Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jeg prøver noe nytt! - Takk for meg!

  • 13.08.2016 - 09:50

 

God morgen!

I dag er det en liten merkedag i min blogghistorie. Jeg begynte å blogge på blogg.no i 2011. Da var jeg 17år, jeg var nesten ferdig med 2.året på vgs og blogging var noe som var skikkelig gøy. Missforstå meg rett, å blogge er fortsatt  veldig gøy, men tankene mine om det å blogge har heldigvis endret seg siden den gang. Det har vært en lang vei for meg å gå når det kommer til bloggen og jeg har brukt utallige timer på å få den sånn jeg vil ha den. Nå føler jeg at jeg er på et stadiet hvor jeg har mistet litt kreativiteten med bloggen og leserne mine, derfor har jeg kommet frem til å prøve en ny plattform. Bytting av plattform kan virke litt skummelt og tanken på å måtte starte helt på nytt. Men av og til er det dette som må til for å få en ny giv til å blogge. Bloggingen er en del av livet mitt og jeg er ikke klar for å "legge opp", men jeg vil endre litt retning i min bloggverden. 

I går opprettet jeg derfor min nye blogg hos nouw hvor jeg heter Bibliotekhjerte. Jeg grublet litt på hva jeg vil med bloggen min i fremtiden og at navnet må kunne følge meg inn i fremtiden. Navnet mitt her på blogg. no har vært "Sandris" og det er fordi vennene mine kalte meg mye det, akkurat i den perioden hvor jeg opprettet bloggen. Da var jeg 17, nå er jeg 22 og jeg har forandret meg mye på disse årene. "Bibliotekhjerte" symboliserer hvilket studiet jeg går på for øyeblikket og at jeg er glad i å lese bøker. Det får også frem at jeg er veldig glad i biblioteket som en arena, møteplass for ulike mennesker. Jeg vil også rette bloggen min litt mer mot det faglige, om det historiske når det kommer til hvordan biblioteket har forandret seg gjennom tidene.

Jeg merker vemod når jeg skriver dette innlegget, fordi jeg vet at så fort dette er publisert, har jeg på en måte sluttet å blogge her på blogg.no. Det betyr at alt jeg har gjort med denne bloggen blir lagt vekk. Jeg ser at det er mange bloggere på nouw, så jeg vil nok komme meg inn i et samfunn der også, men det vil nok ta tid. Alt tar tid og jeg har lært gjennom å blogge i over fem år, at man må være tolmodig. Jeg håper at bloggen min har vært til glede og inspirasjon for andre bloggere og mennesker generelt. Det er også på sin plass med en liten takkerunde til mennesker som har påvirket meg som blogger. Det er noen bloggere som jeg vil trekke frem her. Peter som blogger på pappahjerte har gitt meg mye glede og motivasjon når jeg var nede og tenkte på å legge ned bloggen. Han gir inspirasjon til skriving av innlegg og har utrolig morsomme snaper! Anbefales å legge han til. Også må jeg jo innrømme at han er inspirasjonskilden til det nye bloggnavnet! Takk. Kristin på styleconnection som ble et forbilde når jeg så henne på bloggerne. Hun har en helt egen stil og en egen humor som man bare må bli glad i. Marthe på martheborge har gitt veldig mye inspirasjon når det kommer til mat og bilder. Jeg har vært facinert av hennes matlaging og bilder fra første stund. Hun skriver også veldig gode blogginnlegg. I tillegg har jeg jo fulgt mange andre bloggere som har gitt meg inspirasjon og motivasjon, men listen blir lang hvis jeg skal nevne alle. 

Å blogge er en kunst, akkurat som med andre ting. Ikke alle har det i seg å være glade skribenter. Mange er glade i å skrive, men bare til seg selv. Noen vil skrive for å endre verden, noen skriver for å vise seg frem som noe de ikke er. Det er mange grunner til at folk skriver. Selv har jeg prøvd å være så naturlig som mulig, ikke overdrive, ingen dramatiske overskrifter for å få flest lesere. Å blogge er en kunst, men det viktigste er å være seg selv. 

Tusen takk for meg! 

♥ Sandra 
 

katrine

13.08.2016 kl. 15:22
har hørt om flere som har gått over til den bloggplattformen og har positive erfaringer :)

Sandra G.

13.08.2016 kl. 18:39
katrine: så bra :) Ja, virker som en bra plattform så langt ??
hits