Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Smart tips til pensumtekster

  • 31.07.2016 - 16:04

Hei!

De er søndag og den beste dagen i uka, spør du meg. En dag for å sove lenge, våkne opp, kanskje sovne litt igjen, før man flytter seg ut til sofaen og blir liggende der resten av dagen. Vi var invitert til et vennepar av oss i går i Lillestrøm. Der spiste vi masse god grillmat med tilbehør og en helt fantastisk panacotta, toppet med rørt jordbær til dessert. Så var det tid for å spille holleywood, noe vi alltid gjør sammen med dette venneparet av oss og det er veldig hyggelig. Siden hollywood består av ganske mange runder, 16 for å være nøyaktig, ble klokka 03.00 før vi begynte å se hjemover. Gjermund fikk låne bil hos jobben i helgen, siden vi visste at det kom til å bli sent og kollektivt ikke var et alternativ så sent. En veldig koselig kveld og vi la oss stappmette og fornøyd (Gjermund vant spillet, så  han var nok mest fornøyd). 

video:video1469962235

 

I morgen er det mandag og 1.august allerede, tenk på det! I den kommende uken skulle jeg egentlig sittet med en konteeksamen, etter at jeg strøk nå til våren, men det ble endringer i planene. Det har jeg kanskje ikke skrevet her på bloggen, men jeg var så heldig å få medhold i klagen min og jeg gikk opp hele tre!! karakterer. Det var ikke forventet, men jeg sier jo ikke nei takk til å slippe å konte. Nå slipper jeg jo dette og kunne derfor melde meg på sommerleir på Utøya igjen (jeg meldte meg av da jeg fikk datoen for konteeksamen), noe jeg ser frem til! Det jeg egentlig  skulle frem til, er at jeg har begynt så smått å forberede meg til skolestart om tre uker. Det ble til at jeg satte meg ned for å lese en pensumtekst for så å skrive den ut. Da jeg skulle skrive den ut, fikk jeg en ide som gjør at jeg slipper å få sååå mange ark og en enkel måte å samle pensum på (se videoen over). Ved å skrive ut sidene sånn, kunne jeg brette de og lage en liten bok! Som dere ser i videoen, så blir det noen blanke sider mellom, fordi de ikke er tosidig, noe jeg syns var litt dumt....helt til jeg kom på at på disse sidene kan jeg skrive mine egne notater! På denne måten trenger man ikke hauger med notatblokker ved siden av. Om jeg må få si det selv, så syns jeg at det var ganske smart og jeg skal definitivt bruke denne måten ved flere pensumtekster. 

♥ Syns du det var smart? 

Sandra

 

Mia Bakken Olsen

31.07.2016 kl. 17:59
Så fint innlegg :-)

Sandra G.

31.07.2016 kl. 18:27
Mia Bakken Olsen: Takk :)

katrine

31.07.2016 kl. 21:05
hørtes ut som en flott dag! :)
hits