Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jeg ler godt av dere - Takk!

  • 04.02.2017 - 19:38

God lørdag kveld!

Mens jeg sitter å koser meg med en bit med brownies trykker jeg meg inn på bloggen til Pappahjerte, som er en av de faste på bloggrunden min. Denne bloggen har jeg fulgt helt siden han kom opp på topplisten, og siden er han blitt fast lesestoff. Jeg takker virkelig Peter for at han er blitt en del av bloggverdnen, kommet seg opp og frem. Han er et eksempel på en veldig veldig god blogg. Hvordan han får helt vanlig hverdagshistorier til å bli hysterisk morsomme! Jeg tar meg selv ofte i å le når jeg leser denne bloggen. I det jeg tar meg en ny bit med brownies trykker jeg meg inn på Konatil som er en blogg jeg har begynt å følge nå nylig. Christina skriver også godt, selv om hun ikke bruker like mye humor. Det gjør ingenting! Det er nok ganske bra, tror jeg. Som vinner av prisen årets stjerneskudd på Vixen, viser hun at er det noe de begge klarer, så er det å blogge. Jeg priser meg lykkelig over at dere har tatt blogging til nye høyder - og jeg vet at hver gang jeg trykker meg inn på bloggene deres, så får jeg meg en god latter! ....Såååå det er kanskje ikke så lurt å ha munnen full av brownies hvis du skal lese disse bloggene, det kan fort føre til at den blir sittende fast et sted der nede. 


Ha en fin lørdag kveld! 
Sandra

Marte Johannessen

04.02.2017 kl. 21:35
så skal skjekke det ut. Ha en fin kveld herlige deg <3

Pappahjerte

05.02.2017 kl. 23:53
Hallais! Wow, så utrolig trivelig med shoutout :-D Tusen tusen takk, blir jo helt smigret her man sitter. Føler meg litt væl inhabil til å si noe om min egen blogg, men kan i hvert fall se meg enig i at Christina er en fryktelig dyktig blogger ;-)

/ Ha en makaløst god kveld!! #highfive
hits