi se, ja da er vi oppe i 49 nye følgere i uken, også ganger vi det med en måned, så er vi oppe i 196 nye følgere i måneden, og i løpet av et år kan jeg da få 2 352 nye følgere. Tenk det dere. Dette er jo bare sånn hvis og omatte, men dette er jo virkelig en målrettet plan for hvordan både du og jeg kan skaffe oss flere følgere! Hvis du vil følge meg i det målrettede arbeidet mot flere følgere, kan du joine meg på @andreeasg93. Jeg tar også gjerne imot tips til andre jeg kan følge! 

Hva heter du på Instagram? 

Sandra

 

Monica

07.02.2017 kl. 08:19
Følg meg på monicaeide76

Sandra G.

07.02.2017 kl. 08:52
Monica: Det skal jeg gjøre :)

07.02.2017 kl. 08:40
Det er faktisk noe ikke jeg har tenkt på , hmm for vel bli merre aktiv på instagram ! .. Jeg heter Amal_belaaouam på instagram 😊

Sandra G.

07.02.2017 kl. 08:53
Anonym: Da er det ikke bare jeg, hehe :) Ja, det kan faktisk være en idé det altså :) Skal følge deg (y)

Iselin Renée

07.02.2017 kl. 11:58
Fine bilder, jeg heter iselin_renee på instagram :)

Sandra G.

07.02.2017 kl. 12:02
Iselin Renée: Takk :) Skal følge deg (y)

Monika

07.02.2017 kl. 13:07
Jeg heter lykkejeger1 på instagram, følg meg gjerne! Skal sjekke ut din tilbake selvfølgelig! :) Selv følger jeg ofte profiler jeg blir inspirert av, som har mange fine bilder eller på en annen måte gir meg noe i hverdagen. Jeg syntes man noen ganger kan se litt gjennom det hvis noen prøver veldig hardt å få flere følgere, tenker det beste er å fokusere på hvorfor noen skal følge akkurat din blogg/instagram, og kanskje jobbe med å få en fin feed hvor ting matcher litt bilde- og lysmessig, det syntes jeg er vakkert! Masse lykke til! :)

Sandra G.

07.02.2017 kl. 14:19
Monika: Takk :) Jeg tenkte bare det var morsomt å se om det faktisk er sånn at det er enklere å få følgere på Instagram enn på blogg :) skal følge deg ??
hits