Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Bare en smule forelsket

  • 10.08.2016 - 07:49

God morgen!

Jeg befinner meg for øyeblikket i Grimstad med familien. Jeg kom hjem på søndag fra Utøya og på mandag dro vi videre på tur.

Vi kom litt utpå kvelden på mandag, så da var det bare middag som stod på programmet. Vi visste ikke helt hvordan det så ut der vi skulle bo, og ble derfor veldig overrasket. Vi fikk et helt hus for oss selv! Med mange rom, stuer og to bad. Det er så gammeldags men koselig her i Grimstad og jeg falt rett og slett litt pladask for dette stedet!

I går startet vi dagen med frokost før vi dro ut på seiltur med båten på bildet over. Det var så koselig å sitte med utsikt inn i Skjærgården, alle holmene med de fine husene og feriehusene. Det ble litt kaldt for min del etterhvert selv om vi hadde sol, men det var en veldig fin opplevelse. Da vi kom i land og hadde fått summet oss litt, gikk vi litt rundt, spiste god lunsj før vi gikk opp til kirka.

Etter at vi hadde gått rundt ville foreldrene mine trekke seg opp i leiligheten, mens jeg ble med broder'n i 1 1/2 time til for å jakte på pokemon. Jeg spiller ikke dette selv, men da slapp han å gå alene. Kvelden ble brukt i huset og se på diverse grener i OL. I dag går turen videre til nytt sted og nye opplevelser!

Har du vært i Grimstad?

Sandra

hits