Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Farmor sitt vakre sted

  • 01.07.2016 - 15:19

Hei!

Ja, nå er det lenge siden jeg har skrevet her igjen gitt. Det skyldes at jeg nyter sommerferie med familie og venner før jeg skal begynne å jobbe neste uke. Jeg har akkurat dumpet ned i en av de gamle men behagelige stolene i 'farmorhuset' som vi kaller det. Dette innlegget kan bli både godt og langt hvis jeg skal fortelle alt som har skjedd, så jeg velger å oppsummere den siste tiden med litt bilder og tekst.

Det forgie innlegget jeg skrev handlet om at vi skulle ut på tur til Galdhøpiggen. Vi dro på tur, men den ble en litt annen for min del. Det hele startet med at vi kjørte feil. Dermed startet vi på et lavere nivå og turen ble mye brattere enn vi hadde forberedt oss på. Ikke fikk vi gått over noe bre heller. Halvveis til toppen måtte jeg lytte til kroppen som rett og slett sa stopp. Det er noe jeg er glad for at jeg gjorde. Gjermund, Tuva og Håkon gitt til toppen og jeg er skikkelig imponert over at de kom til toppen!

Videre dro pappa og jeg en uke opp til Trøndelag og farmorhuset. Vi tok for oss badet og pusset opp! Farmorhuset er et veeeldig gammelt hus som mine oldeforeldre bodde i, og det står akkurat sånn det stod da de bodde her. Det er alltid noe å gjøre her. Jeg ble satt til å både pusse ned og male og skal jeg si det selv, så ble jeg ganske fornøyd! Vi brukte så og si hele uken men det ble et veldig bra resultat også!

Vel hjemme igjen var det duket for både St. Hans feiring på Nes og bryllup i Moelv! Min kjære bestevenninne Mari fra videregående og hennes Emil giftet seg på lørdag 25.06.16 og det ble en strålende dag! Mari var en nydelig brud og Emil en flott brudgom. Det ble mange taler, bryllupsdans og mange, mange bilder og minner som vi skal ta med oss og leve videre på i fremtiden!

På mandag dro vi opp igjen hele familien til Trøndelag. Gjermund satt seg på flyet til USA og kommer ikke hjem før om tre uker. Denne uka har det vært låven vi har fokusert mest på og fått rydda vekk og kjørt tre hengere med alt mulig skrot. Det skal sies at når man begynner å rydde på en så gammel låve, så finner man mye spennende og også veldig, veldig gamle ting!

Nå er snart en fin uke her oppe over og noen av oss må ned igjen for å jobbe. Det blir viktigere for meg hvert år å få en eller to uker her oppe på farmor sitt vakre sted i Trøndelag! Nå er det bare å glede seg til neste år!

Sandra

hilde høgsnes

01.07.2016 kl. 16:06
Oj det var kjempefint der! Og så bra at dere tar vare på det gamle huset! :D

Sandra G.

01.07.2016 kl. 18:11
hilde høgsnes: viktig å ta vare på gamle hus :)

RebeccaHasselgard

27.07.2016 kl. 19:56
utrolig vakker natur! <3
hits