Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Alle burde blogge i løpet av livet - jeg kommer alltid tilbake

  • 02.02.2017 - 19:50Hvis du finn asosiasjoner til denne sangen når du leste overskriften på dette innlegget så klandrer jeg deg ikke, hehe! Var nemmelig det første jeg tenkte på når jeg kom på overskriften. Jaja, anyway, nok om det. 

Her om dagen kom jeg til å tenke på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med å studere på bibliotek - og informsjonsvitenskap til våren. Bloggen bibliotekhjerte opprettet jeg mest for å kunne skrive om opplevelser gjennom siste året på bachelorstudiet, men hva når jeg er ferdig? Da vet jeg at jeg ikke vil ha like mye tilknytning til den bloggen. Det er en grunn til at jeg valgte å la denne bloggen bestå. Det er mange år med opplevelser, tanker, både på godt og vondt. Det føles godt å vite at jeg kan komme tilbake til denne plattformen. Jeg har tydeligvis lesere her også, selv om jeg ikke blogger her nå for tiden. Det overrasker meg like mye hver gang jeg titter innom her, at det alltid er noen som er innom til tross for at det ikke dukker opp noen nye innlegg. 

Jeg merker at det er enklere å logge seg inn på denne plattformen for å skrive et innlegg. Til tross for at det eneste som står i hodet på meg om dagen er store oppgaver og bachelor, kjenner jeg hvor godt det er å sette seg ned ved tastaturet for å skrive noe annet enn oppgaver. Det blir min avkobling, sammen med Law&Order, hehe. Ja, til tross for at jeg har sett alle episodene før, så ser jeg de gjerne igjen. Jeg tror at alle burde prøvd å blogge i løpet av livet sitt. Vi sitter alle inne med noe, ikke nødvendigvis for andre å lese det, men bare for å få det ut. Som med så mye annet, tror jeg vi blir en erfaring rikere ved å blogge. Javel? tenker kanskje du som leser dette, men jeg mener det. Da jeg startet å blogge var ikke jeg forberedt på å få stygge kommentarer. Jeg skulle ikke blogge om noe som gjorde at noen ville legge igjen en stygg kommentar på min blogg. Så feil kan man ta. Det har kommet stygge kommentarer på denne bloggen og det bare fordi jeg har ytret noe som jeg mener. Som blogger erfarer man at i mange tilfeller, hvor du blogger om noe vil alltids noen være uenige. Ikke noe negativt med det. Vi har lov til å være uenige. Det er her jeg mener at vi blir rikere på erfaringer. Vi får innput på det vi deler og av og til må vi kanskje innse at det finnes flere sider av en sak. 

Som nevnt før på denne bloggen har jeg alltid likt å skrive. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er, men det er en god følelse. Jeg håper at dere der ute inspirerer meg til å fortsette med bloggingen i tiden fremover. Jeg kommer alltid tilbake. 

PS: Du kan følge meg på Instagram eller Snapchat - @andreeasg93

Sandra

hits