Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Konkurranse med @nakdfashion

  • 06.02.2017 - 17:00

I samarbeid med Rabble

 


(Trykk på bildet, så kommer du til rabble.no
 

Hei!

I dag vil jeg dele en superfin konkurranse med dere lesere! Rabble har gått inn om et samarbeid sammen med NA-KD  til en konkurranse på Instagram. Konkurransen gir 10 heldige vinnere et valgfritt plagg fra NA-KD sine supre kolleksjoner. Da jeg klikket meg inn på siden deres ble jeg så glad, fordi de har et bredt utvalg av ulike plagg. Hvor kult hadde det ikke vært å vinne en kul jumpsuits, som denne HER , eller hva med en enkel og lekker kjole, som denne HER. De tilbyr også veldig mange forskjellige kategorier, alt fra kjoler til badetøy. I tillegg, kanskje litt utradisjonelt finner du bøker! Det ble jeg overrasket over, men det gleder jo en snart ferdig bibliotekstudent! Hehe. Det er rett og slett veldig mye fint på denne siden, noe for alle og en hver. Jeg kunne lett sittet å bladd meg gjennom side på side med flotte plagg! Derfor, når jeg så denne konkurransen var det ikke tvil om at jeg ville være med, og nå vil jeg at du kan bli med også! Det du må gjøre for å være med er veldig enkelt:

♥ Følg @RabbleOfficial og @nakdfashion på Instagram

♥ Finn bildet ↑ i dette innlegget på @RabbleOfficial, lik det og kommenter med et hjerte i kommentarfeltet

Så enkelt er det! De 10 heldigve vinnerne blir kåret den 10.2, som da kan velge fra disse ulike kolleksjonene :  

NA-KD ♥ NA-KD Exclusive ♥ NA-KD trend ♥ NA-KD Swimwear ♥ NA-KD Shoes ♥ NA-KD Party ♥ NA-KD Lingerie ♥ NA-KD Boho ♥ NA-KD Basic ♥ NA-KD Accessories. 

Tar du utfordringen og blir med på konkurranse? 

Sandra 

 

 

Marte Johannessen

06.02.2017 kl. 22:38
så gøy :)

Iselin Renée

08.02.2017 kl. 10:42
Så gøy :)
hits