Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tilbake til hverdagen

  • 30.07.2016 - 16:52

Hei!

Da har jeg hatt en lang bloggpause, men nå får det vel være på tide med et innlegg igjen?. Hele juli måned har gått med til jobbing og diverse andre ting, så derfor har jeg tatt en pause fra bloggen. Jeg har endelig klart å tenke at jeg ikke trenger å komme med noe varsel om at jeg skal være borte fra bloggen, for dette er noe jeg styrer helt selv uten at noen kan kreve noe av meg. Det er også grunnen til at jeg ikke vil bli noen toppblogger heller, for da skal alle kreve og mene noe av og om deg som person. Grunnen til at jeg startet å blogge var fordi jeg ville skrive, ikke nødvendigvis for å holde andre oppdatert på hva jeg driver med, men kanskje heller mest for min egen del. Det er deilig å være en så fri blogger!  

Som sagt har hele juli måned gått med til jobbing. For de av dere som ikke vet hvor jeg har jobbet, så har jeg vært sommervikar hos Stange bibliotek. Der jobbet jeg i fjor sommer også og er veldig takknemmelig for at jeg fikk jobbe der i år også. Det å kunne formidle bøker, film og anbefalinger til lånere og se at de går fornøyde ut av biblioteket, er gull verdt. Jeg jobbet sammen med ei som går samme kullet som meg, Frida og vi jobber veldig godt sammen! De fleste tror at man går inn i et bibliotek for å låne og levere bøker, men det skjer så mye mere i et bibliotek! Dette merker nok ikke lånerne, men vi som jobber der ser det hver dag. det er nok sånn i de fleste jobber. Den største oppgaven som blir gjort i løpet av sommeren er å finrydde hele biblioteket, og det skal jeg love dere, det tar tid. Vi brukte de 4 ukene vi hadde på dette. En annen oppgave er å søke opp og lete etter savnede bøker, noe man ikke kan gjøre før man har finryddet. Jeg tenker at ikke alle av dere har interesse av å lese om hva jeg har gjort på biblioteket, så derfor vil jeg dele bildene vi tok til Instagram. Det ble både shelfies, sommervikarene anbefaler og bookfacefriday. 
 

Nå er jeg tilbake i Oslo og det er veldig deilig. Jeg dro hjem til Brumunddal for 3mnd siden, da jeg skulle ut i praksis og siden har jeg vært der. Nå er jeg hjemme hos Gjermund i leiligheten vår igjen. Det er deilig med ferie og sommerjobb, men nå er det deilig å være litt samboere igjen også. 

Sandra

hits