Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Det som må med til Utøya

  • 01.08.2016 - 11:17 

God morgen!

På onsdag reiser jeg og mange andre AUFere ut til Tyrifjorden på den vakre øya vår, Utøya. Det er igjen klart for sommerleir og jeg gleder meg masse! I fjor satt jeg med en litt uggen følelse når jeg skulle dit, mye fordi det var første gangen siden 2011. I år gleder jeg meg mye mere. Siden jeg var på leir i fjor, lærte jeg en del om hva jeg burde ha med meg og hva man nødvnedigvis ikke trenger.Det er kanskje din første leir på Utøya? Derfor tenkte jeg å vise dere min pakkeliste til årets leir. 

Pakkeliste

♥  Billett - Dette er det viktigste du tar med deg! 

♥ Drikkeflaske - Det kan bli varmt både ved ankomst, under leiren og hjemreise! 

♥ Liggeunderlag - Det er viktig å prøve å ligge godt når man sover i telt, selv om man som regel ikke gjør det

♥ Sovepose

♥ Varme klær for fuktige og kalde netter - Dette hadde ikke jeg tenkt på i fjor! Hedmark sin leirplass er helt nederst, inn mot skogen på teltplassen og vi hadde aldri sol, noe som resulterte i veldig kalde og fuktige netter. Jeg våknet flere ganger fordi jeg frøs og det skal jeg ikke gjøre i år! 

♥ Klær for varme sommerdager

♥ Regntøy og støvler 

♥ Klær til fotball og volleyball  

♥ Solkrem

♥ Myggspray

♥ Sitteunderlag - Det var ofte rått og fuktig i bakken i fjor, så i år er jeg beredt!  

♥ Kortstokk

♥ Mobillader og powerbank! - Denne er viktig! Jeg har i år gått til anskaffelse av en powerbank som tar 4-5 fulle ladninger, dermed trenger jeg ikke tenke på å måtte finne eller vente på å lade telefonen min inne i hovedhuset. Det blir deilig! 

♥ Kamera - En selvfølge! Jeg har nå overført alt jeg har på telefonen av bilder og videoer til Iphoto, så nå kan jeg ta mange bilder med mobilen, da kameraet ikke er med i år. 

♥ Noe lettvint mat som knekkebrød og smørost - Noen er mer sultne enn andre og matkøene og kioskkøen kan bli veldig lang. Da kan det være godt å ha noe lettvint ventemat.  

 

Er du klar for sommerleir? 

Sandra

 

 

 

katrine

01.08.2016 kl. 17:27
utrolig bra at de enda bruker utøya til sommerleir, kos deg! :)

Sandra G.

01.08.2016 kl. 19:05
katrine: Ja, det er veldig bra at det er blitt sommerleir der igjen :) Takk!
hits