Det som må med til Utøya

  • 01.08.2016 - 11:17 

God morgen!

På onsdag reiser jeg og mange andre AUFere ut til Tyrifjorden på den vakre øya vår, Utøya. Det er igjen klart for sommerleir og jeg gleder meg masse! I fjor satt jeg med en litt uggen følelse når jeg skulle dit, mye fordi det var første gangen siden 2011. I år gleder jeg meg mye mere. Siden jeg var på leir i fjor, lærte jeg en del om hva jeg burde ha med meg og hva man nødvnedigvis ikke trenger.Det er kanskje din første leir på Utøya? Derfor tenkte jeg å vise dere min pakkeliste til årets leir. 

Pakkeliste

♥  Billett - Dette er det viktigste du tar med deg! 

♥ Drikkeflaske - Det kan bli varmt både ved ankomst, under leiren og hjemreise! 

♥ Liggeunderlag - Det er viktig å prøve å ligge godt når man sover i telt, selv om man som regel ikke gjør det

♥ Sovepose

♥ Varme klær for fuktige og kalde netter - Dette hadde ikke jeg tenkt på i fjor! Hedmark sin leirplass er helt nederst, inn mot skogen på teltplassen og vi hadde aldri sol, noe som resulterte i veldig kalde og fuktige netter. Jeg våknet flere ganger fordi jeg frøs og det skal jeg ikke gjøre i år! 

♥ Klær for varme sommerdager

♥ Regntøy og støvler 

♥ Klær til fotball og volleyball  

♥ Solkrem

♥ Myggspray

♥ Sitteunderlag - Det var ofte rått og fuktig i bakken i fjor, så i år er jeg beredt!  

♥ Kortstokk

♥ Mobillader og powerbank! - Denne er viktig! Jeg har i år gått til anskaffelse av en powerbank som tar 4-5 fulle ladninger, dermed trenger jeg ikke tenke på å måtte finne eller vente på å lade telefonen min inne i hovedhuset. Det blir deilig! 

♥ Kamera - En selvfølge! Jeg har nå overført alt jeg har på telefonen av bilder og videoer til Iphoto, så nå kan jeg ta mange bilder med mobilen, da kameraet ikke er med i år. 

♥ Noe lettvint mat som knekkebrød og smørost - Noen er mer sultne enn andre og matkøene og kioskkøen kan bli veldig lang. Da kan det være godt å ha noe lettvint ventemat.  

 

Er du klar for sommerleir? 

Sandra

 

 

 

katrine

01.08.2016 kl. 17:27
utrolig bra at de enda bruker utøya til sommerleir, kos deg! :)

SANDRIS

01.08.2016 kl. 19:05
katrine: Ja, det er veldig bra at det er blitt sommerleir der igjen :) Takk!
hits