Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sørlandet har imponert

  • 12.08.2016 - 08:04

God morgen!

Først må jeg få si at mobilblogging er ganske genialt. Da kan man jo blogge hvor som helst og man er ikke avhengig av en PC/MAC. Veldig praktisk sånn som nå når jeg er på farten.

På onsdag dro vi fra Grimstad og videre mot Oslo igjen. Vi dro innom Tvedestrand, Gjeving og Risør hvor vi spiste lunsj. Vi ville egentlig se Lyngør, men vi visste jo ikke at det var en øy med det første, så det ble bare til at vi var nede ved havna i Gjeving.

Det siste bilde er litt morsomt. Da vi var i Risør gikk vi å tittet litt i vinduene og da kom vi over denne lampa i en antikvitetsbutikk tror jeg det var. Ihvertfall en butikk med gamle gjenstander. Det morsomme eller kule, alt etter hvordan man ser det, vi har sånne lamper hjemme i Brumunddal, bare at de er røde og grønne.

Kragerø imponerer meg også når det kommer til sjarm og jeg kan like godt flytte hit også jeg. Det er som jeg sa i forgie innlegg, jeg har forelsket meg litt i Sørlandet! De gamle husene, trange gater, små øysamfunn, svaberg og lukten av sjø. Vi har vært her i Kragerø siden onsdag.I dag går turen hjemover. Både mamma og pappa er litt skranglete, i den forstand at de er litt forkjøla blitt. Det har vært en uke med mye inntrykk men veldige fine opplevelser og ikke minst familiehygge!

Sandra

hits