Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Endelig sommerferie

  • 07.06.2016 - 18:02 

Hei!

På fredag hadde jeg siste dag i praksis hos Hamar bibliotek. Det var veldig rart, for det føltes ut som jeg akkurat hadde startet. En periode på 5 uker går utrolig fort og før man vet ordet av det, så er det over. Jeg har ikke skrevet så mye på bloggen i det siste og heller ikke noe om praksisen. Det var utrolig hyggelig å få være hos Hamar bibliotek. De ansatte var/er koselige og hjelpsomme. Etter min første praksis i Brumunddal mistet jeg litt lysten på å jobbe i bibliotek, men dette har heldigvis tatt seg opp igjen nå. Jeg er glad jeg går et studie hvor man må ut i praksis. Det gir muligheten til å virkelig få testet om det er dette en vil jobbe med og det gir et avbrekk fra bare lesing og forelsninger. I denne praksisperioden skulle vi også gjøre en undersøkelse som skulle resultere i en oppgave som blir vurdert som en eksamen. Når vi først ble presentert for denne tenkte jeg at dette kom jeg ikke til å klare og at jeg grudde meg veldig. Etterhvert som jeg fikk plassert hva jeg ville undersøke og kom i gang, har jeg nesten kost meg med oppgaven. Ble veldig fornøyd og den ble levert på torsdag. I går, mens mange fortsatt sitter med eksamen startet jeg sommerferien! Det er veldig godt å ha ferie nå kjenner jeg. I år som i fjor, har jeg fått meg sommerjobb hos Stange bibliotelk, hvor jeg ska jobbe hele juli. Til høsten er jeg 3.års student og jeg syns det er veldig rart, for jeg startet jo nettopp på studiet. Det sies om studieløpet vårt at 2.året er det vanskligste, noe jeg har merket med tanke på å ha strøket på to eksamener. Håper derfor at dette er sant og at 3.året går litt mer knirkefritt. Det krever mer, men vi har jo også valgt mer selv hva vi vil og da er man mer forberedt på hva som venter. 

 

♥ Er du ferdig på skolen?

Sandra

Marie Oma

07.06.2016 kl. 18:14
JEg slutta på skolen i april, så har hatt ferie en stund. Men begynner straks på sommerjobben min da:) Ha en fiiin ferie!

Sandra G.

07.06.2016 kl. 18:23
Marie Oma: Jeg var også ferdig på skolen i slutten av april :) Lykke til med sommerjobb! Takk. Ha en fin ferie du også!

Kaja

07.06.2016 kl. 18:17
Deilig med ferie! Jeg er også ferdig!

Sandra G.

07.06.2016 kl. 18:24
Kaja: Det er kjempedeilig! :) God ferie og sommer!

http://hevhodet.blogg.no/

07.06.2016 kl. 18:43
Så utrolig fin blogg du har :) Har forresten Ukens blogg konkurranse nå, bli gjerne med om du ønsker. Ha en nydelig sommerkveld ;)

Sandra G.

07.06.2016 kl. 19:08
http://hevhodet.blogg.no/: Takk :)
hits